- Konu Sahibi aysegul21072008
-
merhaba kızlarr güzel haberlerle gelmeyi cok isterdim fakat dün kan testi yaptırdım negatif cıktı aksamına da adet oldum zatenn..o kadar üzüldüm agladım ki şimdiye kadar hiç bu kadar üzüldügümü hatırlamıyorum..kendimi de artık nasıl inandırırım bilmiyorum olacagına çünkü artık bebegim olacagını düşünmüyorum
merhaba kızlarr güzel haberlerle gelmeyi cok isterdim fakat dün kan testi yaptırdım negatif cıktı aksamına da adet oldum zatenn..o kadar üzüldüm agladım ki şimdiye kadar hiç bu kadar üzüldügümü hatırlamıyorum..kendimi de artık nasıl inandırırım bilmiyorum olacagına çünkü artık bebegim olacagını düşünmüyorum
guzguzeli canım benım ınan uzulme elde degıl bılıyorum ama Rabbım boyle uygun gormus suna kendını ınandır ya olupta dusseydı ya baska bırsey olsaydı belkı Rabbım bu yuzden vermedı o yuzden her zaman en kotu anında bıle sukret bu sekılde ayakta duralım baska secenegımız yok bol bol ısmı azam duasını oku bazı seylerde elımızden gelenı yapıyoruz gerısı Allaha kalmıs o yuzden sıkma canını toparla yıne dene bence Allah bızı sevıyorum ve ımtıhan edıyor bunu mukafatını alacagız ınanıyorum hayırlı evlatlarımız olacak umutsuzluga kapılma sakın bu ay gelmezse otekı ay o ay gelmezse elbet bır gun cocuklarımız olacak Allaha guven gerısı gelır canım benım sukur namazı kıl namazlarını kıl bılmıyorum kılıyormusun kılmıyormusun ama Allaha daha cok dua etmelıyız buna ınanıyorum ben bız bır adım yaklasırsak Rabbım bıze kosarak gelır bunu unutma Allahım sana ve bızım gıbılere hayırlı evlatlar nasıp etsın ramazanda bol bol dua edelım
canım sakın umutsuzluğa kapılma,vardır bir hikmeti böyle olmasının,içini ferahlatmaya çalış
Üzülme demek boş biliyorum ama ne yapalım kuluz elimizden sabretmekten başka bir şey gelmiyor.Koyverme kendini.Koyverme ki bir an önce yeni tedavine başlayabilesin.
Eğer sen olacağına inanmazsan nasıl olacak tatlım.Önce inan, Allah'tan iste O da vakti gelince verecek inşallah.
Kızlar öğlen acillik oldum.Hiçbir şeyim yokken nasıl bir ağrı başladı anlatamam.KAsıklarımdan makata vuran ağrı, ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum.
Hemen hastaneye gittik doktorum muayene etti.Bir baktı yumurtalarım 8-9 cm hem de kaç tane.Bu kadar yumurtayla ağrıması normal dedi.Hatta yumurta dönüyormuymuş neymiş o an tam anlamadım ama eğer öyle bir şey olursa ameliyat dedi.Nasıl gözüm korktu.Ben su topladım sandım.Su varmış ama ağrıyı yapan o değilmiş.Böyle durumlarda gebelik ihtimali yüksek oluyormuş.Ağrım geçince eve yolladı.Kesin yatacaksın dedi.Ki ben kaç gündür yatmıyordum.Dinlendiğin halde geçmezsen yine gel dedi.Ben de inşallah sadece test için gelicem pozitifi alıp dönücem dedim.Bana tutmuş gibi geliyor dedim.O da bana da öyle geliyor ama yıkılma diye bir şey söylemek istemiyorum dedi.Nolur dua edin kızlar şu ağrılarımı sebepsiz yere çekmiş olmayayım.Eğer hamileysem 1-2 ay böyle ağrılı geçecekmiş yumurtaları atamadığım için ama ben razıyım.KArnım şimdiden davul gibi oldu.4-5 aylık hamile gibiyim
koko ınsaallah hamılesındır ve inşaallah atlatırsın bu bır haftayı bol bol Allahın ısımlerını oku ozellıkle Ya Hay de karnına elını koy ay bu arada hoca kesıldım basınıza affedın ama ben cok ınanıyorum helekı Allahın ısımlerı ıle esmaul husna ıle dua etmek cok ıyı Allahın hosuna gıden dualardan
ve birde sunları sureklı soyle
Rabbi yesir vela tuassir Rabbi temmim bil hayr (Rabbim işimi kolaylaştır, güçleştirme Rabbim bu işi hayırla tamamla.)
