- Konu Sahibi aysegul21072008
-
Allah razı olsun canım,duaların için. Benım ıcın ne ıstıyorsan daha fazlası sana nasıp olsun ınş.
yumurta oluşmuş mu dıye tabı kı her seferınde alttan muayene olacak.
yahu karnımdan baksalar olmaz mı,her seferinde canım yanıyor,kendini kasmamak istedikçe daha çok kasılıyorum,bi de azarlıyorlar,acele et hadi sırada bekleyen var,istemiyorsan bırakalım git filan,ahhh ahhhh imkanım olsa özelde yaptırırım bunlara da hiç boyun eğmem de,kader işte
Karından ziyade alttan daha net anlaşılıyor ya o yuzden hep alttan.Artık doktorumla benım aramada ayıp dıye bısey kalmadı 1 yıldır. Utanma desen hıc yok bendeKız arkadasım gıbı olduk doktorumla,erkek bı de
ya mecburen bi şekilde açıyoruz da benim çok zor oluyor,felaket canım yanıyor,son sefer doktor bana lütfen poponu yere koy dedi,artık ben nasıl bir şekil almışsam,senin tedavi sürecin neden 1 yıl sürdü,sadece pko mu bu kadar uzatan
3 ay klomen kullandım, ama bunların arasına hep bırer ay gırdı.Bazen sömestr tatılıne denk geldı bazen bayrama...Öğretmen oldugumuz ıcın tatıllerde il dışına gıttık..
ılk klomende ılaca cevap verdım, ıkıncı ay yumurtam yoktu.3.kez kullandıgımda dozu arttırdık yıne yumurta yok.Doktorum rahım fılmı ıstedı,bı kez cekıldım kendımı kastıgım ıcın tüpün bırı gorunmedı,doktorum da emın olamadı 2.filmi istedı dıger ay da ıkıncı rahım fılmını cekıldık.eşimin tahlılı derken varıkosel oldugu ortaya cıktı,ona tedavı uygulandı falan oyalana oyalana bır yıl oldu işte
canım ben de işin açığı bir yıldır uğraşıyorum,ilk önce bana baktılar herşey normal dediler,sonra eşime baktılar ve ileri hızlısı düşük çıktı,onun tedavisiyle uğraştık tam onun da en azından aşılamaya yetecek kadar sayısı arttı,işte bu sefer benim tüplere ve yumurtalara baktılar(önceden onlara bakmamışlardı sadece hormonlara ve rahime bakmışlardı) tüplerin biri açıkmış diğeri net değilmiş,yumurtam oluşmuyormuş vs... laparoskopi yapılacak sonra da yumurtalar için tedavi başlayacak umarım çabuk çözülür,benim anlamadığım birşey daha var hormonlarım normal,tüylenme yok,adetlerim çok düzenli sadece biraz fazla kilom var o da çok değil,6kg verdim şimdi bi 6 daha versem normal kiloma ulaşacağım,sadece şu 6 kg mi bende pko yaptı yaaa,benden çok daha kilolu velilerim var hamile kalıyorlar(ben de öğretmenim bu arada,senin öğretmen olduğunu da tahmin etmiştim canım,-de ve -da eklerinin yazımına bu kadar dikkat ettiğini görünce)
Merhaba beren, yazın en guzel zaman gercekten bızım ıcın, doktor ıstedıgı çağırdığı heran gıdebılıyoruz. O kadar çocugun arasında olup evlat sahibi olamamak zor gercekten.Hayırlısı olsun senın ıcın deselam kızlar günaydın ben de temmuz ayında aşılama yaptırmak istiyorum,temmuzda evleneli 2 yıl olacak 6 ay olacak,evlendikten 6 ay sonra kornmayı bıraktık,8 9 ay olmayınca bana eşime tahlil yapıldı onda 1.derece varikosel çıktı sayı iyidi 200 milyondu ama ileri hızlı düşük çıktıi,ama ameliyattan sonra düzeldi Allaha sükür bu ayki testte %50 hızlı ve yavaş hareketli olmuş.Benim ilk aşılamam şubatta yapıldı bilmiyorum okul stresi koşuşturma falan mı yada Allahın takdiri dış gebelik oldu çok büyümeden iğne ile düşürdüler sonraki ay rahim filmi çekildi doğal yoldan hamile kaldım ama o da düştü kimyasal gebelikmiş şimdi okullar da kapanıyor hazır, öğretmenim ben de yaz tatilinde ya aşılama ya tüp bebek istiyorum ,istanbul tüp bebekl merkezi ile görüştüm rapor olmadığı için 6500 civarı bir fiyat verdiler,ama kararsızım bir kere daha aşılama denemek istiyorum,dr ilk aşılama için şanssızlık diyor çünkü tüpler açık rahimde bir problem yokken dış gebelik oldu Allahtan hayırlısı artık,Mevlam hepimizin yardımcısı olsun sürekli dualarımda hem bana hem evladı olmayan herkese Allah nasip etsin diye dua ediyorum ...
