- Konu Sahibi aysegul21072008
-
hamile haberleri almak ne güzel darısı başımıza olsun inşallah..
BETERAY eşinin değerleri nasıldı acaba????
yani sperm yada hormonlarda bi problem varmıydı acaba....
aşılama ile tutmuş ne güzel hatta ikiz bence....:))))))))
slm arkadaşlar bende geldim aranıza
bende allah nasip ederse önümüzdeki ay ilk aşılamamı yaptıracağım rabbim izniyle 3 yıllık evliyim 2 sene önce bi gebelik yaşadım 8 haftalıkkken dışgbelik oldum malesef tek tüpümü de kaybettimşimdi de adetimin gelmesini bekliyorum rapor çıkartıp hormon tahlili yaptırmak gerkiyomuş ege üni.ilk denemem ilk tecrubem olacak allahım inşş yüzümü güldürür
tek sıkıntım tep tüplü olmamdanbilmiyorum benim durumum da olan var mı ama dr herhengi bi şey de söylemedi sonumuz allaha kalmış
allahım hepimizin evladını bizlere bağışlasın yarın mubarek kandil gecesi allahım ettiğimiz bütün duları kabul etsin rabbim gönlümüde olanı kucağımzda görmeyi nasip etsin AMİİİİİİN
selam kızlar bu cuma bende ilk aşılamamı yaptıracagım Allah nasip ederse.inşallahh tutarr cok yoruldum yaa aartık ...bi umutlanıyorum içimde kelebekler uçusuyo sonra ya olmazsa diye aklıma geliyoo moralim sıfır oluyo..inşallahh RABBİM nasip eder banada ilk aşılamamda
merhaba hanımlar
bizde ağustos ayında aşılama düşünüyoruz
eşimin sperm sayısı 11 milyon hız toplam %18 morfoloji %1 en son yaptırdığımız testte...
eşim proxeed klomen kullanıyor ağustosa kadar bebişimiz olmaz ise aşılama düşünüyoruz
şu mübarek günde Allah hepimize yardım eylesin inşallah.....
ayyy bende ikiz kızlarım olsun istiyorum ....
çok istiyorum çook
ama olacak inşallah hiç spermi olmayanların bile şimdi çocuğu var düşünsene biz allahın izni ile bir adım ötedeyiz allah onlarada yardım eylesin zor işler bunlar..
ben geçen sene rahim filmi çektirmiştim onu tekrar istemezler inşallah...
bende pco yok bu ay kendime yinede soğan kürü yaptım bide doktor bize 12-14-16 . günleri değerlendirmemizi istedi....
bide eşime keçiboynuzu kürü yapıyorum olacak olacak ben inanıyorum...
ilişkiden sonra hemen kalkmıyorum ayaklarımı duvara yaslıyorum bi10-15 dk öyle bekliyorum...
bol bol su içiyorum bi de tüp bebek yaptıranlara transferden sonra bol bol balık tavuk tüketmelerini söylüyolarmış onlardan yiyorum
kabız olmamaya çalışıyorum...
Q10 hıza çok iiyi gelen bi antioksidan..ondan kullanıyor bide eşim hatta 2 senedir hız hep %5 di Q10 kullandı 15 gün test yaptırdık sayı %18 olmuştu ama farklı yerlerde test yaptırdık...
AMİİİİN canım inşallah bizde o ilk tutanlardan oluruz rabbim ilkin de yüzümüze güler
günaydın kızlar testim pozitif çıktı rabbim çok büyük isteyin verecek ...bugün hiç olmayacak giibiydi erzurumda oldu aşılamamk
selam ben yeni katıldım konuyu nereye paylasıcağımı bilemedim.... klomen kullananlara bir soru sorucağm coğul gebelik için günde kac tane ilaç almak lazım... cok heyecanlıyım... 5-6 aydır hamiş kalamıyorum 1 kızım var normal oldu 2. ciyi düşünüyruz ama olmuyor... klomen kullanan cok olmuşş.. bende kullansammı ne dersiniz
kızlar benimde doğum kontrol hapım 6 tane kaldı 10 güne kadar adet olacağım inşallah sonra da aşılama yapılacak temmuzun 20 lerinde falan herkese şimdiden hayırlı olsun ,Allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın akşam hem kendim hem isteyen için bol bol dua ettim inşallah Allah kabul eder tüm dualarımızı...bir de bu konu başlığının sahibi kim bilmiyorum ama bir tablo oluştursak kaçıncı deneme,problem,sonuç falan diye...:)
evet takip etmek açısından da iyi olur ben her gün siteye giremiyorum, iş güç falan, kim ne durumda takip edebiliriz birbirimizi ya da tedavi merkezi ,sebebi bir öneri olabilir bizim için...
