haziran ayinda tup bebek yaptiracak olanlar

kayınvalidenler biliyomu tüpe gideceğini

öfffff sorma kusum yaaaaa evvelki gün tartıştık kocişle ben dedim sizinkilerin bilmesini istemiyom saçma sapan sorgu sual çekemem die oda kızdı arbayı nerden bulcam die telefonu yüzüme kapattı bugünde ayrı yattı sabahta ben kalkmadan çıktı gitti sinir oldum

olsun canım ya şimdi durduk yere stres yapma bence hem size destek olurlar belki araba lazım oluyo çok bu tedavide hem transferden sonra ev işi yapmaman gerek senin kayınvaliden yapar

olsun canım ya şimdi durduk yere stres yapma bence hem size destek olurlar belki araba lazım oluyo çok bu tedavide hem transferden sonra ev işi yapmaman gerek senin kayınvaliden yapar

ya wsürekli soracaklar oldumu olmadımı stres olmak istemiyom

ne yardımı yaa annem gelse diyodum gelinimizin çok az günü kaldı doğuma o gelemez

ablamda 3 çocuk nası gelcek tek başıma idare edecem kimseden bişey beklemiyom

annende uzakta he diyince gelemez ki:26::26::26:
bende istanbula giidicem bakalım nasıl olucak gelmicem sonuç açıklanana kadar bu sefer inş mutlu dönerim geri geçen sefer çok ağlamıştım günlerce
bak aslında kendimizi olacak diye inandırmalıyız ben dün akşam sonuç açıklanmadan hep sanki ben kazandım gibi geldi
herşey beyinde bitiyo bence

Son düzenleme:

sizin istandulda kalcak yer varmı kuzum ya inşallah ikimizde hamiş oluruz bu ay tedaviden yana içim rahat canım yaaaa sıkılmıyom yani

allahın izniyle bu sefer seviçten ağla melekim benim

Son düzenleme:
sizin istandulda kalcak yer varmı kuzum ya inşallah ikimizde hamiş oluruz bu ay tedaviden yana içim rahat canım yaaaa sıkılmıyom yani

allahın izniyle bu sefer seviçten ağla melekim benim
var canım aslında hiç sevmem başka bi yerde kalmayı ama mecburum inş canım kendimizi inandıralım ne olur bak naasıl kalıcaz inş bu sefer mutluluktan güleriz ikimizde
senin face işi ne oldu bakim

var canım aslında hiç sevmem başka bi yerde kalmayı ama mecburum inş canım kendimizi inandıralım ne olur bak naasıl kalıcaz inş bu sefer mutluluktan güleriz ikimizde
senin face işi ne oldu bakim

inşallah kusum

face i bi deniyim dur bakem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…