merhaba kizlar ben de asilama yaptirdim bu ay.haftaya sonucunu ogrenicez.ben de pkoluyum ama 4 yumurtam oldu bakalim neler olacak cok sabirsizim ama cok.beklemek ne kadar zor ya..
kızlaaar aşılama yaptıranlarrr...cuma günü yapıldı aşılamam dün göğüslerim acımaya başladı çok erken deil mi uçları çok acıyor ve sertleşti şimdi böleyse son zamanlar nooluuur?bu kadar erken acıdımı sizin de? bir kutu ovitrelle kullandım perşembe günü
selam kızlar günaydın ben de temmuz ayında aşılama yaptırmak istiyorum,temmuzda evleneli 2 yıl olacak 6 ay olacak,evlendikten 6 ay sonra kornmayı bıraktık,8 9 ay olmayınca bana eşime tahlil yapıldı onda 1.derece varikosel çıktı sayı iyidi 200 milyondu ama ileri hızlı düşük çıktıi,ama ameliyattan sonra düzeldi Allaha sükür bu ayki testte %50 hızlı ve yavaş hareketli olmuş.Benim ilk aşılamam şubatta yapıldı bilmiyorum okul stresi koşuşturma falan mı yada Allahın takdiri dış gebelik oldu çok büyümeden iğne ile düşürdüler sonraki ay rahim filmi çekildi doğal yoldan hamile kaldım ama o da düştü kimyasal gebelikmiş şimdi okullar da kapanıyor hazır, öğretmenim ben de yaz tatilinde ya aşılama ya tüp bebek istiyorum ,istanbul tüp bebekl merkezi ile görüştüm rapor olmadığı için 6500 civarı bir fiyat verdiler,ama kararsızım bir kere daha aşılama denemek istiyorum,dr ilk aşılama için şanssızlık diyor çünkü tüpler açık rahimde bir problem yokken dış gebelik oldu Allahtan hayırlısı artık,Mevlam hepimizin yardımcısı olsun sürekli dualarımda hem bana hem evladı olmayan herkese Allah nasip etsin diye dua ediyorum ...
merhaba kizlar ben de asilama yaptirdim bu ay.haftaya sonucunu ogrenicez.ben de pkoluyum ama 4 yumurtam oldu bakalim neler olacak cok sabirsizim ama cok.beklemek ne kadar zor ya..
benım de hormonlarım normal,ama adetlerım duzensızdı.kılom desen hıc yoktu ılk pko oldugumu ogrendıgımızde 46 kiloydum.Boyum 1.62.
kılo pko yapmaz kı, pko senın yapından kaynaklanıyor.Ona eğilimin varsa hiç birşey sebep olmaz.
Merhaba beren, yazın en guzel zaman gercekten bızım ıcın, doktor ıstedıgı çağırdığı heran gıdebılıyoruz. O kadar çocugun arasında olup evlat sahibi olamamak zor gercekten.Hayırlısı olsun senın ıcın de
test gunun ne zaman tam olarak.ben de pko.luyum ama 1 tane yumurta ancak yapabıldı bünyemHayırlısı olsun
canım senle aynı gün aşılamamız yapılmış.bende de 4 yumurta vardı biri 17mm biiri 15mm diğerlerini bilmiyorum.
Bende göğüs acısı falan olmadı ama sadece kasıklarımda bi rahatsızlık var.peki senin rahim kalınlığı ve spermm sayınız nasıldı.
Inşallah 7 temmuzda güzel sonuçlar alırız.
kızlaaar aşılama yaptıranlarrr...cuma günü yapıldı aşılamam dün göğüslerim acımaya başladı çok erken deil mi uçları çok acıyor ve sertleşti şimdi böleyse son zamanlar nooluuur?bu kadar erken acıdımı sizin de? bir kutu ovitrelle kullandım perşembe günü
Selam kızlar nasılsınız kusura bakmayın lutfen su son haftalardır gelemedım ınternetım kesıldı ama aklım hep sızdeydı ve cepten aradan sızlerı takıp edıyordum sımdı nerde kaldıysam sayfaları gozden gecıreyım cevaplarımı vereyım lıstemı duzenlıyeyım sızlerı cok optum ınsallah guzel gelısmler vardır kızlar
en az 3 yıllık evliysek ve 3 kez aşılama yaptırınca tüp bebeği özelde de yaptırsak sadece farkını mı ödüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?