ya ben en az iki saat falan tutmayı düşünüyorum sen tuvalete gitmek içinmii bol su içtin gitmemek gerekmiyomu canım ya:)
Emoss canım ağrısız bir işlem korkulacak birşey değilmiş öğrenmiş olduk)benim doktor birşey demedi bende aşılama öncesi heyecandan da bol bol wc ye gittim iyiki de gitmişim aşılama sonrası 1 saat yatırdı beni doğumhanede ve çok soğuktu sıkışık olsam yatamazdım okadar... )Buarada asılama en fazka 5dk sürüyor sadece plastik bir aparat takıyor onu takarken soğuktan kendimi kastığım için hissettim oKadar başka birşey acı macı yoktu valla
sabır arkadaşım sabır. inşallah herşey güzel olacak. ümidin bittiği yerde herşey biter.bizim buralarda bir söz vardır yer gök dua diye durur diye. sen duaya ve umuda devam et elbette.. allah büyüktür..buketcim ve seker_mavi walla bende sanki yükseliyormuş gibi hissediyorum ne bilim işte fakir umudu bizim ki :))))
emoş aramıza hoşgeldin bende çok sıkışmıştım o şekilde aşılama yapıldı ve 2 saat tuttum çatlamak üzereydim :)
benim dr. um bana biraz idrara sıkışık olmanız daha iyi ama fazla abartmayın demişti. ama masada iş bitip dinlenip kalktığımda zaten tüm sıkışıklığım geri kaçmıştı.artık korkudan mıdır nedir..
emoş aramıza hoşgeldin bende çok sıkışmıştım o şekilde aşılama yapıldı ve 2 saat tuttum çatlamak üzereydim :)
buketcim sende sırt ağrısı ve gögüs kafesinin en alt tarafındaki karburganda batma oluyormuydu otururken bende 2-3 gündür çok olmaya başladıda
sabır arkadaşım sabır. inşallah herşey güzel olacak. ümidin bittiği yerde herşey biter.bizim buralarda bir söz vardır yer gök dua diye durur diye. sen duaya ve umuda devam et elbette.. allah büyüktür..
Aynen, banada özellikle söylediler, üstünü bastıra bastıra. Sıkışıp geleceksin diye. 10 dk felan yat dediler, ben 15-20 dk kadar yattım. Sonra wc ye koştum, her ne kadar gitmek istemesemde. Hemşireler git bir şey olmaz dediler
canım sagolasın zaten hgs çekitrdim ben oldan acılı degildir heralde dimi zaten alışmışız acılara bebek için deger.:)) zaten aşılama olsun 3 gün yataktan kalmamayı düşünüyorum çok pis anne olasım var
canım sagolasın zaten hgs çekitrdim ben oldan acılı degildir heralde dimi zaten alışmışız acılara bebek için deger.:)) zaten aşılama olsun 3 gün yataktan kalmamayı düşünüyorum çok pis anne olasım var
Sirt agrisi ve batmalar hala devam ediyor cnm sirt agrisi demek bebek iyi saglam tutun.us demekmis
3 gun degil cnm fulll dinlen ben 15 gun yattim
Aynen, banada özellikle söylediler, üstünü bastıra bastıra. Sıkışıp geleceksin diye. 10 dk felan yat dediler, ben 15-20 dk kadar yattım. Sonra wc ye koştum, her ne kadar gitmek istemesemde. Hemşireler git bir şey olmaz dediler
allahım inşallah bu sırt ağrılarım ve kaburga batmalarım inşallah değerimin yükselip tutunmaya çalışdığını gösterir ama benden hiç kan gelmedi tutunurken geliyormuş ya o yüzden de umutlanamıyorum negatiftir diyorum bugün bayağı karmaşık ve karamsarım
sağol canım yaaa walla 2 gündür gene triplere giriyorum kendime çok kızdım keşke cuma günü gidip test yaptırmasaydım diye böyle daha kötü oldu 5 gün erken baktırdım ama benden şuan 5 yıl gidiyor sanki
valla öyle yapcam 15 gün bile kendimi hamile gibi hissetcem o bile güzel ya naz yaparız falan güzel olur aslında :)
valla öyle yapcam 15 gün bile kendimi hamile gibi hissetcem o bile güzel ya naz yaparız falan güzel olur aslında :)
Ne alaka cnm bakayim benden gelmedi gelmezde inş
canım sen hangi hastanede yaptırdın aşılamanı
neyse arkadaşım olacakla öleceğe çare yok.. şimdi canını sıkmıyorsun hiçbirşeye ve çarşambayı bekliyorsun...bekliyoruz dr.larımızı uslu uslu dinliyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?