KİZlar benim kuzende benden 3 gub sonra 4yumurta ile asilama yapmisti tutmamis gerci poposunun ustune oturmadi cok dedim otur dedi ki dr dedi normal hayatina dobebilirsin iste tutmadi cok uzuldum
ksımet canım ya 4 yumurtada az değil sonuçta olmayınca olmuyor.
slm kızlar bende bu hafta inşallah aşılama yaptırcam benide aranıza alırsanız çok sevinirim:)
Regl gunu ne zmndi cnm
slm kızlar bende bu hafta inşallah aşılama yaptırcam benide aranıza alırsanız çok sevinirim:)
Canım benimde 1 kutuydu 900 lük mü?baktım şimdi tam 12 gün kullanmışım zaten 75×12 900 yapıyor tam yetmiş 13.gün kontrole gittiğimde çatlamıştı yumurtam aynı gün aşılamam oldu)incir suyu zararlı olmaz ama abartma birde büyüme durumuna göre al mesela ilk kobtrole kadar pek içme ilk kontrolde baktın istenilen boylara yaklaşmamış kuru incir ye.Aspirin içmedim ben canım onu niye verdi kanı sulandırmak için mi?
Hahahahh hele ben en son gittiğimde 14 tü iki gün sonra çatlamıştı olsun olsun 15_16alla alla biz 18 mmden umut bekliyoruz deli gibi
Hahahahahahha öyle vallahi canımhay ağzına sağlık valla.. bunların bebişler de gelince bekleyemez 9 ayı bak demedi deme :))
canım hoşgeldin...bizlerde aşılama macerasındayız.. ben haziran başında aşılama yaptırdım sonunada ikincisi olcak sanırım :) sen nerdesin nerde aşılama yaptırıyosun
Yukseldi gibi his ediyorum cnmcanım 19-20 sinde hasta olmam lazım ama kullandığım jel geciktirirmiş sanki 2 değerim yükseldi sanıyorum gene boşamı kendimi umutlandırıyorum
Tamam canım 450lik bitince bakıp ona göre devam veya tamam diyecek ozaman..Evett folik asit mutlaka iç...Aspirini karıştırma kulaktan dolma oluyor sen doktorunu dinle...yok 450 lik yazıyor 2.ci iğneyi vurdum şimdi doktor vermedi bebe aspirinini forumda okumuştum aşılamada içiyoruz falan die doktora sordum hatta içeyim mi die içme dedi folik asit iç sadece dedi
Hoş geldin canımm)iHayırlı olsun inş aşılaman )Gelsin bebişler ))
Tamam canım 450lik bitince bakıp ona göre devam veya tamam diyecek ozaman..Evett folik asit mutlaka iç...Aspirini karıştırma kulaktan dolma oluyor sen doktorunu dinle...
Hahahahh hele ben en son gittiğimde 14 tü iki gün sonra çatlamıştı olsun olsun 15_16)
Hahahahahahha öyle vallahi canım
canım 19-20 sinde hasta olmam lazım ama kullandığım jel geciktirirmiş sanki 2 değerim yükseldi sanıyorum gene boşamı kendimi umutlandırıyorum
gerçektenmi ben hergün yumurta yiyiorum :))
Yukseldi gibi his ediyorum cnm
Canım nasılsın???Birşey sorucam sana senin jel kutunda da 15 tane vardı dimi??Bitince devammı edicez jele nasıl olacak?benimki perşembe son..Cumartesi hastalanmazsam test yaptırıcam yalnız jeli kullanmayı bırakınca kanama olabiliyormuş içinde yazıyor kesilme kanaması olmaktadır diye :S Birşey dedi mi senin doktorun biterse devam gibi??
bu iyi bir şey... birde tüp bebek yaptıran arkadaşımdan biliyorum bunları kuruyemiş yasak... bir tohum diğer tohuma zarar veriyor mantığı nedeni ile... kola fln zaten yasak.. süt ve ürünleri, yumurta bol bol tüketilcek..maydnoz fln yasak bilirsiniz...öyle şimdilik aklıma gelen
Canım nasılsın???Birşey sorucam sana senin jel kutunda da 15 tane vardı dimi??Bitince devammı edicez jele nasıl olacak?benimki perşembe son..Cumartesi hastalanmazsam test yaptırıcam yalnız jeli kullanmayı bırakınca kanama olabiliyormuş içinde yazıyor kesilme kanaması olmaktadır diye :S Birşey dedi mi senin doktorun biterse devam gibi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?