Aşılama haziran temmuz ağustos 2012 yaptirmayi dusunenler buraya bekliyorum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kaç yumurtan gelişmişti canım,pcos var mıydı

Pcos kendimi bildim bileli var canım.Benim 10'dan fazla yumurtam vardı.Boyutlarının da maşallahları vardı.
Geçen fenalaştığımda doktorum baktı yumurtalar 8-9 cm olmuştu onlar ağrıyı ve şişliği yapıyor sanırım.
Adet olmadan atamazmışım, eğer hamileysen 1-2 ay böyle çekeceksin demişti.Ay hamile olayımda karnım gergin olsun,şiş olsun farketmez

8-9 cm tutmuştur canım yaaaa,ilk denemen miydi,ben de pcosluyum,perş. günü başladım puregona,salı kontrole gideceğim,dr pcoslu yumurta ya hiç uyarılmaz ya da 8-10 tane coşar dedi,senin ki coşanlardanmış,inşallah benimki de coşar

İlk denemem canım.Ben aylarca klomen kullandım 10mmden fazla büyümüyordu.Menogon kullandım bu sefer maşallah coştular.Doktorum ikiz olursa karışmam demişti pek bi umutlandırdı beni ama Rabbimin bileceği iş.Ol derse olacak.
İnşallah canım, inşallah kaliteli yumurtaların oluşur.Aslında çok coşması da iyi değil sonra su topluyoruz ve benimki gibi büyümelerini durduramıyoruz
Puregon'un içeriği nasıl benimki fsh ve lh hormonları vardı.Bİr de kendin mi vurucan iğneleri.

kendim vuruyorum canım,göbekten birgün sola bir gün sağa,içeriğine bakayım

Yok canım her gün aynı saatte ilçe hastanesinde yaptırdım.Progestan verdi.Ağızdan alıyorum günde 3 defa. Sen kontrole ne zaman gidecektin kaçırdım herhalde

bana progestan vermedi,salı sabahı gideceğim kontrole,sen iğneni kendin yapamadın mı yoksa bir sağlıkçının mı yapması gerekiyormuş,benim ki şeker hastalarınınkine benziyor

bana progestan vermedi,salı sabahı gideceğim kontrole,sen iğneni kendin yapamadın mı yoksa bir sağlıkçının mı yapması gerekiyormuş,benim ki şeker hastalarınınkine benziyor

Bana progestanı aşılamadan sonra verdi canım.Sana da öyle verir muhtemelen. Benim kalçadan kas içine yapılıyordu kendim yapamazdım yani,Şeker iğnesi gibi sanmıştım başta ama değilmiş.

kızlar progestana basladım sabah aksam adet olmak ıcın acayıp sıslık dısında bırsey yapmadı ama fena sıstım resmen hamıle gıbıyım sısırdıde sısırdı bır olsam adet rahatlasam ıgnelere baslayıp tedavımı olsammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ah canım inşallah hayırlısyla olursun,tedaviye başlanacak ay ne hikmetse bir türlü regl olunmuyor,dedim ya benim 13 gün geçmişti,dr bir sorun yok,1 hafta daha bekle olmazsan ilaç veririm demişti,ertesi gün oldum

Merhaba arkadaslar,
3 haftadır tatıldeydım,dondum.ilk aşılamam tutmamıştı ve bu ay doktorum dınlenmemı ıstemıştı. regl olunca tekrar 2.aşılama ıcın süreç başlayacak.
Hayırlı ramazanlar, hayırlı haberler almak dılegıyle ınş...

selam kızlarr geliyorum okuyup gidiyorum güzel haberlerinizi alırız inşallahh ..bakalım bende ramazandan sonra tekrar yaptıracagım sanırım 2.asılamaya dogru gidiyorum gibi.crimson seninle aynıyız canım ..inşallah tez zamanda bebeklerimize kavusuruz cümlemiz..amin..

kızlar hala adet olmadım kafayımı yıyım neyı yıyım anlamadım oructa tutuyorum progestanın hepsınımı ıcsem ya olmuyor olmuyorum hayırlısı bakalım ya beklemekte zor

Kızlar nasılsınız? Ben kaç gündür kötüydüm her sabah feci karın ağrısıyla uyanıyordum.Ama bu sabah bıçak gibi bütün ağrılarım kesildi.
Sadece karnımdaki devasa şişlik,gaz ve göğüs acılarım kaldı.Bir de yemek yeyip yattığım halde resmen midem kazınarak uyandım.
Yarın test günüm.Ağrılar geçince umudum gitti sanki.Tutmadı galiba.

Ben 5 aylık hamile gibiyim bi görsen halimi.Bu şişilik nasıl inecek çok merak ediyorum.1 kutu progestan bitti.Yarın yenisini alıcam ve adet olana kadar içecekmişim

ne güzel canım 2. aşılamaya kara vermişsiniz allahım yardımcınız olsun inşş bu kez tutar bitanem
kızlar hala adet olmadım kafayımı yıyım neyı yıyım anlamadım oructa tutuyorum progestanın hepsınımı ıcsem ya olmuyor olmuyorum hayırlısı bakalım ya beklemekte zor
canım bende bütün kututyu bitirdikten sonra adet oluyodum ama benim de sapıtmıştı gelmemişti aynen böyle demek ki stresten düşünmekten istemediğimiz zaman gününden önce gelir kırmızlar
düşünme diyeceğim ama düşünmeden de olmuyor değil mi ama inan düşünmediğin gün oluyorsun

aynen canım elimizde değil düşünmemek kafa hep orda takmışsız bi kere

sen ne yaptın canım dün galiba dr gidecektin yumoşlara baktırmaya ne oldu bacımm

canım hemen umtsuzluğa kapılma bak daha test bile yapmamışsın hiç bişey belli değil üzme kendini rabbim inşş meleğini göndermiştir canım yarın da inşş test pozitiff diya yazarsın rabbim çok büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…