Aşılama haziran temmuz ağustos 2012 yaptirmayi dusunenler buraya bekliyorum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

orası oyle bıtanem esınde anlayısla karsılamalı ıyı gunde kotu gunde dıye adım attık allahım ınsallah senınledır melegın dualarım sızlerle canım

sabah kontrole gidiyorum ilk kez..6 gündür iğne yapıyorum yarın ilk kontrol umarım güzel haberlerle dönebilirimmm inşallah sadece 1 yumurta yokturr şansım artar...

merhaba arkadaşlar bende haziran 9. aşılama yaptrdım beklemedeyim hayırlısı bakalaım hiç bi belirtim yok ilk aşılamamda kasıklarım çok ağrımıştı bu 2. aşılamam 1 hafta geçti ama en ufak bişi yok bilmiyorum moralim çok bozuk

yok canım bende gecikme olmamıştı ama şu progesterona çok takılma derim ben benim genelde 20lerde çıkar tedavi gördüğüm ilk ay 30 larda çıktı doktorum süper kaliteli yumurta oluşmuş ve çatlamış dedi iyide benim normaldede 20lerde ve ben o ay yine gebe değilim gecen ay 6larda çıktı inanılmaz bi düşüş ve tedaviye rağmen kesin çatlamadı ya off falan derken tam günümde adet oldum dr kist olabilir yumurtan çatlamamış dedi yumurtalıklarım tertemiz çıktı birşey diyemedi.
adet olduğun sürece yumurtluyorsundur ama kalitelimi dersen ee onun için ufak bi tedavi görebilirsin belli olmaz bu ay 1lerde çıkar diğer ay 20lerde o yüzden çok takılma sabit bi hormon değilki.

İyi geceler kızlar.Nasılsınız?
Ben yarın adet söktürücü ilaca başlayacağım.Ondan sonra da iğnelere hayırlısıyla.
Ama ilaca başlamadan önce malesef ki yine test yapmam gerekiyor.İster istemez umutlanıyorum.Ekmek almaya zor gönderdiğim adam test al deyince uça uça gidiyor.
Nasıl bir psikolojiyse bende ki yarın sabah idrarıyla test yapacağım ya hemen kasıklarım ağrımaya başladı.Resmen batıyor yumurtalıklarım.
Bİr şey çıkmayacak biliyorum ama ister istemez de umutlanıyorum. Hemen hayaller kurmaya başlıyorum.
Yarın sabahı bir şekilde atlatacağım ama iğnelerle yumurtalar büyümezse diye çok korkuyorum.Klomen hiç etki etmiyor.Doktorum da büyümemem ihtimali var dedi.
Alllah'ım şu mübarek ayların yüzü suyu hürmetine güldürsün hepimizin yüzünü.Bu topicten bol bol hamile haberi çıksın inşallah.ALlah yardımcımız olsun bu zorlu süreçte.

Bugun aşılamamı oldum arkadaslar, test tarıhım 3 Temmuz.Suan hala kasık agrım var, doktorum bugun degıl yarın degıl de çarşamba ılışkı onerdı.Neden yarın demedı acaba?:44:

selam kızlarr bugün gittim çift rahimliyim sol rahmin daha iyi ordan hamile kalsan daha iyi olur demişti doktor.hep sağdan yumurtluyodum amaaa soldan 1 yumurta gelişiyormuşş 12.5mm olmuş sağdaki daha küçükmüş o yetişmicek aşılamaya dedi doktor olsunn inşallah soldaki döllenir bebeğimiz sağlığıyla gelir.bekleyen herkese nasip olsun inşallah

senin belitilerin neler? ya da farklı neler hissediyosun?

bu değerlerle 1 yıldır hamilelik olmadı bu temmuz veya agustosta aşıla düşünüyoruz ortada görünen büyük bir problem yok ama

görünüm : gri opak
miktar :4 ml.
vizikozite : normal
sıvılaşma süresi :30 dk
lokosit :<1
eritosit :yok
aglutinasyon :yok

SAYI

1 ml.'de :130.000.000
toplam :520.000.000

Mikroskobik İnceleme

progresif hareketli :%25
Yavaş hareketli :%35
Yerinde hareketli :%15
Hareketsiz :25
Açıklama irek mikroskobisinde her sahada 5-6 lokosit görüldü.

Kruger testi:

Normal sperm %16 ( kruger )
Baş anomalisi (toplam) 61
Boyun anomalisi (toplam) 9
Kuyruk anomalisi(toplam) 8
Mixed 6

senin belitilerin neler? ya da farklı neler hissediyosun?

canım benim gögüslerimde şiş fakat sıkmadıkça acımıyor kasıklarımda beni rahatsız edici sızı var hatta bazen şiddetleniyor sabaha karşı gazla birlikte 2 büklüm oluyorum nefes alırken batma oluyor falan ama tabi ben bebeğe yormak istemiyorum.
halsizim uykum var hep başımda ağrıyor ama adetim yaklaşınca hep böyle oluyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…