- Konu Sahibi aysegul21072008
-
canım hayırlı olsun aşılaman rabbim utandırmasın inşşş pozitifi görürsünKızlar benim yazdıklarımı kimse görmedi mi kimsecikler bir şey yazmamış
Ben yine de yazayım bugün son iğnemi vuruldum gece 12 de çatlatma iğnemi vurulucam.Cumartesi günü de inşallah aşılamam yapıacak.
Yumurta sayım biraz fazla ohss olurum diye doktorum korktu biraz ama tedaviyi iptal etmedi.İkiz olursa karışmam dediCanıma minnet benim olsun da ikiz olsun.
12. günü de yani ayın 26sında kanda hcg'ye bakacak doktorum inşallah hayırlı haberi alacağız.
Ayşegülcüm ilk sayfadaki listede benim tarihim yazmıyor onu ekleyebilirsen çok sevinirim.Hepimizin aşılamaları hayırlı olsun, kucaklarımız bebeklerimizle dolsun inşallah.
amiiiiiin canım rabbim hepimizi bu sıkıntılardan kurtarıp feraha ulaştırsınnn inşşşştesekkur ederım canım benım ınsaallah hepımız hayırlısıyla bu sıkıntılardan kurtuluruz ben ozelde yaptırıyorum ama sıgortalı olarak doktor kullanacagım ılacların fıyatı 2 3 mılyar ama ben sana heyet raporu cıkartacagım dedı 200 falan tutar dedı artık bılmıyorum ne kullanacagımı cunku herseyde yenıyım :)))
hasretım ve dıger arkadaslara hayırlısıyla bebişlerınıze kavusmanızı dılıyorum bu gunler cok mubarek gunler helede ramazan ayı her gece dua edersek elbet kadır gecesıne denk gelırız kızlar o yuzden her gece dua edelım :))) bende haftaya baslıyorum bakalım hayırlısı heyecannnnnnnnnlıyım umutsuzum ama Rabbımden umıdımıde kesmıyorum cok karısık duygularmıs
kızlar bende allah nasip ederse yarın aşılamam için ilk adımı atıyorumhormon tahlili ve rapor çıkartacağım önümüzdeki ay da aşılamam olacak
bu ay yine boş geçecek ahh keşke aşılama öncesi bi süpriz olsaa
Kızlar benim yazdıklarımı kimse görmedi mi kimsecikler bir şey yazmamış
Ben yine de yazayım bugün son iğnemi vuruldum gece 12 de çatlatma iğnemi vurulucam.Cumartesi günü de inşallah aşılamam yapıacak.
Yumurta sayım biraz fazla ohss olurum diye doktorum korktu biraz ama tedaviyi iptal etmedi.İkiz olursa karışmam dediCanıma minnet benim olsun da ikiz olsun.
12. günü de yani ayın 26sında kanda hcg'ye bakacak doktorum inşallah hayırlı haberi alacağız.
Ayşegülcüm ilk sayfadaki listede benim tarihim yazmıyor onu ekleyebilirsen çok sevinirim.Hepimizin aşılamaları hayırlı olsun, kucaklarımız bebeklerimizle dolsun inşallah.
kızlar bende allah nasip ederse yarın aşılamam için ilk adımı atıyorumhormon tahlili ve rapor çıkartacağım önümüzdeki ay da aşılamam olacak
keşke canım hepimizin başına öyle süprizler olsa kendiliğinde gelseler ne güzel olur hiç beklenmedik bi anda allah çok büyüktür olursa olur olmazsa şansımızı aşılamada deneyeceğizHayırlısı olsun canım.Belli mi olur Rabbim ol desin yeter ki.Benim bi tanıdığım tüp bebek için gün sayıyordu, adet olacaktı tüp bebek tedavisine başlayacaklardı ama adet olmadı, hamileydi.Hiç belli olmaz sen umudunu kaybetme.
Hepimiz için hayırlısı yarım saat sonra çatlatma iğnesini vurdurmaya gideceğim ama kafam karışık çünkü ovitrelle vurulucam benim bildiğim göbekten vuruluyor, baktım tüm vurulanlar göbekten ya da koldan cilt altına yaptırmış ama benim doktorum kalçadan kas içine yapılacak dedi.Anlamadım gitti ya
selam canım hoşgeldin aramıza..tedavin hayırlı olsun arkadasım bende 6 sında ilk aşılamamı yaptırdım gün sayıyorum yani..Rabbim hayırlısıyla bebeklerimizi bizlere kavusturur inşallahh..benim 2 tane yumoşum vardı senin kaç tane ki ..
