Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hemen hemen 9ay oldu cnm ilk asilamamdi sorun benim sag tuplerim kapali normal yolla cok azdi sansim denedikte 4ay kdr olmadi asilamaya karar verdi dr ta olduk iste yuvarlaniyorum simdide

ayy ne güzel ya inşallah bizede nasip eder Allahım isteyen herkeze nasip eder :))

İnşallah canım, olmazsada herşey Allahtan, elden bir şey gelmez. Bu arada kayınvalidem üst katta, bana sen yat felan demedi, bende demedim zaten. Birde doktor bir şey söylemedi. Mümkün mertebe ağır iş yapmamaya gayret ediyorum. Fakat ben biraz kurtluyum illaha ev temiz olacak, derli toplu olacak, yoksa içim rahat etmiyor, yatsamda aklım işte oluyor

hahaha bende cumartesi ne sabırsız çatlaklarız ya:))))

datlum azcık benim gazıma geldin sanırım zaten birden karar verdin gittin geldin sonuç ikimizde apışıp kaldık amannnn boşver allah nasip edeceği zamanı bilir biz istediğimiz kadar iğne vurulalım yumurta çatlatalım o tamam demedikçe deveye hendek attırsak boş dediğin gibi aman be sallamıyorum negatifte çıksa göbek atıp 2. ye hazırlancam haırlısı böyleymiş deyip kahvemi sigaramı alıp sizlerle bekleyip çene yapcam bol bol

walla bende aşılamadan önce evimi temizledim camlarımı sildim perdelerimi yıkadım sonra ertesi gün aşılama oldum o gün yemeğimi kayınvaldem eşimle gönderdi sağolsun ertesi günü annemle ablam geldi toz alıp süpürüp sildiler yemeğimi yaptılar 6. gün eşim dışardan yemek söledi bu haftada eşim evi süpürdü sildi ben sadece yemek yaptım allah hepsinden razı olsun

Yok canım öyle düşünme gaza gelmedim
Cumaretsi kalktığımda çok mutsuz kalktım huyumu biliyorum daha çok stres yapacaktım o yüzden gittim,iykıde gıtmısım
en komıgı aldım kagıdı 1,07 eşimde dur yanlıs bakmıssındır dedı :)))nerde yazıyokı bu dedı bılmediğin seyi ne elıne alıyorsun dedım elınden cektım aldım :))))çok komikti.
Aynen canım allah ol dediği zaman olacak.
Napalım artık.ben şimdi sonucu alıp dr la ne konusacagım onu düşünüyorum :)))

hee bu arada yazmayı unuttum bana kızıyordunn. at o pis şeyi elinden içme :)

kaçıncı aşılaman dr değerine bakacaktır ona göre 2. aşılamansa 3 der 3. aşılamansa kaç yumurtayla yapmışlar ona bakıp tüp bebek falan diye yönlendiriyor sonrada adetinin 3. gel dicek gene aynı süreçler başlıycak malesef benim şaşırdığımda o oldu eşin gibi bende ilk başta acaba yanlışmı sonuç dedim çünkü benim normalde tedavi olmadığım süreçte değerim 1, 1,05 falan çıkıyordu gerçi kendiminkide çok düşük geldi kimyasal gebelik geçirdiğimde değerim 23.45 çıkmıştı 2 gün sonrada düşmüştü bunun yanında 2 değeri çok düşük

Ne güzel yardım etmişler, eşininde baya yardımı olmuş. Ben yardım istemedim açıkcası. Sadece dün elini hiç bir şeye sürmeyen eşim, tansiyonumu ölçtü, çok düşük çıkınca gitmiş bana tuzlu ayran yapıp getirdi. İçimden dedimki hamile kalsam, oh ne güzel hep bir ilgi olacak desene dedim kendime Bu arada ailemden uzaktayım ben, onlar başka şehirdeler. Annemin haberi yok zaten, özellikle söylemedim, üzülüyor, hastalanıyor çünkü, bilmesin daha iyi

İlk aşılamam canım. Bundna önce yine iki kere iğnelerle yumruta geliştirildi normal ilişki önderdi.
Bu sefer aşılamaya geçelim dedi. hatta o zaman demiştim olumsuz olursa napcaz bi defa daha deneriz sonra tüpe geçeriz emişti
bende bir daha aşılama istemiyorum tüpe geçeriz demiştim bi yapalım bunu olumsuz olursa bakarız dedi.
benimde düşük aslında ümitlenecek bişey yok ama ümitleniyoruz

canım kimseden bişey isteme ama sende yapma evine gelip bi laf derlerse o zaman doktor 2 hafta yat dedi de çok biliyolarsa kendileri yapsınlar bak kızdım şimdi tedavi sürecini kaynanan biliyor ve yardım etmiyor eşinde ayıp etmiş sen bak beni dinle doktor yat dedi de ama ben böle böle yaptım de tamam çok üzüldüm şimdi

canım ozaman doktorun gene aynı süreci yapıcak 2. olcan inşallah onda da hamiş olcaksın 3o yaşındayım bende klomen kullanmıştım ama normal ilişki denmişti banada 2 kez denedik sonra aşılamaya geçtik

Kızlar birşey sorucammm Türk kahvesinin zararı olmaz dimii?çok fena canım çekiyor yaw hergün 1 tane içerdim kafein diye içmiyorum 10 gündür ama bugün kokusu geliyor burnuma ??içsem mikiii??

Kızlar birşey sorucammm Türk kahvesinin zararı olmaz dimii?çok fena canım çekiyor yaw hergün 1 tane içerdim kafein diye içmiyorum 10 gündür ama bugün kokusu geliyor burnuma ??içsem mikiii??

walla ben içiyorum ama çok değil günde ya 1 bardak kola yada 1 bardak kahve içiyorum ama çok kafain tüketirsen zararı olabilir ama 1 tanede bişey olmaz

İç gitsin canım ya.
Eskiler bu kadar özen mi gösteriyorlardı sanki.
Olacağı varsa oluyor
İnceldikçe olmuyor stres oluyoruz.

walla ben içiyorum ama çok değil günde ya 1 bardak kola yada 1 bardak kahve içiyorum ama çok kafain tüketirsen zararı olabilir ama 1 tanede bişey olmaz

İç gitsin canım ya.
Eskiler bu kadar özen mi gösteriyorlardı sanki.
Olacağı varsa oluyor
İnceldikçe olmuyor stres oluyoruz.

Dimi ama ya içicem valla canım çekti yaw))Hem benim kuzenim hamileyken 9 ay hergün yanıyorum deyip 1 litre kola içiyordu deli)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…