Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bazen ben de aynısını düşünüyorum valla ya.. paras öyle de böyle de bizden çıkıyor.. benim ilk aşılamam ama ne biliyim. hem bi sürü ödeme yapıyoruz hem canımız yanıyor hem de olasılığı %10-15.. tüp daha olası geliyor bana da..

sende özelde yaptırıyordun canım demi.
yani hem zaman kaybı hem para kaybı gibi geliyor bana.
dr ne dıyecek bakalım o bı sefer daha yaparız olumsuz olursa dıyrodu ama artık stres yapmak ıstemıyorum
tüpünde garantisi yok ama ne bileyim umut işte.

sağol tatlım yaaa meraklı ve vücut yapımdaki değişiklerin merakıyla yuvarlanıyorum sen nasılsın

:))Vücudunu pek dinleme hayatım. Psikolojın bozulur :)
Bende artık hiç bir belirti yok. Sırt ağrımigöğüs ağrım,kasık ağrım gitti.
Hatta her akşam vurulduğum proges.iğnelerin bile acısını artık hissetmiyorum. :)))

Mrb kızlar

Sabah test yaptimmm koca bi tek cizgi

hah sen de yaptın yani. hani bekleyecektin. 19 unda yapacaktın. ben bekledim bugün.bugünü bi atlatsam zaten bekleyebilirim çarşambayı.. ne dedik kaç gündür kızlara. sabır sabır...idrara değil kana yoğunlaşacağız.. ltf..

hay ağzına sağlık valla.. bunların bebişler de gelince bekleyemez 9 ayı bak demedi deme :))

canım seninde aşılaman 5 inde yapılmadımı neden erken çağırmış 14-15 gün sonra kan veriyosun bende çarşamba yada perşembe gidicem inşallah bakalım arma varmı
Cnm yine hormon tahllili istiyor bakiyor anliyor aslinda ama 1hafta snr tekrar istoyor beta ya bakiyor yumurtan guzel catlamis ve yumurtalar guzel der ise ümitlenmek lzm

walla canım ne yapacağımı şaşırdım, akıntım çoğaldı çamaşırım çok ıslanıyor haala kasık sancım var gögüslerimde hassaslaştı bilmiyorum gene boşamı umutlanıyorum bilmiyorum (

Kendini ikisinede hazırla canım
Tamamen olumlu olacak diye bakıncada büyük bir hayal kırıklığı oluyor.
Sanırım sabır etmesini öğrenmemiz gerekiyor.

benim de hiçbir belirtim kalmadı. arada göğüslerim sızlıyor o kadar. allah sonumuzu hayretsin inşallah...ama ben test yaptırmıcam kararlıyım çarşamba ya da perşembeye kadar. allahtan gelen her netice başımızın üstünde. nasip kısmet..

KİZlar benim kuzende benden 3 gub sonra 4yumurta ile asilama yapmisti tutmamis gerci poposunun ustune oturmadi cok dedim otur dedi ki dr dedi normal hayatina dobebilirsin iste tutmadi cok uzuldum

canım bende çarşambaya kadar test yaptırmıycam doktorumda çarşamba çağırdı zaten inşallah değerim yükselmiştir. tek umudum bu şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…