Yok cnmne yazikkızlar merhaba 2 gundur yoktum kacırdıgım bır seyler var mı? en önemlısı hamıle var mı sonucu belli olanlardan?
Eşim netten okumuş, abartılacak bir şey değil, basit bir şey felan dedi. O yüzden yatayım fazla yapmadım. Birde bana hep nazlısın der, o yüzden yaniKayınvalidem biliyor, hatta görümcemde. Şahsen akşam bir yemek beklerdim getirmelerini, getirmediler. Görümcem sormadı bile ne yaptın diye kimseden hayır yok canım, anca hayrım kendime
Doğru söylüyorsun canım, ama işte ne bileyim birde sonucunda hamile kalmazsam bu kez ne gerek vardı bukadar tantanaya denilmesinden çekiniyorum. Ailem Ankarada, oralıyım ben. Sende Ankaralısın galiba, yaklaşık 2 ay önce ordaydım, yine özledim memleketimiBekar kardeşim yok, annem yalnız yaşıyor, babam hayatta değil, aslında gel desem anacığıma, akşamına burda olur. Ama işte çekiniyorum
Tatlım ben fakültede yaptırdım, malum özel gibi ilgi alaka olmuyor. Doktora ben sormasam, bana söyleyeceği yoktu bile. Bu süreçte yapıp yapmamam gereken bir şey varmı dedim, yok dediAsıl doktor daha çok tüp bebek hastalarıyla ilgileniyor. Aşılamamı onun yapmasını isterdim, ama işte dediğim gibi özellerdeki gibi olmuyor, yoksa eşimde doktorla konuşmak istemişti, içeri yanıma gitmek istedi, elinden tutarım dedi, ama almadılar içeriye
ayrıca eşinede söyle gelsin bu formu okusun kendileri bi sperm verip yan gelip yatıyolar kasık ağrısını bel ağrısını ve buna benzer şeyleri biz çekiyoruz netten bakmışta neye bakmış gelsin burdaki yazıklarımızı okusun calısı burda çok kızdım eşine anasına bacısına laf diyemiyormu az eşime yardım edin diye bak çok kızdım en iyisi susayım sonra ağzımdan bişey mişey çıkar seni üzmeyim ben
Aslında şu var, ben ondan yardım istemedim, istesem yapar. hatta bana iş yaptığıma kızar, muhtemelen akşam kızacakta. Ben biraz huyluyum, illaha iş yapacam, içim rahat etmez. Bazı erkekler mutfaga ev işlerine çok karışırlar, yardım ederler. Aslında benimkisi öyle alışmamış, istesem yapar Allah var. Dedim ya ben istemem diye
Ben sadece kayınvalidemden bir yemek bekledim, onun dışında fazla bir beklentim yok şahsen.
Eşime gelince zor kabul etti canım, bu aşılama sürecine gelene kadar çok sıkıntılar atlattım bu gerçek. Birde bu form olaylarına karşı, her yazılana itibar etmezmiş, okuma kafan karışmasın derHerkesin karekteri bir değil malesef
Sıkma canını tatlım yabana da kızma ama bir kap yemek hadi onu da geçtim nasılsın diye sormak bukadar mı zor ya...Bencede sen yanına anneni falan çağır canım moral çok önemli ayrıca eşinin okuduğu gibi değil aslında bak benim arkadaşımın tutmadı 2 aşılaması da gitti tüp bebek yaptırdı doktoru 3 ay wc haricinde yataktan kalkmayı yasakladı kız annesinin evine gitti orada geçirdi süreyi oyüzden şimdi tutma şansı varken 15 gün yatmak kendini yormamak cokönemlii...
tatlım bir arkadaş olarak sana tavsiyem moralini iy tut kafana birşey takma olacağı varsa olur zaten istersen evi kaldır gene olacağı varsa olur ama bence annenide bir müddet yanıına çağır destek olan nekadar çok olursa okadar moralin sağlam olur:13:
Ayy ne bileyim, ben kendimde düşünmedim, öyle devamlı yatayım felan. Sadece 2 gün yattım sayılır, oda devamlı uzanma şeklinde değildi. Belki etkisi olabilir, söylediğin gibi ama ne bileyim, kimse bana sen yat dinlen demedi
Söylediğim gibi kayınvalidem den beklerdim, yapmadı, canı sağolsun.
