- Konu Sahibi aysegul21072008
-
canım inşallah adet olunca 2. gün gideceğim ve başlayacağız,bu ay antibiyotik kullandım Allah bilir ne zaman regl olurum,inşallah çok gecikmez,ankara üniversitesi tıp fkültesinde yaptıracağım,ilk önce çok ağladım ben burada yaptırmam diye,eşimin doktoru bu hastanede prof. ama sonuçta aşılama kadın doğumu daha çok ilgilendirdiği için profun bölümüyle pek ilgimiz yoktu,doğru düzgün ilgilenen yoktu,asistanlar muayene ediyordu,drun kaşesini basıyorlardı,dru soruyoruz bugün yok biz ona daanışırız yarın gelin diyorlardı,ilaç yazımı için ertesi günü bekliyorduk düşün artık,dru buluyoruz meşgulüm diyor filan,çıldıracaktım neredeyse,sonra orada bir prof bulduk ve o kadar iyi biri çıktı ki şansımıza,artık ben nasıl anlattıysam derdimi ağlaya ağlaya,benim takibimi o üstlendi sağolsun
canım senin için de allahım neyi nasip ettiyse öyle olsun inşş ilkin de hemen bebeğin sana tutunur
inşşş canım adetin hemen gelir de çarçabuk başlarsın tadavinebende bekliyorum işte daha gelen giden yokk
öyle canım asistanlara düştün mü vahhh haline olar da bizim üstümüz de staj görüyolar hiç hoş bi durum değilbende canım o zamanlar ameliyatımı doçente yaptırmıştım bize çok pahalıya geldi ama sonuçta sağlıma kavuştum çok şükür böyle durumlarda kendini emin ellere teslim etmek en iyisi
şimdi ki dr prof özel muayenesine gidiyorum pahalı ama bebek için herşeye değer para pul herzaman bulunur kazanılır ama evlat hiçbişeye değişilmez kıyaslanılamaz bile giiden keşke para olsun
senin şansın varmış canım iyi bi dr düşmüşsün bu işlerde dr da çok çok önemli sonuçta herşeyimi ona bağlıyoruz hayallerimizi umutlarımızı herşeyimizi....
inşallahh aminnn canım.. valla ilkinde olursa cokk sevinecegim yaaAllahım sen büyüksün Yarabbim benimde bebişimi kondur göbişime
günaydın kızlar testim pozitif çıktı rabbim çok büyük isteyin verecek ...bugün hiç olmayacak giibiydi erzurumda oldu aşılamamk
bende canım eğer allah nasip eder ilkin de tutarsa dünyayı verseler bana benden mutlusu olamaz rabbim hepimizin gönlüne göre versininşallahh aminnn canım.. valla ilkinde olursa cokk sevinecegim yaaAllahım sen büyüksün Yarabbim benimde bebişimi kondur göbişime
aynen öyle canım her muayene 300 tl ama sonuçta annelik olunca gözümüz görmüyor,bir ara özel hastanede mi yaptırsam dedim sonuçta orada muamele de iyi,muayenehaneye gitmek zorunda da kalmam,sonra tecrübe daha önemli diye vazgeçtim işte,ahhh sonu iyi olsun da katlanırız herşeye
kızlar benimde doğum kontrol hapım 6 tane kaldı 10 güne kadar adet olacağım inşallah sonra da aşılama yapılacak temmuzun 20 lerinde falan herkese şimdiden hayırlı olsun ,Allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın akşam hem kendim hem isteyen için bol bol dua ettim inşallah Allah kabul eder tüm dualarımızı...bir de bu konu başlığının sahibi kim bilmiyorum ama bir tablo oluştursak kaçıncı deneme,problem,sonuç falan diye...:)
canım hakkın da hayırlısı neyse o olsun canım rabbim utandırmaz inşşkızlar benimde doğum kontrol hapım 6 tane kaldı 10 güne kadar adet olacağım inşallah sonra da aşılama yapılacak temmuzun 20 lerinde falan herkese şimdiden hayırlı olsun ,Allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın akşam hem kendim hem isteyen için bol bol dua ettim inşallah Allah kabul eder tüm dualarımızı...bir de bu konu başlığının sahibi kim bilmiyorum ama bir tablo oluştursak kaçıncı deneme,problem,sonuç falan diye...:)
evet canım ben ce de çok iyi fikir kim ne yapmış hangi tedavileri nerde olmuş ne kullanmış kaçıncı sefer de hamiş kalmışevet çok iyi fikir,başka topiklerde vardı,şöyle infertilite sebebi,tedavi merkezi,dradı,kaçıncı deneme ve sonuç tablosu çok süper olur,konu sahibi arkadaş kim bilmiyorum ama eğer okuyorsa ricamıza kulak versin
evet takip etmek açısından da iyi olur ben her gün siteye giremiyorum, iş güç falan, kim ne durumda takip edebiliriz birbirimizi ya da tedavi merkezi ,sebebi bir öneri olabilir bizim için...
canlarımmmm allah en kısa ve hayırlı zamanda sizlere de nasip etsin değerim 81.66 çıktı korku bitmedi hala...şoktayım sanki hiç başıma gelmicekmiş gibiydi.10. günü çok az kahve lekem gelmişti sizinle paylaşmıştım hatta.11.gün test yaptım negatifti.dün 12. günümdü akşam bi deneyim dedim bi baktım silik kafayı yiyodum.bugün sabah başka marka silik ama daha net çıkardı hemen gittim kan verdim 81.66 çıktı.
