- 2 Ekim 2010
- 1.333
- 535
- 123
- 43
- Konu Sahibi aysegul21072008
-
selam canım, benm asılamam pazartesı yapıldı.
Ama ben de göğüs acımasından ve şişmesınden patlıcam.iç çamaşıra sığmıyor söylemesı ayıp
hele bır de kasıklarımdakı batma beni öldürecek
iyi sonuc alırsın umarım
hayırlı uğurlu olsun güzel sonuçlar alalım inşallah canım.benim kasıklarımda bi rahatsızlık yok ama ara sıra damar çekiliyor sanki başka da bişey yok göğüslerime de bi anlam veremedim çok acıyolar sanki bikaç güne adet olcam gibi.rahim kalınlığım 10mm idi aşılamadan 1 gün önce.çatlatma iğnesini perşembe oldum cuma günüde aşılamam oldu sonrasında ilaç falan hiç bişey vermedi doktor bol şanslar dedi gitti bakalımmm...sen ilaç kullanıyormusun?ha sperm sayısını bilmiyorum ama sonuç iyi çıkarsa iki rahmine de yaparız demişti iyi çıktı sonuuçlar güzel dedi
amin inşallah hepimiz güzel sonuç alalım.hadi yine 7 gün olmuş senin nerdeyse yaptıralı, benim daha cuma yapıldı cumartesi acımaya başladı bugün el değmiyo ben onu anlamadım offfffff
umarım güzel sonuç için çekiyorsundur acılarını
selam canım, benm asılamam pazartesı yapıldı.
Ama ben de göğüs acımasından ve şişmesınden patlıcam.iç çamaşıra sığmıyor söylemesı ayıp
hele bır de kasıklarımdakı batma beni öldürecek
iyi sonuc alırsın umarım
ay kızlar inşallah hepiniz muradınıza erersiniz,inşallah herkesin duası kabul olur,bugün çok pozitifim,anneciğimle beraberdik bütün gün,onun morali sanırım
Benım bugun acımaya başlamadı kı,işte pazartesı aşılama oldum ucları çarş. aacımaya başladı.Persembe de her yerı
İğneden sanırım, araştırdıgıma göre iğne hassasiyet yaratıyor
hııı tek bana olmadı yaanii..sen tek doz mu kullandın ovitrelle? iki kutumu yoksa
Bir tane ovitrelle vuruldu bana
merhaba arkadaşlar bende haziran 9. aşılama yaptrdım beklemedeyim hayırlısı bakalaım hiç bi belirtim yok ilk aşılamamda kasıklarım çok ağrımıştı bu 2. aşılamam 1 hafta geçti ama en ufak bişi yok bilmiyorum moralim çok bozuk
son haftaya girdim kızlar 24 haziran adet günüm içimi bi korku sardı heyecanlı bekleyiş esas şimdi başladı.
umarım adetim gecikirde gebe olduğumu öğrenirim.
bende son haftadayım bekleyişin adet tarihim 25 haziran inşallah olmayızda güzel haberlerle mutlu oluruz.
Bugun aşılamamı oldum arkadaslar, test tarıhım 3 Temmuz.Suan hala kasık agrım var, doktorum bugun degıl yarın degıl de çarşamba ılışkı onerdı.Neden yarın demedı acaba?:44:
seninle ayni tarihlerde asilama olmusuz..7 haziran benim tarih..bende bekliyorum,,bendede kasiklarda sizlanmadan baska belirti yok..
