canım jel ile aynımdıır bilmiyorum ama hap için doktor bana gebelik olana kadar yada adet olana kadar kullanılcak demişt...
hoşbulduk canım benim ilk aşılamam olucak inşallah yumurta rezvlerinde azalma varmıl doktor hemen aşşılama dedi şu anda 3 tane yumurtam var 7. günüm nisa hastanesinde yaptırcam aşılamamı.. canım senin neden olmuyo bebegin...
buketcim ağzından bal damlıyor :) walla benim belirtileri az çok biliyodunuz farklı olarak gögüs kafesim batıyor sırtım ağrıyor gögüslerim hassaslaştı şeffaf akıntım çoğaldı artık çamaşırımda görünür halde hatta hissedilir halde ama kendimi sanki umutlandırıyomuş gibidehissediyorum gene kafayı sıyırcam
Emos hoşgeldin aramıza. Umarım güzel sonuçlar alırız.
canım içinde 15 yane var benim çarşamba bitiyor o yüzden doktorda o güne çağırdı eğer değerim yükselmişse devam edecekmişim ama jelin adeti geciktirme etkisi varmış kullanmayı kesinde kesik kanamalarla hasta oluyormuşsun bende böyle biliyorum :)
canım bende çarşambaya kadar test yaptırmıycam doktorumda çarşamba çağırdı zaten inşallah değerim yükselmiştir. tek umudum bu şimdi
slm kızlar bende bu hafta inşallah aşılama yaptırcam benide aranıza alırsanız çok sevinirim:)
h.geldin. allah hepimizin yüzünü güldürür inşallah...
kızlar bişey sorcam aşılama agrılı bişeymi hissediliyomu mesela kaç saat kalmamamız gerekiyo tuvalete gitmemek gerekiyomu
ya bu arada benim progesteron hap da çarşamba bitiyor. adet günümün normal zamanı belli değildir hiçbir zaman. hep gecikir. şimdi ne zaman olurum bilemiyorum. ilaca ikinci kutuya devam edip etmemem gerektiğini bana da söylemedi. ben de bi arayıp görüşsem iyi olacak sanırım.
Agri yok cnm rahatol dr tuvalet isini soylemedimi sahsen ben once tuvalete gittim snr asilamaya girdim 5dk bir islem
Aşılama olurken bana tuvalete sıkışıp geleceksin dediler. Bende bol su kahve felan içtim. Abartmışım sanırım, aşılama yapılanana kadar belim, karnım öldüm ağrıdan. Biraz yattıktan sonra tuvalete koştum zaten
inşallah canım buket gibi benim de içime öyle doğuyor yükseliyor senin gibi...
yok canım daha bu hafta olucak aşılamam inşallah. senin aşılama ne zamn oldu ilk aşılamanmı. dogru canım aşılama olmadan tuvalete bi gideyim ne olur ne olmaz :)
ya ben en az iki saat falan tutmayı düşünüyorum sen tuvalete gitmek içinmii bol su içtin gitmemek gerekmiyomu canım ya:)
ya ben en az iki saat falan tutmayı düşünüyorum sen tuvalete gitmek içinmii bol su içtin gitmemek gerekmiyomu canım ya:)
Bencede gitmemek gerekiyor cnm oturunca tuvalete akip gidiyor ve alafranga tuvalet kullanin cunku onda idrar torbasi tam bosalmiyor spermler kaliyorya ben en az iki saat falan tutmayı düşünüyorum sen tuvalete gitmek içinmii bol su içtin gitmemek gerekmiyomu canım ya:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?