Aşılama haziran temmuz ağustos 2012 yaptirmayi dusunenler buraya bekliyorum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ahhhhh keşke,bebiş kokusu nasıl güzel olurrrrr,evlerimiz mis gibi bebiş koksun artık,sarılıp öpüp koklayalım bebişlerimizi
Allah'ım duy sesimizi

Kızlar aranızda oruç tutamayacak olan var mı? Ben özellikle aşılama işi Ramazan'dan önce olsun bitsin orucumu kaçırmayayım demiştim ama şimdi ilaç kullanıyorum.
Bir de iğnelerin yan etkileri ağrılar falan derken en az 10 gününü yiyeceğim galiba.
Çok huzursuz oldum.Herkes Ramazan telaşında, ben tutamıyorum.
Allah'ım affetsin keşke bu aya denk getirmeseydim diye düşünüyorum ama, anca toparlayabildik kendimizi, adet olma tarihimi bile ona göre ayarlamıştımm.
Etrafımda da sanki özellikle Ramazan'a getirmişim gibi davrananlar var sinir oluyorum yaaa

ben de aynı durumdayım canım,dra söyledim iğneleri akşam 10 gibi yapsam olmaz mı diye,olmaz dedi 16:00-17:00 arası olmak zorundaymış,nasıl hevesliydim halbuki bu sene,Allah affetsin

nakaratcığım sende mi bugün başladın,hadi hayırlısı hepimiz için,ikizi ben de çok istiyorum da fazlası zoooooooorrrrrrrrrrrr:)))))
sende de mi pcos var canım

canlarım uzulmeyın artık ya karamsar olmayınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn olmazsa olmaz canımmmmmm aman sızdeeeeeeeeeeee ıkıncıyı ucuncuyu denerız anne olmak kolay degıl sekerlerım koko inş. ıkızlerın olur bu arada hayalıpapatya ben bugun baslamadım adet oloamıyorum olmam gerekıyordu ama olmadım eger olsaydım yarın ıgnelere baslayacaktım elı kulagında yanı olmak ıcın yoksa yarın ılac alcam progestan mıdır nedır ben bır hafta kafayı yedıkten sonra kafamda herseyı bıtırdım ooo plan bıle yaptım eger bu asılama tutmassa tatıle gıtcemmmmmmm sonra ıkıncı asılama donemı baslayacak oda tutmazsa sosyal aktıvıtelere devam bırde ben kendımı cok dınlemıyorum yanı sureklı bırseylerle mesgulum yanı cok kıtap okurum ve ayrıca resımle ılgılenıyorum proje falan hazırlıyorum yanı o yuzden bırseylerle ugrasın evde cocuk cocuk aaaaaaaaa dermısım ama sızde kızarmıssınız

canım bende sanırım bır hafta kadar tutmayacagım dr sormustu bana ama benım ramazanda yapmam gerekıyordu cunku aylardır tedavı goruyorum ara vermek ıstemedım hatta ben bır ılahıyat prof. sordurdum keyfıyetten degıl bızım yaptıgımız sonra kaza yaparsın dedı tedavıne devam et dedı o yuzdende gonlum rahat kı ben sımdıye kadar hıc bır ramazan tutmamazlık yapmadım

canımm hiç öyle düşünme öyle rast gelmiş zamanı geldiyse de olacak. Aşılama bitince tutarsın ama doktoruna sor belki aşılamadna sonra tutunmasını kolaylaştırmak, düşüğü engellemek için progestan verebilir sana canım. Bu seferde böyle denk gelmiş kazasını yaparsın sonra. Çünkü inşallah tutar ama tutmazsa bir aşılama daha falan zaman alan şeyler ve senin için zaman önemli hepimiz için önemli. Allah içini biliyor merak etme sen her gün duanı oku ibadetini yap canım Allah onu da kabul eder önemli olan niyet canımm..

ayy belki bbeek gekmiştir bak kafamı da dağıttım diyorsun reglide gelmemiş tedaviye başlayacağı sırada gebe kalan çok insan var öyle olsa ne güzel olur amaa..

