- Konu Sahibi aysegul21072008
-
Valla ikiz bizim en büyük hayalimiz hatta doktorum demişti bir sürü yumurtayı görünce ikiz olursa karışmam bak diye
Ohoooo ben planlarımı yaptım bile ikiz olursa evden taşınıcam, kardeşim benim yanıma taşınacak güzel güzel bakıcaz.Allah'ım hayali bile ne güzel ya.Bir de kokusu nasıldır kimbilir.
Bizim de evimiz bebek koksun yaaa
Kızlar aranızda oruç tutamayacak olan var mı? Ben özellikle aşılama işi Ramazan'dan önce olsun bitsin orucumu kaçırmayayım demiştim ama şimdi ilaç kullanıyorum.
Bir de iğnelerin yan etkileri ağrılar falan derken en az 10 gününü yiyeceğim galiba.
Çok huzursuz oldum.Herkes Ramazan telaşında, ben tutamıyorum.
Allah'ım affetsin keşke bu aya denk getirmeseydim diye düşünüyorum ama, anca toparlayabildik kendimizi, adet olma tarihimi bile ona göre ayarlamıştımm.
Etrafımda da sanki özellikle Ramazan'a getirmişim gibi davrananlar var sinir oluyorum yaaa
Valla ikiz bizim en büyük hayalimiz hatta doktorum demişti bir sürü yumurtayı görünce ikiz olursa karışmam bak diye
Ohoooo ben planlarımı yaptım bile ikiz olursa evden taşınıcam, kardeşim benim yanıma taşınacak güzel güzel bakıcaz.Allah'ım hayali bile ne güzel ya.Bir de kokusu nasıldır kimbilir.
Bizim de evimiz bebek koksun yaaa
nakaratcığım sende mi bugün başladın,hadi hayırlısı hepimiz için,ikizi ben de çok istiyorum da fazlası zoooooooorrrrrrrrrrrr:)))))
sende de mi pcos var canım
Kızlar aranızda oruç tutamayacak olan var mı? Ben özellikle aşılama işi Ramazan'dan önce olsun bitsin orucumu kaçırmayayım demiştim ama şimdi ilaç kullanıyorum.
Bir de iğnelerin yan etkileri ağrılar falan derken en az 10 gününü yiyeceğim galiba.
Allah'ım affetsin keşke bu aya denk getirmeseydim diye düşünüyorum ama, anca toparlayabildik kendimizi, adet olma tarihimi bile ona göre ayarlamıştımm.
Etrafımda da sanki özellikle Ramazan'a getirmişim gibi davrananlar var sinir oluyorum yaaa
canlarım uzulmeyın artık ya karamsar olmayınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn olmazsa olmaz canımmmmmm aman sızdeeeeeeeeeeeeıkıncıyı ucuncuyu denerız anne olmak kolay degıl sekerlerım koko inş. ıkızlerın olur bu arada hayalıpapatya ben bugun baslamadım adet oloamıyorum olmam gerekıyordu ama olmadım eger olsaydım yarın ıgnelere baslayacaktım elı kulagında yanı olmak ıcın yoksa yarın ılac alcam progestan mıdır nedır ben bır hafta kafayı yedıkten sonra kafamda herseyı bıtırdım ooo plan bıle yaptım eger bu asılama tutmassa tatıle gıtcemmmmmmm sonra ıkıncı asılama donemı baslayacak oda tutmazsa sosyal aktıvıtelere devam bırde ben kendımı cok dınlemıyorum yanı sureklı bırseylerle mesgulum yanı cok kıtap okurum ve ayrıca resımle ılgılenıyorum proje falan hazırlıyorum yanı o yuzden bırseylerle ugrasın evde cocuk cocuk aaaaaaaaa dermısım ama sızde kızarmıssınız
ben de aynı durumdayım canım,dra söyledim iğneleri akşam 10 gibi yapsam olmaz mı diye,olmaz dedi 16:00-17:00 arası olmak zorundaymış,nasıl hevesliydim halbuki bu sene,Allah affetsin
canımm başladın mı iğnelere nasıl acıtıyor mu yaa.. Hep aynı saatte vurulmak çok önemli canım ve dr dediği saat tabii ki. Bende tutamıyrum ülserim var vicdanım rahat değil ama napıyım başka ibadetleri yerine getirip bol dua edicem bu ay öyle affettiricem kendimi Allah görüyor kızlar tasa etmeyin insanın içinden hissettiği önemli bir görev misali oruç tutmanın hiçbir sevabı yok. İnşaşşah herşey yolunca gider müjdeli haberleri verirsin bana da umut olursun ilerisi için. Topiğime gelmiyorsun ama kaçak.
