Aşılama haziran temmuz ağustos 2012 yaptirmayi dusunenler buraya bekliyorum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ok artık ben de tecede yazlıktayım,tesadüfün böylesi,aynı sitede çıkarmışız bi de,dur siteyi özelden yazayım,fazla deşifre olmayayım:)))
kızçeler bide kapı komşusu çıkarmışsınız hakikaten tesadüfün böylesi
hasretim bak beteray da burada,ah sen de burada olsaydın da birbirimizi bulsaydık ne güzel olurdu
ahh bitanem ya ben orda olamasam da aklım hep sizde benim için de keyif yapın tatilin tadını çıkartın biz de kısmet olursa eylül gibi ya antalya ya gitmeyi düşünüyoruz tabi inşş bebeğim gelir de evde otursam da olur razıyım valla
kendime ajda bardağıyla güzel bir türk kahvesi yaptım höpürdete höpürdete hayal kuruyorum,aşılamam tutmuş,ikiz kızlarım olmuş,yoğunluktan doğum kilolarım hemencecik gitmiş :))))vs vs...

ohhh yarasın bacıma benim için de içseydin valla ne iyi olurdu canım rabbim bi tane isterken bize 2 tane nasip edermiş tadından yenilmez ben hiç bişeyi düşünmüyorum canım ne kilo ne ne sezaryen hiç bişey umrumda değil ben hepsine katlanırım yeter ki bebeğim gelsin

hayalipapatyacım adetin 2.günü gidiyorsun alttan muayene ediyor..rahmin durumuna bakıyor sanırım..sonra recete yazıyor igne ..bana puregon verdi doktorum kullandım 3 günde bir gittim kontrole .. spekulumu takarken az bir acı oluyo ama hsg gibi degil..sadece spekulumu takarken bi acı oluyo sonuçta içine bi alet giriyo..spermleri gönderirken hissetmiyosun bilee

canım senin kaç tane yumurtan vardı ne kadar büyüdüklerinde çatlatma iğnesi oldun :26:

bi de kaç milyon sperm enjekte ettiler :26:

inşşşş bitanem inşş desene geri sayım başladı böyle hayırlı haberlerini de alacaz allahın izniyle darısı hepimizin başına olur valla baksana biz daha hayalipapatya ile başlamadan heyacan sardı bizi allahın izniyle aşılama olduktan sonra kim bilir ne oluruz
tabi rabbim en başta hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
canım bide şimdi sperm yıkanıyo en hızlıları seçiliyo peki nereye bırakılıyo yumurtanın en yakınına mı :44:
inşallahh güzel sonuçlanır canım valla cok korkuyorum olumsuz olursa diye inşallah tutmuştur..darısı hepimizin basına inşallah cnm..
bende cok heyecanlamıştım elim ayagım titremişti ilk gittigimde..sonra sonra alışıyo insan canım..spermde en hızlıları seciliyo ve dahada kaliteli oluyormuş spermler..spekulumu yerleştirdikten sonra..sırıngayla spermleri cekiyo ..spekulumun içine yerlestiriyo 2.aleti onun ucu pilastik gibi hiç hissetmiyosun sonra basıyo spermleri..alet en sona kadar gidiyo cnm..oraya bırakıyo saga sola yumurtalıklara kendi gidiyorlar spermler..umarım anlatabilmişimdir...hakkımızda hayırlısı olsun inşallahh arkadaslar...................................

çok sağol bitanem keşke böye anlattığın gibi orda da herşey böyle hooooop oluverse spermle yumurta birleşip hemen rahime düşşe

rabbim inşş hepimizin ki böyle olur

peki canım herhangi değişik belirtiler oldu mu :44: genel de en çok göğüsler de hassasiyet ve meme uçların da acıma oluyomuş

canım senin kaç tane yumurtan vardı ne kadar büyüdüklerinde çatlatma iğnesi oldun :26:

bi de kaç milyon sperm enjekte ettiler :26:

