Evet canım garanti değil ama aşılamaya oranla daha yüksek hamile kalma olasılığın.
Evt özelde yaptırıyorum İğnesi aşılaması vs. 1,500,00 TL. para tuttu.
Bir daha bunu verene kadar ne kadrdır tüp bilmiyorum konuşacağım tüp yaptırıp 2 tane isteyeceğim :)hatta 3 :))hahaha
slm sinem'cim nasılsın
bazen ben de aynısını düşünüyorum valla ya.. paras öyle de böyle de bizden çıkıyor.. benim ilk aşılamam ama ne biliyim. hem bi sürü ödeme yapıyoruz hem canımız yanıyor hem de olasılığı %10-15.. tüp daha olası geliyor bana da..
hayırlı olsun ben de gonal f 75 le başladım son ikisini 112,5 kullandım.. inşallah hayırlı olur.mrb kızlar bende yeniyim bugün ikinci iğnemi vuracağım doktor cuma günü kontrole çağırdı gonalf 75 kullanıyorum bende
sağol tatlım yaaa meraklı ve vücut yapımdaki değişiklerin merakıyla yuvarlanıyorumsen nasılsın
Mrb kızlar
Sabah test yaptimmm koca bi tek cizgi
Selam canımm...Çok kkızdımsana asma suratını!Senin günün 18 inde o da kan testi ile!!Hem idrarda çıkması için adet gününün geçmesi gerekiyor biliyorsun kiminde adet günü 1 hafta bile geçse zor çıkıyor!!!Niye idrar testini yapıp canını sıkıyorsun çıkmayacağı aşikar idrarda bukadar sürede aaaaa!!!Kızdırmayın beniii))))
Cnm yine hormon tahllili istiyor bakiyor anliyor aslinda ama 1hafta snr tekrar istoyor beta ya bakiyor yumurtan guzel catlamis ve yumurtalar guzel der ise ümitlenmek lzmcanım seninde aşılaman 5 inde yapılmadımı neden erken çağırmış 14-15 gün sonra kan veriyosun bende çarşamba yada perşembe gidicem inşallah bakalım arma varmı
Hadi bkl az kalmisKızlar yarın sabah 8'de kan vereceğim.
10 gibi sonucu alıp doktora gideceğim öğle tatilinde bakalım.
:))Vücudunu pek dinleme hayatım. Psikolojın bozulur :)
Bende artık hiç bir belirti yok. Sırt ağrımigöğüs ağrım,kasık ağrım gitti.
Hatta her akşam vurulduğum proges.iğnelerin bile acısını artık hissetmiyorum. :)))
Hadi bkl az kalmis
walla canım ne yapacağımı şaşırdım, akıntım çoğaldı çamaşırım çok ıslanıyor haala kasık sancım var gögüslerimde hassaslaştı bilmiyorum gene boşamı umutlanıyorum bilmiyorum(
walla canım ne yapacağımı şaşırdım, akıntım çoğaldı çamaşırım çok ıslanıyor haala kasık sancım var gögüslerimde hassaslaştı bilmiyorum gene boşamı umutlanıyorum bilmiyorum(
:)evet canım bakalım.
yarın sabah tamamen rahatlayacağım :))
Kendini ikisinede hazırla canım
Tamamen olumlu olacak diye bakıncada büyük bir hayal kırıklığı oluyor.
Sanırım sabır etmesini öğrenmemiz gerekiyor.
benim de hiçbir belirtim kalmadı. arada göğüslerim sızlıyor o kadar. allah sonumuzu hayretsin inşallah...ama ben test yaptırmıcam kararlıyım çarşamba ya da perşembeye kadar. allahtan gelen her netice başımızın üstünde. nasip kısmet..
ya canım kesinlikle sabretmeyi öğrenmemiz şart
benim de hiçbir belirtim kalmadı. arada göğüslerim sızlıyor o kadar. allah sonumuzu hayretsin inşallah...ama ben test yaptırmıcam kararlıyım çarşamba ya da perşembeye kadar. allahtan gelen her netice başımızın üstünde. nasip kısmet..
canım bende çarşambaya kadar test yaptırmıycam doktorumda çarşamba çağırdı zaten inşallah değerim yükselmiştir. tek umudum bu şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?