- Konu Sahibi aysegul21072008
-
valla canım kağıtta ne yazıyosa onları aktardım :44::44: tabi siz bende daha tecrubelisinizbirkaç şeyi anlamadım canım,ileri hızlı hareket %58
ileri yavaş hareket %55 ve ikisinin toplamı da %60 nasıl oluyor,inan anlayamaım fakat morfoloji çok güzel
ben aylardır uğraştığım için canım bana doktorumuzun söylediği ileri yavaş ve hızlının toplamı en az %50 ve morfoloji de en az %4 olmalıymış,bizim ileri hızlı ve yavaşın toplamı %54,morfoloji %10
yazdığın hareket 1. 58
hareket 2. 55
hareket1/2. 60 tam anlarsak daha iyi olur
AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNN canım benim rabbim bu maberek gece de duydun sesimizi hepimize çifter çifter versincanım bu değerler ile normal yoldan bile olur ...
sen hiç merak etme eğer sendede bi sıkıntı yoksa çifter çifter doğurursun inşallah...
yok canım ya ben bu ay aşılamaya başlamıcam.şimdi adetim geldiğin de gidip kan verip hormonlara bakılacak ilaçlar için paror çıkacak oda galiba 20 falan sürüyomuş :44: bidaha ki ay da kısmet olursa tedaviye başlanacako gün alttan da muayene var biliyorsun değil mi,hazırlıklı git yani,inşallah pazar günü olursun(çünkü yarın olsan cuma günü gideceksin ve pazartesi bir türlü gelmeyecek,benim geçen ay öyle olmuştu,haftasonu bitmek bilmedi bir türlü ama pazar günü olursan pazartesi gidersin bakarlar,salı günü ilaca başlarsın,2 gün sonra yeniden çağırıyorlar gelişime bakmak için yani hafta sonu araya girmeden halledersin çoğunu)
ayyy bende ikiz kızlarım olsun istiyorum ....
çok istiyorum çook
ama olacak inşallah hiç spermi olmayanların bile şimdi çocuğu var düşünsene biz allahın izni ile bir adım ötedeyiz allah onlarada yardım eylesin zor işler bunlar..
ben geçen sene rahim filmi çektirmiştim onu tekrar istemezler inşallah...
bende pco yok bu ay kendime yinede soğan kürü yaptım bide doktor bize 12-14-16 . günleri değerlendirmemizi istedi....
bide eşime keçiboynuzu kürü yapıyorum olacak olacak ben inanıyorum...
ilişkiden sonra hemen kalkmıyorum ayaklarımı duvara yaslıyorum bi10-15 dk öyle bekliyorum...
bol bol su içiyorum bi de tüp bebek yaptıranlara transferden sonra bol bol balık tavuk tüketmelerini söylüyolarmış onlardan yiyorum
kabız olmamaya çalışıyorum...
Q10 hıza çok iiyi gelen bi antioksidan..ondan kullanıyor bide eşim hatta 2 senedir hız hep %5 di Q10 kullandı 15 gün test yaptırdık sayı %18 olmuştu ama farklı yerlerde test yaptırdık...
ayyy bende ikiz kızlarım olsun istiyorum ....
çok istiyorum çook
ama olacak inşallah hiç spermi olmayanların bile şimdi çocuğu var düşünsene biz allahın izni ile bir adım ötedeyiz allah onlarada yardım eylesin zor işler bunlar..
ben geçen sene rahim filmi çektirmiştim onu tekrar istemezler inşallah...
bende pco yok bu ay kendime yinede soğan kürü yaptım bide doktor bize 12-14-16 . günleri değerlendirmemizi istedi....
bide eşime keçiboynuzu kürü yapıyorum olacak olacak ben inanıyorum...
ilişkiden sonra hemen kalkmıyorum ayaklarımı duvara yaslıyorum bi10-15 dk öyle bekliyorum...
bol bol su içiyorum bi de tüp bebek yaptıranlara transferden sonra bol bol balık tavuk tüketmelerini söylüyolarmış onlardan yiyorum
kabız olmamaya çalışıyorum...
Q10 hıza çok iiyi gelen bi antioksidan..ondan kullanıyor bide eşim hatta 2 senedir hız hep %5 di Q10 kullandı 15 gün test yaptırdık sayı %18 olmuştu ama farklı yerlerde test yaptırdık...
canım pozitif düşünmek çok iyi,ben de inanıyorum olacak,ilk aşılamada tutan çok var,bizim de tutacak
kızlarrrrr bugün 12. günümdü saat akşam 9 gibi test yaptım çok silk çizgi çıktı dua edinnnnnn
Allah hepimize anne olma duygularını nasip etsin daha kesin deil kaset testlere çok güvenmiyorum sabah tekrar yapıcam.aşılama oldum ilk aşılama diyebiliriz canım
kızlarrrrr bugün 12. günümdü saat akşam 9 gibi test yaptım çok silk çizgi çıktı dua edinnnnnn
AMİİİİN canım inşallah bizde o ilk tutanlardan oluruz rabbim ilkin de yüzümüze güler
günaydın kızlar testim pozitif çıktı rabbim çok büyük isteyin verecek ...bugün hiç olmayacak giibiydi erzurumda oldu aşılamamk
günaydın kızlar testim pozitif çıktı rabbim çok büyük isteyin verecek ...bugün hiç olmayacak giibiydi erzurumda oldu aşılamamk
canım özel ege tüp bebek merkezin de ya da dr özel muayenesin de şimdilik belli değil canım bende bilmiyorum :44::44: ama inşş sonucum da çok iyi olur tadviye başlamamam için adetimin gelmesi gerekiyo ama bugün 5. oldu hala gelmedi :18::18::18:canım nerede yaptıracaksın aşılamanı
oh oh cok sevindim beterayy Allah kucagına almayıda nasip etsin arkadasım..inşallahh o duyguyu Rabbim isteyen herkese nasip eder..bazı sorularım olacak sana beteraycım cevaplarsan sevinirim.. ilk asılamanmıydı ve kac yumurtan oluşmuştu ?? benimde cuma günü ilk aşılamam yapılacak inşallah son olur
canım senin aşılaman nerde ve ne zaman olacak :44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?