Dimi ama ya içicem valla canım çekti yaw))Hem benim kuzenim hamileyken 9 ay hergün yanıyorum deyip 1 litre kola içiyordu deli )
Dimi ama ya içicem valla canım çekti yaw))Hem benim kuzenim hamileyken 9 ay hergün yanıyorum deyip 1 litre kola içiyordu deli )
Kızlar birşey sorucammm Türk kahvesinin zararı olmaz dimii?çok fena canım çekiyor yaw hergün 1 tane içerdim kafein diye içmiyorum 10 gündür ama bugün kokusu geliyor burnuma ??içsem mikiii??
o kadarda değil :)))oda sapıtmış:)))
fazlası zarar.:)))
kızlar çıkıyorum ben yarın sabah için dua edin bana :))))
iyi akşamlar hepinizi kokulu kokulu öpüyorum :)))))))
tatlım walla bu akşam dua edicem çok öpüyorum seni yarın 4 gözle bekliycem buarada senden ufak bir ricam oabilirmi doktoruna bi arkadaş 9. günü kana baktırmış değeri 2 çıkmış yükselirmi diye sorsana gene merak başa bela işte
:)))Sorarım canım.
Doktora öğle arası gideceğim.
Sabah kan verdikten sonra işe geleceğim
sağol canım haberini bize geç verme fazla buarada zaten bende yarın geç gelicem günüm var arkadaşlardayım
Ah ahhh bizde öyle canım su gibi içiliyor bende aşılamadan beri akşam 1 bardak içtim hepbende kola hastasıyım zararlı biliyoz ama ne yapalım vazgeçemiyoruz :))) ama tedavi sürecinde günde 1 bardak içiyorum
Bende iciyorum cnm valla
merhaba hanımlar
bende bu ay aşılama yaptırıcam ama korkuyorum...yani ağrısı acısı çok mu nasıl bi işlem
Evt cnm 7 haftalik hala ayagima yemek geliyor ohhhh
merhaba hanımlar
bende bu ay aşılama yaptırıcam ama korkuyorum...yani ağrısı acısı çok mu nasıl bi işlem
canım kimseden bişey isteme ama sende yapma evine gelip bi laf derlerse o zaman doktor 2 hafta yat dedi de çok biliyolarsa kendileri yapsınlar bak kızdım şimdi tedavi sürecini kaynanan biliyor ve yardım etmiyor eşinde ayıp etmiş sen bak beni dinle doktor yat dedi de ama ben böle böle yaptım de tamam çok üzüldüm şimdi
Eşim netten okumuş, abartılacak bir şey değil, basit bir şey felan dedi. O yüzden yatayım fazla yapmadım. Birde bana hep nazlısın der, o yüzden yaniKayınvalidem biliyor, hatta görümcemde. Şahsen akşam bir yemek beklerdim getirmelerini, getirmediler. Görümcem sormadı bile ne yaptın diye kimseden hayır yok canım, anca hayrım kendime
Eşim netten okumuş, abartılacak bir şey değil, basit bir şey felan dedi. O yüzden yatayım fazla yapmadım. Birde bana hep nazlısın der, o yüzden yaniKayınvalidem biliyor, hatta görümcemde. Şahsen akşam bir yemek beklerdim getirmelerini, getirmediler. Görümcem sormadı bile ne yaptın diye kimseden hayır yok canım, anca hayrım kendime
canım sen doktoruna söyliycen bak benim eşimde ilk başta abartıyorsun demişti doktorumdan rica ettim eşimi çağırttım doktorum ben ona ne dediysem aynısını eşime söledi eşimde bişey diyemedi gerçi eşim düşünceli benim yukarda allah var hakkını yemeyim çocuk düşünmeden öncede evi temizlememe yardım ederdi. senin yerinde olsam annemi yanıma çağırırım yanında olursa moralmende yüksek olursun bu tedavi sürecinde moral en önemli kardeşin varsa onuda çağırabilirsin seni mutlu edip anlayacak birini çağır yanına
Cnm hep akintim vardi islakti yanislm cnm sana bir soru sormak istiyorum adet gününe 4 gün kala falan vajinal bölgen ıslak mı kuru muydu hamile kalanlar kuru diyo seninkini merak ettim.tşkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?