Aşılama haziran temmuz ağustos 2012 yaptirmayi dusunenler buraya bekliyorum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

yani birtek iğne ya da ilaç parası 120tl civarı dediler,eğer özelde dersen ben özele sordum 500tl demişlerdi

valla canım benim raporum 2 hafta sonra çıkıyomuş çıktığında da gidip ilaçlarımı alıcam zaten sonra ağustos adetimi olmasını beklicem :44: senin kadar çabuk çıkmış rapor hayret ettim valla
ben de dr özel muayenesine gidiyorum ama beni üni.has. yönlerdidi bütün hepsi orda yapıldıcanım benim de hormon testim vardı ama dr yeterli bulmadı bi çok şey istedi eşimin de sperm testi öncesinde yapılmıştı ona gerek yok dedi
haklısın canım hepimizn ki farklı her dr farklı şeyler istiyo :44: herşey beyin de bitiyo bi atabilsek kafamızdan belki o ay olacak
canıııım 3 günlüğüne tarsusa köye gittik,tabi net yok oralarda,şimdi girdim nete,ben hala olamadım yaaaaaaa
hoşgelmişsin canım benimmm
kaç oldun senişn canım gecikeli :44: benim valla çok şükür oldu herşeyi hallettik
ah canım gözün aydın ilk aşama gerçekleşti çok şükür,darısı başıma darısı başıma
amiiiiiiiiiiiiiiiin bitanemmm inşşşşşş darısı başına olurrr tatlımmm
bu ay neden boş geçecekmiş ki,yapma yaaaaaa benim geçen ay laparoskopiden dolayı ertelediler,bu ay da bişi çıkarmasınlar
ee öyle tabi canım bu ya sadece kan verdim rapor çıkartıkm o kadar yine kendi çabamızla bişeyley yapmaya çalışacağız ama allah çok büyük inşş o mucizeyle bizde hiç ummadığım zaman karşılaşırız
canım hasretimciğim benden de vukuatlı nüfus kayıt örneği,evlilik cüzdanı filan istendi,devlet hastaneleri istiyor galiba

canım ben döndüm sen yoksun,uyku keyfi mi,bebiş gelmeden tadını çıkaralım di mi,ahhhhh keşke bebiş gelse de uykusuzluğa razıyız valla

canımmm malumm hafta sonu kocişle keyif yaptık birazzz
ahh canım keşke gelse de uykum feda olsa onaa

geldimmm bitanem size laff yetiştiriyodumm

evet ya oldum bugün 2. gün perişan durumdayım sıcaklar bi yandan uffff

hangi şehirdesin canım sen,sıcaklar çok fena nemden yapış yapış olduk valla,ankara da yanıyormuş ama nem yok orada neyseki,biz ptesi döneceğiz ankaraya,bir türlü kırmızılar gelemedi canım,11 gün geçti canım,gebelik filan da yok kesin,benim daha gecikir,dikişlerden dolayı bir kutu daha antibiyotik kullandım,beklemedeyiz

Kızlarrrr aşılamamı oldum geldim çok şükür.Doğumhaneye girene kadar hiç heyacanım yoktu ama sonra bir titremeye başladım kalkana kadar masadan devam etti.
Çok şükür sorunsuz geçti. hafif acı oldu ama o an heyecandan umrumda bile değildi.Bir de doktorum çok rahatlattı, işlem bittikten sonra bi de geldi öpücük kondurdu yanağıma.Kahkahalar eşliğinde aşılama yaptık.
Ağır iş yapma çok yürüme, ayakta kalma dedi ama ben daha şimdiden oturmaktan sıkıldım.Başka zaman otursam diye bakardım şimdi resmen kalkıp iş yapasım var.
Hep oturacak mıyız ya, 12 gün nasıl geçer böyle.Yatmaya gerek yok di mi kızlar giden sperm gitmiştir zaten

Zamanı gelmemiştir canım, hayırlısını dile.Belki hiç beklemediğin bir anda olacak, güzel haberler vereceksin bize.Ben de bayağı uzun bir süre kloemn kullandım çok zaman kaybetmişim ben de.Çatlatma iğnesi aşamasına bile geçemiyordum ben.Benim dün çok ağrım oldu hatta çok korltum su topluyorum diye ama doktorum bugün dün çatlamıştır belki dedi.Muhtemelen de dün çatladı.Sen çatlatma iğnesinden sonra doktora gitmiyor muydun? çatlamasa kist olur doktor da muhakkak görürü bunu.Bence çatlamıştır da belirtileri herkes de farklı olabiliyor.

