- 23 Ocak 2012
- 948
- 38
- 123
- Konu Sahibi aysegul21072008
-
canım senin nasıl gidiyo günler yavaş yavaş geçiyo kaç gün kaldı test yapmanainşş pozitifi görürsün tatlım
hayalipapatyam da burdaymışşşşşş
yok bitanem ya yaptım melsef bende çok pozitifi görmek istedim ama yine negatiffffeşin heveslenip üzülmesin diye mi test yaptırmıyorsun,sen kendin yaptır pozitifse müjde ver bacım,nasıl sabrediyorsun kız,bu arada benim dikişler iltihap olmuş,bi antibiyotik daha başladım,artık kaç ay gecikir benim regl bilmem
tatlım idrarla bakılana inanma ne olur,kardeşim 7 aylık hamileyken geyik olsun diye o testlerden yaptık negatif çıktı!!!!!düşün artık,o ttestlerin genelde tarihi geçmiş oluyormuş,eczacı bir arkadaşım fuarlardan 25 krşa bolca aldım tüketemedim demişti,yani kan testi yaptırmadan emin olma
ne canım işteeeburadayım canım olmazmıyım hiç
valla cok yavas geciyo ya hasretim bugün 4.günüm 11 gün var daha nasıl gececekse o günler:18:bana doktor 15gün sonra test yaptır regli olmazsan dedi..inşallahh olmam Rabbim melegimi göndermiştir inşallahh bana
ne canım işteee
stres yapmamaya çalış canım ama bebişin varsa bile allah korusun meleğiniinşş canım hiç gelmez de 9 ay sonra bebğini kucağın da görürsün
herhangi bi değişme oldu mu canım tuhaf belirtiler falan :44::44:
inşallahh canım ..güzel dileklerin için cokk sagol inşallahh olmuştur zor sürecler cünkü..belirti falan bu kadar erken olmaz heralde ama catlatma ignesini vurdugumdan beri gögüslerime dokunamıyorum onun etkisi biliyorum
kızlarrr bugün dr randevusu aldım saat 7 ye bakalım ne diyecekinşş herşey yolundadır kist falan yoktur :18:
inşallahh hersey yolundadır canım da sen de bir an önce tedaviye başlarsın hatta gerek kalmadan inşallahh hamile oldugunu ögrenirsin inşallahh canım benim
malesef canım dr geldim ama yine bişey yok dr geç döllemme olasığı olabilir diyo ama ben artık hiiiiiç inanmıyorum adetim gelsin diye bi iğne verdi yarısını yaptır dediyaptırdım çok fena ağrıdı acıdı artık canım yanmasın üzülmesin istiyorum ufffff
selam canım 3 yumurtayla bırak 1 yumurta ile bile asılama yapılıyor sen hangi hastaneye gidiyorsun ve esinin sperm ssayısı nedirr?? 5 milyonun altındamı??sayınız 5 milyonun altndaysa tüp önerebilir ancaa..
hem 3 ten fazla yumurta oluşursa bazı doktorlar cogul gebelik olabilecegi için aşılamayı erteliyor bilee.
geçmiş olsun canım allah şifanı versinSelam Arkadaşlar,
Bir süredir takip ediyorum burayı. Bende nisan ayında dış gebelik yaşadım doktor bir daha ki sefere aşılama yaparız demişti. Dün itibariyle Rahim filmi çektirdim kanallar temiz sorun yok. Fakat yumurta sayısı 3 dedi bu durumda aşılamaya da gerek yok direkt tüp bebek diyor. Eşimde sperm hareketliliğinde sorun var. Tabi benim bu süreçleri araştırıp bir karar vermem lazım. Bu aşamada yardımlarınızı rica ediyorum. Ben istanbuldayım. Kim nerede hangi doktoru tavsiye ediyor? bu işlerin birde bütçe bölümü var nedir masrafları? Doktor tüp bebek için zaman kaybetme dedi ama bilemedim.... önce aşılamayı denesem mi %5 şans dedi...
Herkese allah yardımcı olsun. oluyor demek ki :Tüm bunları erkekler yaşasaydı dünya bayağı tenha bir yer olurdu.. :))
hakkında hayırlısı olsun arkadasım..inşallahh en yakın zamanda Rabbim melegini verir sana ee tabiki banada
Selam Gülgüzeli :)
Sperm sayısı 36 milyon yazıyor normal dedi. ama hareketlilik %75 üstü olması lazım %51 de evet zamanla bebeğiniz olur. Yaş bu arada 38 buçuk. ama sende de Yurmurta rezervi normal kadınlarda 10-12 arası fena değil dediğimiz sayı 5-6 ama sende 3 bu nedenle aşılama şansında düşük dedi. dr. Özay Oral gittim. Ama aşılama süreci %5 tutma ihtimali diyor hiç önermiyor. Bana bıraktı kararı... Bende başka bir doktora daha gidip netleştirmek gerekiyorsa aşılamayla başlamak niyetindeyim.. Sen kimi önerirsin Dr olarak?
geçmiş olsun canım allah şifanı versin
canım bende dış geblik geçirdim hata benim sağ tüpüm bile alındı dr bana bu şartlarda bile tüp bebek değil de aşılama önerdiayrıca senin 3 tane yumurtan varmış dah ne olsun kaç tane olacaktı ki rabbim istese bi tane den bile nasip eder daha aşılamayı bile denemeden nasıl karar vermiş onu da anlamadım ve hiç aşılama olmadan devlet tüp bebek parasını karşılamıyo daha dün ben dr danıştım böyle taviler aşama aşama gidiliyomuş
tabi yine sen bilirisn canım ya da başka bi dr daha git bakalım o ne diyecek
Sanada çok geçmiş olsun. Bir anlasam şu doktorları bu 3. doktor değiştirdiğim. Önceki operasyonu yaptı ama Laporoskopi yapacağına acık ameliyat yapıp beni bir güzel kesti.. Söylememe rağmen.. neyse Başka doktor araştırmaya başladım bile. Sen Aşılama yaptırdın mı? nasıl durumun
geçmiş olsun canım allah şifanı versin
canım bende dış geblik geçirdim hata benim sağ tüpüm bile alındı dr bana bu şartlarda bile tüp bebek değil de aşılama önerdiayrıca senin 3 tane yumurtan varmış dah ne olsun kaç tane olacaktı ki rabbim istese bi tane den bile nasip eder daha aşılamayı bile denemeden nasıl karar vermiş onu da anlamadım ve hiç aşılama olmadan devlet tüp bebek parasını karşılamıyo daha dün ben dr danıştım böyle taviler aşama aşama gidiliyomuş
tabi yine sen bilirisn canım ya da başka bi dr daha git bakalım o ne diyecek
Sanada çok geçmiş olsun. Bir anlasam şu doktorları bu 3. doktor değiştirdiğim. Önceki operasyonu yaptı ama Laporoskopi yapacağına acık ameliyat yapıp beni bir güzel kesti.. Söylememe rağmen.. neyse Başka doktor araştırmaya başladım bile. Sen Aşılama yaptırdın mı? nasıl durumun
ben bu zaman kadar gittiğim dr sayısını unuttum vallaama şimdi bulduğum prof çok iyi allanın da en iyilerden biriymiş inşş bana da şifa olacak ilk aşılamamı da o yapacak önümüzdeki ay allah nasip kısmet ederse
bende canım aynı anda hem laporoskopi hemde açık ameliyat kasığım da hep kesik var ve normal doğum yasakama keşke olsun da ben yine kesilmeye razıyım
çok iyi bi dr bulmaya çalış canım bu işlerde güvenilir eller çok önemli allah yardımcın olsun şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?