Aşılama haziran temmuz ağustos 2012 yaptirmayi dusunenler buraya bekliyorum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hamile haberleri almak ne güzel darısı başımıza olsun inşallah..
BETERAY eşinin değerleri nasıldı acaba????
yani sperm yada hormonlarda bi problem varmıydı acaba....
aşılama ile tutmuş ne güzel hatta ikiz bence....:))))))))

eşimin ileri hareketinde birazcık sorun vardı sayı olarak bilemiyorum ama. kızlar yaaa aşılama doktoruma mail attım değerin güzel tabi doktor kontrolü önemli dedi.tatildeyim mersinde burda gittim bi doktora değerin düşük çok heyecanlısın hemen heveslenme gibi laflar etti.doktorum ilaç falan vermemişti ona sinrlendi kendi kendne çok erken gelmşsin şimdi gelmenin hiçbir anlamı yok falan filan dedi çok üzüldüm sinrlendim çıktım geldim.pazartesi tekrar test istedi ama biz ctesi yaptırcaz

hos geldin canim aramiza seni ekliyorum listeye allahim insallah nasip edecek bizlerede

canim sende hos geldin aramiza senide ekluyorum listeye insallah gerek kalmadan hamis haberini duyariz

selam canim hosgeldin aramiza insallah guzel haberlerini bugun benim esimde ilk klomen kulandi 2 ay fayda gormedi simdi bir aydir proxeed kulaniyor 2 ayimiz daha var bizde normalde eylulde insaallah yapicaz asilamayi insallah gerek kalmaz asilamaya allahim hakimizda hayirlisini nasip et

ne guzel olur bi tasla iki kus allahim insallah herkeze nasip eder

AMİİİİN canım inşallah bizde o ilk tutanlardan oluruz rabbim ilkin de yüzümüze güler

günaydın kızlar testim pozitif çıktı rabbim çok büyük isteyin verecek ...bugün hiç olmayacak giibiydi erzurumda oldu aşılamamk

canim ya hayirli ugurlu olsun allahim insallah kucagina almayi nasip etsin bol bol dinlen canim cok optum allahim bagislasin minik melegini

canim doktorun ne derse o sekil uygulamalisin ben yumurtlama doneminde kulandim gunde 2 tane herkeze allahim sifa versin

hap tedavin bitmek uzere cok guzel insallah biran once ilk asilamanda gebis olursun tamam canim benimde aklimdaydi ama firsat kolluyordum bide internete pek giremiyorum cok yogun geciyor gunlerim tskler yinede tavsiyen icin
canim benim

evet takip etmek açısından da iyi olur ben her gün siteye giremiyorum, iş güç falan, kim ne durumda takip edebiliriz birbirimizi ya da tedavi merkezi ,sebebi bir öneri olabilir bizim için...

tamam canim ilk firsat listeyi tazeliyeyim :))

duydum bitanem her ne kadar aranizda beni goremesenizde gozum hep guzel haberlerinizde ve guzel gelismelerinizde :))

allahim insallah saglicakla kucagina alirsin bizede bol du edersin :)

evet inancimiz var bizde anne olacagizzz

yazını görünce çoook sevindim canım yeni listemizi düzenle de bol bo hamiş çaıkartalım inşşş şimdi 3 aylardayız önümüz mubarek ramazan rabbim bu güzel günlerde hepimizin niyetini dileğini kabul etsin

hoşbulduk ayşegülcüm bende aranıza katıldım evet benide ekle listeye şans getirir bana da inşallahh..bugün yaptırdım aşılamamı inşallahh 15 gün sonra olumlu sonucu alırım canım ..güzel dilekleriniz için tşkler kızlarr

Slmm sonuca en yakın benim sanırım olumlu olduğunu sanmıyorum dün idrar testi yaptım negatifti hala bekliyorumaşılamam 21 hazirandı..listeye gireresem belki kalırım diye ümit ediyorum

canım mersinde neredesin,şuan ben de mersindeyim

canım şimdiden hayırlısı olsun allahım inşş güzel haber vermeni de nasip etsin pozitifi görürüsün tatlım sen bize belirtilerini herşeyini anlatırısn canım bizde allah nasip ederse peşinden geliyoruz
hayali papatya ve benn gelemiyoruz ki daha kırmızılar piyasa da yokkk nazları tuttu galiba
Slmm sonuca en yakın benim sanırım olumlu olduğunu sanmıyorum dün idrar testi yaptım negatifti hala bekliyorumaşılamam 21 hazirandı..listeye gireresem belki kalırım diye ümit ediyorum
canım hemen üzmitsizliğe kapılma belki daha erkendir :44::44:
canım mersinde neredesin,şuan ben de mersindeyim

benim eşim de mersinliiiiiii

kız kan mı çekti hepimizi böyle,benim eşim de mersinli,regl olana kadar geldik bizde işte,regl olur olmaz döneceğiz,neresinden eşin

kız kan mı çekti hepimizi böyle,benim eşim de mersinli,regl olana kadar geldik bizde işte,regl olur olmaz döneceğiz,neresinden eşin