hadi hayırlısı bakalım hasretim..hakkında hayırlısı olsun inşallahh ..belkideee bebişinn sana ceeeeeee yaparrr
selam canım hoşgeldin aramıza..tedavin hayırlı olsun arkadasım bende 6 sında ilk aşılamamı yaptırdım gün sayıyorum yani..Rabbim hayırlısıyla bebeklerimizi bizlere kavusturur inşallahh..benim 2 tane yumoşum vardı senin kaç tane ki ..
hadi hayırlısı bakalım hasretim..hakkında hayırlısı olsun inşallahh ..belkideee bebişinn sana ceeeeeee yaparrr
keşke canım hepimizin başına öyle süprizler olsa kendiliğinde gelseler ne güzel olur hiç beklenmedik bi anda allah çok büyüktür olursa olur olmazsa şansımızı aşılamada deneyeceğiz
canım bende o iğneden 2 kez olmuştum ama bana hep göbekten yapıldı :44: bi arkadaşım var oda 5 kez falan olmuştu onunnda hep göbektan yapılmıştı sen bi kez daha dr sor istiyosan
inşş canım bakalım bu kadar koşturmaya uğraşmaya hayır mı olcak yoksa şer miisabahın 7 beri eşimle peşisan olduk ordan oraya gönderiyolar kan verdik onun sonucunu 3 kadar bekledik rapor için dosya falan açtırdık 2 hafta sonra ilaçlarımı alırım artık allah nasip ederse inşşş
veee en son geriye aşılamam kalacak allahım inşş şans benden yana olur sol tüpten yurmutlarım önümüzdeki ayy
Amin canım inşallah.Benim büyük gün yarın. Ben pko olduğum için biraz fazla yumurtam oldu dün 9-10 taneydi doktorum ikiz olursa karışmam dedi:)
Hakkımızda hayırlısı artık.Senin test tarihin yaklaşıyor ne güzel.12. günü mü yaptıracaksın testi?
Allah'tan ümit kesilmez canım. Sen klomen falan kullandın mı? Sorun ne ?
Dün gece 12'de yaptırdım iğnemi hemşireye kalçadan yapılacakmış dedim hayır koldan dei koldan yaptı.Bugün doktorumu aradım sorun olmaz dedi.
Ama ben 1 saattir ölüyorum ağrıdan.Oturamıyorum bile.Nasıl bir şişlik var ya anlatamam.Bir tedavi döneminde ohss olmuştum yani yumurtaların fazla ve büyük olmasından dolayı karnım su toplamıştı.Şimdi yine öyle olacak diye korkuyorum.Acaba ovitrelle'nin etkisi olabilir mi bu?
benden doktor sadece resım ıstedı baska bırsey ıstemedı Allahım ya cok heyecanlıyım umutluyumda bılmıyorum ıcım kıpır kıpır aslında cok rahat bır ınsanım belkıde kımseye bellı etmemeye calısıyorum hayırlısı olsun ben pazartesı baslayacagım yanı ılacları alacagım sanırım 20 sı gıbı ılacları yukleyıp yumurtalıklarımı resetlıcem :)))) en son doktorumda oyle demıstı resetlendı :)))
keşke canım hepimizin başına öyle süprizler olsa kendiliğinde gelseler ne güzel olur hiç beklenmedik bi anda allah çok büyüktür olursa olur olmazsa şansımızı aşılamada deneyeceğiz
canım bende o iğneden 2 kez olmuştum ama bana hep göbekten yapıldı :44: bi arkadaşım var oda 5 kez falan olmuştu onunnda hep göbektan yapılmıştı sen bi kez daha dr sor istiyosan
inşş canım bakalım bu kadar koşturmaya uğraşmaya hayır mı olcak yoksa şer miisabahın 7 beri eşimle peşisan olduk ordan oraya gönderiyolar kan verdik onun sonucunu 3 kadar bekledik rapor için dosya falan açtırdık 2 hafta sonra ilaçlarımı alırım artık allah nasip ederse inşşş
veee en son geriye aşılamam kalacak allahım inşş şans benden yana olur sol tüpten yurmutlarım önümüzdeki ayy
Amin canım inşallah.Benim büyük gün yarın. Ben pko olduğum için biraz fazla yumurtam oldu dün 9-10 taneydi doktorum ikiz olursa karışmam dedi:)
Hakkımızda hayırlısı artık.Senin test tarihin yaklaşıyor ne güzel.12. günü mü yaptıracaksın testi?
anladım canım yarın büyük gün inşallahh bebişlerin sana sımsıkı tutunurlar..bugün benim 8.günümdü sürekli sag kasıgım sancıdı büyük olan yumurtamda otaraftaydı yoksaa? dedim kendi kendi bebişim mi yapıyo bunları..canımm Allahh yardım etsin aşılama süreci bi ayrı stres..yaptırıyorsun bu sefer bekleme süresi dahada bir stres oluşuyo..gecmiyo günler..inşallahh Rabbim melegini sana nasip eder yarın..doktor bana 15.gün test yaptır dedi ama 12.gündede kanda belli oluyomuş bilmiyorum cnm kararsızım ..
