- Konu Sahibi aysegul21072008
-
selam kızlar
tüm geçmişi okudum. umarım bekleyen herkes olumlu haberlere ulaşır. insan hayal edince bile mutlu oluyor. bir de güzel haberi alınca...ah eminim çok başka bir duygudur. Allah isteyen herkese nasip etsin.
ben 3.5 yıldır evliyim, son 1,5 yıldır korunmuyoruz ama tık yok. eşimde morfoloji ve sperm sayısı düşüklüğü var. bu ay doktora gidip aşılama denemek istiyorum ama hsg yaptırmadan aşılama yapar mı acaba doktor?
hsg den korkuyorum da biraz...
offf offffffff zaman gecmiyo yaaa bekle beklee kafayı yemezsem iyidir yaaaaa:18:
çok haklısn canım doğru dr buluna kadar hem zamandan kaybediyoruz hem de maddi açıdanyanlış tedavi yalnış ilaçlar sonuç hep negatifff
canım ben 26 yaşındayım 3 yıllık ta evliyimpeki ya sen :44:
canım bende 3 4 gun sonra asılamaya baslayacagım ama bendede hsg ıstenmedı ama benım durumum cok farklı yanı ben bır yıldır doktora gıdıyorum kanamam cok fazlaydı kucuk bır operasyon gecırdım ve sureklı takıpteyım ama bendende ıstemedı doktor .. ben 5 ay duzenlı adet gormek ıcın bır ılac kullandım dogum kontrol hapı degıl sonra gecen ay klomen kullandım 5 gun ama 2 yumurtam banamısın demedı :))) doktorda klomenle vakıt kaybetmeyelım dedı hemen ıgneye gecelım asılama yapalım dedı daha dune kadar cok heyecanlı ve cok dusunuyordum ama sımdı kendımı daha ıyı hıssedıyorum corek otu bal tarcın sabah aksam yıyorum ve adet oluncada adacayına baslayacagım yumurtalıklarım kuvvetlendın dıye ve cok dua edıyorum hayırlısı olsun dıye emınım sızlerde oyle yapıyorsunuzdur artık bundan sonrası takdır ılahı baska dıyecek bır sey yok bu arada sıgarı cok ıcerdım gunde bır paket suan bır ıkı tane ıcıyorum elektronık sıgara aldım ve nıkotınsız kullanıyorum lıkıt olarak eger sıgara kullanan arkadaslar var ıse azaltmasını onerırım cunku hormonları cok etkılıyor en azından bır ıkıye ındırsın benden bu kadar olursa olur olmazsa ıkıncı olmazsa üç dört .............. gidermiş böyle bu arada yasım 31 :)))) 3 yıllık evlıyım gercekten kızlar kafanıza takmayın cok konustum ama sunuda soylemeden gecemeyecegım bu gece balkonda otururken bızım sıtede en ust katta oturan bır adam var oglu var oglu 16 yasında falan ve ozurlu her gun ıkı defa sabah aksam dısarı cıkartıyor yurumesı ıcın saatlerce onu dolandırıyor bır ıkı adım atıyor cocuk dusuyor yere ınanın agladım Rabbımın bır bıldıgı vardır vermemekle bunuda dusunelım cok dua ettım o adama ve cok sabırlı acaba ben onun yerınde olsam bu kadar sabır gosterebılırmıyım o yuzden hayırlısı dıyelım ve verende O alanda O en ıyısını Rahman bılır dıyelım..... cok rahatladımmmmmmmmm :))))
slm canım bugün 10.günümdeyim 4 gün kaldı ama eşim test yaptırmayız hemen dedi bilmiorum yaa ben belkide veririm testsen de aşılama olmuşsun ne zaman öğreniceksin sonucu daha vakit var mı? inşallah hayırlısı olur
selam kızlar
tüm geçmişi okudum. umarım bekleyen herkes olumlu haberlere ulaşır. insan hayal edince bile mutlu oluyor. bir de güzel haberi alınca...ah eminim çok başka bir duygudur. Allah isteyen herkese nasip etsin.
ben 3.5 yıldır evliyim, son 1,5 yıldır korunmuyoruz ama tık yok. eşimde morfoloji ve sperm sayısı düşüklüğü var. bu ay doktora gidip aşılama denemek istiyorum ama hsg yaptırmadan aşılama yapar mı acaba doktor?
