nasılsın tatlım bakalım bizlerde müjdeli haberi alıcazmıbuğün 18.ci günüm sabah akıntıyla beraber pembe lekeler vardı anlam veremedim canım ya
saol canım iim nolsun..
yok valla bende öle belirti falan..
bende bu ayda bişey yok sanırım..
ama senden güzel şeyler duyuyorum insallah bebeğimiz yer yapıyodur kendine canım
insallah göbişin doludur
ben geldimmm:))) şımarıkcım bu ne güzel bir haber nasıl mutlu oldum anlatamam..Kızlaaaar darısı bizlere nolur nolur..26 haziran evlilik yıldönümüm ayy inşş
hg inş. evlilik yıldönümü hediyen bebişin olur
inş cnm ya haziranın hepimize hediyesi olur bebiş...Biz test fln kullanmıyoruz hoş daha dün 1 de :))) Bakalım hayırlısı sadece iki güne bir yapalım dedik yani çift sayılarda
cnm bencede testle uğraşma hakkında hayırlısı neyse o olsun
amin cnm hepimizin inş..Yalnız şu ayak kaldırma fln garip geliyo bana dün denedim de zaten ilişkiden sonra bir kısım dışarı çıkıyo duvara yaklaşana kadar da.ayağımı yasladım duvara ama altıma yastık mı koysam sonuçta o bölge düz kalıyo..Kafam karışık bu konuda
cnm ben tedavi gördüğüm zaman doktorum ayaklarımı dikip popomun altına yastık koymamı sölemişti
hmm anladım cnm ama duvara yaklaşmak için biraz zaman geçiyor ister istemez o sırada da bir kısım dışarı çıkıyo sorun olur mu?Kusura bakma açık yazdım biraz ama
cnm duvara falan demeişti bana olduğun yerde ayaklarını göğsüne doğru çek demişti yastık koyup
tamam cnm şimdi anladım çok sağol..şimdi değil de asıl yumurtlama dönemi dikkat edeyim ben regl dün bitti çünkü daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?