Aşılama haziran temmuz ağustos 2012 yaptirmayi dusunenler buraya bekliyorum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ay demee işte bazılarının çok acılı geçiyormuş bir arkadaş çektirdi çok kolay oldu dedi ilaç geçerken regli ağrısı gibi ağrı oldu ama o kadar dedi off bir tek ondan korkuyorum zaten doktorum da söyledi acılı bir işlen anestezi olursun zor dedi onu yapmadan klomen kullan gerek kalmaz filme dedi. Eşimle de konuştum sabah bu konuyu ama klomen dene diyor o da. Bu aylar da biraz masrafımız oldu arabanın vergisi, kaskosu az daha para biriktiririz dedi hem ağustosta tatile gidicem hadi geldiğimde regli bitmiş olsa glip film çektirsem eylülde eşim şehir dışına göreve gidecek 4-5 gün olmayacak aşılamaya geçipte öyle denk gelirse iptal olur, ekim de kurban bayramı var yien yarım kalır iğneler var kontroller var çünkü ve ben memleketime gidicem bayramda. Yine kasım garantili olacak benim için o zamana kadar da klomen kullanıp normal denerim diyorum. Klomen kullanırken rahim filmi çektirebilirim heralde dimi sorun olmaz alakası yok çünkü. Senin durumun nedir aşılama yaptırdın mı yaptıracak mısın.. benim geyik topiğimde var kaldığımız yerden her telden ismi gelebilirsin konuşuruz canım..

ben adet olmayı bekliyorum,2. gün tedavim başlayacak hayırlısıyla,topiğine geliyorum şimdi

ben adet olmayı bekliyorum,2. gün tedavim başlayacak hayırlısıyla,topiğine geliyorum şimdi

Hayırlısı olur inşallah ve tutar canım. Kendini kasma aşılama anında normal muayene farzet. İlk birkaç gün dışında hareketlerini de kısıtlama sürekli yatma ama ağır işte yapma tabii. İnan rahat olanların daha çabuk tutuyor ne zaman ki 3.aşılamayı falan yaptırıyor nasılsa olmayacak tüpe geçicem diyor koyveriyor o ay tutuyor işte canımm..

canım bana şans getirdin valla,regl oldum az önce,aşılamada tek korkum spekulum,o lanet yerleştirilirken hep aklıma hsgdeki acılarım geliyor,hsgde de kasıldım tüpleri net göremediler,ya yine kasılırsam da tüplere sperm gitmezse,yarın başlıyor tedavim,gelişmeleri yazarım

Doktoruna güven canım.O bilir en doğrusunu, stres yapma rahat bırak kendini.Hangi iğneye başlayacağını söylemedi mi?
Ben mantar olmuşum sanırım doktorumu aradım öyle dedi.Travazol krem al dedi onu sürüyorum şimdilik.Ama çok ilginçtir ki o yoğun akıntı sadece akşam belli bir saatten sonra geliyor.Bİr de ben progestonu ağızdan alıyorum.Mantar etkilemesin gebeliği de başka bir şey istemem.

Madem zaman sıkıntınız var eşinin dediği doğru aslında.Çünkü aşılama döneminde denk getiremezseniz1 ay boşa gitmiş olur.MAddi durumunuzu ve diğer durumları ayarlayana kadar klomen denemek en mantıklısı şu aşamada.Rahim filmi ise kimine göre çok kolaymış.Ama benim drum anestezili çekelim dedi.Kişiden kişiye değişiyor hiç riske atmayalım dedi anestezili çektirdim.Bir de senin rahim yapın tersmiş sanırım, riske atmadan anestezili çektir bence eğer çektireceksen.

Ay ben bunların hepsini yaptım ve yapıyorum. İlk iki gün yatarım diyordum ama ne mümkün.Kendimi çok yormamakla beraber yemeğimi yapıyorum, evimi topluyorum, artık hiç yatmıyorum desem yeridir.Sadece pek yürümüyorum, ağır iş yapmıyorum.Çünkü şöyle düşündük eşimleTutacaksa eğer sen koşsan da tutar zıplasan da.Eğer sürekli yatarsam ya da dikkat edersem aklım hep orada oluyor tuttu mu tutmadı mı diye.İnşallah bu rahatlığın sonunda güzel haberler alırım.İnşallah senin de aşılamaya gerek kalmadan gebeliğin gerçekleşir.

Spekulum takılırken rahat bırak kendini canım.Eğer kasarsan elbette acır.Ama şunu söyleyeyim benim spekulumdan daha çok o hortumu içeri sokarken canım daha çok yandı.
Hayırlısı olsun, hep o an bebeğini düşün, onun için bu acılara katlandığını ve sonunda mutlu olacağını düşün.Bir de yanındaki hemşireyle sohbet etmeye çalış işlemler yapılırken, dikkatini oradan uzaklaştırmış olursun.

canım özellikle o alet takılırken çok rahat olacaksın derin nefes al o takılırken takılınca da bırak nefesini gerisi zaten kolay zorlayan kısım bir te odur zaten muayene esnasında da. Ben aşılama anından falan korkmuyorum sadece rahim filminden korkuyorum ama büyük ihtimal anestezi altında çektiririm diye düşünüyorum. Ohh reglini de olmuşsun çok şükür artık önünde 14 günlük bir zaman dilimi var sadece iğnelerin kullanımı ve işlem dahil. 14 günde bekleyeceksin desek 1 ay sonra müjdeli haber gelebilir ama herşeye hazırlıklı olmalısın tevekkül et Allah'a sığın rahat ol gerisi için yapacağın birşey yok olmazsa da asla kendini suçlama canım olacak elbet teknoloji bu kadar gelişmişken neden olmasınmış.

