Aşılama haziran temmuz ağustos 2012 yaptirmayi dusunenler buraya bekliyorum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ah o rahim filmi beni de bitirmişti,lokalsiz yaptılar,ölüyorum sandım

Arkadaşlar, ben yarın iğnelerıme başlıyorum.Ama iğne yapabılecek cesaretım yok:18: iğne yakıyor mu? bu arada puregon kullanacagım.5 gun 50mg. kullanmamı ıstedı doktor.

canım 21. gün progesteron değerlerin nasıldı,benimki1,49 çıktı,yumurtam ve foliküllerim çok güzelmiş fakat yumurtlamıyormuşum,anlamadım birşey

korkma canım korkunca daha çok acıyo çünkü ben büyük ihtimalle cumartesi 2. yi olcam ama korkuyorum 1. çok acımıştı. rahim filminide bayıltarak çekilmiştim
rahım fılmını ıkı kez yaptı doktorum ıkıncısınde dakıkalarca sürdü, anladım kı ağrı eşiğim yüksekmış. O yuzden korkmuyorum ben de
ben fılmlerımde ne agrı kesıcı kullandım ne de iğne hiç birsey yapılmadan canlı canlı cekıldım nasıl dayandım bılmıyorum.Ama korkmuyorum, hayırlısıyla sonuclansın ınsallah hepımızın
canım 21. gün progesteron değerlerin nasıldı,benimki1,49 çıktı,yumurtam ve foliküllerim çok güzelmiş fakat yumurtlamıyormuşum,anlamadım birşey

progesteron yumurtlama degerın oluyor.Normal kadınlarda deger 10 ila 15 arasında olmalıymış doktorumun dedıgıne göre.Senınkı benden ıyı benım degerım 0,76. yanı 1 bıle degıl.Ben pko hastasıyım.

canım bizim durumlarımız aynı gibi,ankarada nerede yaptırıyorsun,ben etlik zübeyde hanımda düşünüyorum

slm ben gazi tıp fakültesinde yaptırıyorum tüp bebek merkezi ilk açılanlardandır biraz yoğun oluyor ama ben memnunum eşimde orda ürolojıde takipte.. kısmet ben pek nerde yapıldığına takılmıyorum olacağı varsa hereyerde olabilir. Allah sabır versinn cnm..

11 haziran aşılama yaptırdım
24 haziran adet tarihim
bol bol dua ediyorum inş tutar çok sancılı ağrılı sorunlu geçti aşılamam birdaha yaptırmaya gücüm yok bu son olur inş.

allahım dualarını kabul etsin..bizlerde senin için dua ediyoruz..yüce rabbim kucağını boş bırakmasın işallah...

rahim filmi çok zor.. benimde zor bi çekim olmuştu...geçmiş olsun sana canım..bencede biraz dinlen..hem kendin için hemde rahmini fazla yorma,,biliyosundur fazla ilaç vs..bunlar bizler için birazda sakıncalı...işallah kendiliğinden kalırsın..bende kendim için hep öyle dua ediyorum..normal yolla olur hepizin işallah..sevgiler

birincisinde çok umutluyduk eşimde bende..dr..herşey çok güzel ,transfer çok başarılı geçti dedi..tam 21 tane yumurta topladılar ve bunların 16 da döllendiğini söylediler..yani çok güzel bi sonuç oldugunu söyledi dr,um.ve bunların içinden eniyisi 5 tanesini ayırdılar,,3tanesini dondurduk,güzel embriyolar olduğunu söyledi dr..um..olmadı tekrar düşünürseniz..hem hesaplı hemde ilaç kullanma yok ,yumurta toplama yok,sancılı bi durum olmicak dedi..3 yıl saklama sansımız var..bunlarda diğerlerine kardeş olur dedi ..bizde dondurduk,3 tanesini,,diğer 2 tanesi transfer edildi ama tutmadı...çok üzülüyorum her şey çok güzel ama olmuyor..hastalandıktan sonra,yani salı günü kontrole gittim..dr,muayne etti,rahim duvarı ,rahim içi gayet iyi dedi..iyi ama neden olmuyo dedim...bizde isteriz ilkinde olsun,ama %50 başarı oranı var dedi..olmadı üzgünüm dedi...temmuzda hastalandıktan sonra ilaçlı rahim içi kontrolu yapılcak,eğer polip yok kist yok ama olurda çıkarsa veya rahim duvarına yapışan birşey umarım yoktur,,bu ilaçlı kontrolde daha iyi belli oluyormuş,,kontroller normal çıkarsa ağustosta ikinci tüp bebek trasferi yapılcak işallah...allahım,,, yüzümüzü sen güldür,bunların hepsi vesile sebep sensin,bu sefer elimizi boş çevirme...senin büyüklüğünden sana sığınırım allahım..evlat hasretiyle yanan ailelerin yüzünü güldür..kucaklarını boş çevirme allahım..aminnn

hayırlısı canım inşallah hepimizin gönlüne göre olur,biz de ankara üniv.de başlamaya karar verdik,eşim orada ürolojide kaan beyin hastası zaten,doktor burada yapalım diyor,Allah'ım çabalarımız boşa gitmez inşallah

ben daha once nısanda cekıldım rahım fılmı ama asılama olayını hıc bı fıkrım yok yanı saolsunlar arkadasların anlattıgı kadar agrılı olup olmadıgını bılmıyorum ama rahım fılmını dusmanıma dahı dılemem allah buyukl anlımızda ne yazmıssa yasarız canım onun ıcın ıcın rahat olsun

