- Konu Sahibi aysegul21072008
-
Arkadaşlar Merhaba,
Ben ayın 05 de aşılama yaptırdım. Aşırı derecede baş dönmesi ve halsizlik var. Bacaklarım da müthiş agrıyor. Özllikle fazla oturunca. Sizdede bu şekil belirtiler varmı? İlacın yan etkisi ola bilirmi?
kızlar bende 16 temmuzda doktora gıdecegım ve ılaclarımı alacagım ben klomen kullandım gecen adet oldugumda 5 gun ama yumurtalar cevap vermedı doktor hemen ıgneyle baslayalım dedı zaten yasım 31 bır yıldır doktora gıdıyorum baska nedenler cıkmıstı asırı kanamam olmustu onun tedavısı her sey bıttı 5 aydır duzene gırdı hormonlarım ama yurmurtalar tembel gelısmıyo o yuzden temmuz 16 ıgneye baslanacak nasıl oluyor ne yapılıyor hıc bılmıyorum buradakı butun yazıları okudum nasılda destek oluyorsunuz bırbırınıze farkında olmadan ınsan rahatlıyor burda Rabbım hepınıze hayırlısını versın bır cok kısının seruvenını okudum roman gıbı beklemelerı heyecan umıtsızlık sevınc hersey bır arada sonuz olarak bır gercek var herseyın vaktı zamanı bunuda ogrendım.... kızlar sıze sorum olacak ben ıgneler olacakmısım sabah aksam artı ılac alacakmısım bır hafta on gun doktor geleceksın dedı her gun sanırım degerlere bakmak ıcın ama bu tahlıl ne tahlılı onu anlamadım cok para tutarmı acaba bunuda bılmıyorum ozele gıdıyorum hersey ıyı olsun dıye ama maddıyatta benı sıkıyor hersey ustume gelıyor sankı eger benım gıbı olanlar varsa merak eıdyorum kac paraya cıkıyor benım gıttıgım hastane asılama 500 yıkama 200 ıgne ve ılaclar 200 tutar dedı ama tahlıllerı soylemedı eger cok tutarsa sanırım yaptırmayacagım bızım ısımız zor hem maddıyatı dusun hem bebısı dusun hem onu hem bunu basımı kaldıramıyorum agrıdan neyse sanırım cok konustum sıkmıyım sızı
selam hanzade bende bu ayın 6 sında aşılama yaptırdım ama bende bacak agrısı yok..halsizlik uyku hali var gögüslerde acı var ..
Hayırlı olsun Arkadaşım tedevin. İnşallah meleklerimize kavuşuruz. Benim ilk aşılamam tutmuştu. Sonra düşükle sonuçlandı.Ondada baş dönmesi halsizlik vardı ama bu bacak agrıları yoktu. Şiddetli kasıklarımda agrı olurdu. Karnımın üstüne yatamazdım. Şimdi o yok. Bu aşılamadan benim pek umudum yok. Eger tutmadıysa Tüp bebek için koşturmaya başlıyacagım.... Yınede inşallah güzel haberleri paylaşırız burada. Daha önceki topikte benne tedaviye başlayan bir çok arkadaş şu an hamile. Bu topikte öyle olur inşallah.
selam hasretim nasılsın ??
iyiyim bitanem sen nasılsınnasıl gidiyo kaç gün kaldı test yapmana :18::18::18:
yeni arkadaşlar gelmişşş topiğimize ne güzellll
slm canım aşılaman hayırlı olsun inşş tutmuştur canım bize de burda hayırlı haberini verirsinnArkadaşlar Merhaba,
Ben ayın 05 de aşılama yaptırdım. Aşırı derecede baş dönmesi ve halsizlik var. Bacaklarım da müthiş agrıyor. Özllikle fazla oturunca. Sizdede bu şekil belirtiler varmı? İlacın yan etkisi ola bilirmi?
