hayırlısı olsun canım hgc filmi çok acı bişey allah düşmanımın başına vermesin ama sen düşük yapmışsan tüplerin kapalı değildir tabi ki doktorun daha iyisini bilir bende öğretmenim atanamamış :) ücretli öğretmenlik yapıyordum 1. dönem okulumuzda 5 hamiş vardı bende aynı senin durumundaydım bide 4 yıl aynı okulda çalışınca hepsinin hamileliklerini gördüm bi benimki olmadı :) herkes benden bebiş bekliyor dört gözle herzaman sorulmasından da bayağı sıkıldımbenimde ilk aşılamam çarşamba belli olcak allah hepimiz için hayırlısını nasip etsin
bende artık milletin sormasından bıktım hatta annemle telefonla konuşurken arkadan akrabalar bebek bebek artık yap yeter diyip bağrışıp duruyorlar tatile bile gitmek istemiyorum bu yüzden
hayırlısı olsun canım hgc filmi çok acı bişey allah düşmanımın başına vermesin ama sen düşük yapmışsan tüplerin kapalı değildir tabi ki doktorun daha iyisini bilir bende öğretmenim atanamamış :) ücretli öğretmenlik yapıyordum 1. dönem okulumuzda 5 hamiş vardı bende aynı senin durumundaydım bide 4 yıl aynı okulda çalışınca hepsinin hamileliklerini gördüm bi benimki olmadı :) herkes benden bebiş bekliyor dört gözle herzaman sorulmasından da bayağı sıkıldımbenimde ilk aşılamam çarşamba belli olcak allah hepimiz için hayırlısını nasip etsin
inşallah güzel haberlerini alırız canım etrafta hamile olması ve toplum baskısı bunaltıyor insanı bazen onlar için seviniyosun ama insan bazen düşünmeden edemiyor biz 2 senedir uğraşıyoruz insanlar mayısta düşünüyoruz diyo ve o ay hamile kalıyo ama tabi isyan etmiyorum etmemek için daha zor durumda olanları düşünüyorum .bende ücretli çalışmıştım 2 yıl cnm .en iyisi ben bu ay doktor değiştirip hsgyi de anestezili çektireyim çok yazamasamda sizi güzel haberlerinizi takip edicem
Canım nasıl bir doktormuş o ya düşük yapmış olabilirsin nedemek takip etmesi gerekiyor...Benimde sebepsiz infertilite ama sebepsiz olduğunu anlamak için hsg şart!2 yıl oldu diyorsun belki tüplerde bir sıkıntı var boşu boşuna bekliyor üzülüyorsun!Hsg bu işin başında olması gerekiyor ağrılı bir işlem ben dayandım ama zordu anestezi ile yapılabiliyor...Canını sıkma benden sonra evlenen arkadaşlarım 2. Çocuklarını bekliyor ama ne yapalım bizimde evlatlarımız olacak zamanı var bekliyoruz...Canım herşeyden önce pozitif olmak lazım ve senin ilk iş hsg çektirmen lazım ben çocuk için doktora ilk gittiğimde ilk istediği hormon tahlilleri ve hsg oldu...Sende biran evvel çektir birşey olmasa bile olma ihtimali gözardı edilemezz...Birde bencede biran önce iyi bir doktor şart.istanbuldaysan yardımcı olmaya çalışırım...Hiç birşeye sıkma canını bebeklerimiz olana kadar yılmayacağız)
mrb canım benimde doktorum önce hsg çekti bende vajinusmustan dolayı anestezili çektirdim ağrı hissetmedim sonrasında da çok az kanama oldu ve çok azz da ağrı oldu kafanın rahat olmasını istiyorsan anestezili çektir bence
ay galiba hasta olcam karnım şiş bıldık bıldık
bende akıntım azaldığında birde göğüslerimin altı acıdığında anlıyorum ki adet olcam ve ümidimi kesiyorum vücudumuzu o kadar dinliyoruz ki artık en ufak şeyi bile hissediyoruz.
bende akıntım azaldığında birde göğüslerimin altı acıdığında anlıyorum ki adet olcam ve ümidimi kesiyorum vücudumuzu o kadar dinliyoruz ki artık en ufak şeyi bile hissediyoruz.
benden de sarı akıntı geliyor hastalığa yakın ordan anlıyorum maalesef...bu ay hepimizin bebişi olur inşallah olumlu düşünelim
aynen canım vücudumu çok iyi tanıdım çarşamba dr çağırmıştı kan vercem negatifse ki ben öyle hissediyorum 2. aşılama için başlıycaz hayırlısıyla..
inşallah negatif değildir canımmm
hayırlısı canım inşallahh hepimizin hamiş haberi gelir de mutlu oluruz bu zor bekleyiş biter
Günaydın kızlar.
Kan verdim. Saat 10:00'da mail atacaklar. Hayırlısı ne ise o olsun.
Günaydın kızlar.
Kan verdim. Saat 10:00'da mail atacaklar. Hayırlısı ne ise o olsun.
Allahım ben ortadan çatlıcam artık yine olmadı yarına kaldımben çatladım o çatlamadı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?