Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım jel ile aynımdıır bilmiyorum ama hap için doktor bana gebelik olana kadar yada adet olana kadar kullanılcak demişt...

Aynıdır ozaman canım sonuçta ikiside progesteron...Ben çarşamba günü arayıp sorayım bakalım olmadı yazdırıp alırım tekrar..

Cnm benim icimden oyle geciyor belirtilerimiz ayni cunku

Hobaaa ozaman kesmemek lazım ben çarşamba arayıp sorayım bakalım ne diyecek...Benim doktor gün vermedi test için adeti bekliycez dedi ama ben yinede cumartesi yaptırıcam zaten pazartesi adet günüm...

kızlar bişey sorcam aşılama agrılı bişeymi hissediliyomu mesela kaç saat kalmamamız gerekiyo tuvalete gitmemek gerekiyomu

ya bu arada benim progesteron hap da çarşamba bitiyor. adet günümün normal zamanı belli değildir hiçbir zaman. hep gecikir. şimdi ne zaman olurum bilemiyorum. ilaca ikinci kutuya devam edip etmemem gerektiğini bana da söylemedi. ben de bi arayıp görüşsem iyi olacak sanırım.

Yaaaa dimi niye söylemiyorlar yaw...Ben yanlış saymışım 5 tane kalmış cuma gecesi bitecek cumartesi test sonucuma göre bakıcam artık ama şöyle de birşey var gebelik vaarsa mutlaka devam etmek gerekiyormuş ara sor sende canım devam etmemiz lazım

Aşılama olurken bana tuvalete sıkışıp geleceksin dediler. Bende bol su kahve felan içtim. Abartmışım sanırım, aşılama yapılanana kadar belim, karnım öldüm ağrıdan. Biraz yattıktan sonra tuvalete koştum zaten

Agri yok cnm rahatol dr tuvalet isini soylemedimi sahsen ben once tuvalete gittim snr asilamaya girdim 5dk bir islem

yok canım daha bu hafta olucak aşılamam inşallah. senin aşılama ne zamn oldu ilk aşılamanmı. dogru canım aşılama olmadan tuvalete bi gideyim ne olur ne olmaz :)

ya ben en az iki saat falan tutmayı düşünüyorum sen tuvalete gitmek içinmii bol su içtin gitmemek gerekmiyomu canım ya:)

Son düzenleme:
Emoss canım ağrısız bir işlem korkulacak birşey değilmiş öğrenmiş olduk)benim doktor birşey demedi bende aşılama öncesi heyecandan da bol bol wc ye gittimiyiki de gitmişim aşılama sonrası 1 saat yatırdı beni doğumhanede ve çok soğuktu sıkışık olsam yatamazdım okadar...)Buarada asılama en fazka 5dk sürüyor sadece plastik bir aparat takıyor onu takarken soğuktan kendimi kastığım için hissettim oKadar başka birşey acı macı yoktu valla

ya ben en az iki saat falan tutmayı düşünüyorum sen tuvalete gitmek içinmii bol su içtin gitmemek gerekmiyomu canım ya:)

benim dr. um bana biraz idrara sıkışık olmanız daha iyi ama fazla abartmayın demişti. ama masada iş bitip dinlenip kalktığımda zaten tüm sıkışıklığım geri kaçmıştı. artık korkudan mıdır nedir..

Bencede gitmemek gerekiyor cnm oturunca tuvalete akip gidiyor ve alafranga tuvalet kullanin cunku onda idrar torbasi tam bosalmiyor spermler kaliyor

buketcim ve seker_mavi walla bende sanki yükseliyormuş gibi hissediyorum ne bilim işte fakir umudu bizim ki :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…