- 29 Ekim 2019
- 18
- 16
- 3
Amin çok teşekkür ederim. Sağ salim kucaklarımıza alalım inşallahSen hiç kafana takma serumları. Allah ne nasip ettiyse o olacak. İyi düşün iyi olsun. Bebiş mutlulukla gelsin
Hayır bunu baya bilgili biri söylemiştir yapma diye sen yaptın mı canım ve acıyor mu?alttan baktirmak hic riskli birşey değil keske baktirsaydin. Birde neye gore düşük riski varmış kanama felanmi var canım.
Ben yaptirdim hissediosunuz icinizde bisey oldugunu ama can yakan birsey degil,cok sık olmadigi surece zararli degil diye biliyorumHayır bunu baya bilgili biri söylemiştir yapma diye sen yaptın mı canım ve acıyor mu?
Bana da progeston verdi fıtil, bi de aynısının ignesi..bi ise yaramadi galiba ya neyse
İlk gebeliğimde 3 hafta yattım iğnelerle geçirdim hamileliğimi, kanamam vardı sürekli. Şimdi oğlum 7 yaşında hiç canını sıkma, herşey yoluna girecektir.Hepinize gunaydin arkadaslar ,mutlu ,guzel,huzurlu,mujdeli haberlerle dolu bir gün olsun insallahbiliyorsunuz belki durumum riskli,saat 09.30da dr randevum var.Bizim icin dua eder misiniz hepinizi opuyorum
farklı Bir doktora gitmeyi denedinmi canım. Usüme titretme normal çünkü havalar soğudu serum isini de hic anlamadimKese küçük ve şekilsiz gibi geldi. Altında da dört tane pıhtı saydı doktor. İkidir üşüme ve titreme geliyo. Acilde tahlilde bişey çıkmıyo. Parol serum takıp yolluyolar. Şimdi de üşüyorum bi titreme var.
çok üzüldüm Allahım sana sabir versin bende daha önce iki kez kaybettim. Ümidimi kaybetmisken şuan ki doktorumu çıkardı Allah karşıma hangi sehirdesiniz bilmiyorum ama isterseniz doktorumun bilgilerini veriririm. Tekrardan sabırlar diliyorumBebegimi kaybettigimi öğrendim az once.yarin alinacak.Allah sizin bebeklerinize uzun omurler versin.cok uzgunum Allaha emanet olun.hoscakalin
Çok üzüldüm cnm rabbim sabır versinBebegimi kaybettigimi öğrendim az once.yarin alinacak.Allah sizin bebeklerinize uzun omurler versin.cok uzgunum Allaha emanet olun.hoscakalin
evet ilk gebeligimde kızımın kalp atışını alamamıştı sonra vajinal ultrasondan bakınca duyabilmistik. Hic acimiyo rahime kadar sokmuyor sonuçta bebek olduğu için ki sokamazda bebek oluşunca rahim ağzı kapanıyor allah tarafından bebeği korumak için.ayrıca kızlar hamile kaldıysanız boyle şeylere hazır olun özelliklerde son aylardaHayır bunu baya bilgili biri söylemiştir yapma diye sen yaptın mı canım ve acıyor mu?
Allah sabır versin, çok üzüldüm, Rabbim gönlüne ferahlık versin inşallah...Bebegimi kaybettigimi öğrendim az once.yarin alinacak.Allah sizin bebeklerinize uzun omurler versin.cok uzgunum Allaha emanet olun.hoscakalin
Ben kullandım canım önceki gebeliklerde bebeğe bir sıkıntısı yok da sen yediklerine dikkat edeceksinkızlar merhaba tüp bebek tedavisi gördüm.transferden beri prednol 16 mg kullanıyorum ,6.haftamdayım.
benden başka kullanan var mı,riskleri var mı bu ilacın ?kortizon içerıyor cunku. (bagısıklık sistemin bebegı reddetmesin diye vermişti) hemşire devam et dıyor keseye kadar da içim rahat degil. fikri olan va mı?
Canım yaaaa devamına yazacak bişey bulamadım üzgünüm iki sefer yaşadım o duyguyuBebegimi kaybettigimi öğrendim az once.yarin alinacak.Allah sizin bebeklerinize uzun omurler versin.cok uzgunum Allaha emanet olun.hoscakalin
guz3l haberlerle gel inşallah canimBenimde iki saatten randevum var hayırlısı
Çok teşekkür ederim Bilgi verdiğin için çok naziksinizBen yaptirdim hissediosunuz icinizde bisey oldugunu ama can yakan birsey degil,cok sık olmadigi surece zararli degil diye biliyorum
Canım bir doktora daha görün tek doktora bırakma ne olur ne olmaz o şekilde yanılan çok duyuyoruz. İnşallah bebeğin seninledirBebegimi kaybettigimi öğrendim az once.yarin alinacak.Allah sizin bebeklerinize uzun omurler versin.cok uzgunum Allaha emanet olun.hoscakalin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?