Aşılama haziran temmuz ağustos 2012 yaptirmayi dusunenler buraya bekliyorum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım hayırlı olsun aşılaman rabbim utandırmasın inşşş pozitifi görürsün allah işinizi rast getirisn herşey yolunda olsun ahhh canım keşke olsa rabbimden bitane isterken keşke 2 tane birden verse nasip etse zaten bebek hasretiyle yanıyoruz ne güzel olur
rabbim bu yolda olanların hepimizn yardımcısı olsun canım sen yine bize cumartesiden sonra haberler getirirsin
amiiiiiin canım rabbim hepimizi bu sıkıntılardan kurtarıp feraha ulaştırsınnn inşşşş
bende yarın üni. hastanesine gidip ilaçlarım için rapor çıkartacağım bana da dr ilçalar çok pahalı raporla daha ucuza alırsın demişti bakalım yarın uğraşacağız
canım senden rapor için neler istendi resmi evrak olarak :44:

amiiiiiiiiiiin canımmm ya allahım hepimize bebişlerimizi nasip etsin bu muberak ayların hürmetine allahım ettiğimiz dualarımız kabul etsin
yer gök dua zaten canım ben çok meryem suresini okuyorum çok iyi geliyomuş....bide bebek isteyenler 700 kez galiba ya varis duasını okumak gerekiyomuş ama o kadar araştırdım bulamadım hala arıyorum

kızlar bende allah nasip ederse yarın aşılamam için ilk adımı atıyorum hormon tahlili ve rapor çıkartacağım önümüzdeki ay da aşılamam olacak
bu ay yine boş geçecek ahh keşke aşılama öncesi bi süpriz olsaa

Hayırlısı olsun canım.Belli mi olur Rabbim ol desin yeter ki.Benim bi tanıdığım tüp bebek için gün sayıyordu, adet olacaktı tüp bebek tedavisine başlayacaklardı ama adet olmadı, hamileydi.Hiç belli olmaz sen umudunu kaybetme.
Hepimiz için hayırlısı yarım saat sonra çatlatma iğnesini vurdurmaya gideceğim ama kafam karışık çünkü ovitrelle vurulucam benim bildiğim göbekten vuruluyor, baktım tüm vurulanlar göbekten ya da koldan cilt altına yaptırmış ama benim doktorum kalçadan kas içine yapılacak dedi.Anlamadım gitti ya

benden doktor sadece resım ıstedı baska bırsey ıstemedı Allahım ya cok heyecanlıyım umutluyumda bılmıyorum ıcım kıpır kıpır aslında cok rahat bır ınsanım belkıde kımseye bellı etmemeye calısıyorum hayırlısı olsun ben pazartesı baslayacagım yanı ılacları alacagım sanırım 20 sı gıbı ılacları yukleyıp yumurtalıklarımı resetlıcem :)))) en son doktorumda oyle demıstı resetlendı :)))

selam canım hoşgeldin aramıza..tedavin hayırlı olsun arkadasım bende 6 sında ilk aşılamamı yaptırdım gün sayıyorum yani..Rabbim hayırlısıyla bebeklerimizi bizlere kavusturur inşallahh..benim 2 tane yumoşum vardı senin kaç tane ki ..

hadi hayırlısı bakalım hasretim..hakkında hayırlısı olsun inşallahh ..belkideee bebişinn sana ceeeeeee yaparrr

keşke canım hepimizin başına öyle süprizler olsa kendiliğinde gelseler ne güzel olur hiç beklenmedik bi anda allah çok büyüktür olursa olur olmazsa şansımızı aşılamada deneyeceğiz
canım bende o iğneden 2 kez olmuştum ama bana hep göbekten yapıldı :44: bi arkadaşım var oda 5 kez falan olmuştu onunnda hep göbektan yapılmıştı sen bi kez daha dr sor istiyosan

inşş canım bakalım bu kadar koşturmaya uğraşmaya hayır mı olcak yoksa şer mii sabahın 7 beri eşimle peşisan olduk ordan oraya gönderiyolar kan verdik onun sonucunu 3 kadar bekledik rapor için dosya falan açtırdık 2 hafta sonra ilaçlarımı alırım artık allah nasip ederse inşşş
veee en son geriye aşılamam kalacak allahım inşş şans benden yana olur sol tüpten yurmutlarım önümüzdeki ayy

Amin canım inşallah.Benim büyük gün yarın. Ben pko olduğum için biraz fazla yumurtam oldu dün 9-10 taneydi doktorum ikiz olursa karışmam dedi:)
Hakkımızda hayırlısı artık.Senin test tarihin yaklaşıyor ne güzel.12. günü mü yaptıracaksın testi?