ayyy ne biliyim canım ya valla tıkk yok yani şaşırdım bende uffffff beklemekten de sıklıdım geleceği varda işte nazz yapıyooo

bizde haziran da ordaydık canım ama sıcaktan çok fazla gezemedik silifke falan çok güzeldi benim eşim mut'lu canımm

senin ki nerdenn

benimki tarsuslu,nem pek yok 2-3 gündür ama yavaş yavaş hava ağırlaşmaya başladı yani tam gezilecek dönem,kız keşke haziranda değil de şimdi burada olsaydınız,beraber gezer ve dertleşirdik

benimki tarsuslu,nem pek yok 2-3 gündür ama yavaş yavaş hava ağırlaşmaya başladı yani tam gezilecek dönem,kız keşke haziranda değil de şimdi burada olsaydınız,beraber gezer ve dertleşirdik

eşimin izini hazirana denk geldi o zaman gittik

ayy ne iyi olurdu bacımm ya ama ilk önce tanışmamız gerekirdi heralde biz anlata anlata bitiremezdik ee konu aynı olunca uzar da uzarr

eşimin izini hazirana denk geldi o zaman gittik

ayy ne iyi olurdu bacımm ya ama ilk önce tanışmamız gerekirdi heralde biz anlata anlata bitiremezdik ee konu aynı olunca uzar da uzarr

kimseye anlatamadığım için içimde dağ gibi büyüdü herşey,başına gelmeyen halden anlamıyor çünkü,abuk subuk sorular acımalar filan,karar aldım kimseyle konuşmuyorum,ancak bizim gibi çeken bilir

ayy inşallahh hasretim yaa..ilkinde tutarda bir daha gerek kalmaz ignelere falan..bakalım 15 gün sonra belli olacak o gün gelene kadar nasıl sabredecegim bilmiyorum :18: belirtileri yaşarsam paylaşırım tabiki ..sormak istediginiz bir sey olursa aşılama ile ilgili sorabilirsiniz Rabbim bebek isteyen tüm insanlara nasip etsin inşallah en yakın zamanda..
benimde öyle bir hafta gec gelmişti tedaviye başlayınca nazı tutuyor gercekten..sizlerde mi aşılamaya başlayacaksınız??

evet canım hasretim ve ben hayırlısıyla bi regl olursak aşılama olacağız inşallah,ben çok şey soracağım hazır mısın:)))
cnm ben alt muayeneden nefret eden biri olarak soruyorum,2.gün gidince ymutalara bakııp ilaç verecek dr,2 günde bir alttan mı bakacak yine ve aşılamada spekulum acıtıyor mu,ben yinee hsgdeki gibi kendimi kasmaktan korkuyorum,kasarım tpten geçemez diye,hsgde öle olmuştu çünkü

aynen canım ben de kimseyle konuşmuyorum resmen acıyan gözlerle bakıyolar olur üzülme diyolar sanki grip nezle olmuşum gibi çok acı veren bi duygu ya var ya çocuğu olan arkadaşlarım aslın da daha da acımasız 2. ne zaman yapsa diye bana soruyo yada daha olmasınmış kocamla gezip eğleneymişim sanki çocuk var karşıların da tabi onların tuzu kuru ahhh canım gerçekten bu derdi bilmeyen yaşamayan anlamaz
ben çok daraldığım da ya yengemle yada annemle konuşurum gerekirse ağların atarım içimden ama asla gidip bi başkasına açmam derdimi
inşşşş bitanem inşş desene geri sayım başladı böyle hayırlı haberlerini de alacaz allahın izniyle darısı hepimizin başına olur valla baksana biz daha hayalipapatya ile başlamadan heyacan sardı bizi allahın izniyle aşılama olduktan sonra kim bilir ne oluruz
tabi rabbim en başta hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
canım bide şimdi sperm yıkanıyo en hızlıları seçiliyo peki nereye bırakılıyo yumurtanın en yakınına mı :44:

canım biz seninle çağıralım gellll gell gelll diye belki geliriler
ahh ya bende o alttan muayene sırasında çok sinir oluyorum ateş başıyo çok utanıyorum off anlatılmaz bişey iğrenççç
canım aşılamaya başlarken de dr yine adetliyken alttan bakıyomuş yandık valla :18::18:

geçen ay bana 2. gün alttan baktılar,pcos olduğum o zaman çıktı ortaya zaten ama dedim ya hsgde kasmışım kendimi tüpler belli değilmiş,laparoskopiyle baktılar,rahim dinlensin dediler, onun için bir sonraki regliye kaldık,bekliyoruzzzzzzzzzz

benim de canım hsg çok kötü geçti hele rahime sıvıyı enjekte etmeye başlayınca saçımı başımı yoldum valla ağrıdan ama sadece 5 dk sonra hiçbişey kalmıyo bende kanama yada enfeksiyon olmadı çok şükür zaten bende gördüm sol tüpten sıvının geçtiğini işte o zaman rahatlamıştım bu kadar strese eziyete değdi demiştim

uff şu lanet kırmızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…