Allah'tan ümit kesilmez canım. Sen klomen falan kullandın mı? Sorun ne ?
Dün gece 12'de yaptırdım iğnemi hemşireye kalçadan yapılacakmış dedim hayır koldan dei koldan yaptı.Bugün doktorumu aradım sorun olmaz dedi.
Ama ben 1 saattir ölüyorum ağrıdan.Oturamıyorum bile.Nasıl bir şişlik var ya anlatamam.Bir tedavi döneminde ohss olmuştum yani yumurtaların fazla ve büyük olmasından dolayı karnım su toplamıştı.Şimdi yine öyle olacak diye korkuyorum.Acaba ovitrelle'nin etkisi olabilir mi bu?
öyle canım son ana kadar hep bi umut vardır...valla canım dr pko yok diyo rahim temiz ama gebelik olmuyo galiba sebebpsiz infertilite
bütün işlemler bitti şimdi en heyecanlı bekleme süresine geçtin allah yardımcın olsun rabbim sonunu hayır etsin inşşilk önce gülgüzeli sonra sen kısmetse güzel haberlerinizi veririsiniz
canım dr sorun yoksa yoktur zaten herşey olmuş bitmiş düşünmemeye çalış bundan sonrası rabbime kalmış
ben 4 ay kadar klomen ve 2 kez çatlatma iğnesi oldum ama boşa zaman kaybetmişimben çatlatma iğnesi oldıuktan sonra hiçbişey hissetmiyodum galiba benim yumurtaları çatlatamıyodu
senden tek resim mi istedilerr
valla benden istemedikleri şey kalmadıbenim eşimin nüfus kayıt örneği evlilik cüzdanı fotokopisi eşimin sperm testi hormon testimm
bende çok umutluyum ya allahım inşş bu kez böyle nasip etmiştir
canımmmm nerelerdesinn merak ettim seniiii :44::44:
canım ya sonun da beliriszlikten kurtuldum kahverengi lekenlenmem başladı geliyo sonun da kırmızlarya bende beklemektne kurtuldum hiç olmazsa bi an önce tadviye başalarım:31unuttun galiba canım önümüzdeki ay aşılamam yapılacak ilk 3 gün için de gidip hormon testimi ve raporumu çıkartacağım herşeyin hayırlıs olur hakkımda canım
hadi bakalım sen önden gitt müjdeni ver inşş bizde arkandan geliyoruz
hadı ya benden sadece resım ıstedıler bende sastım sımdı hemde 2 gun sonra gıdıp hemen yarım saatte cıkartılacak hemen ılacları alıp kullanmaya baslayacagım yalnız ben ozele gıdıyorum farkı varmı acaba anlamadım benım esımın sperm testı falan yapılmıstı hormon testlerımde yapılmıstı dr ıcımı dısımı bılıyo hasretım valla okudugum o kadar cok hıkaye var burda en onemlısı sunu anladım kafamıza takmayacagız yoksa olmuyor beyınde bıtıyor rahat olacagız kafada sunu bıtırecegız olmazsa olmasın ıkıncıyı denerım :))))
biz de aşılama yaptırmayı düşünüyoruz. şuanda adetim devam ediyor. 2-3 gün sonra adet bitecek. ve hemen bu ay aşılama yaptırmayı düşünüyoruz ama doktora henüz hiç gitmedik. bu ay yapmazlar mı acaba? ayrıca ücretler ne alemde arkadaşlar? bildiğimiz kadarıyla ben de bir sorun yok spermlerde ileri harekettte biraz sıkıntı var.
canım asılama istiyorsan adetinin 2.günü gideceksin hastaneye doktor alttan muayene ediyor ve ona göre igne dozunu ayarlıyor canım
biz de aşılama yaptırmayı düşünüyoruz. şuanda adetim devam ediyor. 2-3 gün sonra adet bitecek. ve hemen bu ay aşılama yaptırmayı düşünüyoruz ama doktora henüz hiç gitmedik. bu ay yapmazlar mı acaba? ayrıca ücretler ne alemde arkadaşlar? bildiğimiz kadarıyla ben de bir sorun yok spermlerde ileri harekettte biraz sıkıntı var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?