- Konu Sahibi aysegul21072008
-
evet rahim filmine çok benziyor aslında benimde ağrı eşiğim yüksektir ama iş oraya gelince kafayı yiyorum çünkü rahim agzım vajenim çatım dar üstüne üstlük yaşıtlarıma göre rahmim küçük e birde istemdışı kasılınca olanlar oluyor.
aslında birşey yok sadece 2 dk ben spekulumdan hiç korkmuyorum o acıtmıyor makas sokuyor onla napıyorsa bir o birde sperm verirken çıldırıyorum.
1 aşılama hakkım daha var ama onu yaptırabilirmiyim sanmıyorum bu ikisi arka arkaya oldu eşimde dinlen olmazsa bayramdan sonra denersin diyor inş cesaretimi toplarım yada hiç gerek kalmaz gebe kalırım.
rahim filmim uzun sürmüştü benim 10 dk falan bilincimi yitirmiştim kendime zor gelmiştim hep ondan oluyor zaten yine öyle olacağım diye korkunca beynimde istemdışı kitliyor herşeyi.
canım bizim durumlarımız aynı gibi,ankarada nerede yaptırıyorsun,ben etlik zübeyde hanımda düşünüyorum
Arkadaşlar, ben yarın iğnelerıme başlıyorum.Ama iğne yapabılecek cesaretım yok:18: iğne yakıyor mu? bu arada puregon kullanacagım.5 gun 50mg. kullanmamı ıstedı doktor.
rahım fılmını ıkı kez yaptı doktorum ıkıncısınde dakıkalarca sürdü, anladım kı ağrı eşiğim yüksekmış. O yuzden korkmuyorum ben dekorkma canım korkunca daha çok acıyo çünkü ben büyük ihtimalle cumartesi 2. yi olcam ama korkuyorum 1. çok acımıştı. rahim filminide bayıltarak çekilmiştim
ben fılmlerımde ne agrı kesıcı kullandım ne de iğne hiç birsey yapılmadan canlı canlı cekıldımevet rahim filmine çok benziyor aslında benimde ağrı eşiğim yüksektir ama iş oraya gelince kafayı yiyorum çünkü rahim agzım vajenim çatım dar üstüne üstlük yaşıtlarıma göre rahmim küçük e birde istemdışı kasılınca olanlar oluyor.
aslında birşey yok sadece 2 dk ben spekulumdan hiç korkmuyorum o acıtmıyor makas sokuyor onla napıyorsa bir o birde sperm verirken çıldırıyorum.
1 aşılama hakkım daha var ama onu yaptırabilirmiyim sanmıyorum bu ikisi arka arkaya oldu eşimde dinlen olmazsa bayramdan sonra denersin diyor inş cesaretimi toplarım yada hiç gerek kalmaz gebe kalırım.
rahim filmim uzun sürmüştü benim 10 dk falan bilincimi yitirmiştim kendime zor gelmiştim hep ondan oluyor zaten yine öyle olacağım diye korkunca beynimde istemdışı kitliyor herşeyi.
canım 21. gün progesteron değerlerin nasıldı,benimki1,49 çıktı,yumurtam ve foliküllerim çok güzelmiş fakat yumurtlamıyormuşum,anlamadım birşey
canım bizim durumlarımız aynı gibi,ankarada nerede yaptırıyorsun,ben etlik zübeyde hanımda düşünüyorum
[sıze=3][ı]nerdesınız kızlar benı yalnız mı bırakacaksınız [/ı][/sıze]
11 haziran aşılama yaptırdım
24 haziran adet tarihim
bol bol dua ediyorum inş tutar çok sancılı ağrılı sorunlu geçti aşılamam birdaha yaptırmaya gücüm yok bu son olur inş.