İnşallah canım inşallah. Bugün yine bu sayfada yazdım ben Rabbiyessir duasını.İnanır mısın o çatlada doktoru beklerken, aşılamam yapılırken doktor spermleri içime bırakırken ağzımdan düşmedi bu dua Allah'ım kabul ederse.Bir de aşılamadan önce Ya Varis çektim Ama Ya Hay'ı bilmiyordum.Teşekkür ederim canım Allah razı olsun.
canım benım dualarının basında Ya Mucıb de bunun anlamı duaları kabul eden demek Ya Hay diri demek aslında butun ısımlerının anlamı harıka bunlarda bızım ıcın cok guzel ıcımızı ferah tutuyoruz bunları okudukca
Ya o sigara belası bende de var.İlk defa içtiğim için kendime bu kadar kızıyorum.
Azaltmaya çalıştım ama yine de içiyorum.Test günümde varsa hemen bırakıcam diyorum da şimdi bu kadar stresteyken bırakamıyorum.
O elektronik sigara dediğini nereden aldın ve kaça aldın? İçme isteğini engelliyor mu?
canlarım ben sadece gecelerı gırdıgım ıcın bazen bana yazdıklarınızı gormuyorum o kadar cok okudum ama kacırdıklarım oluyor her gece hemen hemen herkesın seruvenını okuyorum uzmanlasacagım artık kokocum ben bu elektronık sıgarayı aldım kullanıyorum yararı cok var soyle sıgara ıstegını kırıyor ıcınde sadece nıkotın koyuluyor ve bu nıkotın degerını sen ayarlıyorsun yanı alacagın lıkıtle (lıkıt sıvı oluyor ıcıne sen dokuyorsun ve ıstedıgın marka sıgaranın lıkıtını alabılıyorsun ve nıkotın degerlerı 0.8 12 16 dıye yukselıyor ıstersen 0 nıkotınsız alırsın ayrıca kahvelı cıkolatalı elmalıda var) ben su an elmalı kullanıyorum canım sıgara ısteyınce kendımı tutup bundan ıcıyorum ıstegım gıdıyor ıkı abımde bunu kullanarak sıgarı bıraktı sonradan zaten sıgaradan mıden bulanıyor ayrıca bu elektronık sıgara dısarı sadece buhar gıdıyor ıcıne cektıgın duman sandıgın seyde buhar oluyor ve bogazındakı hırıltılar bır zaman sonra gıdıyor benım abım ıkı paket ıcerdı gecelerı bogazında cok otme olurdu ama suan Allaha sukur bu sıkayetı kalmadı ınternetten elektronık sıgara dıye yaz cıkar arastır kafana yatarsa dene bence cunku sıgara ınan cok kotu ayrıca kokusu yok kul derdı yok dıslerım temız ne bıleyım bır suru sey ben kullanıyorum memnunum darısı tum sıgarayı bırakmak ısteyenlere
gül güzeli canım inan çok üzüldüm hep içim de burayı açtığım da güzel haber alacağımı düşünüyoum demek kısmet değilmişmerhaba kızlarr güzel haberlerle gelmeyi cok isterdim fakat dün kan testi yaptırdım negatif cıktı aksamına da adet oldum zatenn..o kadar üzüldüm agladım ki şimdiye kadar hiç bu kadar üzüldügümü hatırlamıyorum..kendimi de artık nasıl inandırırım bilmiyorum olacagına çünkü artık bebegim olacagını düşünmüyorum
anladı canım valla ben işte raporun çıkmasını bekliyorum rapor çıktığın da ilaçlarımı alıp ağustos adetimi gelmesini beklicem sonrası allah kerimhasretım ben rapor cıkarmaya pazartesı gıttım vermedıler artık onceden verılmıyor dedı sekreter sen adetının ıkıncı gunu gel hemen rapor cıkartırız dedı o gun baslanır ıgnelere dedı ayrıca resım bıle ıstemedı aynı gun cıkartılıyormus rapor bende anlamadım
canım hemen nasıl raporu aldın merak ettimbende geçen hafta rapor için başvuruda bulundum 2 hafta sonraya gün verdiler :44: hakkında hyurlıs olsun canım
