Aşılama haziran temmuz ağustos 2012 yaptirmayi dusunenler buraya bekliyorum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sakınnn negatif çıksa da beklersin çok erken benim 9. gün 11. gün negatifti 12. gün akşam silik çıktı. bu arada 2 günde değerim 81 den 335 e çıkmış 4 kat katlamış darısı sizlere dualarımdasınızz strese girmeyin oyalancak bişeyler bulun yoğunlaşın başka şeylere dua edin Allahım hayırlı şekilde versin inşallah

sen içmeyeceksin eşine içireceksin ona iyi sana kötü etkisi var.havuçta iyiymiş erkeklere ben eşime bu ay bir şişeye yakın keçiboynuzu pekmezi içirdim etkisini gördük

ya canım benim hiç ümitlemmek istemiyorum aslında bıktım artık negatif görmekten keşke o çift çizgiyi bende görebilsem... senin gerçekten mucize olmuş hiç beklmediğin anda rabbim göndermiş keşke bizim de başımıza gelse
canım zaten bu bi kaç gün olmazsam dr gidecem orda herşey netleşir:18:
yok ya hiç stres yapmıyorum allah en hayırlısını nasip etsin inşşş
sen içmeyeceksin eşine içireceksin ona iyi sana kötü etkisi var.havuçta iyiymiş erkeklere ben eşime bu ay bir şişeye yakın keçiboynuzu pekmezi içirdim etkisini gördük

evet canım bende duymuştum ilişkiden yarım saat önce sade şekersiz türk kahvesi yapıp içilmesi gerekiyomuş bana da kayınpederim gerçek keçi boynuzu pekmezi yani harnup göndermişti ondan vericem bende canım allah çok büyük belki bi faydası olur
havucun da suyu çok faydalıymış

seni çok iyi anlıyorum bende belki 100ün üzerinde test yaptım hatta bitanesi yalancı pozitifti her teste bakışımda şaşı oluyodum güneşe çıkar bak ışıkta bak yan çevir ama zamanı varmış 10. gün olmadı diiiye oturdum saatlerce ağladım... bi gün Allah verecek o zaman geldiğinde iyiki şimdi olmuş diyeceksin Allah vermeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış bekle ve gör

selam kızlarr yaa beklemek cookk zor bugün aşılamamı yaptıralı 3 gün oluyo zaman geçmiyo valla :18:

beteraycım bebişini ALLAH kucagına da almayı nasip etsin inşallahh..sana bir sorum olucak kaç milyonla aşılama yaptırdınız cnm..birde ilk asılaman mı kac yumurtan vardı boyutları neydi?? tşkler canım

hayırlı uğurlu olsun inşallah sonucu güzel gelsin...canım eşimin sperm sayısını bilmiyorum ama doktor sayı iyi olursa iki rahimede yaparız demişti (çift rahimliyim) yeterliymiş ki iki tarafa da yaptı.2 yumurtam oldu biri sağ rahimde biri sol rahimde sağdaki küçüktü 15mm soldaki 18mm di çatlatma iğnesi yapıldı hemen ertesi gün yani 24 saat sonra aşılamam oldu çok yatmadım 25-30 dk sonra gidip örtmen evinde yattım ilçeden geldiğimiz için doktor aynı gün ve ertesi gün ilişki önerdi. başka soru varsa sor canımm Allah hepinizin hepimizin yardımcısı olsun herşey hayal gibi size de yaşatsın en kısa zamanda

amin inşallahh canımm olumlu olur sonucum cok istiyorumbizimde normalde sayı iyidi ama asılama günü stresten mi ne 9milyon la yapıldı o biraz kafamı kurcalıyo..gerci 1 milyon bile olsa döllenecek biri ama işte :18:

amin inşallahh canımm olumlu olur sonucum cok istiyorumbizimde normalde sayı iyidi ama asılama günü stresten mi ne 9milyon la yapıldı o biraz kafamı kurcalıyo..gerci 1 milyon bile olsa döllenecek biri ama işte :18:

