Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bende artık milletin sormasından bıktım hatta annemle telefonla konuşurken arkadan akrabalar bebek bebek artık yap yeter diyip bağrışıp duruyorlar tatile bile gitmek istemiyorum bu yüzden

bende artık milletin sormasından bıktım hatta annemle telefonla konuşurken arkadan akrabalar bebek bebek artık yap yeter diyip bağrışıp duruyorlar tatile bile gitmek istemiyorum bu yüzden

benim 3 yıl oldu walla ben artık takmıyorum hatta soranlara biraz ters cevap verdim bu aralar bana sormuyorlar ama kayınvaldemle annemi sıkıştırıyolar ben rahatladım arık :)))

inşallah güzel haberlerini alırız canım etrafta hamile olması ve toplum baskısı bunaltıyor insanı bazen onlar için seviniyosun ama insan bazen düşünmeden edemiyor biz 2 senedir uğraşıyoruz insanlar mayısta düşünüyoruz diyo ve o ay hamile kalıyo ama tabi isyan etmiyorum etmemek için daha zor durumda olanları düşünüyorum .bende ücretli çalışmıştım 2 yıl cnm .en iyisi ben bu ay doktor değiştirip hsgyi de anestezili çektireyim çok yazamasamda sizi güzel haberlerinizi takip edicem

allah hayırlısını nasip etsin, arkadaşlarda öyle düşünüyoruz diyo ya oy ay yada öbür ay hamile kalıyor bende 2 yıldır düşünüyorum aylar geçiyor ortada bişey yok bende isyan etmiyorum allahım doğru zamanı bekliyordur bende mecbur bekliycem üzülsemde yılmak yok bebiş olana kadar devam..

haklısın cnm doktor değiştirip hsg çektircem çok sağolun cvplarınız için denizlideyim ben.birde şu preseed diye bi jel varmış duydun mu bilmiyorum onunla hamile kalan da var epey hsgden sonra aşılamadn önce onu da deniyeyim diyorum ovulasyon testiyle onu sipariş ettim napalım artık her yola başvuruyoruz geçen ay hayıt suyu içeyim dedim onunda tadı çok kötü geldi düzenli içemedim haklısın cnm ya yılmayacağız bizimde bebişlerimiz olcak inşallah:)

haklısın anestezili çektireyim zaten vajinusmusdan da az çekmedim ne ağlıyodum hoş şimdide bebek içn ağlıyorum ama hep okuyodum yazmak daha da iyi geliyomuş insana herkesle paylaşamıyosun ki çok sağol cnm

bende akıntım azaldığında birde göğüslerimin altı acıdığında anlıyorum ki adet olcam ve ümidimi kesiyorum vücudumuzu o kadar dinliyoruz ki artık en ufak şeyi bile hissediyoruz.

aynen canım vücudumu çok iyi tanıdım çarşamba dr çağırmıştı kan vercem negatifse ki ben öyle hissediyorum 2. aşılama için başlıycaz hayırlısıyla..

bende akıntım azaldığında birde göğüslerimin altı acıdığında anlıyorum ki adet olcam ve ümidimi kesiyorum vücudumuzu o kadar dinliyoruz ki artık en ufak şeyi bile hissediyoruz.

benden de sarı akıntı geliyor hastalığa yakın ordan anlıyorum maalesef...bu ay hepimizin bebişi olur inşallah olumlu düşünelim

Son düzenleme:
benden de sarı akıntı geliyor hastalığa yakın ordan anlıyorum maalesef...bu ay hepimizin bebişi olur inşallah olumlu düşünelim

bendende süt beyazı akıntı gelir bide karnım bıldır bıldır su doluymuş gibi oluyor şimdide sadece karnımda belirtisi var malesef öarşamba belli olcak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…