canım benim başıma böyşe bişey hiç gelmedi ne desem ne yorum yapsam doğru olmaz canım
canımcığım öncelikle kırmızılar geldiiiiiii,yarın başlıyorum tedaviye,ayrıca sen 2 günde bir dra gidiyorsundur misafir o günleri mi buldu da geldi,kesin kaynanandır,işin gücün ortasında bir tek onlar gelir çünkü:)))))
spekulumla araladıktan sonra ince bir hortumla spermleri içeriye gönderiyorlarmış canım
bacımmmmm çok sevindim gülüm ya demek ki tadaviye başlıyosun hayırlı uğurlu olsun rabbim yardımcın olsun
yok bitanem ya kaynanam değilyengem ve ikizler geldi ben çağırdım gelsinler diye çok özlemiştim hem aşılama öncesi bana biraz moral olsun düşünmeyeyim diye hem de beraber vakit geçiyoruz çok iyi oldu valla
bitanem ben şimdi bu ay dr falan gitmiyorum 2 hafta sonra raporun çıkıyo gidip ilaçlarımı alıcam sonra ağustos adetimin gelmesini beklicem adetin ilk 3 için de dr gidip allah nasip ederse aşılamaya başlıcak
tabi bu ara da çalışmalara devamallah çok büyük peşini bırakmak yokkkk
Kızlar öğlen acillik oldum.Hiçbir şeyim yokken nasıl bir ağrı başladı anlatamam.KAsıklarımdan makata vuran ağrı, ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum.
Hemen hastaneye gittik doktorum muayene etti.Bir baktı yumurtalarım 8-9 cm hem de kaç tane.Bu kadar yumurtayla ağrıması normal dedi.Hatta yumurta dönüyormuymuş neymiş o an tam anlamadım ama eğer öyle bir şey olursa ameliyat dedi.Nasıl gözüm korktu.Ben su topladım sandım.Su varmış ama ağrıyı yapan o değilmiş.Böyle durumlarda gebelik ihtimali yüksek oluyormuş.Ağrım geçince eve yolladı.Kesin yatacaksın dedi.Ki ben kaç gündür yatmıyordum.Dinlendiğin halde geçmezsen yine gel dedi.Ben de inşallah sadece test için gelicem pozitifi alıp dönücem dedim.Bana tutmuş gibi geliyor dedim.O da bana da öyle geliyor ama yıkılma diye bir şey söylemek istemiyorum dedi.Nolur dua edin kızlar şu ağrılarımı sebepsiz yere çekmiş olmayayım.Eğer hamileysem 1-2 ay böyle ağrılı geçecekmiş yumurtaları atamadığım için ama ben razıyım.KArnım şimdiden davul gibi oldu.4-5 aylık hamile gibiyim
canımcım çok çok geçmişler olsun inşş şimdi iyisindir allah şifanı versin gülüm hep yat dinlenrabbim çok büyük belki miniğin tutunmuştur annesine yaramazlık yapıyodur
güzel haberlerini bekliyorumm
gül güzeli canım inan çok üzüldüm hep içim de burayı açtığım da güzel haber alacağımı düşünüyoum demek kısmet değilmişolsun bitanem hiç üzülme hiç moralini bozma biliyorum söylemesi çok zor nasıl olduğunu tahmin edebiliyorum ama hemen pes etme arkadaşım rabbim bi kapaıyı kapatır bi diğerini açar şu mubarek ayın hürmetine bol dua et yer gök dua bacım
anladı canım valla ben işte raporun çıkmasını bekliyorum rapor çıktığın da ilaçlarımı alıp ağustos adetimi gelmesini beklicem sonrası allah kerim
bacımmmmm çok sevindim gülüm ya demek ki tadaviye başlıyosun hayırlı uğurlu olsun rabbim yardımcın olsun
yok bitanem ya kaynanam değilyengem ve ikizler geldi ben çağırdım gelsinler diye çok özlemiştim hem aşılama öncesi bana biraz moral olsun düşünmeyeyim diye hem de beraber vakit geçiyoruz çok iyi oldu valla
bitanem ben şimdi bu ay dr falan gitmiyorum 2 hafta sonra raporun çıkıyo gidip ilaçlarımı alıcam sonra ağustos adetimin gelmesini beklicem adetin ilk 3 için de dr gidip allah nasip ederse aşılamaya başlıcak
