olabilir canım stress yapma kendine benim doktorum mide bulantısı için soğuk su yeşilelma ve tost tavsiye etti. Sende gıda açısından ihmal etmemeye çalış çünkü dahada halsizzlesirsinBen sabahları kendimi hasta gibi hissediyorum hep. Bulantım oluyor başım dönüyor. Yataktan yavaş yavaş kalkmazsam eğer yığılacak gibi oluyorum ilk adımlarımda. Çok aç uyanıyorum sabah. Midem kötü oluyor bir şey de yemek istemiyorum. Benim için en önemli en sevdiğim öğün olan kahvaltı çok zevksiz şu an. Öğlene doğru kendime geliyorum((
Merhaba Cumartesi akşam 1 paket turşu bititedin tek başıma dün akşamda yatmadan yedimBenım gibi peki hem kek hem tursu yu aynı anda yiyen canı sureklı tursu isteyen varmı ilk defa hamıle oldugumdan da boyle şüphelenmıştım.
Ben de öyleyim midemde huzursuzluk var afedersiniz geğirince geçiyo sankitam mide bulantısı da değil benim hissettiğim ama gün içinde sürekli bi rahatsızlık hissediyorum akşamları bazen çok hafif karnım ağrıyor
Aynisini ben de hissediyorum ek olarak uykusuzluk var mesela dun gece 23.00de yattim 1.30da uyandim 4e kadar.gogus hassasiyetim ilk haftalara gore azaldi ama damarlar daha belirgin.bacaklarim karincalaniyor geceleri.bugun migrenim tutacak gibi,ondan sıkıntıdayım birazBenim ara ara kasigima iğne batıyor gibi oluyor birde kramp hissediyorum. 2 gündür de tam belim ve kalcamin ortasında acı var. Bulantı da değişik zamanlarda gün içerisinde 2..3 defa oluyor. Göğüs hassasiyeti hatsafada. Böyle hisseden var mı?
Afıyet olsunMerhaba Cumartesi akşam 1 paket turşu bititedin tek başıma dün akşamda yatmadan yedim
merhaba. ben de 2 hafta önce öğrendim. kalp atışını da gördük. şu anda 7 haftalık ve hiç bir şey yiyemiyorum. su bile içemiyorum. ilk çocuğumda ilk 3 ay dolana kadar sabahları bulanıyordu sadece ve hamur işi yiyebiliyordum en azından. bu sefer o da yok. bir de kızım sürekli kreşten hastalık getirdiğinden bana geçiriyor. geçen hafta ve önceki hafta bir kaç gün rapor aldım. ama sürekli almam da hoş olmaz sanırım. bir de çalıştığım yerde çok hamile var. hiç birisi rapor almayınca kendimi kötü hissettim.
çalışan hamileler olarak bu süreci nasıl geçiriyorsunuz?
Canım deli gibi istiyoAfıyet olsunAma fazla kacırma tursu cok yemek iyi degılmış ogremdımde canım.
Azar azar kafi.
Hayir 5 temmuzda dogacaj bebeginiz.o yuzden temmuz annesisinizKızlar son adet tarihimin başı 29 Eylül dört haftalık gebeyim şuan yeni öğrendim. Haziranda mı doğuyor??
Benim için de çok zordu geçen hafta özellikle ama vitamini almaya başladıktan sonra daha katlanılır oldu mide bulantıları ve halsizlik. Vitamini alana kadar çok fenayım ama özellikle sabahları resmen kendimi kazıyorum yataktan ne kadar erken yatarsam yatayım sabahları aşırı halsizim. iş yerinde ufak bir kahvaltıdan sonra hemen vitamini alıyorum sonra biraz daha nefes alabiliyorum. siz yine şanslısınız benim için rapor almak hayal resmen.. Doktorunuzla konuşun bu durumu mutlaka.. çalışırken hamilelik gerçekten zormuş ama..
Allah esirgesin canım doktorunun tavsiyelerini dinle. İnşallah en kısa zamanda kanama durur.Arkadaşlar bugün kontrolüm vardı 6+5 günlük hamileyim kese etrafında kanama varmış ilaç verdi ama çok korkuyorum açıkçası dua edin bizim için
Allah yardimcimiz olsun bende de var kanama,ilac igne kullaniyorum ama sebebi belli degil.Arkadaşlar bugün kontrolüm vardı 6+5 günlük hamileyim kese etrafında kanama varmış ilaç verdi ama çok korkuyorum açıkçası dua edin bizim için
Benim de persembe..Allah yardimcimiz olsun insallah.ay ne zormus bu isler ya ,babaannem findik kadar kadin 8 tane dogurmus ilacsiz ignesiz.biz bi tane dogurcaz halimize bakBende mide bulantısı falan yok dün gece şiddetli ağrı girdi kasıgıma 10 dakika gitmedi sadece göğsüm şiş o kadar
perşembeye aldım randevuyu bakalım hayırlısı
Aynen valla bence kendimizi çok dinliyoruz hastalık hastası olduk resmenBenim de persembe..Allah yardimcimiz olsun insallah.ay ne zormus bu isler ya ,babaannem findik kadar kadin 8 tane dogurmus ilacsiz ignesiz.biz bi tane dogurcaz halimize bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?