bizimki de 1 günlük perhizdi olacağı varsa olur ben girerken stresten çok ağladım 10. günn lekem oldu ona ağladım streslydim ama olacağı varmış oldu kaç yumurta vardı kaç mm

bizimki de 1 günlük perhizdi olacağı varsa olur ben girerken stresten çok ağladım 10. günn lekem oldu ona ağladım streslydim ama olacağı varmış oldu kaç yumurta vardı kaç mm

haklısın cnm olacagı varsa olur gercekten..benim en son kontrolde sagda 16.5 solda 13 tü ogün son ken 125 ml puregon vurdum 2-3 mm daha büyümüşlerdir..aşılamaya girecegim an bakmadı tam bilmiyorum ama yaklasık 19 ve 16 gibi sag tarafım agrıyo sürekli

aman Allahımmmmmmmmmm,ben günde 3 posta türk kahvesi içiyorum,kalorisiz diye bol bol hüpletiyordum,hemen bunu da kesmeliyim yaaaa,benim 5 gün oldu

aman Allahımmmmmmmmmm,ben günde 3 posta türk kahvesi içiyorum,kalorisiz diye bol bol hüpletiyordum,hemen bunu da kesmeliyim yaaaa,benim 5 gün oldu

evet canım zararın neresinden dönersen kardır ohhhh maşallah bide günde 3 posta

canım ya senin çok fazla geçmişi ki:44: bugün benim 9 gün oldu resmen beni protesto ediyo

yok bitane ya eşim dün o kadar sıcakta gidip nöbetçi eczane aradı buldu bi hevesle getirdi ama sonuç yine kocaman negatiffff belki bu kez dedik tedavi öncesi bi mucize olur ama daha vakti zamanı değilmiş sağlık olsun allahım neyi ne zaman verecğini çok iyi bilir eli ayağı düzgün sağlıklı olsun gersi önemli değil
aynen bende canım o test çubuğunu şekilden şekile sokuyorum belki göz yanılması olur diye ama nerdeee tek çizgi görmekten gözlerim bozuldu

hiç isyan etmiyorum rabbim bi kapıyı kapatır diğerini açar mutlaka bizim için de açılmış bi hayır kapısı olacak rabbim sevdiği kullarını sınarmış derdi veren o dermanımızı verecek olan da o

evet canım zararın neresinden dönersen kardır ohhhh maşallah bide günde 3 posta

canım ya senin çok fazla geçmişi ki:44: bugün benim 9 gün oldu resmen beni protesto ediyo

eşin heveslenip üzülmesin diye mi test yaptırmıyorsun,sen kendin yaptır pozitifse müjde ver bacım,nasıl sabrediyorsun kız,bu arada benim dikişler iltihap olmuş,bi antibiyotik daha başladım,artık kaç ay gecikir benim regl bilmem

canım senin nasıl gidiyo günler yavaş yavaş geçiyo kaç gün kaldı test yapmana inşş pozitifi görürsün tatlım

hayalipapatyam da burdaymışşşşşş

tatlım idrarla bakılana inanma ne olur,kardeşim 7 aylık hamileyken geyik olsun diye o testlerden yaptık negatif çıktı!!!!!düşün artık,o ttestlerin genelde tarihi geçmiş oluyormuş,eczacı bir arkadaşım fuarlardan 25 krşa bolca aldım tüketemedim demişti,yani kan testi yaptırmadan emin olma

canım senin nasıl gidiyo günler yavaş yavaş geçiyo kaç gün kaldı test yapmana inşş pozitifi görürsün tatlım

hayalipapatyam da burdaymışşşşşş

valla cok yavas geciyo ya hasretim bugün 4.günüm 11 gün var daha nasıl gececekse o günler:18:bana doktor 15gün sonra test yaptır regli olmazsan dedi..inşallahh olmam Rabbim melegimi göndermiştir inşallahh bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…