Aşılama haziran temmuz ağustos 2012 yaptirmayi dusunenler buraya bekliyorum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm arkadaşlar bende geldim aranıza

bende allah nasip ederse önümüzdeki ay ilk aşılamamı yaptıracağım rabbim izniyle 3 yıllık evliyim 2 sene önce bi gebelik yaşadım 8 haftalıkkken dışgbelik oldum malesef tek tüpümü de kaybettim şimdi de adetimin gelmesini bekliyorum rapor çıkartıp hormon tahlili yaptırmak gerkiyomuş ege üni.ilk denemem ilk tecrubem olacak allahım inşş yüzümü güldürür
tek sıkıntım tep tüplü olmamdan bilmiyorum benim durumum da olan var mı ama dr herhengi bi şey de söylemedi sonumuz allaha kalmış

allahım hepimizin evladını bizlere bağışlasın yarın mubarek kandil gecesi allahım ettiğimiz bütün duları kabul etsin rabbim gönlümüde olanı kucağımzda görmeyi nasip etsin AMİİİİİİN

selam kızlar bu cuma bende ilk aşılamamı yaptıracagım Allah nasip ederse.inşallahh tutarr cok yoruldum yaa aartık ...bi umutlanıyorum içimde kelebekler uçusuyo sonra ya olmazsa diye aklıma geliyoo moralim sıfır oluyo..inşallahh RABBİM nasip eder banada ilk aşılamamda

canım aşılama için tek tüp de yeterli,dr bana öyle demişti,benim tek tüpümün durumu belli değilken tek tüp de yeter demişti,sonra ikisi de açık çıktı ama dediğim gibi tek tüp yeterli

canım aşılama için tek tüp de yeterli,dr bana öyle demişti,benim tek tüpümün durumu belli değilken tek tüp de yeter demişti,sonra ikisi de açık çıktı ama dediğim gibi tek tüp yeterli

inşşşş canım ya dediğin gibi olur zaten aşılama da çok fazla şansım olmasa dr tüp ebek yapalım derdi galiba demek ki tep tüple de olsa umudum var rabbim kimsenin umudunu bitirmesin allahım herkese evladını nasip etsin bu mubarek gecenin hürmetine
senin durumun ne canım aşılama oldun mu sende :26:

rahim filmi ve laparoskopiden dolayırahim bu ay dinlendirilsin dedi dr,adet olunca 2. gün gidip tedaviye başlıyoruz,ben de pcosluyum

rahim filmi ve laparoskopiden dolayırahim bu ay dinlendirilsin dedi dr,adet olunca 2. gün gidip tedaviye başlıyoruz,ben de pcosluyum

anladım canım bana laporoskopi ameliyat sırasın da yapılmış ayrıca benim rahimim kalp şeklindeymiş oda düzeltilmiş

ben geçen sene hsg çektirmiştim ne yapılması gerekiyo yaptık bu kadar zaman için de artık gerisi allaha kalmış derdi veren o dermanımızı vercek olan da o

bende adetimi bekliyorum isteyince gelmez istemeyince gününden önce gelir

ben de aynı dertteyim canım,laparoskopiden dolayı antibiyotik kullandım bu ay,kesin gecikir,eskiden de gecikse diye ölürdüm hiç sekmezdi,bu ay tedavi var ya oyalar da oyalar artık

ben de aynı dertteyim canım,laparoskopiden dolayı antibiyotik kullandım bu ay,kesin gecikir,eskiden de gecikse diye ölürdüm hiç sekmezdi,bu ay tedavi var ya oyalar da oyalar artık

valla bacım ya bide stresim haftasonuna denk gelmesinden çok tırsıyorum ilk 3 için de kan vermem gerekiyo offf bi geleydi

merhaba hanımlar
bizde ağustos ayında aşılama düşünüyoruz
eşimin sperm sayısı 11 milyon hız toplam %18 morfoloji %1 en son yaptırdığımız testte...
eşim proxeed klomen kullanıyor ağustosa kadar bebişimiz olmaz ise aşılama düşünüyoruz
şu mübarek günde Allah hepimize yardım eylesin inşallah.....

hayırlısı olsun canım hakkınız da allahım en hayırlsını nasip etsin

biz de ağustos ayında aşılama yapmaya karar verdik dr birlikte :44: bu ay hormon testi ve rapor çıkartıp diğer aya hazır alacak allahım inşş bu gecenin hürmetine herkes evladına kavuşur rabbim aratmadan hepimize nasip eder inşş

kızlar bunlarda eşimin sperm sonuçları yeterli mi acaba aşılama için bilgisi olan var mı :44::44::44:

sayı. 84.800 000
morfoliji % 60 normal
hareket 1. 58
hareket 2. 55
hareket1/2. 60