[sıze=3][ı]nerdesınız kızlar benı yalnız mı bırakacaksınız [/ı][/sıze]
evet rahim filmine çok benziyor aslında benimde ağrı eşiğim yüksektir ama iş oraya gelince kafayı yiyorum çünkü rahim agzım vajenim çatım dar üstüne üstlük yaşıtlarıma göre rahmim küçük e birde istemdışı kasılınca olanlar oluyor.
slm ben gazi tıp fakültesinde yaptırıyorum tüp bebek merkezi ilk açılanlardandır biraz yoğun oluyor ama ben memnunum eşimde orda ürolojıde takipte.. kısmet ben pek nerde yapıldığına takılmıyorum olacağı varsa hereyerde olabilir. Allah sabır versinn cnm..
allah hayırlısıyla bebek nasıp ınşallah sana canım. Aşılamayı okuduguma göre rahım fılmıne benzıyor degıl mı aşamaları? Spekulum kullanılıyor, sonra tüplere dogru spermlerın salınması ıcın rahım fılmındekı gıbı işlemler oluyor degıl mı?doğru mu anlamışım?
ıkı kez rahım fılmı cekılmış bırı olarak ağrı eşiğimın yuksek oldugunu görmuş oldumArtık korkmuyorum ben
korkma canım korkunca daha çok acıyo çünkü ben büyük ihtimalle cumartesi 2. Yi olcam ama korkuyorum 1. çok acımıştı. Rahim filminide bayıltarak çekilmiştim
Aslında birşey yok sadece 2 dk ben spekulumdan hiç korkmuyorum o acıtmıyor makas sokuyor onla napıyorsa bir o birde sperm verirken çıldırıyorum.
Rahim filmim uzun sürmüştü benim 10 dk falan bilincimi yitirmiştim kendime zor gelmiştim hep ondan oluyor zaten yine öyle olacağım diye korkunca beynimde istemdışı kitliyor herşeyi.
ah o rahim filmi beni de bitirmişti,lokalsiz yaptılar,ölüyorum sandım
canım 21. Gün progesteron değerlerin nasıldı,benimki1,49 çıktı,yumurtam ve foliküllerim çok güzelmiş fakat yumurtlamıyormuşum,anlamadım birşey
rahım fılmını ıkı kez yaptı doktorum ıkıncısınde dakıkalarca sürdü, anladım kı ağrı eşiğim yüksekmış. O yuzden korkmuyorum ben de
ben fılmlerımde ne agrı kesıcı kullandım ne de iğne hiç birsey yapılmadan canlı canlı cekıldımNasıl dayandım bılmıyorum.ama korkmuyorum, hayırlısıyla sonuclansın ınsallah hepımızın
progesteron yumurtlama degerın oluyor.normal kadınlarda deger 10 ila 15 arasında olmalıymış doktorumun dedıgıne göre.senınkı benden ıyı benım degerım 0,76. Yanı 1 bıle degıl.ben pko hastasıyım.
slm ben gazi tıp fakültesinde yaptırıyorum tüp bebek merkezi ilk açılanlardandır biraz yoğun oluyor ama ben memnunum eşimde orda ürolojıde takipte.. Kısmet ben pek nerde yapıldığına takılmıyorum olacağı varsa hereyerde olabilir. Allah sabır versinn cnm..
bu arada ben çok üzgünüm ..üzüntümü paylaşamadım sizlerle heyecanımı paylaştığım gibi..bizim olmadı,tutmadı...hayırlı haber alamadık....test sonucu negatif çıktı çok üzülüyorum..
allahım dualarını kabul etsin..bizlerde senin için dua ediyoruz..yüce rabbim kucağını boş bırakmasın işallah...
uzun zamandır giremedim.görüşmeyeli iyisinizdir.. Işallah senin aşılama oldumu ..olduysa nezaman belli olur...yadabelli oldumu..nasıl geçti merak ediyorum...hayırlı haberlerini alırmıyız...lütfen cevap yazarmısın....