Allah'tan ümit kesilmez canım. Sen klomen falan kullandın mı? Sorun ne ?
Dün gece 12'de yaptırdım iğnemi hemşireye kalçadan yapılacakmış dedim hayır koldan dei koldan yaptı.Bugün doktorumu aradım sorun olmaz dedi.
Ama ben 1 saattir ölüyorum ağrıdan.Oturamıyorum bile.Nasıl bir şişlik var ya anlatamam.Bir tedavi döneminde ohss olmuştum yani yumurtaların fazla ve büyük olmasından dolayı karnım su toplamıştı.Şimdi yine öyle olacak diye korkuyorum.Acaba ovitrelle'nin etkisi olabilir mi bu?

öyle canım son ana kadar hep bi umut vardır... valla canım dr pko yok diyo rahim temiz ama gebelik olmuyo galiba sebebpsiz infertilite
bütün işlemler bitti şimdi en heyecanlı bekleme süresine geçtin allah yardımcın olsun rabbim sonunu hayır etsin inşş ilk önce gülgüzeli sonra sen kısmetse güzel haberlerinizi veririsiniz
canım dr sorun yoksa yoktur zaten herşey olmuş bitmiş düşünmemeye çalış bundan sonrası rabbime kalmış
ben 4 ay kadar klomen ve 2 kez çatlatma iğnesi oldum ama boşa zaman kaybetmişim ben çatlatma iğnesi oldıuktan sonra hiçbişey hissetmiyodum galiba benim yumurtaları çatlatamıyodu

senden tek resim mi istedilerr
valla benden istemedikleri şey kalmadı benim eşimin nüfus kayıt örneği evlilik cüzdanı fotokopisi eşimin sperm testi hormon testimm

bende çok umutluyum ya allahım inşş bu kez böyle nasip etmiştir

hayır olur hayır Allah nasip ederse pozitif düşün pozitif olsun sonucun inşallah canım..o koşturmacalar yokmu zaten insan hastaneden nefret ediyo resmen..

canım benim doktorum göbekten vur dedi ve ben ovtrelli kendim vurdum göbegime zaten hazır sırınga

inşallahh canım bir olsaa varyaaa cokk istiyorum yaa Rabbim inşallahh vermiştir bebişimi..Rabbim hepimize nasip etsin inşallahh

hadı ya benden sadece resım ıstedıler bende sastım sımdı hemde 2 gun sonra gıdıp hemen yarım saatte cıkartılacak hemen ılacları alıp kullanmaya baslayacagım yalnız ben ozele gıdıyorum farkı varmı acaba anlamadım benım esımın sperm testı falan yapılmıstı hormon testlerımde yapılmıstı dr ıcımı dısımı bılıyo hasretım valla okudugum o kadar cok hıkaye var burda en onemlısı sunu anladım kafamıza takmayacagız yoksa olmuyor beyınde bıtıyor rahat olacagız kafada sunu bıtırecegız olmazsa olmasın ıkıncıyı denerım :))))

ah canım gözün aydın ilk aşama gerçekleşti çok şükür,darısı başıma darısı başıma

biz de aşılama yaptırmayı düşünüyoruz. şuanda adetim devam ediyor. 2-3 gün sonra adet bitecek. ve hemen bu ay aşılama yaptırmayı düşünüyoruz ama doktora henüz hiç gitmedik. bu ay yapmazlar mı acaba? ayrıca ücretler ne alemde arkadaşlar? bildiğimiz kadarıyla ben de bir sorun yok spermlerde ileri harekettte biraz sıkıntı var.

bu ay neden boş geçecekmiş ki,yapma yaaaaaa benim geçen ay laparoskopiden dolayı ertelediler,bu ay da bişi çıkarmasınlar

canım hasretimciğim benden de vukuatlı nüfus kayıt örneği,evlilik cüzdanı filan istendi,devlet hastaneleri istiyor galiba

canım asılama istiyorsan adetinin 2.günü gideceksin hastaneye doktor alttan muayene ediyor ve ona göre igne dozunu ayarlıyor canım

canım asılama istiyorsan adetinin 2.günü gideceksin hastaneye doktor alttan muayene ediyor ve ona göre igne dozunu ayarlıyor canım

cevap için teşekkür ederim adetin 2. günü geçti bu ay doktora görünsek de yapmazlar herhalde. siz de yaptırdınız mı? yakın zamanda mı yaptırdınız aşılamayı yani ücret olarak ne tuttu ki?

canım 2. gün hormon ve yumurtalara bakacaklar,en geç 4. gün gel diyorlar(haftasonu olur diye)ücret ise devlet hastanelerinde bedava zaten(bazı şartları var tabi,en az 3 yıldır evli olmalısın ve sigorta lazım)bence gecikmeden ptesi git doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…