Belirtiye gelince hiç belirtim olmadı karın ağrısı adet olcak gibi.o kadar.göğüslerim çatlatma iğnesinn ertesi günü çok acımaya başlamıştı 10.gün küçüldü acısı geçti nedenini anlayamamıştım bu yüzden miş biraz uyku veriyomuşş ama zaten çok yoruluyodum anlamıyordum.ben erzurumda Prof. Yakup Kumtepe ye yaptırdım gördüğüm göreceğim en iyi doktor buydu galiba çok memnunduum baştan beri.çokta güvenmiştim.işin sırrına gelince ben çevremdeki herkesten dua isttedim çevrelerine sölesinler herkes dua etsn istedim herkes tek yürek oldu. ben duaya çok inanıyorum o kadar çok kişi dua etti ki bilemezsinizzzz. kpss ye gircektim o zamanda böle dua ettiirmiştim olmuştu tabi az çok bende dua edip istedim rabbim boş çevrmedi inşallah kimsenin dualarını boş çevirmesin herkes yaşasınn.stresten uzak durmak içinde sebze yetiştirdim çok faydası var emin olun gittim geldim onları sevdim lafı da çok uzattımm umarım yardımcı olur yazdıklarım
aaa unutmuşum yumurta sayım 2 idi.18mm solda 15 mm sağda iken çatlatma iğnesi yapıldı ve 24 saat sonra da aşılama oldu.aynı gün ve ertesi gün ilşkiye girin dedi doktor sonrasında hiç ilaç kullanmadım hemen yla çıkmadım bi gece öğretmen evinde kaldık.çünkü lçede yaşıyoz
canım ya ne güzel mutlulıuktur senin ki böyle bi haberi almakilkin de yaptığın test negatif ama sonraki bi mucize pozitif allah isteyince olmayacak şey yok yeter ki nasip etsin
inşş hep böyle sonuna kadar güzel hayırlı devam eder canımbizlerde senin kadar şanslı oluruz
canım ya ben tek tüpüm var dış gebelikten dolayı sağ tüp iptal malesefacaba bi tüp yeterli olurmudur aşılama için:44: yada yumurta büyüsün diye iğne olucam ya aksilik sol taraftan yurmurta olmazsa ne olacak :18::18::18:
canım allah neler yaratıyo işte sen çift rahimliymişsin benim de rahimim kalp şeklindeymiş ameliyat sırasında kesilip düzeltiği için normal doğum yasak2 yıl bekledim canım yaa yanlış tedaviler, ölü yumurtaya yapılmış bir aşılama,troid sorunum olmasına rağmen verilmeyen tedavi....çok badire atlattık eminim ki bir zamanı vardı ve ozaman geldi inşallah sağlıklı devam etmesi umudum çift rahimliyim erken doğum riskim çok yüksek rabbim sağlıklı zamanında acısını göstermeyecek şeklide nasip etsin hepimze
neden olmasınnnn canımmm benim çift rahim ikisinin bağlantısı bile yok bana sol daha iyi dediler ama ben sağdan yumurtluyorum die nasıl kaygılardaydım tedavide bile sadece sağ gelişiyrdu sol gerdeydi.bu tedavide sürpriz sağ geç gelişti sol erken...Allah nasip edecekse engel yok O na güven inan dua et buna takılma lütfen verecek O.unutmayalım İnanmak Başarmanın Yarısı
canım allah neler yaratıyo işte sen çift rahimliymişsin benim de rahimim kalp şeklindeymiş ameliyat sırasında kesilip düzeltiği için normal doğum yasakkeşke bebeğim gelsin de ben bıçak altına yatmaya razıyım bende bunu dış gebelik olduğum da öğrenmiştim çok şaşırmıştık ama allahın hikmetine sual olmaz
senin de allah yardımcın olsun canım
ayy inşş dediğin gibi olur tatlım derdi veren dermanını da verirartık olsun istiyorum ya off beklemek çok zor aylar yıllar geçiyo
slm bende tecrübemi paylaşayımm 3 senelik evliyiz hiç gebelik oluşmadı bende sorun yok gibi eşimde morfolojı ve sayı ve hareket sorunu var 30 mayısta ilk aşılamamı yaptırdım ben ankaradayım adetin 2.günü doktora gittim kan testleri yapıldı bana doktorum rahim filmi istedi onuda çektirdik adet olunca 5.gün gonal f isimli iğnelere başaladık göbekten kendin yapabiliyorsun. 9gün iğne kullandım bu arada 2kez kontrol oldum yumoşlara bakıldı 2 olgun yumoşum oluştu sonra çatlama iğnesi vuruldu bir gün sonra da aşılama yapıldı çok çok basit bir işlem normal muaneden farkı yok anlamıyorsun hiç birşey. şimdi progestron jel kullanıyorum bebeğin kolay tutunması için aşılama şans çok yüksek değil ama ilk aşılamada bile hamile kalan var bizde onlardan oluruz inşallah zor bir süreç 13 hazirana kadar adet olmazsam inş. test yapılacak belemek çok zor...
biz sebeblere sarıldık takdir Rabbimin .. kolay gelsinn
gerçektn beklemek zor oluyor,bugün canım deli gibi tatlı istedi,azıcık da bel ağrım var,galiba regl olacağım,ayyy artık olsam da tedavim başlasa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?