Aşılama haziran temmuz ağustos 2012 yaptirmayi dusunenler buraya bekliyorum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

amin inşallah hepimiz güzel sonuç alalım.hadi yine 7 gün olmuş senin nerdeyse yaptıralı, benim daha cuma yapıldı cumartesi acımaya başladı bugün el değmiyo ben onu anlamadım offfffff
umarım güzel sonuç için çekiyorsundur acılarını

canım benim rahim kalınlığım aşılamadan 2gün önce 4mm idi sonrasında kaç olduğunu söylemedi.
ilaç vercekmisiniz dedim hayır dedi bende kendim gittim progestan aldım.bi çok kişi kullanıyor rahim kalınlığım normale göre ince zaten klomen tarzı ilaçlar inceltiyor.
ben serophene kullandım.4yumurta oldu ama sadece 1 tanesi 17mm.diğerleri küçük.ama o 17mm olan bile çatlamadı ateş ölçüyorum.yani sanırım aşılamam boşa gitti
o yüzden umudum yok.sadece çektiğim sıkıntılarla kaldım.

sen yine de evdeki çalışmalara devam et bana aşılama günü gece ve ertesi günü ilişkiye girin dediumutsuzluğa kapılma olumsuzlukları kaldır Allaha bırak gerisini

Benım bugun acımaya başlamadı kı,işte pazartesı aşılama oldum ucları çarş. aacımaya başladı.Persembe de her yerı
İğneden sanırım, araştırdıgıma göre iğne hassasiyet yaratıyor

ay kızlar inşallah hepiniz muradınıza erersiniz,inşallah herkesin duası kabul olur,bugün çok pozitifim,anneciğimle beraberdik bütün gün,onun morali sanırım

ay kızlar inşallah hepiniz muradınıza erersiniz,inşallah herkesin duası kabul olur,bugün çok pozitifim,anneciğimle beraberdik bütün gün,onun morali sanırım

bugun benı de rüyasında gören görene Herkes benden heyecanlı,kimisi kız oluyor dıyor kimisi erkek..Ne zaman test olacak dıyorlar,öğrenmek ıcın aradılar
Devlet meselesı oldu
Allah herkesın gönlune göre versın

hııı tek bana olmadı yaanii..sen tek doz mu kullandın ovitrelle? iki kutumu yoksa

SELAM CANIM HOSGELDIN ARAMIZA LISTEYE EKLEDIM ILK SAYDAFDA GORURSUN ALLAHIM INSALLAH SON ASILAMAN OLURDA GUZEL HABER VERIRSIN

son haftaya girdim kızlar 24 haziran adet günüm içimi bi korku sardı heyecanlı bekleyiş esas şimdi başladı.
umarım adetim gecikirde gebe olduğumu öğrenirim.

SELAM PAPATYACIM NASILSIN NASIL GECIYOR BUGUN ADET GUNUN INSALLAH SENIN MUSAFIRLER GELMEMISTIR

bende son haftadayım bekleyişin adet tarihim 25 haziran inşallah olmayızda güzel haberlerle mutlu oluruz.

SELAM CANIM HOS GELDIN ILK ASILAMAN MI LISTEYE EKLEDIM CANIM ILK SAYFADA GORURSUN

Bugun aşılamamı oldum arkadaslar, test tarıhım 3 Temmuz.Suan hala kasık agrım var, doktorum bugun degıl yarın degıl de çarşamba ılışkı onerdı.Neden yarın demedı acaba?:44:

HAYIRLISI CANIM INSALLAH ALLAH ARATMADAN NASIP EDER BIZE ANNELMIGI

seninle ayni tarihlerde asilama olmusuz..7 haziran benim tarih..bende bekliyorum,,bendede kasiklarda sizlanmadan baska belirti yok..

