Aşılama haziran temmuz ağustos 2012 yaptirmayi dusunenler buraya bekliyorum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
azmettım sabredecegım,eşimi de ıkna edeyım de zamanında yaptırayım tahlili.
Allah saglık versın canım.Umarım ıyı gecer laparoskopi

Ben Bursa'nın bır ılçesındeyım de ama bızım doktorumuz Balıkesır'de.

Son düzenleme:
11 haziranda ilk aşılamamı olmuştum.dün sonuç aldım hamilemişim..aşılamanın 7. günü test yapmşdm negatifdi.gerçekten acele etmişim.

11 haziranda ilk aşılamamı olmuştum.dün sonuç aldım hamilemişim..aşılamanın 7. günü test yapmşdm negatifdi.gerçekten acele etmişim.

senin adına çok sevindim darısı bizlerin başına bende 5 haziranda ilk aşılamamı yaptırmıştım ama sonuç negatif. dünden beri damla damla bişeyler geliyor anlamadım. vücut düzenide bozuldu.

senin adına çok sevindim darısı bizlerin başına bende 5 haziranda ilk aşılamamı yaptırmıştım ama sonuç negatif. dünden beri damla damla bişeyler geliyor anlamadım. vücut düzenide bozuldu.

bnm 21.güne kadar bekledi drum.hatta bn geç oldunu düşünüodm.darısı tüm isteyenlerin başına...

Ayy ne kadar sevindirici bir haber, hayırlısıyla kucagına alırsın ınşallah
.Benım de bugun 8.günüm, ölcez meraktan

Ayy ne kadar sevindirici bir haber, hayırlısıyla kucagına alırsın ınşallah
.Benım de bugun 8.günüm, ölcez meraktan
çok saol cnm bnm..sakın bnm gibi test yapmka için acele etme..13 günü yaptım onda bile çook silik bir çizgi çıktı.güzel habrelerini bekliyorum canım.hayırlısıyla rabbim kucaklarımıza almayı nasip etsin..

evet canim bizi en iyisi biz anlarirz birbirimizi canim benimde heyecan dorukta aslinda hic bir belirtim yok 28 yada 29 haziranda belli olucak allahim asilamaya gerek kalmada dogal yollarla nasip eder istiyen herkeze desene ayni zamanda adet goruyormusuz :))))

canim benim esim bagkurlu o nasil oluyor bu asilama fiyatini kime danisiyoruz doktorumuzami?

ah canim peki suan nasilsn insallah hersey yolundadir doktorun ne dedi bende catlicam adet gunum 28 29 haziran bol dua et canim :))

Arkadaşlar benim sonucum bugün belli oldu ve ilk aşılamamdı ,tutmadı .Hayırlısı bakalım...

hayirlisi olsun canim sikma canni allahim oldediginde olacaktir muhakkak bize bol dua etmek kaliyor

canim ya hayirli ugurlu olsun topigimizin ilk hamilesi insallah bizlere ugur getirir minik melegin allahim insallah kucagina almayi nasip etsin

canim 5 haziranda asilaman tutmadimi da damla damla birsey geliyor anlamadim allahim hakimizda hayirlisisni eylesin

bugün drdan geldim kızlar kürtaj yaptı içimi temizledi aslında cabuk ve de sağlıklı döllenmiş ama tutunamamış dedi 3 ay gebelik yok ilaç kullancam bu süre içerisinde benim tüylenme problemim var ama sadece tüylenme onun dışında başka birşeyime etki eden birşey yok şimdi tüylenme yapan hormonları düşürücü ilaç verdi 3 yada 6 ay bakıcaz dedi zaten bende 2 ay dinlenmeyi düşünüyordum.

İlk önce önemlı olan senin saglıgın pptya, hayırlısı böyleymış dıyelım. Sağlık olsun

selam canim oncelikle cok gecmis olsun rabbim ne zaman ol derse allahim buyuk bol dua insallah ilaclarindan fayda gorursun

selam kizlar bu ayda olmadi az once adet oldum ne biliyim bu ay olmadigi icin onceki aylar gibi uzulmedim ne garip demi olsun diye yapmadigimiz kalmadi simdi adet olunca hic birsey hissetmedim ne uzuntu ne baska birsey galiba bedenimiz kadar ruhumuzda otomatiklesiyor hakimizda hayirlisi

benim de asilamam tutmamis napalim,bu ay gene deiycez ama ben cok uzuldum..

canım inşallah bu seferki hayırlısıyla tutar

kızlar laparoskopim yapıldı,taburcu oldum her tarafım ödem olmuş,balon gibiyim,hatta bugün hastaneden çıkışta doktoru beklerken biri hamiş sandı ve hamile bayana sıra verin dedi,ayyyyyyyyyyyyy inşallah o günleri de görürüm,bu arada her iki tüpüm de açıkmış,hsgyi canlı canlı çektirdiğim için rahim kasılmış,tıkalı bile değilmiş yani,hsgde tıkalı görünen varsa hemen üzülmesin,örneği benim

canım geçmiş olsun
benimde hsg inanılmaz sancılı geçmişti kendimi çok kasmıştım ama allahtan açık çıktı.
dilerim bundan sonra bebeğine kavuşursun.

Aaa canım geldın mı? Senın haberini beklıyordum, gecmış olsun coook
Benım de ılk rahım filmimde biri tıkalı gorundu, Allah'tan doktorum cok tecrubelı kendını kastın o yuzden böyle olma ıhtımalı var dedı ve laparoskopıden once ıkıncı kez rahım fılmı cekıldım sonrasında.Ikısı de temızmış,tüpler acık cıktı.
Keşke sana da ıkıncıye fılm cekılseydı. Bu kadar acı cekmezdın.
bu aşamayı da atlattın,sıra bebek tedavısıne başlamaya geldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…