Amiiin inşallah birşey olmaz inşallah...bana da sadece hap vermiş zar zor baktı doktor zaten bugün tatil saat geldi gideceğim diyeAllah yardimcimiz olsun bende de var kanama,ilac igne kullaniyorum ama sebebi belli degil.
Amiiin canim allah razi olsun..Bugün öğleden sonra tatil diye ve öğlen saati doluyor diye zar zor.ikna ettim de baktı doktor hiç birşey söylemedi ki sadece ilaç vermiş 1 tane onu kullan 2 haftaya gel dedi o kadarAllah esirgesin canım doktorunun tavsiyelerini dinle. İnşallah en kısa zamanda kanama durur.
Belki biraz erken gelir babasın doğduğu ay haziran da tabi kısmetHayir 5 temmuzda dogacaj bebeginiz.o yuzden temmuz annesisiniz
Regenesis max. Sanırım herkes bunu kullanıyor. Benim ilk hamilelğim olduğu için bilmiyordum böyle şeyleri ama iş yerinde kurtarıcı oldu diyebilirim.Teşekkürler. Size de kolay gelsin
Ne vitamini aliyorsunuz?
Benimde bel ve kasik ağrısı oluyor. 1.2 az leke oldu ama bir sıkıntı yok dedi Dr çok şükür. Progestan kullanıyorum hergün. Sürekli istirahat ediyorum. Ev işi veya biraz ayakta fazla kalayım ağrım artıyor. Allah bebislerimizi bize bagislasinBenim de persembe..Allah yardimcimiz olsun insallah.ay ne zormus bu isler ya ,babaannem findik kadar kadin 8 tane dogurmus ilacsiz ignesiz.biz bi tane dogurcaz halimize bak
Merhaba güzel dualarına aminMerhaba allah hepimizin kucagina sağlıkla sürur ile almayi nasip etsin evlatlarimizi oncelikle. Bende kalp atislarini duydum cok sukur. Yalniz koku hassasiyeti bulanti hat safhadaydi doktorum ilac verdi iyi geldi biraz ama agizima kotu tat gelme olayi beni simdi de cok rahatsiz etmeye basladi doktorla konustum rennie kullanabilirsin dedi kullanan var mi acaba
Aramizda 1 gun var ben lekelenmeleri 10 gunu aşkın bir suredir yasiyorum hatta dr hastaneye yatirabiliriz düşük riski var demisti.progestan ,folik asit ve progestan iğne kullaniyorum.kasiklarimda agri oldu ama lekelenmeden dolayi mi,rahim büyüdüğü icin mi,devir teslim sureci mi bilemedim.persembe belli olacak her sey.guzel temennileriniz icin tesekkur ederim.hepimiz icin hersey yolunda gitsin insallahBenimde bel ve kasik ağrısı oluyor. 1.2 az leke oldu ama bir sıkıntı yok dedi Dr çok şükür. Progestan kullanıyorum hergün. Sürekli istirahat ediyorum. Ev işi veya biraz ayakta fazla kalayım ağrım artıyor. Allah bebislerimizi bize bagislasinbu arada 2.regl döngüm resmen regl sancıları oldu. Yaşayan var mı bunu?
Benim dr ilgili ama dedi ki,dinlen igneni ilacını al guzel beslen buna ragmen bebek tutunamaz ise ona bizim de yapabilecegimiz birsey yok,kafana cok takma dedi,oyle yapmaya calisiyorum ben deAmiiin inşallah birşey olmaz inşallah...bana da sadece hap vermiş zar zor baktı doktor zaten bugün tatil saat geldi gideceğim diye
Kafam o kadar dolu ki eşim kasiklarin agrio mu diyor bilmiyorum diyorum,gercekten mi agriyor psikolojik mi bilemedimAynen valla bence kendimizi çok dinliyoruz hastalık hastası olduk resmen
Bence evet..Merhaba eylül 22 son adet tarihi. 2 gün gecikti idrar testi yaptım anında pozitif cıktı dün. Bugün kan verdim. Sonuç 5778. Daha dr a görünemedim 12 kasımda gidibilicem. Gittiğimde bebeği gorebilirmiyim sizce?
Merhaba oylymis ama doktorum onerdi kullansam mi bilemedim. Benim agizima kötü tatlar geliyor midemde yanma yok karasız kaldimMerhaba güzel dualarına amin ☺ Rennie mide yanması ağrıması için veriyorlardı yanlış mı biliyorum?
Görebılırsın sanki. Allah tamamına erdirsin inşallahMerhaba eylül 22 son adet tarihi. 2 gün gecikti idrar testi yaptım anında pozitif cıktı dün. Bugün kan verdim. Sonuç 5778. Daha dr a görünemedim 12 kasımda gidibilicem. Gittiğimde bebeği gorebilirmiyim sizce?
Kendınizi çok düşünüp strese sokmayın bayanlar Allahın izni ile birsey olmaz. Sadece dinlenin dıkkat edin.Kafam o kadar dolu ki eşim kasiklarin agrio mu diyor bilmiyorum diyorum,gercekten mi agriyor psikolojik mi bilemedim
Aminn cok sagolun en buyuk temennileriniz bunlar,herşeyin hayirlisi Allahtan,ol derse olur istemezse olmazKendınizi çok düşünüp strese sokmayın bayanlar Allahın izni ile birsey olmaz. Sadece dinlenin dıkkat edin.
Allah inşallah sagsalım tamamına erdirir kavusmalarımızı hayırlı evlatlar saglıklı melekler nasıp eder
Çok teşekkür ederim aminGörebılırsın sanki. Allah tamamına erdirsin inşallah
Teşekkürler sağolunBence evet..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?