Aşılama Haziran 2016 asilama olanlar beraber bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Cajı
[sen aşılama yapmadan direkt olarak tüp bebek mi yaptırdın TE="dyg_brk, post: 46980469, member: 684944"]Tabiki paylaşırım canım inşallah gerek kalmaz ama bende pko ve pıhtılaşma var ama ikiside ileri boyutta değil yani adetim falan düzenli kilo problemimde yok eşimde çok şükür hiç bi sıkıntı yok dr sadece durumumu strese bağlıyor ama bilmiyorum işte tüp bebeğide kayseri memorial da denedik 3 defa ilk ödeme ilaçlar hariç 4600 tl ilaçlarda 2 bin liraya yakın tuttu yumurta toplandı hemen yapıldı ki ben ohss başlangıcı olmama rağmen yaptı dr sağolsun tutmayacağı belliydi ikinci ve üçüncüde dondurulmuş embriyom vardı dondurmak için 800 lira ödedik çözdürme transferine 1200 lira ödedik ikicide üçüncüde tuttu ama ilerlemedi ve düşük oldu sebep bulunamadı zaten doktorunda çok umrunda olmadı bunlar geçen sene bu zaman oldu ara verdim sonra fakültede araştırmaya karar verdik tüp bebek bölüm başkanı yrd doç doktorum herşeyi araştırdılar histereskopi yapoldı tüm genetik kromozom analizi ne varsa bakıldı çok şükür hiç bişey yok ne eşimde ne bende doktorumda aşılamada da şansınız var dedi bizde ilk denememizi yaptık bakalım hayırlısı artık sormak istediğin birşey olursa seve seve cevaplarım Allah yardımcımız olsun[/QUOTE]
mCanım ssn

Bu topik te iki kişi tek hamile cıktı mayısta bu yana inş devamı da gelir

Sağol canım gerçekten çok açıklayıcı oldu. Aslında bizler sebepsiz diyoruz fakat bunun tek sebebi rabbim daha yazmamış bi vakti var hiç ummadığın bir anda olcak belkide ısallh tutmuştur da daha uğraşmasın. Sen nezamn tahlil yapcaksin. Benim ki 28 gibi tabi ben haftaya başlarım test yaptirmaya sabırsızım da...

Benim asilamam tutmadı ins sizlerin ki tutar sizi çok iyi anlıyorum çünkü rabbim hayal kırıklığına uğratmasın ins

Benim asilamam tutmadı ins sizlerin ki tutar sizi çok iyi anlıyorum çünkü rabbim hayal kırıklığına uğratmasın ins
Canim ya öyle umutsuzluğa kapılma daha bunun ileriki asamalar var sakın pes etme bwnde tutacak gözüyle bakmıyorum ama bir sonraki aşama için merdiven oldu bana. Sende oylw düşün...

mCanım ssn[/QUOTE]
Geçen sene evet canım aşılama hiç denenmemişti

Benimde 27 si cnm test günüm ama bende önümüzdeki hafta perşembeden evde test yapmaya başlarım sanırım :))

Canım seni çok iyi anlıyorum ama inanki bulup kaybetmek çok daha zor inşallah Rabbim daha çok aratmasın kimseye herşeyin hayırlısı

Kızlar bugün 2. Kan testini yaptırdım, 897 çıktı. 16 haziran 313, 18 haziran 897 oldu. Fazla mi artıyo sizce? Haftaya cuma gidicem doktora, o zaman görünürmüş kese.

Kızlar bugün 2. Kan testini yaptırdım, 897 çıktı. 16 haziran 313, 18 haziran 897 oldu. Fazla mi artıyo sizce? Haftaya cuma gidicem doktora, o zaman görünürmüş kese.
Maşallah ben anlamam onu ama senin adına çok sevindim ancak biz birbirimizi anlarız çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…