Çok geçmiş olsun, olabiliyor diyorlar ama olumlu düşünün güzel olacaktır herşey. Perşembe de yazarsınız iyi haberler beklerimAramizda 1 gun var ben lekelenmeleri 10 gunu aşkın bir suredir yasiyorum hatta dr hastaneye yatirabiliriz düşük riski var demisti.progestan ,folik asit ve progestan iğne kullaniyorum.kasiklarimda agri oldu ama lekelenmeden dolayi mi,rahim büyüdüğü icin mi,devir teslim sureci mi bilemedim.persembe belli olacak her sey.guzel temennileriniz icin tesekkur ederim.hepimiz icin hersey yolunda gitsin insallah❤
Aaaa o nasıl bir doktormuş geri zekalı afedersiniz ama gerçekten tutamadım kendimikızlar 10gün önce test yaptım çift çizgi çok şükür henüz dr.gitmedim randevuyu geç aldım kalp atışı falan anca duyuluyo fakat karın agrım vardı bayadır dünde lekelenmm olunca acilegittim dr.ultrasonla bakayım dedi bakarekn diyalog aynen şöyle bakar bakmaz......AAA bu tehlikeli bi gebelik ,ben neden?kese yok kalp atışı yok ya büyümeden ölmüş yada dış falan,ben dr hanım tekrar bakın daha küçük sanmam gözükmüyo ben lütfen dikkatli bakın ikinci gebeleğim ilkde hemen gözukmedi tamm bidaha bakayımm sonuç..........hımm evet burda bak işte kalbıde atıyo....bayanlar lütfen dr kendiniz emin oldugumuz konularda ısrar etmekten cekinmeyin korsam belkide beni neler bekliyodu drlar malesef bi çoğu işini dosdogru yapmıyo şimdi bu yasadıgımı bütüm gebelik topiklerine yazacağım ....ki kimse dr. birsey sormakddan cekinmesin
Cok tesekkur ederim umarim hep iyi haberler alalim birbirimizdenÇok geçmiş olsun, olabiliyor diyorlar ama olumlu düşünün güzel olacaktır herşey. Perşembe de yazarsınız iyi haberler beklerim
Siz de sagolun sagsalim insallahTeşekkürler sağolun
nasılsın canım bulantın falan varmıSiz de sagolun sagsalim insallah
İnşallah öyle olurBelki biraz erken gelir babasın doğduğu ay haziran da tabi kısmet
Canım bana iğne bile vermedi duphaston diye bir ilaç yazmış sadece başka da birşey söylemediBenim dr ilgili ama dedi ki,dinlen igneni ilacını al guzel beslen buna ragmen bebek tutunamaz ise ona bizim de yapabilecegimiz birsey yok,kafana cok takma dedi,oyle yapmaya calisiyorum ben de
Ve hala da değişik bir ağrım var bebeğin olduğu tarafta ne kasık ağrısı ne de karın ağrısı çok değişik bir ağrı var korkuyorum her anCanım bana iğne bile vermedi duphaston diye bir ilaç yazmış sadece başka da birşey söylemedi
kızlar 10gün önce test yaptım çift çizgi çok şükür henüz dr.gitmedim randevuyu geç aldım kalp atışı falan anca duyuluyo fakat karın agrım vardı bayadır dünde lekelenmm olunca acilegittim dr.ultrasonla bakayım dedi bakarekn diyalog aynen şöyle bakar bakmaz......AAA bu tehlikeli bi gebelik ,ben neden?kese yok kalp atışı yok ya büyümeden ölmüş yada dış falan,ben dr hanım tekrar bakın daha küçük sanmam gözükmüyo ben lütfen dikkatli bakın ikinci gebeleğim ilkde hemen gözukmedi tamm bidaha bakayımm sonuç..........hımm evet burda bak işte kalbıde atıyo....bayanlar lütfen dr kendiniz emin oldugumuz konularda ısrar etmekten cekinmeyin korsam belkide beni neler bekliyodu drlar malesef bi çoğu işini dosdogru yapmıyo şimdi bu yasadıgımı bütüm gebelik topiklerine yazacağım ....ki kimse dr. birsey sormakddan cekinmesin
Lekelenme hala devam bulanti kusma bisi yok,ama her koku tikiyor nefesimi.bende de bisiler tepse de yemesemnasılsın canım bulantın falan varmı
ben yemek yerken sanki bişey yukarı tepiyo yiyemiyorum
Bana da progeston verdi fıtil, bi de aynısının ignesi..bi ise yaramadi galiba ya neyseCanım bana iğne bile vermedi duphaston diye bir ilaç yazmış sadece başka da birşey söylemedi
Inşallah yarar cnm sağlıcakla kucağımıza alalim alalım inşallahBana da progeston verdi fıtil, bi de aynısının ignesi..bi ise yaramadi galiba ya neyse
Inşallah yarar cnm sağlıcakla kucağımıza alalim alalım inşallah
[/QUOTE
Amin insallah..stresten keyfini bile suremedim,cok yakinlarim harici kimseye soylemedim bisi olur diye
Gunaydin mutlu bir gun olsun mujdelerle gelsin insallahGünaydın fıstıklar biz de bugün oğlumun 2 yaş aşısı, hamileliği sağlıkocağına kayıt ve tahlillerimi yaptıracağım Cumartesi de görüş günümüz umarım herşey yolundadır
insallah herşey yolundadir canım. Bende pazartesi gittim gördüm çok şükür ama elimden gelse ultrason cihazından eve de alicam sürekli görmek istiyorumGünaydın fıstıklar biz de bugün oğlumun 2 yaş aşısı, hamileliği sağlıkocağına kayıt ve tahlillerimi yaptıracağım Cumartesi de görüş günümüz umarım herşey yolundadır ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?