- Konu Sahibi aysegul21072008
-
kızlar son 1 haftam kaldı adet günüme
tek belirtim kasıklarım çok arıyor.
Dün günlük pedimde 1 nokta kadar ufak kan vardı
başkada birşey yok.
Bu ay olmasını çok istiyorum çünkü eşimle aram açılmaya başladı bebek meselesinde dolayı o stresini benden çok acı çıkarıyor.
Neyle nasıl mücadele edeceğime şaşırdım tevekkülden başka yapacak birşeyim yok.
inşallah canım,hsgden sonra antibiyotik kullanıyoruz ya acaba o adette gecikme yapar mı,geçen ay çektirdim ben ve bu ay adetim gecikti,sende de olmuş muyduCANIM INSALLAH YOKTUR AMA ULTRASONDA BELLI OLUYOR O UYUZ PCOS LAR
inşallah canım,hsgden sonra antibiyotik kullanıyoruz ya acaba o adette gecikme yapar mı,geçen ay çektirdim ben ve bu ay adetim gecikti,sende de olmuş muydu
ayşegülcüğüm nerelerdesin
inşallah gönlüne göre olur canım,birşey soracağım geçen ay adetimin bitiminden 2 gün sonra hsg çektirdim,bu ay en geç 15inde adet olmam gerekiyordu ki ben 28 günü zor bulurum en fazla 25 günde bir olurdum,ayın 15i 28. gün olduğu halde adet olamadım,1 hafta önce adet olacakmışım gibi bel ağrısı yaşadım olacağım sandım ama hala tık yok,hsg sırasında verilen ilaçların tüplere yarattığı etkiden dolayı gebelik şansı çok olurmuş acaba gebe miyim diye düşündüm fakat 21.gün progesteron istenmişti orada 1,49 çıktı,hiç ilaç kullanmadan bu değerle hamile kalınabilir mi,imkansız gibi birşey...
acaba hsg den sonra böyle adet gecikmesi yaşamam normal mi?tam aşılama yaptıracağım ay,adet olup 2. gün gideceğim ama oofffffffff kafam karmakarışık yaaa,senin de gecikmiş miydi hsgden sonra
canım inşallah istediğin gibi olur,Allah'ım doldursun kucaklarımızı,iyi düşünelim ki iyi olsunsabah kontrole gidiyorum ilk kez..6 gündür iğne yapıyorum yarın ilk kontrol umarım güzel haberlerle dönebilirimmm inşallah sadece 1 yumurta yokturr şansım artar...
bende son haftadayım bekleyişin adet tarihim 25 haziran inşallah olmayızda güzel haberlerle mutlu oluruz.
son haftaya girdim kızlar 24 haziran adet günüm içimi bi korku sardı heyecanlı bekleyiş esas şimdi başladı.
umarım adetim gecikirde gebe olduğumu öğrenirim.
son haftaya girdim kızlar 24 haziran adet günüm içimi bi korku sardı heyecanlı bekleyiş esas şimdi başladı.
umarım adetim gecikirde gebe olduğumu öğrenirim.
seninle ayni tarihlerde asilama olmusuz..7 haziran benim tarih..bende bekliyorum,,bendede kasiklarda sizlanmadan baska belirti yok..
hiç bi belirtin varmı canım
göğüslerim şiş gibi ve dokunduğumda biraz acıyor ve ara ara kasıklarımda ağrı hissediyorum ama ümitlenmek istemiyorum sonra malum hayal kırıklıkları olabiliyor o yüzden de adet tarihine kadar beklicem allah hepimizin isteklerini boş çevirmesin
senin belitilerin neler? ya da farklı neler hissediyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?