Aşılama haziran temmuz ağustos 2012 yaptirmayi dusunenler buraya bekliyorum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

inşşş canım adetin hemen gelir de çarçabuk başlarsın tadavine bende bekliyorum işte daha gelen giden yokk
öyle canım asistanlara düştün mü vahhh haline olar da bizim üstümüz de staj görüyolar hiç hoş bi durum değil bende canım o zamanlar ameliyatımı doçente yaptırmıştım bize çok pahalıya geldi ama sonuçta sağlıma kavuştum çok şükür böyle durumlarda kendini emin ellere teslim etmek en iyisi
şimdi ki dr prof özel muayenesine gidiyorum pahalı ama bebek için herşeye değer para pul herzaman bulunur kazanılır ama evlat hiçbişeye değişilmez kıyaslanılamaz bile giiden keşke para olsun

senin şansın varmış canım iyi bi dr düşmüşsün bu işlerde dr da çok çok önemli sonuçta herşeyimi ona bağlıyoruz hayallerimizi umutlarımızı herşeyimizi....

aynen öyle canım her muayene 300 tl ama sonuçta annelik olunca gözümüz görmüyor,bir ara özel hastanede mi yaptırsam dedim sonuçta orada muamele de iyi,muayenehaneye gitmek zorunda da kalmam,sonra tecrübe daha önemli diye vazgeçtim işte,ahhh sonu iyi olsun da katlanırız herşeye

inşallahh aminnn canım.. valla ilkinde olursa cokk sevinecegim yaa Allahım sen büyüksün Yarabbimbenimde bebişimi kondur göbişime
bende canım eğer allah nasip eder ilkin de tutarsa dünyayı verseler bana benden mutlusu olamaz rabbim hepimizin gönlüne göre versin

aynen canım bu işlerde en iyisi tecrubeye güveceksin gerisi allah kalmış canım

kızlar benimde doğum kontrol hapım 6 tane kaldı 10 güne kadar adet olacağım inşallah sonra da aşılama yapılacak temmuzun 20 lerinde falan herkese şimdiden hayırlı olsun ,Allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın akşam hem kendim hem isteyen için bol bol dua ettim inşallah Allah kabul eder tüm dualarımızı...bir de bu konu başlığının sahibi kim bilmiyorum ama bir tablo oluştursak kaçıncı deneme,problem,sonuç falan diye...:)

evet çok iyi fikir,başka topiklerde vardı,şöyle infertilite sebebi,tedavi merkezi,dradı,kaçıncı deneme ve sonuç tablosu çok süper olur,konu sahibi arkadaş kim bilmiyorum ama eğer okuyorsa ricamıza kulak versin

evet takip etmek açısından da iyi olur ben her gün siteye giremiyorum, iş güç falan, kim ne durumda takip edebiliriz birbirimizi ya da tedavi merkezi ,sebebi bir öneri olabilir bizim için...

canım hakkın da hayırlısı neyse o olsun canım rabbim utandırmaz inşş hepimizin dileği isteği tek seferde aşılamalarımız tutsun allahım çok büyük
evet canım ben ce de çok iyi fikir kim ne yapmış hangi tedavileri nerde olmuş ne kullanmış kaçıncı sefer de hamiş kalmış
canım galiba konu sahibi ayşegül diye bi arkadaşş duysun sesimizi
evet takip etmek açısından da iyi olur ben her gün siteye giremiyorum, iş güç falan, kim ne durumda takip edebiliriz birbirimizi ya da tedavi merkezi ,sebebi bir öneri olabilir bizim için...

haklısın canım senin gibi sık giremeyenler için çok güzel

Son düzenleme:
canlarımmmm allah en kısa ve hayırlı zamanda sizlere de nasip etsin değerim 81.66 çıktı korku bitmedi hala...şoktayım sanki hiç başıma gelmicekmiş gibiydi.10. günü çok az kahve lekem gelmişti sizinle paylaşmıştım hatta.11.gün test yaptım negatifti.dün 12. günümdü akşam bi deneyim dedim bi baktım silik kafayı yiyodum.bugün sabah başka marka silik ama daha net çıkardı hemen gittim kan verdim 81.66 çıktı.
Belirtiye gelince hiç belirtim olmadı karın ağrısı adet olcak gibi.o kadar.göğüslerim çatlatma iğnesinn ertesi günü çok acımaya başlamıştı 10.gün küçüldü acısı geçti nedenini anlayamamıştım bu yüzden miş biraz uyku veriyomuşş ama zaten çok yoruluyodum anlamıyordum.ben erzurumda Prof. Yakup Kumtepe ye yaptırdım gördüğüm göreceğim en iyi doktor buydu galiba çok memnunduum baştan beri.çokta güvenmiştim.işin sırrına gelince ben çevremdeki herkesten dua isttedim çevrelerine sölesinler herkes dua etsn istedim herkes tek yürek oldu. ben duaya çok inanıyorum o kadar çok kişi dua etti ki bilemezsinizzzz. kpss ye gircektim o zamanda böle dua ettiirmiştim olmuştu tabi az çok bende dua edip istedim rabbim boş çevrmedi inşallah kimsenin dualarını boş çevirmesin herkes yaşasınn.stresten uzak durmak içinde sebze yetiştirdim çok faydası var emin olun gittim geldim onları sevdim lafı da çok uzattımm umarım yardımcı olur yazdıklarım