HOS GELDIN CANIM ARAMIZA ILK ASILAMAN MI NE KADAR ZAMANDIR TEDAVI GORUYORSUN CANIM LISTEYE EKLEDIM CANIM SENI ILK SAYFADA GORURSUN

HADI HAYIRLI UGURLU OLSUN INSALLAH MELEGIN SENINLEDIR AMIN

INSALLAH GUZEL BELIRTILERDIR CANIM

HAYIRLISI CANIM HOS GELDIN ARAMIZA INSALLAH ASILAMAYA GEREK KALMADAN HAMIS OLURSUN

slmlar kızlar..11 haziranda aşılama oldum.vee bugün dayanamayıp gebelik testi yapdım.bilmiyorum iyi mi yapdım(((çünkü negatif gördüm..sonuç değişir mi??bi fikrinis varmı??

CANIM HOS GELDIN ARAMIZA BIRAZ ERKEN DAVRANMISSIN BENCE YINEDE KAN ALDIR EMIN OLMAK ICIN LISYETE EKLEDIM CANIM ILK SAYFADA GORURSUN

selam kızlarrr yumurtam 18mm olmuş bugün çatlatma iğnesini yaptım yarın da aşılama olacak saat 13.00 te dua edin kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

DUALARIM SENINLE BITANEM ALLAHIM INSALLAH MELEGIN SENINLEDIR

hadi hayırlısı canım bende dün 2. aşılamamı oldum

HAYIRLI UGURLU OLSUN CANIM ALLAHIM INSALLAH BU SEFER TUTUNUR CANIM

selam canım yarın bende aşılama olucam saat 1de.inşallah güzel sonular alırız.
benim yumurtam sanki biraz küçük ama 17mm sadece 1 tanesi.çatlama iğnemi dün gece oldum.

SELAM CANIM HOSGELDIN ARAMIZA HAYIRLI UGURLU OLSUN ALLAHIM INSALLAH MELEGIN SENINLEDIR

pkolular tedaviyle gebe kalabiliyor değil mi

TEDAVISI VAR AMA KESIN COZUM DIYE BIRSEY YOK HER BEDEN AYNI ETKI GOSTERMIYOR

4 yıldır pko oldugumu bılıyorum ıste bana da hıc bır ılaç yazılmadı canım. Tüpüne bakacaksa tabı kı ılaca başlamaz.yumurta oluşturmak ıcın ılaç kullanmak anlamsız olur o süreçte.Diğer aya kalırsın muhtemelen.Acele etme,bak ben de 1 yıldır tedavı oluyorum 1 yılın sonunda aşılama aşamasına ancak gelebıldık.[/QUOTE]

HAYIRLISI BAKALIM INSALLAH ASILAMAN BASARILI GECER

SELAM CANIM HOS GELDIN ALLAHIM UGRASTIRMADAN NASIP EDER BIDIKLARIMIZI BIZE OGRETMENLER ICIN DAHA ZORDUR GALIBA CANIM LISTYE EKLEDIM SENI ILK SAYFADA

merhaba kizlar ben de asilama yaptirdim bu ay.haftaya sonucunu ogrenicez.ben de pkoluyum ama 4 yumurtam oldu bakalim neler olacak cok sabirsizim ama cok.beklemek ne kadar zor ya..

HOS GELDIN CANIM HAYIRLI UGURLU OLSUN ASILAMANN INSALLAH BASARILI GECMISTIR LISTEYE EKLEDIM SENI CANIM

SELAM CANIM HAYIRLI UGURLU OLSUN TUP BBEGIN INSALLAH GUZEL GECMISTIR ALLAHIM UGRASTIRMADAN NASIP ETSIN ANNELIGI LISTEYE EKLEDIM SENI CANIM

