- 2 Ekim 2010
- 1.333
- 535
- 123
- 43
- Konu Sahibi aysegul21072008
-
valla canım bugün itibariyle 7 gün bitti :44::44: ahhh canım keşke öyle bişey olsa rabbim göndermiş olsa mucizesini ama nerdeeeeşim aslında kaç gündür tutturuyo gidip test alıp yapalım diye ama ben istemiyorum nasıl olsa yok boşuna üzülmesin istemiyorum aşkım ya o benden çok hevesli
senin kaç gün oldu canım
kızlarr bu akşam bi haber kanalın da bişey izledim çok şaşırdım türk kahvesi gebeliğe engel oluyomuşen çok ta tüp bebek yatıranlar uzak durmalıymış
ayrıca kafein ve gazlı içeceklerde hamileliğe engelmiş :18: gerçi ben hiç birini eve sokmam özellikle gazlı içecek
hayalipapatya canikom sen bugün türk kahvesi keyfi yapmıştın dimi
ya canım benim hiç ümitlemmek istemiyorum aslında bıktım artık negatif görmekten keşke o çift çizgiyi bende görebilsem...sakınnn negatif çıksa da beklersin çok erken benim 9. gün 11. gün negatifti 12. gün akşam silik çıktı. bu arada 2 günde değerim 81 den 335 e çıkmış 4 kat katlamış darısı sizlere dualarımdasınızz strese girmeyin oyalancak bişeyler bulun yoğunlaşın başka şeylere dua edin Allahım hayırlı şekilde versin inşallah
sen içmeyeceksin eşine içireceksin ona iyi sana kötü etkisi var.havuçta iyiymiş erkeklere ben eşime bu ay bir şişeye yakın keçiboynuzu pekmezi içirdim etkisini gördük
ya canım benim hiç ümitlemmek istemiyorum aslında bıktım artık negatif görmekten keşke o çift çizgiyi bende görebilsem...senin gerçekten mucize olmuş hiç beklmediğin anda rabbim göndermiş keşke bizim de başımıza gelse
canım zaten bu bi kaç gün olmazsam dr gidecem orda herşey netleşir:18:
yok ya hiç stres yapmıyorum allah en hayırlısını nasip etsin inşşş
evet canım bende duymuştum ilişkiden yarım saat önce sade şekersiz türk kahvesi yapıp içilmesi gerekiyomuşbana da kayınpederim gerçek keçi boynuzu pekmezi yani harnup göndermişti ondan vericem bende canım allah çok büyük belki bi faydası olur
havucun da suyu çok faydalıymış
selam kızlarr yaa beklemek cookk zor bugün aşılamamı yaptıralı 3 gün oluyo zaman geçmiyo valla :18:
beteraycım bebişini ALLAH kucagına da almayı nasip etsin inşallahh..sana bir sorum olucak kaç milyonla aşılama yaptırdınız cnm..birde ilk asılaman mı kac yumurtan vardı boyutları neydi?? tşkler canım
amin inşallahh canımm olumlu olur sonucum cok istiyorumbizimde normalde sayı iyidi ama asılama günü stresten mi ne 9milyon la yapıldı o biraz kafamı kurcalıyo..gerci 1 milyon bile olsa döllenecek biri ama işte :18:
beteraycım birde sürekli benim sag yumurtalıgıma agrı giriyo igne batar gibi oluyo sendede böyle oldumu
bizimki de 1 günlük perhizdi olacağı varsa olur ben girerken stresten çok ağladım 10. günn lekem oldu ona ağladım streslydim ama olacağı varmış oldu kaç yumurta vardı kaç mm
kızlarr bu akşam bi haber kanalın da bişey izledim çok şaşırdım türk kahvesi gebeliğe engel oluyomuşen çok ta tüp bebek yatıranlar uzak durmalıymış
ayrıca kafein ve gazlı içeceklerde hamileliğe engelmiş :18: gerçi ben hiç birini eve sokmam özellikle gazlı içecek
hayalipapatya canikom sen bugün türk kahvesi keyfi yapmıştın dimi
aman Allahımmmmmmmmmm,ben günde 3 posta türk kahvesi içiyorum,kalorisiz diye bol bol hüpletiyordum,hemen bunu da kesmeliyim yaaaa,benim 5 gün oldu
sakınnn negatif çıksa da beklersin çok erken benim 9. gün 11. gün negatifti 12. gün akşam silik çıktı. bu arada 2 günde değerim 81 den 335 e çıkmış 4 kat katlamış darısı sizlere dualarımdasınızz strese girmeyin oyalancak bişeyler bulun yoğunlaşın başka şeylere dua edin Allahım hayırlı şekilde versin inşallah
evet canım zararın neresinden dönersen kardırohhhh maşallah bide günde 3 posta
canım ya senin çok fazla geçmişi ki:44: bugün benim 9 gün oldu resmen beni protesto ediyo
yok bitane ya eşim dün o kadar sıcakta gidip nöbetçi eczane aradı buldu bi hevesle getirdi ama sonuç yine kocaman negatiffffbelki bu kez dedik tedavi öncesi bi mucize olur ama daha vakti zamanı değilmiş sağlık olsun allahım neyi ne zaman verecğini çok iyi bilir eli ayağı düzgün sağlıklı olsun gersi önemli değil
aynen bende canım o test çubuğunu şekilden şekile sokuyorum belki göz yanılması olur diye ama nerdeee tek çizgi görmekten gözlerim bozuldu
hiç isyan etmiyorum rabbim bi kapıyı kapatır diğerini açar mutlaka bizim için de açılmış bi hayır kapısı olacakrabbim sevdiği kullarını sınarmış derdi veren o dermanımızı verecek olan da o
canım senin nasıl gidiyo günler yavaş yavaş geçiyo kaç gün kaldı test yapmanainşş pozitifi görürsün tatlım
hayalipapatyam da burdaymışşşşşş
canım senin nasıl gidiyo günler yavaş yavaş geçiyo kaç gün kaldı test yapmanainşş pozitifi görürsün tatlım
hayalipapatyam da burdaymışşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?