selam kızlarr bugün gittim çift rahimliyim sol rahmin daha iyi ordan hamile kalsan daha iyi olur demişti doktor.hep sağdan yumurtluyodum amaaa soldan 1 yumurta gelişiyormuşş 12.5mm olmuş sağdaki daha küçükmüş o yetişmicek aşılamaya dedi doktor olsunn inşallah soldaki döllenir bebeğimiz sağlığıyla gelir.bekleyen herkese nasip olsun inşallah
göğüslerim şiş gibi ve dokunduğumda biraz acıyor ve ara ara kasıklarımda ağrı hissediyorum ama ümitlenmek istemiyorum sonra malum hayal kırıklıkları olabiliyor o yüzden de adet tarihine kadar beklicem allah hepimizin isteklerini boş çevirmesin
bu değerlerle 1 yıldır hamilelik olmadı bu temmuz veya agustosta aşıla düşünüyoruz ortada görünen büyük bir problem yok ama
görünüm : gri opak
miktar :4 ml.
vizikozite : normal
sıvılaşma süresi :30 dk
lokosit :<1
eritosit :yok
aglutinasyon :yok
SAYI
1 ml.'de :130.000.000
toplam :520.000.000
Mikroskobik İnceleme
progresif hareketli :%25
Yavaş hareketli :%35
Yerinde hareketli :%15
Hareketsiz :25
Açıklamairek mikroskobisinde her sahada 5-6 lokosit görüldü.
Kruger testi:
Normal sperm %16 ( kruger )
Baş anomalisi (toplam) 61
Boyun anomalisi (toplam) 9
Kuyruk anomalisi(toplam) 8
Mixed 6
slmlar kızlar..11 haziranda aşılama oldum.vee bugün dayanamayıp gebelik testi yapdım.bilmiyorum iyi mi yapdım(((çünkü negatif gördüm..sonuç değişir mi??bi fikrinis varmı??
selam kızlarrr yumurtam 18mm olmuş bugün çatlatma iğnesini yaptım yarın da aşılama olacak saat 13.00 te dua edin kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hadi hayırlısı canım bende dün 2. aşılamamı oldum
selam canım yarın bende aşılama olucam saat 1de.inşallah güzel sonular alırız.
benim yumurtam sanki biraz küçük ama 17mm sadece 1 tanesi.çatlama iğnemi dün gece oldum.
pkolular tedaviyle gebe kalabiliyor değil mi
selam kızlar günaydın ben de temmuz ayında aşılama yaptırmak istiyorum,temmuzda evleneli 2 yıl olacak 6 ay olacak,evlendikten 6 ay sonra kornmayı bıraktık,8 9 ay olmayınca bana eşime tahlil yapıldı onda 1.derece varikosel çıktı sayı iyidi 200 milyondu ama ileri hızlı düşük çıktıi,ama ameliyattan sonra düzeldi Allaha sükür bu ayki testte %50 hızlı ve yavaş hareketli olmuş.Benim ilk aşılamam şubatta yapıldı bilmiyorum okul stresi koşuşturma falan mı yada Allahın takdiri dış gebelik oldu çok büyümeden iğne ile düşürdüler sonraki ay rahim filmi çekildi doğal yoldan hamile kaldım ama o da düştü kimyasal gebelikmiş şimdi okullar da kapanıyor hazır, öğretmenim ben de yaz tatilinde ya aşılama ya tüp bebek istiyorum ,istanbul tüp bebekl merkezi ile görüştüm rapor olmadığı için 6500 civarı bir fiyat verdiler,ama kararsızım bir kere daha aşılama denemek istiyorum,dr ilk aşılama için şanssızlık diyor çünkü tüpler açık rahimde bir problem yokken dış gebelik oldu Allahtan hayırlısı artık,Mevlam hepimizin yardımcısı olsun sürekli dualarımda hem bana hem evladı olmayan herkese Allah nasip etsin diye dua ediyorum ...
merhaba kizlar ben de asilama yaptirdim bu ay.haftaya sonucunu ogrenicez.ben de pkoluyum ama 4 yumurtam oldu bakalim neler olacak cok sabirsizim ama cok.beklemek ne kadar zor ya..