rahim filmi çok zor.. Benimde zor bi çekim olmuştu...geçmiş olsun sana canım..bencede biraz dinlen..hem kendin için hemde rahmini fazla yorma,,biliyosundur fazla ilaç vs..bunlar bizler için birazda sakıncalı...işallah kendiliğinden kalırsın..bende kendim için hep öyle dua ediyorum..normal yolla olur hepizin işallah..sevgiler
birincisinde çok umutluyduk eşimde bende..dr..herşey çok güzel ,transfer çok başarılı geçti dedi..tam 21 tane yumurta topladılar ve bunların 16 da döllendiğini söylediler..yani çok güzel bi sonuç oldugunu söyledi dr,um.ve bunların içinden eniyisi 5 tanesini ayırdılar,,3tanesini dondurduk,güzel embriyolar olduğunu söyledi dr..um..olmadı tekrar düşünürseniz..hem hesaplı hemde ilaç kullanma yok ,yumurta toplama yok,sancılı bi durum olmicak dedi..3 yıl saklama sansımız var..bunlarda diğerlerine kardeş olur dedi ..bizde dondurduk,3 tanesini,,diğer 2 tanesi transfer edildi ama tutmadı...çok üzülüyorum her şey çok güzel ama olmuyor..hastalandıktan sonra,yani salı günü kontrole gittim..dr,muayne etti,rahim duvarı ,rahim içi gayet iyi dedi..iyi ama neden olmuyo dedim...bizde isteriz ilkinde olsun,ama %50 başarı oranı var dedi..olmadı üzgünüm dedi...temmuzda hastalandıktan sonra ilaçlı rahim içi kontrolu yapılcak,eğer polip yok kist yok ama olurda çıkarsa veya rahim duvarına yapışan birşey umarım yoktur,,bu ilaçlı kontrolde daha iyi belli oluyormuş,,kontroller normal çıkarsa ağustosta ikinci tüp bebek trasferi yapılcak işallah...allahım,,, yüzümüzü sen güldür,bunların hepsi vesile sebep sensin,bu sefer elimizi boş çevirme...senin büyüklüğünden sana sığınırım allahım..evlat hasretiyle yanan ailelerin yüzünü güldür..kucaklarını boş çevirme allahım..aminnn
ben daha once nısanda cekıldım rahım fılmı ama asılama olayını hıc bı fıkrım yok yanı saolsunlar arkadasların anlattıgı kadar agrılı olup olmadıgını bılmıyorum ama rahım fılmını dusmanıma dahı dılemem allah buyukl anlımızda ne yazmıssa yasarız canım onun ıcın ıcın rahat olsun
agrı esıgım ne canım ? Aynı kader desene ne bu pcos dan cektıgımız allahım hayırlısyla versın bebıslerımızı fazla bekletmeden
sende demı pcos durumu var canım bende aynı pekı sen asılama yaptırdın mı canım
pkolu değilim sanırım çünkü rahim filminde de alttan muayenede de birşey demediler yani olsaydı çıkardı diye düşünüyorum,aşılama için adet olmayı bekliyorum 2. gün gidip başlayacağız,bakalım hepimize hayırlısı
kızlar son 1 haftam kaldı adet günüme
tek belirtim kasıklarım çok arıyor.
dün günlük pedimde 1 nokta kadar ufak kan vardı
başkada birşey yok.
bu ay olmasını çok istiyorum çünkü eşimle aram açılmaya başladı bebek meselesinde dolayı o stresini benden çok acı çıkarıyor.
neyle nasıl mücadele edeceğime şaşırdım tevekkülden başka yapacak birşeyim yok.
sende demı pcos durumu var canım bende aynı pekı sen asılama yaptırdın mı canım
pkolu değilim sanırım çünkü rahim filminde de alttan muayenede de birşey demediler yani olsaydı çıkardı diye düşünüyorum,aşılama için adet olmayı bekliyorum 2. gün gidip başlayacağız,bakalım hepimize hayırlısı
CANIM INSALLAH YOKTUR AMA ULTRASONDA BELLI OLUYOR O UYUZ PCOS LAR
kandiliniz mübarek olsun...anne olmak nasip olsun inşallah hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?