canım hakkın da hayırlısı neyse o olsun canım rabbim utandırmaz inşşhepimizin dileği isteği tek seferde aşılamalarımız tutsun allahım çok büyük
evet canım ben ce de çok iyi fikir kim ne yapmış hangi tedavileri nerde olmuş ne kullanmış kaçıncı sefer de hamiş kalmış
canım galiba konu sahibi ayşegül diye bi arkadaşş duysun sesimizi
haklısın canım senin gibi sık giremeyenler için çok güzel
canlarımmmm allah en kısa ve hayırlı zamanda sizlere de nasip etsin değerim 81.66 çıktı korku bitmedi hala...şoktayım sanki hiç başıma gelmicekmiş gibiydi.10. günü çok az kahve lekem gelmişti sizinle paylaşmıştım hatta.11.gün test yaptım negatifti.dün 12. günümdü akşam bi deneyim dedim bi baktım silik kafayı yiyodum.bugün sabah başka marka silik ama daha net çıkardı hemen gittim kan verdim 81.66 çıktı.
Belirtiye gelince hiç belirtim olmadı karın ağrısı adet olcak gibi.o kadar.göğüslerim çatlatma iğnesinn ertesi günü çok acımaya başlamıştı 10.gün küçüldü acısı geçti nedenini anlayamamıştım bu yüzden miş biraz uyku veriyomuşş ama zaten çok yoruluyodum anlamıyordum.ben erzurumda Prof. Yakup Kumtepe ye yaptırdım gördüğüm göreceğim en iyi doktor buydu galiba çok memnunduum baştan beri.çokta güvenmiştim.işin sırrına gelince ben çevremdeki herkesten dua isttedim çevrelerine sölesinler herkes dua etsn istedim herkes tek yürek oldu. ben duaya çok inanıyorum o kadar çok kişi dua etti ki bilemezsinizzzz. kpss ye gircektim o zamanda böle dua ettiirmiştim olmuştu tabi az çok bende dua edip istedim rabbim boş çevrmedi inşallah kimsenin dualarını boş çevirmesin herkes yaşasınn.stresten uzak durmak içinde sebze yetiştirdim çok faydası var emin olun gittim geldim onları sevdim lafı da çok uzattımm umarım yardımcı olur yazdıklarım
2 yıl bekledim canım yaa yanlış tedaviler, ölü yumurtaya yapılmış bir aşılama,troid sorunum olmasına rağmen verilmeyen tedavi....çok badire atlattık eminim ki bir zamanı vardı ve ozaman geldi inşallah sağlıklı devam etmesi umudum çift rahimliyim erken doğum riskim çok yüksek rabbim sağlıklı zamanında acısını göstermeyecek şeklide nasip etsin hepimze
eşimin ileri hareketinde birazcık sorun vardı sayı olarak bilemiyorum ama. kızlar yaaa aşılama doktoruma mail attım değerin güzel tabi doktor kontrolü önemli dedi.tatildeyim mersinde burda gittim bi doktora değerin düşük çok heyecanlısın hemen heveslenme gibi laflar etti.doktorum ilaç falan vermemişti ona sinrlendi kendi kendne çok erken gelmşsin şimdi gelmenin hiçbir anlamı yok falan filan dedi çok üzüldüm sinrlendim çıktım geldim.pazartesi tekrar test istedi ama biz ctesi yaptırcaz
canım mersinde neredesin,şuan ben de mersindeyim
canım şimdiden hayırlısı olsun allahım inşş güzel haber vermeni de nasip etsin pozitifi görürüsün tatlımhoşbulduk ayşegülcüm bende aranıza katıldım evet benide ekle listeye şans getirir bana da inşallahh..bugün yaptırdım aşılamamı inşallahh 15 gün sonra olumlu sonucu alırım canım ..güzel dilekleriniz için tşkler kızlarr
canım hemen üzmitsizliğe kapılma belki daha erkendir :44::44:Slmm sonuca en yakın benim sanırım olumlu olduğunu sanmıyorum dün idrar testi yaptım negatifti hala bekliyorumaşılamam 21 hazirandı..listeye gireresem belki kalırım diye ümit ediyorum
canım şimdiden hayırlısı olsun allahım inşş güzel haber vermeni de nasip etsin pozitifi görürüsün tatlımsen bize belirtilerini herşeyini anlatırısn canım bizde allah nasip ederse peşinden geliyoruz
hayali papatya ve benn gelemiyoruz ki daha kırmızılar piyasa da yokkk nazları tuttu galiba
canım hemen üzmitsizliğe kapılma belki daha erkendir :44::44:
benim eşim de mersinliiiiiii
kız kan mı çekti hepimizi böyle,benim eşim de mersinli,regl olana kadar geldik bizde işte,regl olur olmaz döneceğiz,neresinden eşin
ayyy ne biliyim canım ya valla tıkk yok yani şaşırdım bendeuffffff beklemekten de sıklıdım geleceği varda işte nazz yapıyooo
bizde haziran da ordaydık canım ama sıcaktan çok fazla gezemedik silifke falan çok güzeldibenim eşim mut'lu canımm
senin ki nerdenn
benimki tarsuslu,nem pek yok 2-3 gündür ama yavaş yavaş hava ağırlaşmaya başladı yani tam gezilecek dönem,kız keşke haziranda değil de şimdi burada olsaydınız,beraber gezer ve dertleşirdik
eşimin izini hazirana denk geldi o zaman gittik
ayy ne iyi olurdu bacımm ya ama ilk önce tanışmamız gerekirdiheralde biz anlata anlata bitiremezdik ee konu aynı olunca uzar da uzarr
canım şimdiden hayırlısı olsun allahım inşş güzel haber vermeni de nasip etsin pozitifi görürüsün tatlımsen bize belirtilerini herşeyini anlatırısn canım bizde allah nasip ederse peşinden geliyoruz
hayali papatya ve benn gelemiyoruz ki daha kırmızılar piyasa da yokkk nazları tuttu galiba
:
ayy inşallahh hasretim yaa..ilkinde tutarda bir daha gerek kalmaz ignelere falan..bakalım 15 gün sonra belli olacak o gün gelene kadar nasıl sabredecegim bilmiyorum :18: belirtileri yaşarsam paylaşırım tabiki ..sormak istediginiz bir sey olursa aşılama ile ilgili sorabilirsinizRabbim bebek isteyen tüm insanlara nasip etsin inşallah en yakın zamanda..
