Aşılama haziran temmuz ağustos 2012 yaptirmayi dusunenler buraya bekliyorum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slmlar kızlar..11 haziranda aşılama oldum.vee bugün dayanamayıp gebelik testi yapdım.bilmiyorum iyi mi yapdım(((çünkü negatif gördüm..sonuç değişir mi??bi fikrinis varmı??

slmlar kızlar..11 haziranda aşılama oldum.vee bugün dayanamayıp gebelik testi yapdım.bilmiyorum iyi mi yapdım(((çünkü negatif gördüm..sonuç değişir mi??bi fikrinis varmı??

canım idrarla yapılanı yaptıysan onlara çok güvenme,kandan yapılan kesin sonuç ayrıca azıcık acele etmişsin sanırım,kardeşimin hamileliğinde doğuma 2 ay kalmıştı,geyik olsun diye eczaneden o testlerden aldık ve 7 aylık hamile kadına negatif çıktı,son kullanma tarihleri geçmiş oluyormuş çoğunun o açıdan 1 haftacık daha sabret ve kan tahlili yaptır derim

canımmm yüreğime su serpdinn..tesdi yapdımdan beri bunalımdayım hala gidip bakıorum değişiklik vrmı die..en iyisi sabırlı olup 25 haziranı beklemek çok saol cnm...

canım bende 11 haziranda aşılama oldum bence çok erken davranmışsın büyük bi ihtimal belirtilerin vardır belki onlara dayanarak yaptın ama bekle bi adetin geçsin umarım gecerde sonraki yaptığın testtede çift çizgiyi inş görürsün.

bu arada kızlar dün geceden beri geçmek bilmeyen karın kasık ve vajina içi sancım var bıçak saplaması gibi gaz sancısı gibi gazda çok var ama çıkaramıyor değilim
sanki içerde çalışma var inş öyledir ama 8 gün oldu aşılama yaptıralı belirtiler başlayabilirmiki bu kadar erkenden.
birde böyle bi şiştim bi şiştim adetim yaklaşıncada şişiyorum tabi ona yoruyorumda sancılar ne ola hiç bilemiyorum.

Son düzenleme:

25nde mi gideceksin cnm kan testine..ama günler geçmiyor..aşırı gaz dışında bi değişiklik yok bnde.yani adet belirtileri var diyebilirim.inş canım ikimisde görürüs çift çizgiyi

canımmm yüreğime su serpdinn..tesdi yapdımdan beri bunalımdayım hala gidip bakıorum değişiklik vrmı die..en iyisi sabırlı olup 25 haziranı beklemek çok saol cnm...

canım inşallah 25inde güzel haberler alırsın ve bizimle de paylaşırsın,Allah yardımcın olsun biliyorum dayanmak zor ama azıcık sabır,ben de geçen ay hsg çektirdim ve bu ay aşılamam yapılacak ama hsg dönemi kullandığım antibiyotikler adetimi geciktirdi,bugün 5 gün oldu,bel ağrılarım var 1 haftadır olacak gibi belim kırılıyor ama tık yok,ben de beklemedeyim

bana hsg çekildiğim ay doğum kontrol hapı vermişti doktorum canım ve ilacım bitince adetimi gördm.hsg çekildikten sonraki ayda gebe kalma şansı artıomuş.allah hepimizin yardımcısı olsun.hbrlerini bekliorum canım

25nde mi gideceksin cnm kan testine..ama günler geçmiyor..aşırı gaz dışında bi değişiklik yok bnde.yani adet belirtileri var diyebilirim.inş canım ikimisde görürüs çift çizgiyi

24ü adet tarihimde gecikme olursa 2 3 gün daha bekleyip öyle gitmeyi düşünüyorum doktora ama gecikmezse çok üzülürüm(
bendede aşırı gaz ve sancı var hiç rahat değilim kasıklarımdan onun dışında tüm adet belirtilerim var umarım hayal kırıklığı olmaz.

Son düzenleme:
ACİLLLLL ÇÜNKÜ DOKTORA YARIN GİDECEK GİBİYİM
kızlar üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim çünkü 5 gün geçen adetim bugün 15.20 gibi geldi yani gebe değilim yine, sevincim şundan adetim oldu ve ben 2. gün aşılamaya için tedaviye başlayacağım nihayet,2şey soracağım
1)2. gün gel dedi doktor,sabah 9da benim adetimin üstünden daha 24 saat bile geçmemiş oluyor daha 1. gün bitmemişken 2. gün nasıl sayılacak onu anlamadım ben yarın mı gideyim sonraki gün mü
2)kızlar 2.gün adetliyken alttan muayene + kan testi mi yapılıyor?ne kadar sürüyor,ağrı oluyor mu,işlem bitince ben günlük hayata dönebilecek miyim,yani bel ağrısı kasık ağrısı filan oluyor mu

Tam 2.gun bıle olmasa gıdebılırsın.Sorun olmaz.Bana doktorum 2.veya 3.günü gel demıştı.İstersen 3.gunu de gıdebılırsın sıkıntı olmaz.
Alttan muayene yapılıyor evet, tahlıle gerek yok. Agrı olmuyor, ultrasonla yumurtalıkların durumuna bı göz atıyor o kadar.Gecmış olsun, hayırlı sonuclar alırsın umarım.

canım inşallahhhhhh,herkesin gönlüne göre olur
bilgi verdiğin için çok teşekkür ederim,bu arada senin tutmuş muydu aşılaman

2. günü yada 3. günü gidebilirsin.
alttan muayene oluyorsun birde kan testi hormonlara bakmak için daha sonrada drun gereken tedaviyi uygular.
yarın herhangi bi ağrın sızın olmaz herşey 5 dklık çünkü.

Rica ederım, ben bu ayın 18'inde aşılama oldum.Beklemedeyım
inş tutar canım
bende 11 haziranda yaptırdım 10 gün oldu 2 3 gündür gaz sancısı çekiyorum gazımda çok oluyor bugün azaldı da kasık sancım devam ediyor şeyimin içi bile acıyor belimde ağrıyor iğrenme başladı birde psikolojiktir diye düşünüyorum 24 haziran adet tarihim inş bu sefer ben yanılırım.

Zaman azalmış senın ne güzel, bende de batma var.Bittim ya geçmedı.
Iyı haberler alırsın ınş.

Rica ederım, ben bu ayın 18'inde aşılama oldum.Beklemedeyım
canım inşallah pozitif çıkar,ben bugün gittim doktora alttan muayene yaptı,birşey dedi ve ben hiç anlamadım,yumurtalarda polikistik over var dedi,pkolu muyum dedim kist mi var dedim hayır kist yok dedi,şimdi bu nedemek oluyor ki,polikistik over var kist yok,pko ne anlama geliyor kist değil mi bu

selam kızlarrr yumurtam 18mm olmuş bugün çatlatma iğnesini yaptım yarın da aşılama olacak saat 13.00 te dua edin kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bu bıldıgımız kist hastalıgı degıl canım,ben de pko.luyum.Pko demek yumurtlama sorunu yaşamak demek.normal bayanlar gıbı bız yumurtlayamıyoruz.Ya dogum kontrol hapı ya da metformın ıcerıklı ılaclar kullanılıyor bu hastalıkta. Kesın bır tedavısı de yok malesef.
selam kızlarrr yumurtam 18mm olmuş bugün çatlatma iğnesini yaptım yarın da aşılama olacak saat 13.00 te dua edin kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Ayy hadı hayırlısı olsun arkadasım, olması kolay da beklemesı zormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…