Ya ben bu sefer hayret ediyorum kendime.Tabiki düşünüyorum ama karalar bağlamadım.Eşim yıllık izinde onunla dizi izlemeye sardık.Netten sezon sezon dizi izliyoruz.canlarım uzulmeyın artık ya karamsar olmayınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn olmazsa olmaz canımmmmmm aman sızdeeeeeeeeeeeeıkıncıyı ucuncuyu denerız anne olmak kolay degıl sekerlerım koko inş. ıkızlerın olur bu arada hayalıpapatya ben bugun baslamadım adet oloamıyorum olmam gerekıyordu ama olmadım eger olsaydım yarın ıgnelere baslayacaktım elı kulagında yanı olmak ıcın yoksa yarın ılac alcam progestan mıdır nedır ben bır hafta kafayı yedıkten sonra kafamda herseyı bıtırdım ooo plan bıle yaptım eger bu asılama tutmassa tatıle gıtcemmmmmmm sonra ıkıncı asılama donemı baslayacak oda tutmazsa sosyal aktıvıtelere devam bırde ben kendımı cok dınlemıyorum yanı sureklı bırseylerle mesgulum yanı cok kıtap okurum ve ayrıca resımle ılgılenıyorum proje falan hazırlıyorum yanı o yuzden bırseylerle ugrasın evde cocuk cocuk aaaaaaaaa dermısım ama sızde kızarmıssınız
canımm hiç öyle düşünme öyle rast gelmiş zamanı geldiyse de olacak. Aşılama bitince tutarsın ama doktoruna sor belki aşılamadna sonra tutunmasını kolaylaştırmak, düşüğü engellemek için progestan verebilir sana canım. Bu seferde böyle denk gelmiş kazasını yaparsın sonra. Çünkü inşallah tutar ama tutmazsa bir aşılama daha falan zaman alan şeyler ve senin için zaman önemli hepimiz için önemli. Allah içini biliyor merak etme sen her gün duanı oku ibadetini yap canım Allah onu da kabul eder önemli olan niyet canımm..
ben de aynı durumdayım canım,dra söyledim iğneleri akşam 10 gibi yapsam olmaz mı diye,olmaz dedi 16:00-17:00 arası olmak zorundaymış,nasıl hevesliydim halbuki bu sene,Allah affetsin
iyi olmana çok sevindim canımÇok sağol tatlım, dünden beri pek kalkmıyorum yerimden wc ve yemek dışında.Düne göre daha iyiyim tabi ama bazen aniden çok sancı giriyor.Napalım katlanacağız, yeter ki tutsun.
Dünden beri sanırım fazla kaptırdım kendimi doktor da öyle deyince, hepten hamile gibi hissediyorum.Sonunda yıkılmaktan çok korkuyorum.
Rabbim şu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine kucaklarımızı doldursun hayırlı evlatlarla inşallah.