ben izmirdeyim canım buralar da yanıyo cenehhem gibi dışarı zorunlu olmadıkça hiç çıkmıyorum valla eminim ankara da aynı çok sıcaktır canım yanıyoruz resmenn
bende canım 12.günde gördüm kırmızları tabi sen antinbiyotıik te içmişsin onun da etkisi olabilir :44: ama canım sen bi kez dr git istersen bi baksın rahime kist falan olmasın sakın

tekrar hayırlısı olsun canım rabbim çifter çifter çizgiler görmeni nasip etsin inşş bidaki sefere o doğumhaneye bebeğini kucağına almak için girersin
hem ne güzel aşılamamn da çok rahat olmuş senin de iyi olmuştur biraz da olsa kafan dağılmıştır dr sayesin de
aman canım gerekiyosa hiç bişey yapma yat keyfine bak işler herzaman olur herzaman yapılır sen şimdi çok dikkali ol dengeli beslen hep iyi düşün canım

evet canım belki de hepimizn için en uygun zaman şimdi gelmiştir rabbim inşş hepimizin tedavileri son bulur ilkin de hepimiz seviniriz dileklerimiz gerçek olur
valla canım benimeski dr biraz rahattı galiba bu konuda olursa olur olmazas bidaha ki ay diye düşünüyodu nasılsa aylar bitmez çatlatma iğnesinden sonra hiç bakmazdı bile genel de 26 günü progesteron testi yapılırmış bana hçç yapmadı
boşuna aylar geçti tabi bide her işte vardır bi hayır deme ki öyle olması gerekiyomuş
biz şimdi bu günümüze önümüze bakalım

Ya iş yapmak değil aslında mesele eşim sağolsun az az bi şeyler yapıyor ne bileyim yatmak sıkıcı
Bakalım 12 gün idare edeceğiz artık böyle sonuç hayırlı olsun da yatarız sorun değil.
Doktor çok önemli canım bazıları hakikaten dediğin gibi umursamaz oluyor.Tabii onlar çekmiyor bu acıyı, olmazsa olmaz dünyanın sonu değil ya diye düşünüyorlar.
Ben o kadar çok doktor değiştirdim ki ama hiçbiriyle bu aşamaya gelemedim.Bir şekilde frekans tutmuyordu sanırım.Kimi çok susuyordu, sen sormasan cevap vermiyordu, kimi çok gerekesiz konuşurdu ama icraat yoktu.
Eşime bugün dedim ki onca doktorla olmamasının sebebi bu doktorummuş demekki.Bunu bulana kadar diğerleri basamakmış sadece.
Bugün doktorum o kadar yakın sıcak davranmasaydı bana belki o kadar rahat geçiremezdim.Kadın spermi enjekte ettikten sonra resmen geldi şapur şupur öptü, rahat ol hayırlısını iste diye teskin etti beni.
Senin yaş kaç canım, belki bahsetmişsindir önceki sayfalarda ama kaçırmış olabilirim, kaç yıllık evlisin?

yok pazartesi gidemeyiz tatilde olduğumuz için yaşadığımız şehirde değiliz şuanda. adetin sonunda döneceğiz ancak. aşılama yapsam mı yapmasam mı çok kararsızım. çünkü aşılama sonucunda olmama ihtimalini de korkutuyor insanı.

cevap için teşekkür ederim adetin 2. günü geçti bu ay doktora görünsek de yapmazlar herhalde. siz de yaptırdınız mı? yakın zamanda mı yaptırdınız aşılamayı yani ücret olarak ne tuttu ki?

canım ben özelde yaptırdım hastane ye 1.000 tl verdim 250 tl + 250tl =ilaç yani igneler tuttu.80 lirada catlatma ignesi toplam..1580 tuttu benim..adetin ikinci günü gidiyorsun hastaneye doktor kontrol ediyor ve kac ml vuracaksın onu söylüyor ve hemen ogün göbekten igne vurmaya başlıyorsun..sonrada 2-3 günde kontrole gidiyosun

çok haklısn canım doğru dr buluna kadar hem zamandan kaybediyoruz hem de maddi açıdan yanlış tedavi yalnış ilaçlar sonuç hep negatifff

canım ben 26 yaşındayım 3 yıllık ta evliyim peki ya sen :44:

bana sormamışsın ama ben de yorum yapayım:)))gençmişsin bacımmmmmm,ah ah en iyisini yapıyorsun bu yaşta çözüm aramakla,ben senin yaşında evlendim ve ne halt yemeye korunduysam 2,5 yıl korundum,10 aydır da olmuyor işte,yaş 30 oldu,korkuyorum yaşım geçecek diye,sen en uygun yaştasın canım,inşallah ilk aşılamalarda tutar,süper olur süper

sen de aşılama olmuşsun ne zaman öğreniceksin sonucu daha vakit var mı? inşallah hayırlısı olur

selam kızlar

tüm geçmişi okudum. umarım bekleyen herkes olumlu haberlere ulaşır. insan hayal edince bile mutlu oluyor. bir de güzel haberi alınca...ah eminim çok başka bir duygudur. Allah isteyen herkese nasip etsin.
ben 3.5 yıldır evliyim, son 1,5 yıldır korunmuyoruz ama tık yok. eşimde morfoloji ve sperm sayısı düşüklüğü var. bu ay doktora gidip aşılama denemek istiyorum ama hsg yaptırmadan aşılama yapar mı acaba doktor?
hsg den korkuyorum da biraz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…