- Konu Sahibi aysegul21072008
-
azmettım sabredecegım,eşimi de ıkna edeyım de zamanında yaptırayım tahlili.canımmmmmm inşallah gönlünce olur,iyi bile dayandın,ben günlük baktırırdım dayanamayıp,ben de yarın laparoskopiye gireceğim,inşallah diğer tüpü de açarlar da işlerim çabuklaşır,ümitliyim yaaa,bugün merak ettiğim herşeyi sordum ve cevap aldım,içim rahatladı,bilmemek ve beklemek çok kötüydü
aaa bu çok iyiymiş canım,yani 2 kez tutmazsa yine anlaşmalı kurumla tüp bebek yapabiliyoruz yani(inşallah gerek kalmaz da)crimsoncuğum sen hangi şehirdesin,ben sgk ile anlaşmalı bir kuruma sordum aşılama için 500tl dedi,ben de vazgeçtim
11 haziranda ilk aşılamamı olmuştum.dün sonuç aldım hamilemişim..aşılamanın 7. günü test yapmşdm negatifdi.gerçekten acele etmişim.
senin adına çok sevindim darısı bizlerin başına bende 5 haziranda ilk aşılamamı yaptırmıştım ama sonuç negatif. dünden beri damla damla bişeyler geliyor anlamadım. vücut düzenide bozuldu.
11 haziranda ilk aşılamamı olmuştum.dün sonuç aldım hamilemişim..aşılamanın 7. günü test yapmşdm negatifdi.gerçekten acele etmişim.
çok saol cnm bnm..sakın bnm gibi test yapmka için acele etme..13 günü yaptım onda bile çook silik bir çizgi çıktı.güzel habrelerini bekliyorum canım.hayırlısıyla rabbim kucaklarımıza almayı nasip etsin..Ayy ne kadar sevindirici bir haber, hayırlısıyla kucagına alırsın ınşallah
.Benım de bugun 8.günüm, ölcez meraktan
ne guzel burda derdini konusmak paylasmak,hele benim gibi ailesine ya da arkadaslarina bile anlatamayinca bunalmaya basliyor insan.ben 5 gun 50lik klomen, 1 defa 150 lik 3 defa da 75 lik igne vuruldum adini hatirlamiyorum.catlatma ignesine gerek kalmadi kendi kendilerine catladilar 4 yumurtam.pko lu olunca cok sasirdim tabi dogru duzgun adet olamayan ben az bir tedaviye gereksinim duymam mucize diyorum.13 ve 14 haziranda asilama yapildi.28 haziranda kan testine gidicem.15 gundur de progesteron hapi kullaniyom sabah aksam vajinadan.allahim yuzumuzu guldurur insallah.dr hersey yolunda dedi ama iste ya olmazsa ...
aaa bu çok iyiymiş canım,yani 2 kez tutmazsa yine anlaşmalı kurumla tüp bebek yapabiliyoruz yani(inşallah gerek kalmaz da)crimsoncuğum sen hangi şehirdesin,ben sgk ile anlaşmalı bir kuruma sordum aşılama için 500tl dedi,ben de vazgeçtim
slm kızlar benim adet günüm 24 hazirandı fakat 22 haziran akşamı kan tahlili yaptırdım bazı belirtilerime dayanarak sonuç pozitifti yani gebeydim cmt akşamı nişandan dönerken arabanın içinde alt karnıma yani vajinanın üst kısmında birşeyler oluyordu sanki birisi orayı var gücüyle sıkıyordu yarım saat kadar sıktı sıktı beni kıvrandırdı sonrasında süper rahatlama oldu eve geldim birde ne göreyim günlük pedimde simsiyah bi parça elime aldım sümüksü değildi et gibiydi eşimde gördü bu ne ya böyle dedi sanırım düşük yaptım dedim kanamam devam ediyor çarşamba günü randevum var bakalım dr ne diyecek benim ilk aşılamamdada daha 1 hafta varken kan sonucum pozitif çıkmıştı ama değer çok düşük olduğu için dr umutlanma demişti sonrasındada adet olmuştum zaten.
belki oda düşüktü bilmiyorum.
neyse çarşamba günü yazarım kızlar doktoruma bi görüneyimde.
Arkadaşlar benim sonucum bugün belli oldu ve ilk aşılamamdı ,tutmadı .Hayırlısı bakalım...
senin adına çok sevindim darısı bizlerin başına bende 5 haziranda ilk aşılamamı yaptırmıştım ama sonuç negatif. dünden beri damla damla bişeyler geliyor anlamadım. vücut düzenide bozuldu.
bugün drdan geldim kızlar kürtaj yaptı içimi temizledi aslında cabuk ve de sağlıklı döllenmiş ama tutunamamış dedi 3 ay gebelik yok ilaç kullancam bu süre içerisinde benim tüylenme problemim var ama sadece tüylenme onun dışında başka birşeyime etki eden birşey yok şimdi tüylenme yapan hormonları düşürücü ilaç verdi 3 yada 6 ay bakıcaz dedi zaten bende 2 ay dinlenmeyi düşünüyordum.
İlk önce önemlı olan senin saglıgın pptya, hayırlısı böyleymış dıyelım. Sağlık olsun
bugün drdan geldim kızlar kürtaj yaptı içimi temizledi aslında cabuk ve de sağlıklı döllenmiş ama tutunamamış dedi 3 ay gebelik yok ilaç kullancam bu süre içerisinde benim tüylenme problemim var ama sadece tüylenme onun dışında başka birşeyime etki eden birşey yok şimdi tüylenme yapan hormonları düşürücü ilaç verdi 3 yada 6 ay bakıcaz dedi zaten bende 2 ay dinlenmeyi düşünüyordum.
selam kizlar bu ayda olmadi az once adet oldum ne biliyim bu ay olmadigi icin onceki aylar gibi uzulmedim ne garip demi olsun diye yapmadigimiz kalmadi simdi adet olunca hic birsey hissetmedim ne uzuntu ne baska birsey galiba bedenimiz kadar ruhumuzda otomatiklesiyor hakimizda hayirlisi
selam kizlar bu ayda olmadi az once adet oldum ne biliyim bu ay olmadigi icin onceki aylar gibi uzulmedim ne garip demi olsun diye yapmadigimiz kalmadi simdi adet olunca hic birsey hissetmedim ne uzuntu ne baska birsey galiba bedenimiz kadar ruhumuzda otomatiklesiyor hakimizda hayirlisi
kızlar laparoskopim yapıldı,taburcu oldum her tarafım ödem olmuş,balon gibiyim,hatta bugün hastaneden çıkışta doktoru beklerken biri hamiş sandı ve hamile bayana sıra verin dedi,ayyyyyyyyyyyyy inşallah o günleri de görürüm,bu arada her iki tüpüm de açıkmış,hsgyi canlı canlı çektirdiğim için rahim kasılmış,tıkalı bile değilmiş yani,hsgde tıkalı görünen varsa hemen üzülmesin,örneği benim
kızlar laparoskopim yapıldı,taburcu oldum her tarafım ödem olmuş,balon gibiyim,hatta bugün hastaneden çıkışta doktoru beklerken biri hamiş sandı ve hamile bayana sıra verin dedi,ayyyyyyyyyyyyy inşallah o günleri de görürüm,bu arada her iki tüpüm de açıkmış,hsgyi canlı canlı çektirdiğim için rahim kasılmış,tıkalı bile değilmiş yani,hsgde tıkalı görünen varsa hemen üzülmesin,örneği benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?