Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ya ben en az iki saat falan tutmayı düşünüyorum sen tuvalete gitmek içinmii bol su içtin gitmemek gerekmiyomu canım ya:)

Bana bol su iç ve tuvalete sıkışıp gel dediler, yani çok çişin gelecek, öyle aşılama oldu. Valla araştırmalarıma göre, kimi yer öyle yapmış, kimiside hiç öyle bir şey dememiş. Neye göre öyle yapıyorlar anlamış değilim:26:

canım sagolasın zaten hgs çekitrdim ben oldan acılı degildir heralde dimi zaten alışmışız acılara bebek için deger.:)) zaten aşılama olsun 3 gün yataktan kalmamayı düşünüyorum çok pis anne olasım var

buketcim sende sırt ağrısı ve gögüs kafesinin en alt tarafındaki karburganda batma oluyormuydu otururken bende 2-3 gündür çok olmaya başladıda

buketcim ve seker_mavi walla bende sanki yükseliyormuş gibi hissediyorum ne bilim işte fakir umudu bizim ki :))))
sabır arkadaşım sabır. inşallah herşey güzel olacak. ümidin bittiği yerde herşey biter.bizim buralarda bir söz vardır yer gök dua diye durur diye. sen duaya ve umuda devam et elbette.. allah büyüktür..

emoş aramıza hoşgeldin bende çok sıkışmıştım o şekilde aşılama yapıldı ve 2 saat tuttum çatlamak üzereydim :)

Aynen, banada özellikle söylediler, üstünü bastıra bastıra. Sıkışıp geleceksin diye. 10 dk felan yat dediler, ben 15-20 dk kadar yattım. Sonra wc ye koştum, her ne kadar gitmek istemesemde. Hemşireler git bir şey olmaz dediler

emoş aramıza hoşgeldin bende çok sıkışmıştım o şekilde aşılama yapıldı ve 2 saat tuttum çatlamak üzereydim :)

buketcim sende sırt ağrısı ve gögüs kafesinin en alt tarafındaki karburganda batma oluyormuydu otururken bende 2-3 gündür çok olmaya başladıda

Sirt agrisi ve batmalar hala devam ediyor cnm sirt agrisi demek bebek iyi saglam tutun.us demekmis

sabır arkadaşım sabır. inşallah herşey güzel olacak. ümidin bittiği yerde herşey biter.bizim buralarda bir söz vardır yer gök dua diye durur diye. sen duaya ve umuda devam et elbette.. allah büyüktür..

sağol canım yaaa walla 2 gündür gene triplere giriyorum kendime çok kızdım keşke cuma günü gidip test yaptırmasaydım diye böyle daha kötü oldu 5 gün erken baktırdım ama benden şuan 5 yıl gidiyor sanki

canım sen hangi hastanede yaptırdın aşılamanı

3 gun degil cnm fulll dinlen ben 15 gun yattim

Ohooooo tamamdır ozaman canım bende hsg nin acısına dayanmış biri olarak nekadar acılı olabilirki demiştim aşılama için inan hsg nin yanında hiiiç birşey sinek ısırığı kadar desem o bile fazla olur

Sirt agrisi ve batmalar hala devam ediyor cnm sirt agrisi demek bebek iyi saglam tutun.us demekmis

allahım inşallah bu sırt ağrılarım ve kaburga batmalarım inşallah değerimin yükselip tutunmaya çalışdığını gösterir ama benden hiç kan gelmedi tutunurken geliyormuş ya o yüzden de umutlanamıyorum negatiftir diyorum bugün bayağı karmaşık ve karamsarım

bana 20 dk yat demişti hemşire bende 30 dk yattım sonra geldim evde yattım o gün yemeği bile kalkmadım kucağıma geldi sadece wc ye kalktım diğer günlerde yattım ama o günki gibi değildi tabi

Ne alaka cnm bakayim benden gelmedi gelmezde inş

neyse arkadaşım olacakla öleceğe çare yok.. şimdi canını sıkmıyorsun hiçbirşeye ve çarşambayı bekliyorsun...bekliyoruz dr.larımızı uslu uslu dinliyoruz...

neyse arkadaşım olacakla öleceğe çare yok.. şimdi canını sıkmıyorsun hiçbirşeye ve çarşambayı bekliyorsun...bekliyoruz dr.larımızı uslu uslu dinliyoruz...

doğru diyosun tatlım çarşambayı bekliycez çarşamba günü sen ben güldüşüm sbl adını unuttuğum varsa kusurabakmasın sonuçları alıp haberlerimizi vercez bende öğleden sonra evde olurum haber veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…