Kaç gün kaldı canım senin? Tahmin ediyorum ki yarıladın.Hayırlı haber olsun sonunda da bekleyelim.Kafanı dağıtacak bir şeyler yap.Doktorum bana bu konudan konuşmayın bile dedi tabi ne mümkün.
Bİz bol bol hayal kurup konuşuyoruz ama dikkatimizi başka yöne de çekmeye çalışıyoruz. Film izliyoruz, dizi izliyoruz sürekli netten.Napalım 11 gün bir şekilde geçireceğiz.
Sen progestan falan içiyor musun?
10.günüm bugün ..hayırlı olur inşallahh cünkü kendimi nasıl toplarım bilmiyorum ...walla canım doktorlara göre demesi kolay ama insan kafasından atamıyo ne kadar istesede ..evet günde 1 tane içiyorum sen?*
[/B].[/FONT]
kızlar ben de akşam adet oldum artık salı günü aşılama için doktora gideceğim,bu ikinci olacak 1.de dış gebelik olmuştu çok korkuyorum aynısı olacak diye çünkü dış gebelikten sonra tekrar hsg istiyorlar Allahım çok zor o filmi bidaha çektirme fikri bile yetiyor dua edin kızlar hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun...
canım bende 3 4 gun sonra asılamaya baslayacagım ama bendede hsg ıstenmedı ama benım durumum cok farklı yanı ben bır yıldır doktora gıdıyorum kanamam cok fazlaydı kucuk bır operasyon gecırdım ve sureklı takıpteyım ama bendende ıstemedı doktor .. ben 5 ay duzenlı adet gormek ıcın bır ılac kullandım dogum kontrol hapı degıl sonra gecen ay klomen kullandım 5 gun ama 2 yumurtam banamısın demedı :))) doktorda klomenle vakıt kaybetmeyelım dedı hemen ıgneye gecelım asılama yapalım dedı daha dune kadar cok heyecanlı ve cok dusunuyordum ama sımdı kendımı daha ıyı hıssedıyorum corek otu bal tarcın sabah aksam yıyorum ve adet oluncada adacayına baslayacagım yumurtalıklarım kuvvetlendın dıye ve cok dua edıyorum hayırlısı olsun dıye emınım sızlerde oyle yapıyorsunuzdur artık bundan sonrası takdır ılahı baska dıyecek bır sey yok bu arada sıgarı cok ıcerdım gunde bır paket suan bır ıkı tane ıcıyorum elektronık sıgara aldım ve nıkotınsız kullanıyorum lıkıt olarak eger sıgara kullanan arkadaslar var ıse azaltmasını onerırım cunku hormonları cok etkılıyor en azından bır ıkıye ındırsın benden bu kadar olursa olur olmazsa ıkıncı olmazsa üç dört .............. gidermiş böyle bu arada yasım 31 :)))) 3 yıllık evlıyım gercekten kızlar kafanıza takmayın cok konustum ama sunuda soylemeden gecemeyecegım bu gece balkonda otururken bızım sıtede en ust katta oturan bır adam var oglu var oglu 16 yasında falan ve ozurlu her gun ıkı defa sabah aksam dısarı cıkartıyor yurumesı ıcın saatlerce onu dolandırıyor bır ıkı adım atıyor cocuk dusuyor yere ınanın agladım Rabbımın bır bıldıgı vardır vermemekle bunuda dusunelım cok dua ettım o adama ve cok sabırlı acaba ben onun yerınde olsam bu kadar sabır gosterebılırmıyım o yuzden hayırlısı dıyelım ve verende O alanda O en ıyısını Rahman bılır dıyelım..... cok rahatladımmmmmmmmm :))))
gülgüzeli teşekkürler cevap için. herkes radyomar diye bir yeri tavsiye ediyor fındıkzade de. ama istanbul da anadolu yakasında oturuyorum, bir de köprünün bu hali ile vs hiç aklıma yatmıyor. başka yerde de çektirmeye korkuyorum. bakalım ne olacak
gülgüzeli teşekkürler cevap için. herkes radyomar diye bir yeri tavsiye ediyor fındıkzade de. ama istanbul da anadolu yakasında oturuyorum, bir de köprünün bu hali ile vs hiç aklıma yatmıyor. başka yerde de çektirmeye korkuyorum. bakalım ne olacak
slm canım bugün 10.günümdeyim 4 gün kaldı ama eşim test yaptırmayız hemen dedi bilmiorum yaa ben belkide veririm test