aaa unutmuşum yumurta sayım 2 idi.18mm solda 15 mm sağda iken çatlatma iğnesi yapıldı ve 24 saat sonra da aşılama oldu.aynı gün ve ertesi gün ilşkiye girin dedi doktor sonrasında hiç ilaç kullanmadım hemen yla çıkmadım bi gece öğretmen evinde kaldık.çünkü lçede yaşıyoz

canım ya ne güzel mutlulıuktur senin ki böyle bi haberi almak ilkin de yaptığın test negatif ama sonraki bi mucize pozitif allah isteyince olmayacak şey yok yeter ki nasip etsin
inşş hep böyle sonuna kadar güzel hayırlı devam eder canım bizlerde senin kadar şanslı oluruz

canım ya ben tek tüpüm var dış gebelikten dolayı sağ tüp iptal malesef acaba bi tüp yeterli olurmudur aşılama için:44: yada yumurta büyüsün diye iğne olucam ya aksilik sol taraftan yurmurta olmazsa ne olacak :18::18::18:

2 yıl bekledim canım yaa yanlış tedaviler, ölü yumurtaya yapılmış bir aşılama,troid sorunum olmasına rağmen verilmeyen tedavi....çok badire atlattık eminim ki bir zamanı vardı ve ozaman geldi inşallah sağlıklı devam etmesi umudum çift rahimliyim erken doğum riskim çok yüksek rabbim sağlıklı zamanında acısını göstermeyecek şeklide nasip etsin hepimze

neden olmasınnnn canımmm benim çift rahim ikisinin bağlantısı bile yok bana sol daha iyi dediler ama ben sağdan yumurtluyorum die nasıl kaygılardaydım tedavide bile sadece sağ gelişiyrdu sol gerdeydi.bu tedavide sürpriz sağ geç gelişti sol erken...Allah nasip edecekse engel yok O na güven inan dua et buna takılma lütfen verecek O.unutmayalım İnanmak Başarmanın Yarısı

canım allah neler yaratıyo işte sen çift rahimliymişsin benim de rahimim kalp şeklindeymiş ameliyat sırasında kesilip düzeltiği için normal doğum yasakkeşke bebeğim gelsin de ben bıçak altına yatmaya razıyım bende bunu dış gebelik olduğum da öğrenmiştim çok şaşırmıştık ama allahın hikmetine sual olmaz
senin de allah yardımcın olsun canım

ayy inşş dediğin gibi olur tatlım derdi veren dermanını da verir artık olsun istiyorum ya off beklemek çok zor aylar yıllar geçiyo

gerçektn beklemek zor oluyor,bugün canım deli gibi tatlı istedi,azıcık da bel ağrım var,galiba regl olacağım,ayyy artık olsam da tedavim başlasa

selam nazzz, benimde eşimde morfoloji ve hareket bozukluğu var 2,5 yıldır korunmuyoruz ama olmuyo malesef c.tesi doktora gıdıcez tekrar elımızdekı test sonuclarına gore bugun bır laborant aşılama ile tutabileceğini söylemiş.acaba sizin sonuç ne oldu?? napıcamızı bılmıyoruz. karar verebılmekte beklemek kadar zor...

gerçektn beklemek zor oluyor,bugün canım deli gibi tatlı istedi,azıcık da bel ağrım var,galiba regl olacağım,ayyy artık olsam da tedavim başlasa

aynen canım da benim de bel kasık ağrım var ama kala gelen giden yok çok sinir bozucu bi durum ben dün dr aradım durumdan bahsettim gecikmem var hala adet olmadım dedim belki geç dönllneme olmuştır sakın bi ilaç falan alma haftaya kadar olmazsan gel ultrasondan bakarız dedi :44: ama ben hiç umutlu değilim az kaldı adet olmama hissediyorum insan kendi vücudunu tanıyo biliyo:26: inşş yarın olurum da hemen pzt gidip hormon tahlillerimi yaptırırım

bu ara da hepimizin CUMA'SI MUBAREK olsun allahım bu hüzel günde bütün dualarımızı kabul etsin RABBİM bize katından hayırlı eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…