Görümcem beni gördü, sormadı bile, onun tuzu kuru tabi, yok öyle bir derdi. Bizi bizden başka anlayan yok canım, sağlık olsun
Orası öyle tabi, olacağı varsa olur, olmayacaksa eğer zaten olmaz. Annemi çağırmak ne bileyim hiç aklıma gelmedi kız, hamile kalırsam o zaman çağırırım felan diye düşünmüştüm
Hangi hastanede yaptırdın sen, burada tek fakültede infertile kliniği var, o yüzden çok ma açok yoğun canım. Bir sonuç göstermeye bile 2 ay sonrasına randevu veriyorlar
kızlar bana müsade 9 gibi gelirim inşallah karnım kazınıyor akşam görüşmek üzere allaha emanet öpüyorum çok
Haydi hayırlı olsun canımHerkese merhaba, ben de bu ay (muhtemelen bu hafta) aşılama yaptıracağım. Sabah doktor kontrolüm var, yumurtam eğer 18 mm olmuşsa çatlatma iğnesi verecekler, çok heyecanlıyım :)
Ay başından beri hepinizle ayrı heyecan yaşadım ama hiç bana sıra gelmicek sanıyodum. Ne ilaç ne çatlatma iğnesi kullanmadım o yüzden havaya girememiştim ama bugn artık yumurtam 19.5 olmuş doktorum yarın yaparız dedi çok çok heyecanlıyım dualarınızı bekliyorum aklınızdan bile geçirin yeter:):) ben öğrenene kadar liste hamiş dolar inş. Da umut olur hepimize..iden 2. Ye başladı bn dha ilkini yaptıramadım:):)
slm kızlar bende nisanda aşılama yaptırdım ilk aşılamamdı tutmadı maalesef aslında doktor düşük yapmış olabilirsin falan dedi adetim bir kaç gün önce oldu ve aşırı bi sancım oldum bi ara bayılcak gibi oldum sonra parça falan geldi doktor o yüzden düşük yapmış olabilirsin dedi ama bundan sonra öğrenmemiz bi şey ifade etmez falan dedi. Mayıs ve haziranda aşılama yaptıranları takip ediyorum burdan hep hergün yazılanları okuyorum hamile var mı diye bakıyorum olunca tabi çok seviniyorum benimde umudum artıyor hepimiz gibi.nisandan sonra tedaviye ara verdik ben çalışıyorum öğrtmenim 1 gün yattım aşılamadn sonra evde iş yapmadım ama tabi okulda hep ayaktaydım o yüzden ağustosda 2.aşılamayı düşünüyorum bütün hikayem i yazdım kızlar ama içimi dökesim varmış bizi bizden başka kimse anlayamıyo çünkü.Velhasıl doktorumu değiştircem tatlı ilgili bi bayan ama bu düşük olayındaki ilgisizliği ve hsg çektirmedi aşılamadan önce gerek görmedi zaten çoğunda sorun olmazmış çok ağrılı bir işlemmiş falan dedi bende korkduğum için işime geldi gibi ama ya tüplerimde tıkanıklık varsa diye düşünüyorum .Size bu film nasıl onu sorcam çok mu ağrılı oluyo bende aşılamada bile acımıştı ve kanama olmuştu biraz tabi birde vajinusmusdum evlendiğimde 8 ay faln aonra tedavi oldum geçti şükür o yüzden belkide korkuyorum anestezili mi çektirsem diyorum .çok uzun oldu son olarak okulda 6 tane hamile bayanımız var biride bebğiyle geliyo muhabbet hep bebek tabi haliyle bende etkilenip üzülüyorum gelip eve eşime yakınıyorum 2 yıldır çocuk istiyoruz sebepsiz infertilite tanısı kondu .heepinizi iyi akşamlar kızlar dualarım sizinle.