Son düzenleme:
kızlar bunlarda eşimin sperm sonuçları yeterli mi acaba aşılama için bilgisi olan var mı :44::44::44:

sayı. 84.800 000
morfoliji % 60 normal
hareket 1. 58
hareket 2. 55
hareket1/2. 60

birkaç şeyi anlamadım canım,ileri hızlı hareket %58
ileri yavaş hareket %55 ve ikisinin toplamı da %60 nasıl oluyor,inan anlayamaım fakat morfoloji çok güzel
ben aylardır uğraştığım için canım bana doktorumuzun söylediği ileri yavaş ve hızlının toplamı en az %50 ve morfoloji de en az %4 olmalıymış,bizim ileri hızlı ve yavaşın toplamı %54,morfoloji %10
yazdığın hareket 1. 58
hareket 2. 55
hareket1/2. 60 tam anlarsak daha iyi olur

canım benim eşim de aynı ilaçları kullanıyor
moralini bozmak istemem ama normal gebelik için sayılar bayağı bi yükselmeli tabii bu forumda öyle mucizeler oldu ki hiçbir şey imkansız değil,yani benim eşimin ileri hızlı ve ileri yavaşlarının toplamı %54,morfoloji %10 ve 9 aydır tedavisi sürüyor gebelik olmadı,yaşım 30...25lerde olsaydım daha beklerdim ama bekleyecek zamanım yok,ikinci için beklerim ama birinci aşılamayla olacak

sayı. 84.800 000
morfoliji % 60 normal
hareket 1. 58
hareket 2. 55
hareket1/2. 60

canım bu değerler ile normal yoldan bile olur ...
sen hiç merak etme eğer sendede bi sıkıntı yoksa çifter çifter doğurursun inşallah...

merhaba canım evet değerleriniz gayet güzel neden doğal yoldan olmamış anlamış değilim....
bizimde çok bi umudumuz yok zaten...aşılamaya çok umutlu bakıyorum ben sizin şansınız çook daha yüksek tabi...
üstelik aşılama ile ikiz gebelik elde etme şansımız da var....bu ilaçları aşılama dönemine kadar kullansın spermlerimiz ne kadar düzelirse o kadar iyi...
doktor bize aşılama ile %10 şans verdi zaten ...ALLAH BÜYÜK dediğin gibi ne mucize gebelikler gördük burada....

valla bacım ya bide stresim haftasonuna denk gelmesinden çok tırsıyorum ilk 3 için de kan vermem gerekiyo offf bi geleydi

o gün alttan da muayene var biliyorsun değil mi,hazırlıklı git yani,inşallah pazar günü olursun(çünkü yarın olsan cuma günü gideceksin ve pazartesi bir türlü gelmeyecek,benim geçen ay öyle olmuştu,haftasonu bitmek bilmedi bir türlü ama pazar günü olursan pazartesi gidersin bakarlar,salı günü ilaca başlarsın,2 gün sonra yeniden çağırıyorlar gelişime bakmak için yani hafta sonu araya girmeden halledersin çoğunu)

eşimin ileri hızlısı %4,ileri yavaş %50 ama olmuyor işte,bende de pcos varmış,aşılama zorunlu artık bizde yani,yalnız pcoslular yumurta büyütme ilaçlarına ya hiç tepki vermezmiş ya da 7-8tane birden yumurta büyürmüş,bu durumda bazı drlar sekiziz olur diye işlem yapmıyormuş,bi de o dert var,inşallah ikiz olur diyorum ben,çok istiyorum ikiz kızlarım olsun

ayyy bende ikiz kızlarım olsun istiyorum ....
çok istiyorum çook
ama olacak inşallah hiç spermi olmayanların bile şimdi çocuğu var düşünsene biz allahın izni ile bir adım ötedeyiz allah onlarada yardım eylesin zor işler bunlar..
ben geçen sene rahim filmi çektirmiştim onu tekrar istemezler inşallah...
bende pco yok bu ay kendime yinede soğan kürü yaptım bide doktor bize 12-14-16 . günleri değerlendirmemizi istedi....
bide eşime keçiboynuzu kürü yapıyorum olacak olacak ben inanıyorum...
ilişkiden sonra hemen kalkmıyorum ayaklarımı duvara yaslıyorum bi10-15 dk öyle bekliyorum...
bol bol su içiyorum bi de tüp bebek yaptıranlara transferden sonra bol bol balık tavuk tüketmelerini söylüyolarmış onlardan yiyorum
kabız olmamaya çalışıyorum...
Q10 hıza çok iiyi gelen bi antioksidan..ondan kullanıyor bide eşim hatta 2 senedir hız hep %5 di Q10 kullandı 15 gün test yaptırdık sayı %18 olmuştu ama farklı yerlerde test yaptırdık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…