bacımmm deemek başladım ayy ne güzell allahım inşş sonun da hayır etsin ilkin de hemen tutunsun bebeğin sıkı sıkı annesinegül güzeli canım inan çok üzüldüm hep içim de burayı açtığım da güzel haber alacağımı düşünüyoum demek kısmet değilmişolsun bitanem hiç üzülme hiç moralini bozma biliyorum söylemesi çok zor nasıl olduğunu tahmin edebiliyorum ama hemen pes etme arkadaşım rabbim bi kapaıyı kapatır bi diğerini açar şu mubarek ayın hürmetine bol dua et yer gök dua bacım
anladı canım valla ben işte raporun çıkmasını bekliyorum rapor çıktığın da ilaçlarımı alıp ağustos adetimi gelmesini beklicem sonrası allah kerim
canım ben bugün başladım,hergün puregon vuruyorum kendime,salı günü kontrolüm var tekrar gideceğim
salı günü yumurta boyununa mı bakalıcak canımm kocaman olsunlar da hemen çatlasınlar
dualarım seninle tatlım rabbim şu mubarek ayın hürmetine hepimizn kucaklarını bebişlerle doldursundua et bana ne olur canım
hayali papatya canım benım hayırlısı bakalım bende arkandan gelıyom ınsaallah bırımızın hamıle olması bıle bıze cok moral olacak sanırım bugun cok dua edelım arefe bugunyerımde duramıyorum cok mutluyum nededınıde bılmıyorum sanırım ılk olacak ondan bunlarda guzel duygularmıs yaaaaaaa cok sevdım asılamayı :))) ıgen vurulmak falan tam bana gore sanırım acı cekmeyı sevıyommmmmmmm bana dıyeceksınız kı delı ama bırazda tiye almak gerekıyor herseyı takmıyorum Allahın ıznı ıle elımden gelenı yapıyorum gerısı Takdır ılahıııııııı bırde ben ıkız ıstıyom Allahtan hatta üçüz hatta dördüzzzzzzz eşimde sekikiz istiyo biz olayı abarttık boyle dusunup gulup gecıyoruz ne yapalım ınsanız elımızden gelen bu tekrar hayırlı olsun canım benım
Ya Rab Lekel hamdu kema yenbaği li celali vechike ve li azimi sultanike (Ey Rabbim! Zatının Celaline ve Saltanatının büyüklüğüne yakışır şekilde Sana Hamd olsun)
bu sekılde her gun sukredelım....
canım senin de galiba tedavin başlamışsın hayırlı olsun rabbim yüzümüze gülsün hepimizin inşşş
şu mubarek cuma gününde allahım bütün ettiğimiz duaları kabul etsin hepimize hayırlı ramazanlar bol bereket olsun
kızlar sımdı gebelık testı yaptım masallah oyle bır tek cızgı cıktıkı 3 km den gorunur guldum ya cerceveletıp ascam duvaraneyse adette olmadım sımdı progestan alacagım adet olmak ıcın bılmıyorum ne zaman olurum ya anlamadım gıttı ne guzel oluyordum adet asılama yapacagım ya naz yapıyor sanırım
evet bacım ya bi türlü denk getiremiyoruzcanımmmmmmm yine kaçırdım seni,eveet dün başladım iğnelere,salı günü boyutuna bakacaklar sonrası duruma göre artık,inşallah sen de diğer ay hayırlısıyla başlarsın,dolsun kucaklar
canım madem gebelik yok bi an önce kırmızlar gelsin de tedaviye geç her işte bi hayır vardır derler inşş umudumuz aşılamalarımız olurkızlar sımdı gebelık testı yaptım masallah oyle bır tek cızgı cıktıkı 3 km den gorunur guldum ya cerceveletıp ascam duvaraneyse adette olmadım sımdı progestan alacagım adet olmak ıcın bılmıyorum ne zaman olurum ya anlamadım gıttı ne guzel oluyordum adet asılama yapacagım ya naz yapıyor sanırım
benim de 13 gün geçmişti,aşılama olacağım ya bekletmişti beni,kafana takmadığın gün oluyorsun canım
selam kızlarr nasılsınız varmı güzel gelişmeler ??
Millet iftardı, sahurdu derken buraya girecek vakit bulamıyor herhalde, kimsecikler yok
Ayşegül de bayağıdır girmiyor sanırım ben ne zamandır görmedim.
Kızlarr ben onuz falan doğurcam herhaldeKarnımda nasıl bir şişlik, gerginlik anlatamam resmen 5 aylık hamile gibiyim,bu yumurtalar mahvetti beni.
Adama çok pis naz yapıyorum eger tutmadıysa var ya yandığımın resmidir kök söktürecek bana:18:
Şafak 5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?