CANIM BENIM INSALLAH GUZEL GELISMELERDIR BUNLAR HAKIMIZDA HAYIRLISI

canım ben hissediyorum,senin aşılaman tutaca,hayalipapatya demişti dersin:))
ayyy inşallah hepimizin yüzü gülecek

bana da öle.o kadar tedavi gördüm 3 ay iğne 1 aşılama yine de aklımda yok hiç bişey gerçi ozaman pregnyl vuruluyordum bu daha farklı galiba sen ilaç jel falan kullanıyormusun? doktorun neler önerdi
benım doktorum hıc bırsey önermez sadece pazartesı oldum ya aşılama çarşamba ilişki dedı .O kadar. Ne jel ne ilaç.Allah ol dıyecek olacak ınş :)
canım ben hissediyorum,senin aşılaman tutaca,hayalipapatya demişti dersin:))
ayyy inşallah hepimizin yüzü gülecek

Allaaaah agzından bal damlıyor, eşim ölecek meraktan aslında test gunum haftaya salı ama sanırım bu cuma cebren ve hile ile yaptıracagı

ne guzel burda derdini konusmak paylasmak,hele benim gibi ailesine ya da arkadaslarina bile anlatamayinca bunalmaya basliyor insan.ben 5 gun 50lik klomen, 1 defa 150 lik 3 defa da 75 lik igne vuruldum adini hatirlamiyorum.catlatma ignesine gerek kalmadi kendi kendilerine catladilar 4 yumurtam.pko lu olunca cok sasirdim tabi dogru duzgun adet olamayan ben az bir tedaviye gereksinim duymam mucize diyorum.13 ve 14 haziranda asilama yapildi.28 haziranda kan testine gidicem.15 gundur de progesteron hapi kullaniyom sabah aksam vajinadan.allahim yuzumuzu guldurur insallah.dr hersey yolunda dedi ama iste ya olmazsa ...

canımmmmmm inşallah gönlünce olur,iyi bile dayandın,ben günlük baktırırdım dayanamayıp,ben de yarın laparoskopiye gireceğim,inşallah diğer tüpü de açarlar da işlerim çabuklaşır,ümitliyim yaaa,bugün merak ettiğim herşeyi sordum ve cevap aldım,içim rahatladı,bilmemek ve beklemek çok kötüydü

aaa bu çok iyiymiş canım,yani 2 kez tutmazsa yine anlaşmalı kurumla tüp bebek yapabiliyoruz yani(inşallah gerek kalmaz da)crimsoncuğum sen hangi şehirdesin,ben sgk ile anlaşmalı bir kuruma sordum aşılama için 500tl dedi,ben de vazgeçtim

slm kızlar benim adet günüm 24 hazirandı fakat 22 haziran akşamı kan tahlili yaptırdım bazı belirtilerime dayanarak sonuç pozitifti yani gebeydim cmt akşamı nişandan dönerken arabanın içinde alt karnıma yani vajinanın üst kısmında birşeyler oluyordu sanki birisi orayı var gücüyle sıkıyordu yarım saat kadar sıktı sıktı beni kıvrandırdı sonrasında süper rahatlama oldu eve geldim birde ne göreyim günlük pedimde simsiyah bi parça elime aldım sümüksü değildi et gibiydi eşimde gördü bu ne ya böyle dedi sanırım düşük yaptım dedim kanamam devam ediyor çarşamba günü randevum var bakalım dr ne diyecek benim ilk aşılamamdada daha 1 hafta varken kan sonucum pozitif çıkmıştı ama değer çok düşük olduğu için dr umutlanma demişti sonrasındada adet olmuştum zaten.
belki oda düşüktü bilmiyorum.
neyse çarşamba günü yazarım kızlar doktoruma bi görüneyimde.

benim doktorumda öle canım dikkat etmem gereken bişey var mı dedim yok hiç bişeye gerek yok dedi ne jel ne ilaç bana da vermedi iyiki vermedi boğulyorum zaten hergün troid hapı alıyorum...

yaaa arkadaşlar benim sağ rahmime ağrılar giriyor çatlatma iğnesi yaparken 15 mm idi sağ rahimdeki yumurta.soldaki 18mm di
solda hiç bişey yok sağ ağrıyor neden olabilirrr cuma aşılama oldum

canım umarım korktuğun gibi değildir,çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…