Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Dimi ama ya içicem valla canım çekti yaw))Hem benim kuzenim hamileyken 9 ay hergün yanıyorum deyip 1 litre kola içiyordu deli)

o kadarda değil :)))oda sapıtmış:)))
fazlası zarar.:)))
kızlar çıkıyorum ben yarın sabah için dua edin bana :))))
iyi akşamlar hepinizi kokulu kokulu öpüyorum :)))))))

tatlım walla bu akşam dua edicem çok öpüyorum seni yarın 4 gözle bekliycem buarada senden ufak bir ricam oabilirmi doktoruna bi arkadaş 9. günü kana baktırmış değeri 2 çıkmış yükselirmi diye sorsana gene merak başa bela işte

:)))Sorarım canım.
Doktora öğle arası gideceğim.
Sabah kan verdikten sonra işe geleceğim

merhaba hanımlar
bende bu ay aşılama yaptırıcam ama korkuyorum...yani ağrısı acısı çok mu nasıl bi işlem

Bencede canım)
Dualarım seninle canım)
İyi akşamlarrrr..
Heee sonucu alır almaz yaz çatlıyoruz sonra)

kuzummm ben yarın akşam burda olurum ama telden bakarım bana mutlaka çzel mesaj çek telden bakcam çünkü bakamazsam akşam gelince bakarım bizde seni kokulu kokulu öpüyoruz

merhaba hanımlar
bende bu ay aşılama yaptırıcam ama korkuyorum...yani ağrısı acısı çok mu nasıl bi işlem

Merhaba canımm...
Korkulacak bir işlem değil ağrı falan olmuyor canım normal vajinal ultrason gibi diyeyim sana kendinii kasma yeter hee kassanda agrı olmuyor korkulacak bir işlem değilmiş yani)

Eşim netten okumuş, abartılacak bir şey değil, basit bir şey felan dedi. O yüzden yatayım fazla yapmadım. Birde bana hep nazlısın der, o yüzden yani Kayınvalidem biliyor, hatta görümcemde. Şahsen akşam bir yemek beklerdim getirmelerini, getirmediler. Görümcem sormadı bile ne yaptın diye kimseden hayır yok canım, anca hayrım kendime

canım sen doktoruna söyliycen bak benim eşimde ilk başta abartıyorsun demişti doktorumdan rica ettim eşimi çağırttım doktorum ben ona ne dediysem aynısını eşime söledi eşimde bişey diyemedi gerçi eşim düşünceli benim yukarda allah var hakkını yemeyim çocuk düşünmeden öncede evi temizlememe yardım ederdi. senin yerinde olsam annemi yanıma çağırırım yanında olursa moralmende yüksek olursun bu tedavi sürecinde moral en önemli kardeşin varsa onuda çağırabilirsin seni mutlu edip anlayacak birini çağır yanına

ayrıca eşinede söyle gelsin bu formu okusun kendileri bi sperm verip yan gelip yatıyolar kasık ağrısını bel ağrısını ve buna benzer şeyleri biz çekiyoruz netten bakmışta neye bakmış gelsin burdaki yazıklarımızı okusun calısı burda çok kızdım eşine anasına bacısına laf diyemiyormu az eşime yardım edin diye bak çok kızdım en iyisi susayım sonra ağzımdan bişey mişey çıkar seni üzmeyim ben

Doğru söylüyorsun canım, ama işte ne bileyim birde sonucunda hamile kalmazsam bu kez ne gerek vardı bukadar tantanaya denilmesinden çekiniyorum. Ailem Ankarada, oralıyım ben. Sende Ankaralısın galiba, yaklaşık 2 ay önce ordaydım, yine özledim memleketimi Bekar kardeşim yok, annem yalnız yaşıyor, babam hayatta değil, aslında gel desem anacığıma, akşamına burda olur. Ama işte çekiniyorum
Tatlım ben fakültede yaptırdım, malum özel gibi ilgi alaka olmuyor. Doktora ben sormasam, bana söyleyeceği yoktu bile. Bu süreçte yapıp yapmamam gereken bir şey varmı dedim, yok dedi Asıl doktor daha çok tüp bebek hastalarıyla ilgileniyor. Aşılamamı onun yapmasını isterdim, ama işte dediğim gibi özellerdeki gibi olmuyor, yoksa eşimde doktorla konuşmak istemişti, içeri yanıma gitmek istedi, elinden tutarım dedi, ama almadılar içeriye

kızlar merhaba 2 gundur yoktum kacırdıgım bır seyler var mı? en önemlısı hamıle var mı sonucu belli olanlardan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…