korkma canım korkunca daha çok acıyo çünkü ben büyük ihtimalle cumartesi 2. Yi olcam ama korkuyorum 1. çok acımıştı. Rahim filminide bayıltarak çekilmiştim

canım bunyeden bunyeye deısıyordur ama ben agrı hıssettım ama 15 sanıye dıyecek kadar anlı agrı hemen gecıyor
yınede gecmıs olsun canım allahım bırdaha gostermezsın canım cumleye bıde tavsıyem canım kasma kendını canım tup kapalı dıyıp gecer benden demesı

kızlar aslında hersey beyınde bıtıyor benım can?ım yanmasına ragmen sadece aklıma melegım geldı ve ınanın o kadar yardımcı oldukı hayalı bıle olsa allahım kımsenın kucagını bos bırakmasın

canım bizim durumlarımız aynı gibi,ankarada nerede yaptırıyorsun,ben etlik zübeyde hanımda düşünüyorum

ınsallah fazla ugrastırmadan meleklerınıze kavvusursunuz canım

ah o rahim filmi beni de bitirmişti,lokalsiz yaptılar,ölüyorum sandım

gercekten cok agrılı kızlar onun ıcın sadece o an amacınızı dusunun bence yardımcı olacaktır allahım kolaylık versın tekrar cektırcek olanlara

canım 21. Gün progesteron değerlerin nasıldı,benimki1,49 çıktı,yumurtam ve foliküllerim çok güzelmiş fakat yumurtlamıyormuşum,anlamadım birşey

sende demı pcos durumu var canım bende aynı pekı sen asılama yaptırdın mı canım

agrı esıgım ne canım ? Aynı kader desene ne bu pcos dan cektıgımız allahım hayırlısyla versın bebıslerımızı fazla bekletmeden

amın cumleye sabır ve aynı anda bebıslerını versın

canım benım hosgeldın neredeysın kız sen sıkma canını her ne yaprsak yapalım hersey olacagına varmıyormu dusuncelerımızden bebıklerı kaldıralım bakalım geldıklerınde gelsınler uzulme desemde bos oldugunu bılıyorum kendımden bol bol agla belkı rahatlarsın canım ama bılkı ne kadar aglarsan agla aglamakla gelmez bol dua kardesım allahım hakımızda hayırlısı allah buyuk

allahım dualarını kabul etsin..bizlerde senin için dua ediyoruz..yüce rabbim kucağını boş bırakmasın işallah...

amın canım cumlenın ınsallah duaları kabul olur sabır dıyelım bakalım

canım ben normalde bu ay sonu asılama olcaktı ama esımın hapını deıstırdıler bı oncekı fayda etmemıs sımdı uc ay onu beklıyecegız yanı eylul bası bu ay sonu sadece horman larıma bakılcak canım allahım ınsallah gerek kalmadan nasıp etder

amın ınsallah canım evet kendımıze zaman ayırmamıs lazım canım

amın canım oncelıkle gecmıs olsun dılegım herkez normal yolla hamıle kalsın ama olmuyor herkezınn kaderı bır deıl bunlar bızım sınavımız allahım ınsallah hayırlalrla gecmeyı nasıp etsın dıyorum ya anlımızda ne var sa o bende adet oldugumda cok kotu oldum ne bılıyım umuyordum yanı cok kaptırmısım kendımı zaman su gıbı akıp gıdıyor benım yaslarımdakıler hep cocuklu yada ıkıncıye dıyorum ya herkez bır yazılmaz yazılar bızde sukredenlerden sabredenlerde olalım ınsallah allahım guzel herseyı guzel ayarlıyanladandır

kızlar yaaa aşılamanın hiç korkulcak bişeyi yok benim rahmim çift dolayısıyla rahim ağzımda çift evet rahim filmi çok zordu 2 işlem yapıldı çünkü...
aşılama çok çok çok basit ona göre.serumla içeriyi yıkıyorlar o hafif bir sızı yapıyor.zaten sperm hissetmiyorsunuz bile

Ağrı eşiğim; ağrıya olan dayanıklılıgım canım.
Benım aşılama tarıhım bellı oldu pazartesı yanı 18 hazıranda aşılama oluyorum.Allah hepımıze hayırlısını versın.

kızlar son 1 haftam kaldı adet günüme
tek belirtim kasıklarım çok arıyor.
dün günlük pedimde 1 nokta kadar ufak kan vardı
başkada birşey yok.
bu ay olmasını çok istiyorum çünkü eşimle aram açılmaya başladı bebek meselesinde dolayı o stresini benden çok acı çıkarıyor.
neyle nasıl mücadele edeceğime şaşırdım tevekkülden başka yapacak birşeyim yok.

inşallah gönlüne göre olur canım,birşey soracağım geçen ay adetimin bitiminden 2 gün sonra hsg çektirdim,bu ay en geç 15inde adet olmam gerekiyordu ki ben 28 günü zor bulurum en fazla 25 günde bir olurdum,ayın 15i 28. gün olduğu halde adet olamadım,1 hafta önce adet olacakmışım gibi bel ağrısı yaşadım olacağım sandım ama hala tık yok,hsg sırasında verilen ilaçların tüplere yarattığı etkiden dolayı gebelik şansı çok olurmuş acaba gebe miyim diye düşündüm fakat 21.gün progesteron istenmişti orada 1,49 çıktı,hiç ilaç kullanmadan bu değerle hamile kalınabilir mi,imkansız gibi birşey...
acaba hsg den sonra böyle adet gecikmesi yaşamam normal mi?tam aşılama yaptıracağım ay,adet olup 2. gün gideceğim ama oofffffffff kafam karmakarışık yaaa,senin de gecikmiş miydi hsgden sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…