ben de aynı durumdayım canım,dra söyledim iğneleri akşam 10 gibi yapsam olmaz mı diye,olmaz dedi 16:00-17:00 arası olmak zorundaymış,nasıl hevesliydim halbuki bu sene,Allah affetsin

canımm başladın mı iğnelere nasıl acıtıyor mu yaa.. Hep aynı saatte vurulmak çok önemli canım ve dr dediği saat tabii ki. Bende tutamıyrum ülserim var vicdanım rahat değil ama napıyım başka ibadetleri yerine getirip bol dua edicem bu ay öyle affettiricem kendimi Allah görüyor kızlar tasa etmeyin insanın içinden hissettiği önemli bir görev misali oruç tutmanın hiçbir sevabı yok. İnşaşşah herşey yolunca gider müjdeli haberleri verirsin bana da umut olursun ilerisi için. Topiğime gelmiyorsun ama kaçak.

iğneyi hissetmedim bile,kendime vuramam diye korktum,eşim de ben sana kıyamam dedi,sonra bi cesaret denedim ki aaaaaaa hissetmiyorsun iğneyi,canım dün dr filan pek gelemedim topiğe,şimdi geliyorum

Ya ben bu sefer hayret ediyorum kendime.Tabiki düşünüyorum ama karalar bağlamadım.Eşim yıllık izinde onunla dizi izlemeye sardık.Netten sezon sezon dizi izliyoruz.
Kitaplığımda kitaplarım "BENİ OKU! BENİ OKU!" diye bağırıyor.Dizilerim bitsin onlara dönücem inşallah. Sonrası Allah kerim

Canım ben aşılamamı yaptırdım zaten.Bugünü saymazsak teste 5 gün kaldı Progestan kullanıyorum canım sabah öğlen akşam olmak üzere. Ya ne bileyim tabiki niyet önemli ama insan yine de huzursuz hissediyor kendini.Sonra kaza edicem artık Allah'ım kabul ederse

Doktor saat verdiyse yapacak bir şey yok tatlım, demekki o saatlerde olması önemli.
Senin elinden gelen bir şey değil ki.Her şeyin hayırlısı

iyi olmana çok sevindim canım
inşş sonun da çektiğin bütün ağrılara eziyetlere değer tatlım rabbim utandırmaın evladını sana bağışlasın
galiba şafa 6 kalmışş sabırıszlıkla bekliyoruz canım sonucunu

canımmmmmmm yine kaçırdım seni,eveet dün başladım iğnelere,salı günü boyutuna bakacaklar sonrası duruma göre artık,inşallah sen de diğer ay hayırlısıyla başlarsın,dolsun kucaklar

kızlar sımdı gebelık testı yaptım masallah oyle bır tek cızgı cıktıkı 3 km den gorunur guldum ya cerceveletıp ascam duvara neyse adette olmadım sımdı progestan alacagım adet olmak ıcın bılmıyorum ne zaman olurum ya anlamadım gıttı ne guzel oluyordum adet asılama yapacagım ya naz yapıyor sanırım

benim de 13 gün geçmişti,aşılama olacağım ya bekletmişti beni,kafana takmadığın gün oluyorsun canım

canımmmmmmm yine kaçırdım seni,eveet dün başladım iğnelere,salı günü boyutuna bakacaklar sonrası duruma göre artık,inşallah sen de diğer ay hayırlısıyla başlarsın,dolsun kucaklar
evet bacım ya bi türlü denk getiremiyoruz anladım canım inşş tam istenildiği gibi olur allahım çok büyük şu güzel günler hatırna bizlere evlatlarımızı bağışlar nasip eder
evet canım diğer ay bende allah nasip ederse start veriyorum
canım madem gebelik yok bi an önce kırmızlar gelsin de tedaviye geç her işte bi hayır vardır derler inşş umudumuz aşılamalarımız olur
benim de 13 gün geçmişti,aşılama olacağım ya bekletmişti beni,kafana takmadığın gün oluyorsun canım

demek ki canım şu kırmızlar hepimize aynı şeyi yapıyo tadeviye başlacanak ya bi türlü gelmek bilmezler

seninle bi gün var aramız da bende 12. günde gördümm

Millet iftardı, sahurdu derken buraya girecek vakit bulamıyor herhalde, kimsecikler yok
Ayşegül de bayağıdır girmiyor sanırım ben ne zamandır görmedim.
Kızlarr ben onuz falan doğurcam herhaldeKarnımda nasıl bir şişlik, gerginlik anlatamam resmen 5 aylık hamile gibiyim,bu yumurtalar mahvetti beni.
Adama çok pis naz yapıyorum eger tutmadıysa var ya yandığımın resmidir kök söktürecek bana:18:
Şafak 5

kaç yumurtan gelişmişti canım,pcos var mıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…