merhaba hasretm nasılsın cnm.. benim ilk muayenelerde 15 e yakın yumurtam vardı..son günlere kadar 2 tane si güzel büyüdü.sagdaki 16.5mm soldaki 13mm ama muayene oldugum gün son bir igne daha kullandım biraz daha büyüdüler..yani yaklasık 19 ve 16 mm le catlatma ignemi vurdum carsamba günü..cuma günüde asılamaya gittim..
yaa sorma canım su sperm sayısı öldürecek beni..ilk kez sperm testi verdigimizde daha önceleri 14 milyon cıkmıştı ..ondan sonraki aylarda tekrar yaptırdık 81 milyon cıkmıştı..asılama için örnek verdigimizde de 9 milyon cıktı cok moralim bozuldu bilmiyorum ne olacak..doktorumuza sorduk sürekli degişir sperm sayısı dedi..her insanda böyle dedi..sürekli sayı degişiyormuş yani

iyiym bitanem sağol sen bizden de iyisindir heyecan dorukta geri sayım başladı
yumuttaların da çok iyi güzel gelişmiş canım bundan sonrası rabbime kalmış hayırlısı neyse o olsun dualarımız seninle
hakikaten sperm ne kadar çok değişkenmiş şaşırdım valla zaten aşılama öncesi 4 yada 5 günlük cinsel pehriz olmsı gerekiyomuş sonuç daha iyi kaliteli olsun diye

hap tedavin bitmek uzere cok guzel insallah biran once ilk asilamanda gebis olursun tamam canim benimde aklimdaydi ama firsat kolluyordum bide internete pek giremiyorum cok yogun geciyor gunlerim tskler yinede tavsiyen icin
canim benim

çok iyi olur canım liste için bilgi istersen: 14 -15i gibi inşalah adet olacağım,benim 2.aşılamam olacak,ilki dış gebelikti,sonra kendiliğinden bir kimyasal gebelik oldu,problemimiz varikoseldi eşim ameliyat oldu 6 ay önce:)

dış gebelik hayatımdaki en güzel anılarımı hayallerimi umutlarımı çaldı evladımla kurduğum hayatımı benden aldı kabusss gibi çöktü üzerime

ama inşş allah nasip ederse ilk aşılamam da bütün bu hüzünler geri de kalır

canım hayırlısını versin Allah bir iki farketmez tabii,ben olmuşken ikisi birlikte olsun istiyorum,ikinci için yine aynı süreç aynı korkular istemiyorum...sende var mı bi gelen giden hala grevde mi kırmızılar

sağol canım çok güzel anlattın,benim korkum spekulum girince ben kasılıyorum ve hsgde kasıldığım için tüplere sıvı gitmedi,yine kasılırsam da tüplerden sperm geçmezse,sonuçta tüp lazım ki aşılama öncesi açık mı diye bakıyorlar

canım atlatacağız,moralli ol,bak hepsi geçecek,biz de burada müjdeler vereceğiz,az kaldı

valla bacımm ya baksana ilkin de bile kök süktürüyolar bize iğneyle kuyu kazmak gibi bişey keşke bu kadar zor olmasaydı herkes gibi bizlerde normal yolla hamile kalabilseydik demek böylesi nasipmiş
hee hala grevdeler gelen yokk daha da gelmezse hafta içi dr gidecem canım baksın bi kist yada başka bişey olmasın:18: amannn ya bişey de yolunda gitse dişimi kırcağım uff sıkıldım artık bu aksiliklerden ne olurda bi kere su aksa da yolunu bulsa
canım atlatacağız,moralli ol,bak hepsi geçecek,biz de burada müjdeler vereceğiz,az kaldı

inşşş canım benim bu günlerde geride kalıcak hepsi gelmiş geçmiş olacak allahın izniyle

hasretim reglin kaç gün geçti,gebelik olurmuş kız

hasretim reglin kaç gün geçti,gebelik olurmuş kız

valla canım bugün itibariyle 7 gün bitti :44::44: ahhh canım keşke öyle bişey olsa rabbim göndermiş olsa mucizesini ama nerdeee eşim aslında kaç gündür tutturuyo gidip test alıp yapalım diye ama ben istemiyorum nasıl olsa yok boşuna üzülmesin istemiyorum aşkım ya o benden çok hevesli

senin kaç gün oldu canım

kızlarr bu akşam bi haber kanalın da bişey izledim çok şaşırdım türk kahvesi gebeliğe engel oluyomuş en çok ta tüp bebek yatıranlar uzak durmalıymış

ayrıca kafein ve gazlı içeceklerde hamileliğe engelmiş :18: gerçi ben hiç birini eve sokmam özellikle gazlı içecek

hayalipapatya canikom sen bugün türk kahvesi keyfi yapmıştın dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…