Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Sıkma canını tatlım yabana da kızma ama bir kap yemek hadi onu da geçtim nasılsın diye sormak bukadar mı zor ya...Bencede sen yanına anneni falan çağır canım moral çok önemli ayrıca eşinin okuduğu gibi değil aslında bak benim arkadaşımın tutmadı 2 aşılaması da gitti tüp bebek yaptırdı doktoru 3 ay wc haricinde yataktan kalkmayı yasakladı kız annesinin evine gitti orada geçirdi süreyi oyüzden şimdi tutma şansı varken 15 gün yatmak kendini yormamak cokönemlii...

evet canım ben ankaradayım ben devlet hastanesinde yaptırdım doktorum çok ilgiliydi hiç sorun yaşamadım annenden çekinme çağır bebiş için tedavi oluyorum gel sende evde yanlızsın yanımda ol de anenden çekinme bak o gelsin yanına herkes etrafında pervane olur göz boyamak için hamile kalamazsan da allahın taktiri eşime ben bazen şakasına takılırım oda bana takılır der bi bebeği oluşturamıyon diye bende derim senin askerlerde iş yok diye sonuçta allahtan gelecek bişey bizim yapabilceğimiz bişey yok ama bu süreç bayanlar için biraz stresli bir süreç o yüzden bence anneni yanına çağır 2-3 ay kalsın yanında ne olcak sanki hemde yanında yandaşın olur

Aslında şu var, ben ondan yardım istemedim, istesem yapar. hatta bana iş yaptığıma kızar, muhtemelen akşam kızacakta. Ben biraz huyluyum, illaha iş yapacam, içim rahat etmez. Bazı erkekler mutfaga ev işlerine çok karışırlar, yardım ederler. Aslında benimkisi öyle alışmamış, istesem yapar Allah var. Dedim ya ben istemem diye
Ben sadece kayınvalidemden bir yemek bekledim, onun dışında fazla bir beklentim yok şahsen.
Eşime gelince zor kabul etti canım, bu aşılama sürecine gelene kadar çok sıkıntılar atlattım bu gerçek. Birde bu form olaylarına karşı, her yazılana itibar etmezmiş, okuma kafan karışmasın der Herkesin karekteri bir değil malesef

tatlım bir arkadaş olarak sana tavsiyem moralini iy tut kafana birşey takma olacağı varsa olur zaten istersen evi kaldır gene olacağı varsa olur ama bence annenide bir müddet yanıına çağır destek olan nekadar çok olursa okadar moralin sağlam olur:13:

Ayy ne bileyim, ben kendimde düşünmedim, öyle devamlı yatayım felan. Sadece 2 gün yattım sayılır, oda devamlı uzanma şeklinde değildi. Belki etkisi olabilir, söylediğin gibi ama ne bileyim, kimse bana sen yat dinlen demedi
Söylediğim gibi kayınvalidem den beklerdim, yapmadı, canı sağolsun.
Görümcem beni gördü, sormadı bile, onun tuzu kuru tabi, yok öyle bir derdi. Bizi bizden başka anlayan yok canım, sağlık olsun

kızlar bana müsade 9 gibi gelirim inşallah karnım kazınıyor akşam görüşmek üzere allaha emanet öpüyorum çok

Orası öyle tabi, olacağı varsa olur, olmayacaksa eğer zaten olmaz. Annemi çağırmak ne bileyim hiç aklıma gelmedi kız, hamile kalırsam o zaman çağırırım felan diye düşünmüştüm
Hangi hastanede yaptırdın sen, burada tek fakültede infertile kliniği var, o yüzden çok ma açok yoğun canım. Bir sonuç göstermeye bile 2 ay sonrasına randevu veriyorlar

Orası öyle canım bizi bizden başka anlayan yok zira beyler bir sperm vermek için bile nazlanırken olan biten bize oluyor,ilaçlar,iğneler,hormonlar ah ahhh olan biten bize oluyor sende sıkma canını canım ama anneni al yanına sana destek olur...Yardımcı olur anne gibisi varmı ya!!!

zekai tahirde yaptırdım canım benim şimdi çıkmam lazım sen sıkma canını kimse bakmıyorsa kendi kendine bak öpüyorum görüşmek üzere..

Herkese merhaba, ben de bu ay (muhtemelen bu hafta) aşılama yaptıracağım. Sabah doktor kontrolüm var, yumurtam eğer 18 mm olmuşsa çatlatma iğnesi verecekler, çok heyecanlıyım :)

Herkese merhaba, ben de bu ay (muhtemelen bu hafta) aşılama yaptıracağım. Sabah doktor kontrolüm var, yumurtam eğer 18 mm olmuşsa çatlatma iğnesi verecekler, çok heyecanlıyım :)
Haydi hayırlı olsun canım)aşılama kısmı kolay bekleme kısmı zor yaw))

