Aşılama haziran temmuz ağustos 2012 yaptirmayi dusunenler buraya bekliyorum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

HSG çekildiği sırada eğer tüplerde yapışıklık varsa o açılabiliyor ve başka sorunlar yoksa eğer( yumurtlama vs.) gebe kalma ihtimali artıyormuş.Doktorum söylemişti.Hatta bi tanıdığım 3 yıllık evliydi bi sorun gözükmüyordu tedavi falan da olmamıştı doktoru hsg istedi, çekildiği ay hamile kaldı.Bence erteleme, çektir kurtul en azından bir sorun varsa da erken davranmış olur, tedavini yaptırırsın.

canım zaten böyle giderse yarın bir kan testi yaptırırım gibi geliyo..belimede agrılar giriyo..inşallahh pozitif bir sonuç alabilirim

canım zaten böyle giderse yarın bir kan testi yaptırırım gibi geliyo..belimede agrılar giriyo..inşallahh pozitif bir sonuç alabilirim

İnşallah canım inşallah güzel haberlerle gelirsin.Bize de umut olursun.Sende bugüne kadar ne gibi belirtiler oldu?
Bugün benim 3. günüm yumurtlama günümden beri göğüs uçlarımda acı var resmen el değimiyo, şimdiye kadar hiç olmadı böyle bir şey hoş şimdiye kadar hiç yumurtladığımı bile sanmıyorum
Bir de özellikle sol kasığım sabahları çok ağrıyor, klozete otururken falan inanılmaz batmalar oluyor.
Gün içinde de ara ara batmalar oluyor.Muhtemelen çatlatma iğnesinin etkisi.Hep ağrısın istiyorum. Sanki ağrırsa tutacakmış gibi geliyor.

haklısın olsun tutsun diye nelere katlanıyorum neler yapıyoruz inşş rabbim utandırmaz ilk önce gül güezki son sen pozitifleri görürsünüz arkanızdan da ben geliyorum sonra allahım sen çok büyüksün rabbim

kızlar ben dun doktora gıttım rapor ıcın ama yenı uygulama cıkmıs raporu hemen verıyorlardı ama artık asılama ıcın adetın 2. gunu gel dedı sekreter hemen o gun verılıyor dedı artık oyleymıs ben 20 temmuzda hasta olmam lazım ama olmazsam dıye dr progestan verdı olmazsam 7 gun progestan kullanacagım adet 2. gun ıgnelere baslanılacak bırde artık devlet ıgnelerı en yuksek dozda verıyormus ıster kullan ıster kullanma bu hakkınmıs boylemıydı gercekten anlamadım bana denk geldı bırde merak ettıgım konu asılama adetın 2. gunumu 3. gunumu baslanıyor dr 2. gunu dedı sekreter 3. gunu dedı tup bebek merkezınde sekreter of ya kaldı surda 3 4 gun kafayıyıcem bırde bana doktor progestanı almadan once ıdrar testı yap dedı hamılemısın degılmısın dıye baktı gercı yok dedı ama yınede yap dedı ay zaten kadın dogumdan cıkmıs kafası karısık cok mukemmel bır doktor ama telastan soracaklarımıda unutuyorum bazen

Hangi gün başlanacağı değişiyor galiba.Ben 4. günü başlamıştım. Sen 2. günü git kafana takılanları sor doktora olmadı ertesi gün başlatır iğnelere.Hangi iğneyi kullanacaksın?
Hamile olsan da progestan kullanman sorun çıkartmaz.Aşılama yapıldı bana ben de kullanıyorum progestan.

Kızlar bilen biri yardım etsin bana lütfen.
Ben dün progestana başladım aşılamamın 3. günüydü.Ama dünden beri inanılmaz bir akıntım var.Katı,süt kesiği gibi galiba, çok ve kokusuz.Ayrınca içten içten kaşınıyor akıntı geldiği zaman, pütür pütür böyle akıntı.
Ya acaba mantar falan mı oldum ben Hamileliği engeller mi bu? Ya da ilacın etkisi mi?

slm kızlar aranıza yeni katıldım ben de bu ay aşılama yaptıracaktım ama ramazan girdiği için ertelemek zorunda kaldık ben de pko var eşimde varikoselden ameliyat oldu onun spermlerinin normale dönmesini beklediğimiz için ben daha hiç tedavi görmedim.yani normal yolla hamile kalmak için yumurtlama ilacı falan kullanmadım iki yılı geçti bebek isteyeli zor bir durum Allah hepimize hayırlısıyla nasip eder inşallah

kızlar bu aralar pek topiğe gelmiyorsunuz,beteray hamişlik nasıl,
crimson başladın mı yeni tedavine,
veeeeee hasretim sen başladın mı canım,nasıl gidiyor

Kızlaarrr merhaba bende aşılama düşünüyorum ama daha klomen falan kullanmadım ama hemen geçmek istiyorum gerçi doktorum klomen kullandırmaktan yana ama ben önümüzdeki ay tatile gidicem gelince rahim filmi çektirsem ağustos sonu giib eylülde de aşılamaya gitsem diyorum ama önce klomen kullanalım falan dedi dr iki ay gibi ama zaman kaybetmek istemiyorum acaba prosedür gereği klomen illa kullanmam gerekiyor mu onu denemeden aşılamaya direk geçen var mı. Tüp bebek yaptırdım sonra diyelim klomen aşaması olmadı diye sorun çıkar mı ben 3 aşılama şartını biliyorum ondan öncesini sorduklarını sanmıyorum direticem doktora da prosedür gereği kullanmam gerekiyorsa boşuna dr demiyim.

