Haziran 2020 Anneleri

Bu arada merhaba arkadaşlar ben de Haziran annesiyim inşallah 6 Eylül son adet tarihim doktor henüz 5 haftalık dedi doğru mu bilemedim herkes 7 haftadan fln bahsediyor. Cumartesi gittim 12 mm kadardı kalp atışı yoktu bi hafta içinde yine bakalım dedi hayırlısı olsun bakalım.
Benim son bir haftadır aşırı midem bulanıyor kokuya çık hassaslaştım mutfağa giremiyorum sürekli uyumak yatmak istiyorum ve bende çalışıyorum gerçekten çok zor bu şekilde..

kızlar 10gün önce test yaptım çift çizgi çok şükür henüz dr.gitmedim randevuyu geç aldım kalp atışı falan anca duyuluyo fakat karın agrım vardı bayadır dünde lekelenmm olunca acilegittim dr.ultrasonla bakayım dedi bakarekn diyalog aynen şöyle bakar bakmaz......AAA bu tehlikeli bi gebelik ,ben neden?kese yok kalp atışı yok ya büyümeden ölmüş yada dış falan,ben dr hanım tekrar bakın daha küçük sanmam gözükmüyo ben lütfen dikkatli bakın ikinci gebeleğim ilkde hemen gözukmedi tamm bidaha bakayımm sonuç..........hımm evet burda bak işte kalbıde atıyo....bayanlar lütfen dr kendiniz emin oldugumuz konularda ısrar etmekten cekinmeyin korsam belkide beni neler bekliyodu drlar malesef bi çoğu işini dosdogru yapmıyo şimdi bu yasadıgımı bütüm gebelik topiklerine yazacağım ....ki kimse dr. birsey sormakddan cekinmesin

Çok geçmiş olsun, olabiliyor diyorlar ama olumlu düşünün güzel olacaktır herşey. Perşembe de yazarsınız iyi haberler beklerim

Aaaa o nasıl bir doktormuş geri zekalı afedersiniz ama gerçekten tutamadım kendimi
biz ne kadar zor zamanlardan geçiyoruz mahsus yapıyorlar gibi şuna bak

Benim dr ilgili ama dedi ki,dinlen igneni ilacını al guzel beslen buna ragmen bebek tutunamaz ise ona bizim de yapabilecegimiz birsey yok,kafana cok takma dedi,oyle yapmaya calisiyorum ben de
Canım bana iğne bile vermedi duphaston diye bir ilaç yazmış sadece başka da birşey söylemedi

Canım bana iğne bile vermedi duphaston diye bir ilaç yazmış sadece başka da birşey söylemedi
Ve hala da değişik bir ağrım var bebeğin olduğu tarafta ne kasık ağrısı ne de karın ağrısı çok değişik bir ağrı var korkuyorum her an

Inanamiyorummm o korku insanin omrunden goturur

insallah herşey yolundadir canım. Bende pazartesi gittim gördüm çok şükür ama elimden gelse ultrason cihazından eve de alicam sürekli görmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…