tabi bu ara da çalışmalara devamallah çok büyük peşini bırakmak yokkkk
canım ben bugün başladım,hergün puregon vuruyorum kendime,salı günü kontrolüm var tekrar gideceğim
gül güzeli canım inan çok üzüldüm hep içim de burayı açtığım da güzel haber alacağımı düşünüyoum demek kısmet değilmişolsun bitanem hiç üzülme hiç moralini bozma biliyorum söylemesi çok zor nasıl olduğunu tahmin edebiliyorum ama hemen pes etme arkadaşım rabbim bi kapaıyı kapatır bi diğerini açar şu mubarek ayın hürmetine bol dua et yer gök dua bacım
anladı canım valla ben işte raporun çıkmasını bekliyorum rapor çıktığın da ilaçlarımı alıp ağustos adetimi gelmesini beklicem sonrası allah kerim
canım ben bugün başladım,hergün puregon vuruyorum kendime,salı günü kontrolüm var tekrar gideceğim
dua et bana ne olur canım
hayali papatya canım benım hayırlısı bakalım bende arkandan gelıyom ınsaallah bırımızın hamıle olması bıle bıze cok moral olacak sanırım bugun cok dua edelım arefe bugunyerımde duramıyorum cok mutluyum nededınıde bılmıyorum sanırım ılk olacak ondan bunlarda guzel duygularmıs yaaaaaaa cok sevdım asılamayı :))) ıgen vurulmak falan tam bana gore sanırım acı cekmeyı sevıyommmmmmmm bana dıyeceksınız kı delı ama bırazda tiye almak gerekıyor herseyı takmıyorum Allahın ıznı ıle elımden gelenı yapıyorum gerısı Takdır ılahıııııııı bırde ben ıkız ıstıyom Allahtan hatta üçüz hatta dördüzzzzzzz eşimde sekikiz istiyo biz olayı abarttık boyle dusunup gulup gecıyoruz ne yapalım ınsanız elımızden gelen bu tekrar hayırlı olsun canım benım
Ya Rab Lekel hamdu kema yenbaği li celali vechike ve li azimi sultanike (Ey Rabbim! Zatının Celaline ve Saltanatının büyüklüğüne yakışır şekilde Sana Hamd olsun)
bu sekılde her gun sukredelım....
Hayırlı uğurlu olsun canım.Stres yapmadan güzel güzel geçir bu günlerini.İnşallah hayırlı haberler gelecek güzel gidecek tedavin.
selam kızlar hiç sonuç yazan yok pozitifler yazında biraz olsun rahatlıyalım benim 4 günüm kaldı test yaptırmama
Valla olsa dükkan senin canımBen sabırsızlıkla test günümü bekliyorum şafak 6
hayali papatya canım benım hayırlısı bakalım bende arkandan gelıyom ınsaallah bırımızın hamıle olması bıle bıze cok moral olacak sanırım bugun cok dua edelım arefe bugunyerımde duramıyorum cok mutluyum nededınıde bılmıyorum sanırım ılk olacak ondan bunlarda guzel duygularmıs yaaaaaaa cok sevdım asılamayı :))) ıgen vurulmak falan tam bana gore sanırım acı cekmeyı sevıyommmmmmmm bana dıyeceksınız kı delı ama bırazda tiye almak gerekıyor herseyı takmıyorum Allahın ıznı ıle elımden gelenı yapıyorum gerısı Takdır ılahıııııııı bırde ben ıkız ıstıyom Allahtan hatta üçüz hatta dördüzzzzzzz eşimde sekikiz istiyo biz olayı abarttık boyle dusunup gulup gecıyoruz ne yapalım ınsanız elımızden gelen bu tekrar hayırlı olsun canım benım
Ya Rab Lekel hamdu kema yenbaği li celali vechike ve li azimi sultanike (Ey Rabbim! Zatının Celaline ve Saltanatının büyüklüğüne yakışır şekilde Sana Hamd olsun)
bu sekılde her gun sukredelım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?