benimde öyle bir hafta gec gelmişti tedaviye başlayınca nazı tutuyor gercekten..sizlerde mi aşılamaya başlayacaksınız??
aynen canım ben de kimseyle konuşmuyorum resmen acıyan gözlerle bakıyolar olur üzülme diyolar sanki grip nezle olmuşum gibi çok acı veren bi duygukimseye anlatamadığım için içimde dağ gibi büyüdü herşey,başına gelmeyen halden anlamıyor çünkü,abuk subuk sorular acımalar filan,karar aldım kimseyle konuşmuyorum,ancak bizim gibi çeken bilir
inşşşş bitanem inşş desene geri sayım başladı böyle hayırlı haberlerini de alacaz allahın izniyleayy inşallahh hasretim yaa..ilkinde tutarda bir daha gerek kalmaz ignelere falan..bakalım 15 gün sonra belli olacak o gün gelene kadar nasıl sabredecegim bilmiyorum :18: belirtileri yaşarsam paylaşırım tabiki ..sormak istediginiz bir sey olursa aşılama ile ilgili sorabilirsinizRabbim bebek isteyen tüm insanlara nasip etsin inşallah en yakın zamanda..
benimde öyle bir hafta gec gelmişti tedaviye başlayınca nazı tutuyor gercekten..sizlerde mi aşılamaya başlayacaksınız??
evet canım hasretim ve ben hayırlısıyla bi regl olursak aşılama olacağız inşallah,ben çok şey soracağım hazır mısın:)))
cnm ben alt muayeneden nefret eden biri olarak soruyorum,2.gün gidince ymutalara bakııp ilaç verecek dr,2 günde bir alttan mı bakacak yine ve aşılamada spekulum acıtıyor mu,ben yinee hsgdeki gibi kendimi kasmaktan korkuyorum,kasarım tpten geçemez diye,hsgde öle olmuştu çünkü
aynen canım ben de kimseyle konuşmuyorum resmen acıyan gözlerle bakıyolar olur üzülme diyolar sanki grip nezle olmuşum gibi çok acı veren bi duyguya var ya çocuğu olan arkadaşlarım aslın da daha da acımasız 2. ne zaman yapsa diye bana soruyo yada daha olmasınmış kocamla gezip eğleneymişim sanki çocuk var karşıların da tabi onların tuzu kuru ahhh canım gerçekten bu derdi bilmeyen yaşamayan anlamaz
ben çok daraldığım da ya yengemle yada annemle konuşurum gerekirse ağların atarım içimden ama asla gidip bi başkasına açmam derdimi
inşşşş bitanem inşş desene geri sayım başladı böyle hayırlı haberlerini de alacaz allahın izniyledarısı hepimizin başına olur valla baksana biz daha hayalipapatya ile başlamadan heyacan sardı bizi allahın izniyle aşılama olduktan sonra kim bilir ne oluruz
tabi rabbim en başta hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
canım bide şimdi sperm yıkanıyo en hızlıları seçiliyo peki nereye bırakılıyo yumurtanın en yakınına mı :44:
canım biz seninle çağıralım gellll gell gelll diye belki geliriler
ahh ya bende o alttan muayene sırasında çok sinir oluyorum ateş başıyo çok utanıyorum off anlatılmaz bişey iğrenççç
canım aşılamaya başlarken de dr yine adetliyken alttan bakıyomuş yandık valla:18::18:
geçen ay bana 2. gün alttan baktılar,pcos olduğum o zaman çıktı ortaya zaten ama dedim ya hsgde kasmışım kendimi tüpler belli değilmiş,laparoskopiyle baktılar,rahim dinlensin dediler, onun için bir sonraki regliye kaldık,bekliyoruzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?