Aşılama haziran temmuz ağustos 2012 yaptirmayi dusunenler buraya bekliyorum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
valla canım kağıtta ne yazıyosa onları aktardım :44::44: tabi siz bende daha tecrubelisiniz ben arkanızdan geliyorum
canım bu değerler ile normal yoldan bile olur ...
sen hiç merak etme eğer sendede bi sıkıntı yoksa çifter çifter doğurursun inşallah...
AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNN canım benim rabbim bu maberek gece de duydun sesimizi hepimize çifter çifter versin valla canım dr baya bi alttan muayene etti bi sınıtı yok dedi zaten olsaydı görürdü söylerdi be de sordum eşim de sordum hiçbişy yok dedi :44::44:
yok canım ya ben bu ay aşılamaya başlamıcam.şimdi adetim geldiğin de gidip kan verip hormonlara bakılacak ilaçlar için paror çıkacak oda galiba 20 falan sürüyomuş :44: bidaha ki ay da kısmet olursa tedaviye başlanacak
ama dediğin şey daha önce başıma geldi canım tecrubeliyim yani adetliyken alltan muayene oldum çok feci bişeydi zaten her seferrinde yerin dibine gidiyorum o anda bi kat daha utandım

canım benim abimin ikizleri varrr inşş benim de olur
bu zamana kadar hasretleriyle yandık rabbim kucaklarımız doldursun inşş

canım pozitif düşünmek çok iyi,ben de inanıyorum olacak,ilk aşılamada tutan çok var,bizim de tutacak

kızlarrrrr bugün 12. günümdü saat akşam 9 gibi test yaptım çok silk çizgi çıktı dua edinnnnnn

kızlarrrrr bugün 12. günümdü saat akşam 9 gibi test yaptım çok silk çizgi çıktı dua edinnnnnn

inşş sonucun da hayırlı olsun canım bak ne güzel bi gece de müjdeli bi haber almışsın

allahım inşallah darısı bizlerin başına olur allahım çok büyük bu gece hakkımız da güzel yazılar yazmıştır

senin aşılamayla mı oldu canım

Allah hepimize anne olma duygularını nasip etsin daha kesin deil kaset testlere çok güvenmiyorum sabah tekrar yapıcam.aşılama oldum ilk aşılama diyebiliriz canım

Allah hepimize anne olma duygularını nasip etsin daha kesin deil kaset testlere çok güvenmiyorum sabah tekrar yapıcam.aşılama oldum ilk aşılama diyebiliriz canım

inşş canım test yanılmamıştır senin adına çok sevindim devamı da böyle güzel olur

bende önümüzdeki ay kısmet olursa ilk aşılamamı yaptıracağım:18: bende inşş böyle senin gibi öğrenirim rabbim çok büyük eğer böyle nasip olacaksa olsun derdi veren rabbim dermanımı da versin

günaydın kızlar testim pozitif çıktı rabbim çok büyük isteyin verecek ...bugün hiç olmayacak giibiydi erzurumda oldu aşılamamk

günaydın kızlar testim pozitif çıktı rabbim çok büyük isteyin verecek ...bugün hiç olmayacak giibiydi erzurumda oldu aşılamamk

oh oh cok sevindim beterayy Allah kucagına almayıda nasip etsin arkadasım..inşallahh o duyguyu Rabbim isteyen herkese nasip eder..bazı sorularım olacak sana beteraycım cevaplarsan sevinirim.. ilk asılamanmıydı ve kac yumurtan oluşmuştu ?? benimde cuma günü ilk aşılamam yapılacak inşallah son olur

selam ben yeni katıldım konuyu nereye paylasıcağımı bilemedim.... klomen kullananlara bir soru sorucağm coğul gebelik için günde kac tane ilaç almak lazım... cok heyecanlıyım... 5-6 aydır hamiş kalamıyorum 1 kızım var normal oldu 2. ciyi düşünüyruz ama olmuyor... klomen kullanan cok olmuşş.. bende kullansammı ne dersiniz

canım nerede yaptıracaksın aşılamanı
canım özel ege tüp bebek merkezin de ya da dr özel muayenesin de şimdilik belli değil canım bende bilmiyorum :44::44: ama inşş sonucum da çok iyi olur tadviye başlamamam için adetimin gelmesi gerekiyo ama bugün 5. oldu hala gelmedi :18::18::18:

canım ne güzel tekrar tebrikler rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

canım senin için de allahım neyi nasip ettiyse öyle olsun inşş ilkin de hemen bebeğin sana tutunur

canım senin aşılaman nerde ve ne zaman olacak :44::44:

canım inşallah adet olunca 2. gün gideceğim ve başlayacağız,bu ay antibiyotik kullandım Allah bilir ne zaman regl olurum,inşallah çok gecikmez,ankara üniversitesi tıp fkültesinde yaptıracağım,ilk önce çok ağladım ben burada yaptırmam diye,eşimin doktoru bu hastanede prof. ama sonuçta aşılama kadın doğumu daha çok ilgilendirdiği için profun bölümüyle pek ilgimiz yoktu,doğru düzgün ilgilenen yoktu,asistanlar muayene ediyordu,drun kaşesini basıyorlardı,dru soruyoruz bugün yok biz ona daanışırız yarın gelin diyorlardı,ilaç yazımı için ertesi günü bekliyorduk düşün artık,dru buluyoruz meşgulüm diyor filan,çıldıracaktım neredeyse,sonra orada bir prof bulduk ve o kadar iyi biri çıktı ki şansımıza,artık ben nasıl anlattıysam derdimi ağlaya ağlaya,benim takibimi o üstlendi sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…