Ay başından beri hepinizle ayrı heyecan yaşadım ama hiç bana sıra gelmicek sanıyodum. Ne ilaç ne çatlatma iğnesi kullanmadım o yüzden havaya girememiştim ama bugn artık yumurtam 19.5 olmuş doktorum yarın yaparız dedi çok çok heyecanlıyım dualarınızı bekliyorum aklınızdan bile geçirin yeter:):) ben öğrenene kadar liste hamiş dolar inş. Da umut olur hepimize..iden 2. Ye başladı bn dha ilkini yaptıramadım:):)

Hadi hayırlısı olsun canım; )kendi kendine çatlamasını mı bekliyorsunuz şimdi?Gün belli olmayınca sıkıntı oluyor benimde yumuşlarım büyümedi falan derkenn birgün gittim çatlamış apar topar oldu zamanını bilmek daha iyi ama kısmet...Dilerim ilkinde tutarda bebeğine kavuşursun canım)aşılama sonrası da yaz)zaten sonra beklemek zor birbirimize destek oluyoruz inş bu hafta ardı ardına hamiş haberleri alırız)

slm kızlar bende nisanda aşılama yaptırdım ilk aşılamamdı tutmadı maalesef aslında doktor düşük yapmış olabilirsin falan dedi adetim bir kaç gün önce oldu ve aşırı bi sancım oldum bi ara bayılcak gibi oldum sonra parça falan geldi doktor o yüzden düşük yapmış olabilirsin dedi ama bundan sonra öğrenmemiz bi şey ifade etmez falan dedi. Mayıs ve haziranda aşılama yaptıranları takip ediyorum burdan hep hergün yazılanları okuyorum hamile var mı diye bakıyorum olunca tabi çok seviniyorum benimde umudum artıyor hepimiz gibi.nisandan sonra tedaviye ara verdik ben çalışıyorum öğrtmenim 1 gün yattım aşılamadn sonra evde iş yapmadım ama tabi okulda hep ayaktaydım o yüzden ağustosda 2.aşılamayı düşünüyorum bütün hikayem i yazdım kızlar ama içimi dökesim varmış bizi bizden başka kimse anlayamıyo çünkü.Velhasıl doktorumu değiştircem tatlı ilgili bi bayan ama bu düşük olayındaki ilgisizliği ve hsg çektirmedi aşılamadan önce gerek görmedi zaten çoğunda sorun olmazmış çok ağrılı bir işlemmiş falan dedi bende korkduğum için işime geldi gibi ama ya tüplerimde tıkanıklık varsa diye düşünüyorum .Size bu film nasıl onu sorcam çok mu ağrılı oluyo bende aşılamada bile acımıştı ve kanama olmuştu biraz tabi birde vajinusmusdum evlendiğimde 8 ay faln aonra tedavi oldum geçti şükür o yüzden belkide korkuyorum anestezili mi çektirsem diyorum .çok uzun oldu son olarak okulda 6 tane hamile bayanımız var biride bebğiyle geliyo muhabbet hep bebek tabi haliyle bende etkilenip üzülüyorum gelip eve eşime yakınıyorum 2 yıldır çocuk istiyoruz sebepsiz infertilite tanısı kondu .heepinizi iyi akşamlar kızlar dualarım sizinle.

hayırlısı olsun canım hgc filmi çok acı bişey allah düşmanımın başına vermesin ama sen düşük yapmışsan tüplerin kapalı değildir tabi ki doktorun daha iyisini bilir bende öğretmenim atanamamış :) ücretli öğretmenlik yapıyordum 1. dönem okulumuzda 5 hamiş vardı bende aynı senin durumundaydım bide 4 yıl aynı okulda çalışınca hepsinin hamileliklerini gördüm bi benimki olmadı :) herkes benden bebiş bekliyor dört gözle herzaman sorulmasından da bayağı sıkıldım benimde ilk aşılamam çarşamba belli olcak allah hepimiz için hayırlısını nasip etsin

Canım nasıl bir doktormuş o ya düşük yapmış olabilirsin nedemek takip etmesi gerekiyor...Benimde sebepsiz infertilite ama sebepsiz olduğunu anlamak için hsg şart!2 yıl oldu diyorsun belki tüplerde bir sıkıntı var boşu boşuna bekliyor üzülüyorsun!Hsg bu işin başında olması gerekiyor ağrılı bir işlem ben dayandım ama zordu anestezi ile yapılabiliyor...Canını sıkma benden sonra evlenen arkadaşlarım 2. Çocuklarını bekliyor ama ne yapalım bizimde evlatlarımız olacak zamanı var bekliyoruz...Canım herşeyden önce pozitif olmak lazım ve senin ilk iş hsg çektirmen lazım ben çocuk için doktora ilk gittiğimde ilk istediği hormon tahlilleri ve hsg oldu...Sende biran evvel çektir birşey olmasa bile olma ihtimali gözardı edilemezz...Birde bencede biran önce iyi bir doktor şart.istanbuldaysan yardımcı olmaya çalışırım...Hiç birşeye sıkma canını bebeklerimiz olana kadar yılmayacağız)

mrb canım benimde doktorum önce hsg çekti bende vajinusmustan dolayı anestezili çektirdim ağrı hissetmedim sonrasında da çok az kanama oldu ve çok azz da ağrı oldu kafanın rahat olmasını istiyorsan anestezili çektir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…