- Konu Sahibi aysegul21072008
-
Aaa canım geldın mı? Senın haberini beklıyordum, gecmış olsun coook
Benım de ılk rahım filmimde biri tıkalı gorundu, Allah'tan doktorum cok tecrubelı kendını kastın o yuzden böyle olma ıhtımalı var dedı ve laparoskopıden once ıkıncı kez rahım fılmı cekıldım sonrasında.Ikısı de temızmış,tüpler acık cıktı.
Keşke sana da ıkıncıye fılm cekılseydı. Bu kadar acı cekmezdın.
bu aşamayı da atlattın,sıra bebek tedavısıne başlamaya geldı.
canım geçmiş olsun
benimde hsg inanılmaz sancılı geçmişti kendimi çok kasmıştım ama allahtan açık çıktı.
dilerim bundan sonra bebeğine kavuşursun.
benim de asilamam tutmamis napalim,bu ay gene deiycez ama ben cok uzuldum..
canım inşallah bu seferki hayırlısıyla tutar
kızlar laparoskopim yapıldı,taburcu oldum her tarafım ödem olmuş,balon gibiyim,hatta bugün hastaneden çıkışta doktoru beklerken biri hamiş sandı ve hamile bayana sıra verin dedi,ayyyyyyyyyyyyy inşallah o günleri de görürüm,bu arada her iki tüpüm de açıkmış,hsgyi canlı canlı çektirdiğim için rahim kasılmış,tıkalı bile değilmiş yani,hsgde tıkalı görünen varsa hemen üzülmesin,örneği benim
hayirlisi olsun bakalim allahim hakimizda hayirisini versin bu cuma gunu yuzusuhurmetine
insallah canim allahim buyuk umudumuzu yitirmek yok herseyin ustesinden gelecegiz insallah
gecmis olsun canim insallah sira asilama ve bbek mujdesi vermesi kaldi hayirlisi kardesium
ağzın bal olsun crimsoncuğum:))
inşallah sıra artık aşılama tedavisine geldi,inşallah yüzlerimiz de gözlerimiz de gülecek bundan sonre
kızlar bütün değerlerim normal olduğu halde ne hikmetse pcosluyum ya,bugün pcos tedavisine başladık,aşılama tedavisi diğer adetimdeymiş,bana klomen değil iğne verecekmiş,ne fark var bilen var mı
canım crimsonum sen iğne mi kullandın,klomen mi,bana iğne verecekmiş neden ki
Kızlar biraz önce aşılama videosonu izledim,yine spekulum var yaaaaaa,hsgden sonra ben spekulumun adından bile korkar oldum
Arkadasım tum sorularına cevap vereyım
klomen yerıne ıgne daha etkılı canım.Ben klomenle aylarca oyalandım.Bellı kı doktorun garantı olsun ıstıyor bu cok guzel. Klomene cevap vermeyen ben ıgneye hemen verdım mesela.
spekulum en basıtı,kendını bırazcık gevsek bırak gıtsın.Ben cok alıştım
Aşılamam tutmadı.
Aşılamam tutmadı.
selam kızlar aşılamanın 11. Günü test yaptım negatif çıktı.sancım başladı dünde azcık kahve leke geldi umudumu kaybettim
keşke umutlu olabilsem...akşam lekeyi görünce ağla ağla bi hal oldum.bütün ailemi de üzdüm
neden aşılama olmuştun tatlım sen,ben de bu ay ki adetimde tedaviye başlayacağım,eşimde hız sorunu bende de pcos problemi var
merhaba bende aşılama yaptıracağım ama nasıl nereden başlamalıyım bilemiyorum allah herkesin kucağını hayırlı evlatlarla doldursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?