kızlar bende 16 temmuzda doktora gıdecegım ve ılaclarımı alacagım ben klomen kullandım gecen adet oldugumda 5 gun ama yumurtalar cevap vermedı doktor hemen ıgneyle baslayalım dedı zaten yasım 31 bır yıldır doktora gıdıyorum baska nedenler cıkmıstı asırı kanamam olmustu onun tedavısı her sey bıttı 5 aydır duzene gırdı hormonlarım ama yurmurtalar tembel gelısmıyo o yuzden temmuz 16 ıgneye baslanacak nasıl oluyor ne yapılıyor hıc bılmıyorum buradakı butun yazıları okudum nasılda destek oluyorsunuz bırbırınıze farkında olmadan ınsan rahatlıyor burda Rabbım hepınıze hayırlısını versın bır cok kısının seruvenını okudum roman gıbı beklemelerı heyecan umıtsızlık sevınc hersey bır arada sonuz olarak bır gercek var herseyın vaktı zamanı bunuda ogrendım.... kızlar sıze sorum olacak ben ıgneler olacakmısım sabah aksam artı ılac alacakmısım bır hafta on gun doktor geleceksın dedı her gun sanırım degerlere bakmak ıcın ama bu tahlıl ne tahlılı onu anlamadım cok para tutarmı acaba bunuda bılmıyorum ozele gıdıyorum hersey ıyı olsun dıye ama maddıyatta benı sıkıyor hersey ustume gelıyor sankı eger benım gıbı olanlar varsa merak eıdyorum kac paraya cıkıyor benım gıttıgım hastane asılama 500 yıkama 200 ıgne ve ılaclar 200 tutar dedı ama tahlıllerı soylemedı eger cok tutarsa sanırım yaptırmayacagım bızım ısımız zor hem maddıyatı dusun hem bebısı dusun hem onu hem bunu basımı kaldıramıyorum agrıdan neyse sanırım cok konustum sıkmıyım sızı
iyiyim bende canım ne olsun işte meraklı bekleyiş devam ediyo..bugün tam bir hafta oldu 8 gün kaldı..bazı kişiler 12.günde kanda test yaptırıp ögrenmişler ama olumsuz olursa cok yıkılırım bilmiyorum ..12.günde kanda baktırırsam 5 gün kalmış oluyo ..
evet yeni arkadaslarda gelmiş güzel olmuş hoşgelmişler
inşallahh olur canım da bende artık rahat bi nefes alırım..inşallah Rabbim utandırmaz.melegim benimledir inşallahh..
senin durumuna gelirsek
gercekten durumu dahada karmaşkılastırmıs doktor..acaba olabilecek gec döllenme bir gebelikten mi süpelendi canım..test falan yapmışmıydın??igne vermesi kafa karıştırıcı gercekten..muayene edip direk adet söktürücü vermesi gerekirken??keşke sorsaydınn
hıı şimdi aklıma geldi banada progston verdi doktor orda adet söktürücü olarakta verildigi yazıordu cnm
ya canım dr soruyorum kesin bişey yok diyo kese falan göremiyorum ama geç döllenme de olmuş olabilir diyo off fala kafam karmakarışık oldu böyle ikilemde kalmak daha zor bi durum
az önce de hafifi pempe bi lekelenmem gelmiş belki de geliyo artık galiba kırmızılar
canım üzülme zaten bebşten degilse adetiinin başlaması iyi olur senin için ..bir an önce önünü görürsün ne tedavi yaptıracaksan yaptırırsın ..yada yaptıracakmısın diyeyim hangi hastaneye gidiyorsun istanbulda mısın ?? ayy ne kadar soru sordum öylee
canım ya sonun da beliriszlikten kurtuldum kahverengi lekenlenmem başladı geliyo sonun da kırmızlarya bende beklemektne kurtuldum hiç olmazsa bi an önce tadviye başalarım:31unuttun galiba canım önümüzdeki ay aşılamam yapılacak ilk 3 gün için de gidip hormon testimi ve raporumu çıkartacağım herşeyin hayırlıs olur hakkımda canım
hadi bakalım sen önden gitt müjdeni ver inşş bizde arkandan geliyoruz
Arkadışım hayırlı olsun tedavin. İnşallah en kısa sürede bebişlerimize kavuşuruz.
Ben devlet hastanesinde tedavimi oluyorum. Rapor çıkarttıgım için 2 aşılamaya yetecek kader ilaç verdiler 530 TL civarında tuttu. 200 TL ilaç için çok düşük bir fiyat geldi bana. Gonol-F kullandım. Gerçektende 1 günde 2-4 mm arası yumurtaların büyümesini saglıyor. Diger işlemler için ücret ödemedim. Devlet hastanesinde ücretsiz yaptırıyorsun.Kan Tahlili-Smir-kültür testi-Rahim filmi .İki aşılama yapıp sonuç alamazsan tekrar heyet raporu alıyorsun. Bu sefer 10 farklı Doktora görünmen gerekli 2 kezde tüp bebek yaptıra biliyorsun. İlaçlar tüp bebekte tedavisinde daha pahalı.1.000TL civarı birde hastaneye 400 TL civarında para yatırıyorsun.Sen nerde yaptırıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?