slm kızlar bende nisanda aşılama yaptırdım ilk aşılamamdı tutmadı maalesef aslında doktor düşük yapmış olabilirsin falan dedi adetim bir kaç gün önce oldu ve aşırı bi sancım oldum bi ara bayılcak gibi oldum sonra parça falan geldi doktor o yüzden düşük yapmış olabilirsin dedi ama bundan sonra öğrenmemiz bi şey ifade etmez falan dedi. Mayıs ve haziranda aşılama yaptıranları takip ediyorum burdan hep hergün yazılanları okuyorum hamile var mı diye bakıyorum olunca tabiçok seviniyorum benimde umudum artıyor hepimiz gibi.nisandan sonra tedaviye ara verdik ben çalışıyorum öğrtmenim 1 gün yattım aşılamadn sonra evde iş yapmadım ama tabi okulda hep ayaktaydım o yüzden ağustosda 2.aşılamayı düşünüyorum bütün hikayem i yazdım kızlar ama içimi dökesim varmış bizi bizden başka kimse anlayamıyo çünkü.Velhasıl doktorumu değiştircem tatlı ilgili bi bayan ama bu düşük olayındaki ilgisizliği ve hsg çektirmedi aşılamadan önce gerek görmedi zaten çoğunda sorun olmazmış çok ağrılı bir işlemmiş falan dedi bende korkduğum için işime geldi gibi ama ya tüplerimde tıkanıklık varsa diye düşünüyorum .Size bu film nasıl onu sorcam çok mu ağrılı oluyo bende aşılamada bile acımıştı ve kanama olmuştu biraz tabi birde vajinusmusdum evlendiğimde 8 ay faln aonra tedavi oldum geçti şükür o yüzden belkide korkuyorum anestezili mi çektirsem diyorum .çok uzun oldu son olarak okulda 6 tane hamile bayanımız var biride bebğiyle geliyo muhabbet hep bebek tabi haliyle bende etkilenip üzülüyorum gelip eve eşime yakınıyorum 2 yıldır çocuk istiyoruz sebepsiz infertilite tanısı kondu .heepinizi iyi akşamlar kızlar dualarım sizinle.
slm kızlar bende nisanda aşılama yaptırdım ilk aşılamamdı tutmadı maalesef aslında doktor düşük yapmış olabilirsin falan dedi adetim bir kaç gün önce oldu ve aşırı bi sancım oldum bi ara bayılcak gibi oldum sonra parça falan geldi doktor o yüzden düşük yapmış olabilirsin dedi ama bundan sonra öğrenmemiz bi şey ifade etmez falan dedi. Mayıs ve haziranda aşılama yaptıranları takip ediyorum burdan hep hergün yazılanları okuyorum hamile var mı diye bakıyorum olunca tabi çok seviniyorum benimde umudum artıyor hepimiz gibi.nisandan sonra tedaviye ara verdik ben çalışıyorum öğrtmenim 1 gün yattım aşılamadn sonra evde iş yapmadım ama tabi okulda hep ayaktaydım o yüzden ağustosda 2.aşılamayı düşünüyorum bütün hikayem i yazdım kızlar ama içimi dökesim varmış bizi bizden başka kimse anlayamıyo çünkü.Velhasıl doktorumu değiştircem tatlı ilgili bi bayan ama bu düşük olayındaki ilgisizliği ve hsg çektirmedi aşılamadan önce gerek görmedi zaten çoğunda sorun olmazmış çok ağrılı bir işlemmiş falan dedi bende korkduğum için işime geldi gibi ama ya tüplerimde tıkanıklık varsa diye düşünüyorum .Size bu film nasıl onu sorcam çok mu ağrılı oluyo bende aşılamada bile acımıştı ve kanama olmuştu biraz tabi birde vajinusmusdum evlendiğimde 8 ay faln aonra tedavi oldum geçti şükür o yüzden belkide korkuyorum anestezili mi çektirsem diyorum .çok uzun oldu son olarak okulda 6 tane hamile bayanımız var biride bebğiyle geliyo muhabbet hep bebek tabi haliyle bende etkilenip üzülüyorum gelip eve eşime yakınıyorum 2 yıldır çocuk istiyoruz sebepsiz infertilite tanısı kondu .heepinizi iyi akşamlar kızlar dualarım sizinle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?