Canım işte demek istediğimde bu benim eğer zamanı geldiyse,Rabbim o anı yazmışsa ne yapsak birşey olmaz ama zamanı gelmediyse 9 ay yatalım olacak olur o yüzden akışına bırakmak lazım tabii ki vermesi Allah'tan tedbir bizden Allah tedbir de ister ancak gerektiği kadar tedbir yeter. İnşallah güzel haberler alırsın canımm kaçıncı günün bugün aşılamadan sonra.

ayyyy ciddi misin canım,hortum sancısız diye düşünmüştüm ben,offf içeri eşimiz de girebiliyor mu peki,elimi tutar moral verir

Aynen öyle canım akışına bırakmak en iyisi özellikle ruh sağlığımız açısından
Bugün benim 5. günüm kaldı 8 gün
Artık ilk günlerdeki gibi ağrılarım yok biraz daha rahatım o yüzden
Ayın 26'sı büyük gün, eğer çevremdekiler izin verirse de stressiz, sabırla, sükunetle bekliyorum.
İnşallah o gün benim bayramım olacak.

ayyyy ciddi misin canım,hortum sancısız diye düşünmüştüm ben,offf içeri eşimiz de girebiliyor mu peki,elimi tutar moral verir

Ya ben de öyle biliyordum ama doktorum o an bi yere mi takıldı dedi, rahim yapından mı dedi anlamadım ama ciddi canım yandı.Spekulumda hiçbir şey hissetmedim.
Benim aşılamam doğumhanede oldu canım eşimi de almadılar, dışarıda bekledi o. Hoş öyle bir şey talep etmedik.EŞim giremez benim bayılır kalır orada
Sen özelde mi yaptıracaksın.Belki konuşursanız müsade ederler.

hayır tatlım özelde yaptıramam,üniversite hastanesinde yaptıracağım,o zaman eşimi içeri alacaklarını hiç sanmıyorum...
senin de az kalmış canım,inşallah 26sı dediğin gibi bayramın olur,inşallahhhhh

Özelde bile zor alırlar zaten canım.Sen yalnız olacağına alıştır kendini.Aşılama yapılırken bol bol dua et inan rahatlatıyor insanı.Rabbiyessir diye bir dua var ben onu öyle çok okudum ki.İnan rahatlattı beni.Bir bak o duaya bol bol oku canım.Allah yardımcın olsun

canım hemen nasıl raporu aldın merak ettim bende geçen hafta rapor için başvuruda bulundum 2 hafta sonraya gün verdiler :44: hakkında hyurlıs olsun canım
canım benim başıma böyşe bişey hiç gelmedi ne desem ne yorum yapsam doğru olmaz canım

merhaba kızlarr güzel haberlerle gelmeyi cok isterdim fakat dün kan testi yaptırdım negatif cıktı aksamına da adet oldum zatenn..o kadar üzüldüm agladım ki şimdiye kadar hiç bu kadar üzüldügümü hatırlamıyorum..kendimi de artık nasıl inandırırım bilmiyorum olacagına çünkü artık bebegim olacagını düşünmüyorum

guzguzeli canım benım ınan uzulme elde degıl bılıyorum ama Rabbım boyle uygun gormus suna kendını ınandır ya olupta dusseydı ya baska bırsey olsaydı belkı Rabbım bu yuzden vermedı o yuzden her zaman en kotu anında bıle sukret bu sekılde ayakta duralım baska secenegımız yok bol bol ısmı azam duasını oku bazı seylerde elımızden gelenı yapıyoruz gerısı Allaha kalmıs o yuzden sıkma canını toparla yıne dene bence Allah bızı sevıyorum ve ımtıhan edıyor bunu mukafatını alacagız ınanıyorum hayırlı evlatlarımız olacak umutsuzluga kapılma sakın bu ay gelmezse otekı ay o ay gelmezse elbet bır gun cocuklarımız olacak Allaha guven gerısı gelır canım benım sukur namazı kıl namazlarını kıl bılmıyorum kılıyormusun kılmıyormusun ama Allaha daha cok dua etmelıyız buna ınanıyorum ben bız bır adım yaklasırsak Rabbım bıze kosarak gelır bunu unutma Allahım sana ve bızım gıbılere hayırlı evlatlar nasıp etsın ramazanda bol bol dua edelım

hasretım ben rapor cıkarmaya pazartesı gıttım vermedıler artık onceden verılmıyor dedı sekreter sen adetının ıkıncı gunu gel hemen rapor cıkartırız dedı o gun baslanır ıgnelere dedı ayrıca resım bıle ıstemedı aynı gun cıkartılıyormus rapor bende anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…