evet bende cektirmiştim cok canım yanmıştı..bu gidecegin doktora baglı canım isterse zaten sana söyler
biraz daha bekle canım okudum kadarıyla 4 günün kalmış hadi hayırlısı olur inşşş gül güzeli sabırzıklıkla ilk aşılamamızın sonucunu bekliyoruz yaşasınnnnofff offffffff zaman gecmiyo yaaa bekle beklee kafayı yemezsem iyidir yaaaaa:18:
yok bitanem yaşını biliyodum ben zaten onun için sormadımbana sormamışsın ama ben de yorum yapayım:)))gençmişsin bacımmmmmm,ah ah en iyisini yapıyorsun bu yaşta çözüm aramakla,ben senin yaşında evlendim ve ne halt yemeye korunduysam 2,5 yıl korundum,10 aydır da olmuyor işte,yaş 30 oldu,korkuyorum yaşım geçecek diye,sen en uygun yaştasın canım,inşallah ilk aşılamalarda tutar,süper olur süper
allah yardımcın olsun canım rabbim inşş en yakın zaman da senin de eşinin de şifasını versinselam kızlar
Kaç gün kaldı canım senin? Tahmin ediyorum ki yarıladın.Hayırlı haber olsun sonunda da bekleyelim.Kafanı dağıtacak bir şeyler yap.Doktorum bana bu konudan konuşmayın bile dedi tabi ne mümkün.
Bİz bol bol hayal kurup konuşuyoruz ama dikkatimizi başka yöne de çekmeye çalışıyoruz. Film izliyoruz, dizi izliyoruz sürekli netten.Napalım 11 gün bir şekilde geçireceğiz.
Sen progestan falan içiyor musun?
Ben 27 yaşındayım canım.5 yıllık evliyim.
Haklısın işim maddi boyutu da zor.Ben şimdi düşünüyorum eğer bu tutmazsa bir dahaki aşılama için kim bilir ne zaman toparlarız kendimizi parasal yönden.
2. aşılaman hayırlı olsun canım inşş bu kez herşey yolunda olur bebeğine kavuşursunkızlar ben de akşam adet oldum artık salı günü aşılama için doktora gideceğim,bu ikinci olacak 1.de dış gebelik olmuştu çok korkuyorum aynısı olacak diye çünkü dış gebelikten sonra tekrar hsg istiyorlar Allahım çok zor o filmi bidaha çektirme fikri bile yetiyor dua edin kızlar hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun...
Neden bekliyorsun canım o kadar 12. günde belli olmuyor mu? 10 gün sonra zaten çatlatma iğnesinin etksi geçmiş oluyor 12. gün kanda bence varsa çıkar.Ben 12. günü yaptıracağım.Ben progestana aşılamamın 3. günü yani yarın başlayacağım.Sabah öğle akşam olmak üzere günde 3 tane.Yan etkileri biraz fazlaymış inş pek kötü etki etmez bana.
canım bende geçen ay günde 100'lük progestan alıyodum sabah öğle akşamama hapı içtikten yarın saat sonra beni perişan ediyodu başım dönüyo halsizlik uykulu hali elimi kolumu kaldıramıyodum bütün gün yatarak geçiyodu
bi yandan sıcak bi yadan yatmak çekilmez oluyodu
rabbim hastane de yatan hastalara acil şifalar sabır versin
bu arada canım ben sabah çektirdim öğleden sonra okula gitmiştim yarım saate bişey kalmıyor hastane sultangazide ...nette ararsan bulursun zaten :)
yok bitanem yaşını biliyodum ben zaten onun için sormadımgeçen yazışmalarda behsetmiştin
olsun canım öyle düşünme belki vakti zamanı şimdi gelmiştir herşeyin hayırlısı bacımm ya
sen daha kırmızları görmedin dimi :44:
yok canım yaaa,nerede benim kırmızılar,yarın doktora gideceğim,döndüm eve,korkuyorum bu ay 2 kutu antibiyotik içtim,hiç sanmam ama eğer hamişsem zararı olmuş mudur?
bir bakayım netten canım. teşekkür ederim. bana bu işleri araştırmak fikir almak için gittiğim doktor istersen çektir bir sorun görünmüyor aslında ama tam olarak bilemeyiz demişti. şimdi istemezse cem bey, uzak durmak istiyorum. internette hsg nin sonraki birkaç ay için hamile kalma şansını arttırdığı yazılmış, bunu duyunca yine aklıma düştü ama yine de son sözü doktoruma bırakacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?