Aşılama haziran temmuz ağustos 2012 yaptirmayi dusunenler buraya bekliyorum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam canım yarın bende aşılama olucam saat 1de.inşallah güzel sonular alırız.
benim yumurtam sanki biraz küçük ama 17mm sadece 1 tanesi.çatlama iğnemi dün gece oldum.

benimde biri 18 biri 15 mm canım sadece bi taneye yapılcak.hem çatlatma iğneside yumurtayı uyarıyor büyür çatlar seninki de.inşallah doğru yumurtadır ve döllenir bebek olur:) hayırlısıyla olsun inşallah bende bugün öğlen 1 de vuruldum iğnemi ağrılarım başladı bile...sen 36 saat önce vurulmuşsun iğneni ben 24 saat önce oluyor

evet canım benimde tek umudum o yani çatlama iğnesinden sonrada büyümesi.
ama biçok topikte sordum çoğunluk iğneden sonra büyüme durur dedi.
benim çok ağrım olmadı hafif oldu ama akıntı var
inşallah çatlar ve sonuca ulaşırız.allah yardımcımız olsun.

Boşver sen topikleri allah büyük verecekte o stres yok sakin relax.....

evet canımm çokk haklısın allah istedikten sonra herşey olur.
ve inşallah hayırlıysa sağlıklıysa olsun.inşallahta öyledir ve bu şekilde ilk denemeyle bebişlerimiz gelir.
yarın için sana kolay gelsin inşallah sorunsuz atlatırsın.

Sana da kolaylıklar gelsin olumlu güzel geçsin herşey sonucu da güzel olsun allah emeklerimizi boşa çıkarmasın

tabı kı de mumkun, yumurtan oluştugu zaman, çatlatma ıgnesı yapılır.Eşinle bırlıkte olman önerılır doktor tarafından.Ya da aşılama.

pkolulara hep ilaç yazılmış bana neden dr ilaç filan yazmadı yaaa,laparoskopiyle diğer tüpümü görüntüleyecekmiş önce,iyi de genelde adetin son günü başlanıyor ilaçlara,ben diğer aya mı kalacağım şimdi,zaten bu hastaneye hiç ısınmamıştım,iyice gıcık kaptım

bizim %100 aşılama canım,eşimin ileri hızlı sayısı biraz düşük,şansa bırakmamak için ikisini de önerir bence
bızımkı de öyle oldu.Aşılamaya gecıldı.

4 yıldır pko oldugumu bılıyorum ıste bana da hıc bır ılaç yazılmadı canım. Tüpüne bakacaksa tabı kı ılaca başlamaz.yumurta oluşturmak ıcın ılaç kullanmak anlamsız olur o süreçte.Diğer aya kalırsın muhtemelen.Acele etme,bak ben de 1 yıldır tedavı oluyorum 1 yılın sonunda aşılama aşamasına ancak gelebıldık.

Son düzenleme:

tatlım ben 30 yaşındayım,her geçen gün aleyhime işliyor,20li yaşlarda değilim ki artık,Allah hepimizin yüzünü güldürsün,umarım aşılaman tutar,ayın 2si senin için büyük gün,sana da dua edeceğim(crimson diye edeceğim yerini bulur umarım:)))
bir de birşey soracağım 2. gün alttan muayene ve kan tahlili verdim,eğer ilaca geçersek(tüplere de bakıldıktan sonra)her kontrolde kan vereceğim tamam,yine her seferinde alt muayene olacak mı

selamlar,,bende 7 haziranda asilamami yaptirmistim ilk asilamami,,ayni olaylar bendede olmustu,,kasiklarda vajina icinde falan.gaz olayida ayni sekilde..ama sonuc yok malesef..regl olmaya basladim.((

Allah razı olsun canım,duaların için. Benım ıcın ne ıstıyorsan daha fazlası sana nasıp olsun ınş.
yumurta oluşmuş mu dıye tabı kı her seferınde alttan muayene olacak.

aşılamam yapıldıııı...her iki rahmime de yapıldı soldak yumurta 18 sağdaki 15 ken çatlatma iğnesi oldum perşembe günü.cuma saat 1 de aşılamam oldu güzel geçti inşallah sonuçta iyi olur.anladım ki bana ilk kez aşılama yapılmış ilkiyle alakası yoktu.doktor ilaç falan vermedi prof yaptı bir bildiği vardır heralde aşılama 22/06/2012 sonuç 06/07/2012(eşimin doğum günü)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…