Selam kızlar bende Eylül'de kısmete asilama dusunuyorum sizlerin destegine cok ihtiyacım var tecrubelerinizi benimle paylaşırsanız sevinirimmmmmmm

canım aşılama yaptıracaksan ya klomen ya da iğne şart diye biliyorum,benim dr iğne başlatacak bana,yalnız hangisini kullanırsan kullan 2-3 günde bir kontrole gitmen gerekiyor zaten yani tatile gitmeden başlamak istemiyorsan hiç başlama ertele bence

çünkü bu ilaçların amacı yumurtayı gerekli büyüklüğe ulaştırmak

yok onu demiyorum canım yanlış anlattım galiba. Aşılamanın klomen ya da iğneyle yapıldığını biliyorum. Ancak aşılaşamaya geçmeden rahim filmi falan çektirmeden önce hani sadece yumurtayı geliştirmek için klomen veriyor dr bir de çatlatma iğnesi veriyor önce öyle deniyor kontrollere gidiyorsun yumurta çatlayacağı zamanda ilişki oluyor falan ben işte o prosedürleri atlayıp direk rahim filmi sonra da aşılama olsun diyorum sadece kloenle falan zaman kaybetmiyim diyorum zaten yumurtam gelişiyor benim kloemn bemce zaman kaybı çok gebe kalan yok aşılama daha iyi yanii.

hımmmm şimdi anladım sanırım,canım sebepsiz infertilite de bile istersen direk aşılama yaptırabiliyorsun,yani sen ve eşin sorunsuz bile olsa 1 yıldır gebelik oluşmadı deyip direk aşılamaya geçebiliyorsun,prosedür anlamında hiç bir sıkıntı olmuyor,kardeşim hemşire ondan öğreniyorum ben de

doktora bu konuda diretebilirsin yani,sıkıntı olmuyor

iyiymiş o zaman hem nereden bilecekler ki klomen kullandım mı kullanmadım mı kullandı der dr dimi ama benim doktordan yana sıkıntım var aslında iyi birşey yapıyor da diyor ki belki olacak normal klomen de deneyelim boşuna rahim filmiyle uğraşma anestezi falan gerekebilir dedi o yüzden acele etme dedi de eşimin yaşı var iki senedir istiyorum ama iki senedir bir fiil çalışma olmadı bazı nedenlerden hep erteledik borçlandık falan açıköğretim okluyordum o bitti vs. Ocakta başlayacaktık ama stresten ara kanamalarım oldu daha önce de olurdu ama 1 -2 ay olurdu geçerdi bu 5 ay sürdü dr gittim ilaç verdi de şimdilerde düzene girdi öyle de zaman kaybettim artık vakit kaybı olsun istemitorum 2 senedir aralıksız ben istiyorum çünkü klomende bana zaman kaybı geliyor yumurtası büyümeyenler için iyi ama bana gereksiz. Bir an önce aşılama olsun diyorum filmin acısına da razıyım eşimin değerleri çok iyi o yüzden şansımız fazlaymış o yüzden de istiyorum. Rahmimde arkaya dönük ters yani normal zor dediler ama aşılamyla direk rahme enjekte ediliyor öylece de şansım artıyor benim canımm..

bence 1 ay klomenle oyalanmak yerine hsg çektirip aşılamaya geçmen senin için daha avantajlı,anladığım kadarıyla sorun yumurtlamanda değil rahim yapından kaynaklanıyor,bu durumda oyalanmamak en iyisi,hsg çektirdiğin ay 3 ay boyunca gebelik şansın çok fazla oluyor(tüplere sıvı vererek açtıkları için) ama çok çok ağrılı bir şey,özelde lokal ya da genel anestezi yapılıyormuş,ben devlette çığlık çığlığa çektirdim

benım asılama ıgnelerıne baslangıcım sanırım hafta sonu alacak benım doktor 2. gunu baslayacagız dedı ıgnelere ama yukarıdakı tup bebek merkezı var hastanenın oradakıler 2. 3. gun farketmez dedıler. bu arada dıger mesaja putur putur bırseyler geldıgını soylemıssın normalde bu mantar olunca oluyor bendede olmustu benım esım rahatsızken hastanede yatmıstı ben o hastaneden kapmıstım dr. onemlı degıl herkesde olan bır sey demıstı aynen anlattıgın gıbı ama aklıma baska bırsey de geldı progestanı eger hap olarak ıcmıyorsan yanı vajınadan kullanıyorsan belkı ondanda olabılır canım benım panık yapma dr. sor takma kafana hıcbırseyı takınca ınan olmuyor rahat ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…