Haziran 2020 Anneleri

Arkadaşlar son bir haftadır midem çok bulanıyor demiştim birçoğumuz da oldugu gibi. Marankinin bi tarifini denedim çok iyi geldi hem halsizliğim hem bulantım baya bi azaldı. Kök zencefilli bir parmak kadarını küçük küçük doğrayıp cezvede bir iki bardak suda birkaç dk kaynattım daha sonra ara ara yudum yudum arada içtim iyi geldi tavsiye ederim.

Evet bende bugün sonunda keseyi gorebildim bebek ve kalp atışı için 2 hafta sonra gelirsin kese çok düzgün herşey yolunda dedi kan pıhtılaşması için şuan genetik testi yaptiramayiz dedi ama coraspin yazdı her ihtimale karşı bide folik asit kullanamadigimi söyledim karaciğer değerlerimi anında yukseltiyo çünkü düşük dozda bı folik asit deneyelim 2 hafta sonra gelince de değerlerine bakalım ona göre hareket ederiz dedi

Eklentiler

• IMG_20191030_163626_7.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 39
Buarada bulantı yaşayan arkadaslar limon çok iyi geliyor bulantiya ilk hamileliğimde 3 ay çekmiştim öyle rahatliyordum bunda çok şükür ne bulantı ne bı ağrı hiç bir sikayetom yok şuan arada hamile olduğumu bile unutuyorum o derece inşallah böyle devam eder

Maşallah maşallah Allah nazarlardan korusun yarinde ben gidiyorum bakalım ilk defa duyucaz kalp atışını inşallah herşey yolundadır

merhaba kızlar. son adet tarihim 16 eylül. doktor tahmini doğum 22 haziran dedi. 5+6 da şu görüntüyü aldık. normal mi sizce? benim içim çok huzursuz.

Eklentiler

• WhatsApp Image 2019-10-30 at 18.54.48.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 39
Allah sagsalim kucaginiza almayi nasip etsin insallah

bayanlar iştahınız ne durumda. Ben hiç doymuyorum. Yakın çevrem hamile olduğumu bilmeden,bence sen hamilesin diyolardı. İlgisi varmı bilmiyorum ama karnım hep aç. İlk hamileliğimde hiç böyle birşey hatırlamıyorum. Kontrole 12 kasımda gidicektim ama dayanamadım yarın sabah gidicem. Çünkü ben nisanda tiroid kanseri atlattım. Ameliyat oldum ve aşırı kansızlık ve demir eksikliği yüzünden her hafta serumla kan ilacı aldım. Umarım kötü etkilememiştir bekliyemicem 12 kasımı.

Sen hiçbirşeyi bekleme. Sürekli kontrol altında ol bence. Benim de ilk gebeliğimde karnım hep açtı ama şimdi değil. Açlık yada canın bişey istemesi bişeyden tiksinmesi tamamen bebeğin ihtiyaclarına göre oluyomuş. Bebeğinin bolca beslenmeye ihtiyacı var sanırım

Muhtemelen öyle. Sadece bi kaç kere midem bulandı birde ara sıra gelen kasık ağrısından başka hiç bir belirtim yok. Ne göğüs şişliği ne baş dönmesi. Elimde sadece sürekli aç olan karnım ve pozitif çıkan test sonucları var. Yoksa hiç hamile gibi değilim. Yarın kendi doktorumuda bilgilendiricem yeni testler isticektir muhtemelen. Benim aklıma takılan tek şey hamile oldugumu bilmeden aldığım serumlar.

merhaba kızlar. son adet tarihim 16 eylül. doktor tahmini doğum 22 haziran dedi. 5+6 da şu görüntüyü aldık. normal mi sizce? benim içim çok huzursuz.
tarihlerimiz aynı canım kesen gözüküyo içinde küçük beyaz kısımda gözüküyo muhtemelen bebegindir. Neden huzursuz için anlayamadım.

Sen hiç kafana takma serumları. Allah ne nasip ettiyse o olacak. İyi düşün iyi olsun. Bebiş mutlulukla gelsin

tarihlerimiz aynı canım kesen gözüküyo içinde küçük beyaz kısımda gözüküyo muhtemelen bebegindir. Neden huzursuz için anlayamadım.
Kese küçük ve şekilsiz gibi geldi. Altında da dört tane pıhtı saydı doktor. İkidir üşüme ve titreme geliyo. Acilde tahlilde bişey çıkmıyo. Parol serum takıp yolluyolar. Şimdi de üşüyorum bi titreme var.

Bir hafta önce kalp atışlarını gördük ve derinden de olsa duyduk. Bir dahaki kontrolde daha iyi duyarsınız dedi. Midem bi tuhaf hep. Ya açım, ya midem bayılıyor. Ağzımda bir tatsızlık. Sürekli uyku hali. Ben de durumlar böyle. Bir de ikinci hamilelikte yatmak istiyorsun yatamıyorsun. Oğlum 7 yaşında, oyunuydu ödeviydi derken bazen hamile olduğumu unutuyorum öyle olunca yorgunluk da katlanıyor haliyle.. Allah sağlık versin tüm evlatlara da hayırlısıyla atlatalım inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…