selam kızlar
ben de temmuz ayında tüp bebek yaptıracağım inşallah. doktor amh testi istemişti. rezerv az. amh : 0.69 bu ay yapmayalım diğer aya kalsın dedi. moralim çok bozuldu. yaşım 36 ama yumurtalık yaşım 42 43. yaşlarınız kaç bilmiyorum ama şu testten yaptırın. rezervinizi öğrenin aşılama ile vakit kaybetmeyin. hele eşlerinizde de problem varsa hiç aşılama ile uğraşmayın. benim eşimde de varikosel vardı.ameliyat oldu. şimdiki tecrübem 1 yıl öncesinde olsaydı. hiç aşılama ile zaman kaybetmezdim. hepimizin Allah yardımcısı olsun. tez zaman da bebişlerimiz bizimle olur inşallah
kızlaaar aşılama yaptıranlarrr...cuma günü yapıldı aşılamam dün göğüslerim acımaya başladı çok erken deil mi uçları çok acıyor ve sertleşti şimdi böleyse son zamanlar nooluuur?bu kadar erken acıdımı sizin de? bir kutu ovitrelle kullandım perşembe günü
bugun benı de rüyasında gören göreneHerkes benden heyecanlı,kimisi kız oluyor dıyor kimisi erkek..Ne zaman test olacak dıyorlar,öğrenmek ıcın aradılar
Devlet meselesı oldu
Allah herkesın gönlune göre versın
benım doktorum hıc bırsey önermezbana da öle.o kadar tedavi gördüm 3 ay iğne 1 aşılama yine de aklımda yok hiç bişey gerçi ozaman pregnyl vuruluyordum bu daha farklı galiba sen ilaç jel falan kullanıyormusun? doktorun neler önerdi
canım ben hissediyorum,senin aşılaman tutaca,hayalipapatya demişti dersin:))
ayyy inşallah hepimizin yüzü gülecek
benım doktorum hıc bırsey önermezsadece pazartesı oldum ya aşılama çarşamba ilişki dedı .O kadar. Ne jel ne ilaç.Allah ol dıyecek olacak ınş :)
Allaaaah agzından bal damlıyor, eşim ölecek meraktan aslında test gunum haftaya salı ama sanırım bu cuma cebren ve hile ile yaptıracagı
Benım doktorum 2 kez aşılama yaparız,ıkısı de tutmazsa devlet tüp bebeği karşılıyor dedı.Ben sgk ıle anlaşmalı bır özel hastanede oldum aşılamamı. Sadece laboratuara sperm yıkanması ıcın 150 lıra verdık.Başka da para ödemedık hastaneye
benım doktorum hıc bırsey önermezsadece pazartesı oldum ya aşılama çarşamba ilişki dedı .O kadar. Ne jel ne ilaç.Allah ol dıyecek olacak ınş :)
Allaaaah agzından bal damlıyor, eşim ölecek meraktan aslında test gunum haftaya salı ama sanırım bu cuma cebren ve hile ile yaptıracagı
slm kızlar benim adet günüm 24 hazirandı fakat 22 haziran akşamı kan tahlili yaptırdım bazı belirtilerime dayanarak sonuç pozitifti yani gebeydim cmt akşamı nişandan dönerken arabanın içinde alt karnıma yani vajinanın üst kısmında birşeyler oluyordu sanki birisi orayı var gücüyle sıkıyordu yarım saat kadar sıktı sıktı beni kıvrandırdı sonrasında süper rahatlama oldu eve geldim birde ne göreyim günlük pedimde simsiyah bi parça elime aldım sümüksü değildi et gibiydi eşimde gördü bu ne ya böyle dedi sanırım düşük yaptım dedim kanamam devam ediyor çarşamba günü randevum var bakalım dr ne diyecek benim ilk aşılamamdada daha 1 hafta varken kan sonucum pozitif çıkmıştı ama değer çok düşük olduğu için dr umutlanma demişti sonrasındada adet olmuştum zaten.
belki oda düşüktü bilmiyorum.
neyse çarşamba günü yazarım kızlar doktoruma bi görüneyimde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?