Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm kızlar bende bu hafta inşallah aşılama yaptırcam benide aranıza alırsanız çok sevinirim:)

slm kızlar bende bu hafta inşallah aşılama yaptırcam benide aranıza alırsanız çok sevinirim:)

canım hoşgeldin...bizlerde aşılama macerasındayız.. ben haziran başında aşılama yaptırdım sonunada ikincisi olcak sanırım :) sen nerdesin nerde aşılama yaptırıyosun

yok 450 lik yazıyor 2.ci iğneyi vurdum şimdi doktor vermedi bebe aspirinini forumda okumuştum aşılamada içiyoruz falan die doktora sordum hatta içeyim mi die içme dedi folik asit iç sadece dedi[/QUOTE]
Tamam canım 450lik bitince bakıp ona göre devam veya tamam diyecek ozaman..Evett folik asit mutlaka iç...Aspirini karıştırma kulaktan dolma oluyor sen doktorunu dinle...
alla alla biz 18 mmden umut bekliyoruz deli gibi
Hahahahh hele ben en son gittiğimde 14 tü iki gün sonra çatlamıştı olsun olsun 15_16 )
hay ağzına sağlık valla.. bunların bebişler de gelince bekleyemez 9 ayı bak demedi deme :))
Hahahahahahha öyle vallahi canım

canım hoşgeldin...bizlerde aşılama macerasındayız.. ben haziran başında aşılama yaptırdım sonunada ikincisi olcak sanırım :) sen nerdesin nerde aşılama yaptırıyosun

hoşbulduk canım benim ilk aşılamam olucak inşallah yumurta rezvlerinde azalma varmıl doktor hemen aşşılama dedi şu anda 3 tane yumurtam var 7. günüm nisa hastanesinde yaptırcam aşılamamı.. canım senin neden olmuyo bebegin...

yok 450 lik yazıyor 2.ci iğneyi vurdum şimdi doktor vermedi bebe aspirinini forumda okumuştum aşılamada içiyoruz falan die doktora sordum hatta içeyim mi die içme dedi folik asit iç sadece dedi
Tamam canım 450lik bitince bakıp ona göre devam veya tamam diyecek ozaman..Evett folik asit mutlaka iç...Aspirini karıştırma kulaktan dolma oluyor sen doktorunu dinle...

Hahahahh hele ben en son gittiğimde 14 tü iki gün sonra çatlamıştı olsun olsun 15_16 )

Hahahahahahha öyle vallahi canım[/QUOTE]

bende en son gittiğimde 16 mm dide işte ertesi gün vurdum çatlamyı 18 olmuştur diye umut ediyorum :) bakalım bu sefer ne olcak :)) kızlar protein büyütürmüş yumurtaları yumurtayı yumurta ile yani

bende en son gittiğimde 16 mm dide işte ertesi gün vurdum çatlamyı 18 olmuştur diye umut ediyorum :) bakalım bu sefer ne olcak :)) kızlar protein büyütürmüş yumurtaları yumurtayı yumurta ile yani [/QUOTE]

gerçektenmi ben hergün yumurta yiyiorum :))

canım 19-20 sinde hasta olmam lazım ama kullandığım jel geciktirirmiş sanki 2 değerim yükseldi sanıyorum gene boşamı kendimi umutlandırıyorum

Canım nasılsın???Birşey sorucam sana senin jel kutunda da 15 tane vardı dimi??Bitince devammı edicez jele nasıl olacak?benimki perşembe son..Cumartesi hastalanmazsam test yaptırıcam yalnız jeli kullanmayı bırakınca kanama olabiliyormuş içinde yazıyor kesilme kanaması olmaktadır diye :S Birşey dedi mi senin doktorun biterse devam gibi??

gerçektenmi ben hergün yumurta yiyiorum :))

bu iyi bir şey... birde tüp bebek yaptıran arkadaşımdan biliyorum bunları kuruyemiş yasak... bir tohum diğer tohuma zarar veriyor mantığı nedeni ile... kola fln zaten yasak.. süt ve ürünleri, yumurta bol bol tüketilcek..maydnoz fln yasak bilirsiniz...öyle şimdilik aklıma gelen

Yukseldi gibi his ediyorum cnm

buketcim ağzından bal damlıyor :) walla benim belirtileri az çok biliyodunuz farklı olarak gögüs kafesim batıyor sırtım ağrıyor gögüslerim hassaslaştı şeffaf akıntım çoğaldı artık çamaşırımda görünür halde hatta hissedilir halde ama kendimi sanki umutlandırıyomuş gibidehissediyorum gene kafayı sıyırcam

canım jel ile aynımdıır bilmiyorum ama hap için doktor bana gebelik olana kadar yada adet olana kadar kullanılcak demişt...

bunları söyledigin iyi oldu bu aralar biraz fazla kaşırmıştım asitli içecekleri

canım içinde 15 yane var benim çarşamba bitiyor o yüzden doktorda o güne çağırdı eğer değerim yükselmişse devam edecekmişim ama jelin adeti geciktirme etkisi varmış kullanmayı kesinde kesik kanamalarla hasta oluyormuşsun bende böyle biliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…