Aşılama haziran temmuz ağustos 2012 yaptirmayi dusunenler buraya bekliyorum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

evet yine denk gelemedik tebrik ederim,canım baktırdım yumoşlara çok şükür tedaviye cevap vermişim,vermeme ihtimalim de vardı çünkü ama henüz istenen boyuta ulaşmamamış,masaya yatarken inşallah 18mm görürüz hocam dedim,güldü doktor hemen olmaz heveslenme dedi,7,5mm daha,5 gün daha devam,ctesi günü muayenehanesine gidip orada baktıracağım ama sona yakınım sanırım çünkü bu sefer çatlatma iğnesi de yazdı bana,bakalım hayırlısı inşallah,Allah utandırmasın,tekrarlatmasın bunları,tutsun bebişim,tutunsun anneciğine inşallah,bacım sen ne yaptın,misafirlerin gitmedi daha sanırım

kızlarrrrr çok boşladınız burayı,ayşegül beni hala ilk sayfadaki listeye eklememişsin şekerim

hasretimmmmmmmmmm sana hasretim bacımmmmmm

bacımm misafirlerim yarın akşam gidiyolar artık sık sık gelirim

evet canım ya hala liste olmamış zaten ayşegül de bidaha hiç gelmemiş acaba listeyi başkası yapsa nasıl olur :44::44:

bacımm misafirlerim yarın akşam gidiyolar artık sık sık gelirim

evet canım ya hala liste olmamış zaten ayşegül de bidaha hiç gelmemiş acaba listeyi başkası yapsa nasıl olur :44::44:

ooooooo nihayet kavuştuk bacım,senin bi dahaki kırmızılar ne zaman gelecek,biran önce olsan da beraberce olsak birlikte bekleriz,ne güzel olur

ooooooo nihayet kavuştuk bacım,senin bi dahaki kırmızılar ne zaman gelecek,biran önce olsan da beraberce olsak birlikte bekleriz,ne güzel olur

aşılamayı beraberce olsak ne güzel olur,ben bu hızla gidersem yatişirsin bana zaten:)))yumoşlar bana çekmemiş,ben acelecinin önde gideniyim,yumoşlarım ağır ağır

ne güzel bacım tedavin hep böyle sorunsuz devam eder maşallah canım yumoşlarda büyümeye devam ediyo 5 günde neler olur neler biter hem bak dr daha erken demiş hiç panik yapma canım rahat ol rabbime bırak allahım inşş bu kez nasip edecek dualarım seninle

misafirlerim yarın akşam gidiyolar canım yine evler bomboş kalacak yine yalnız kalacam allahım inş bu yalnızlığımı bebeğimle doldurur rabbim nasip eder bizlere de

aşılamayı beraberce olsak ne güzel olur,ben bu hızla gidersem yatişirsin bana zaten:)))yumoşlar bana çekmemiş,ben acelecinin önde gideniyim,yumoşlarım ağır ağır

evet bacımm ya kavuştuk artık hayırlısyla

valla canım ne zaman kırmızları görürüm bilemiyorum ki ağustos 13 diye bekliyorum ama yine sekerse gecirkirse diye tam tarih yok canım rabbim keşke mucizesini gösterse de bebeğime kavuşsam

bende canım normal hayatta çok aceleciyim çok tez canlıyım hemen herşey olsun isterim hiç geniş biri değilim rahat insanlara hayranım valla

eşim de benim tam tersim ağır ağır aheste aheste davranır,evden bir yere gideceksek kapıda bekleyen benim yani düşün artık

kızlar bugün dr.a gittim klomen bitmişti yumurtalarım olması gereken büyüklüğe gelmiş. rahim duvarım biraz inceymiş hap verdi onu kullanmaya başlıycam bide bir iğne verdi yarın sabah koldan o iğneyi yapıcam nasıl olucak bilmiyorum ama neyse yapıcam bişiler artık. birde cuma günü aşılama yapılacak. sizler ne aşamadasınız?

inşallah canım, ben bu ay sonu regl oluyorum.senin ne zaman?

Acele etme canım doktorun dediği gibi daha erken iğneler büyütür merak etme.Hayırlısıyla yaptırısın aşılamanı.

İnşallah canım inşallah ama ne bileyim bugün sanki hiç olmayacakmış gibi hissediyorum.Belli mi olur belki yarın bi sürprizle karşılaşırım.

inşallah canım, ben bu ay sonu regl oluyorum.senin ne zaman?

inşallah canım adetim bayrama denk gelmezse bayram sonrası olursa hemen doktora gidecegim eşim biraz uzak duruyo ama ben bırakmayı düşünmüyorum sen istbuldamısın hangi hastaneye gidiyorsun cnm

inşallah canım adetim bayrama denk gelmezse bayram sonrası olursa hemen doktora gidecegim eşim biraz uzak duruyo ama ben bırakmayı düşünmüyorum sen istbuldamısın hangi hastaneye gidiyorsun cnm

benım aşılama senden daha once olacak o zaman bi aksilik cıkmazsa.Ben Bursada oturuyorum ama doktorum Balıkesır'de.

Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)

hayalipapatya
yazısını görmekten sıkıldım kızlar

ben sana dun cevap yazdım dı mı canım, bakıyorum bakıyorum yok 100lük yaptıgını soylemıştın dı mı? 7mm.idi boyutu da.yanlış mı hatırlıyorum. ne zaman gıdıyorsun bı daha doktora?

ben sana dun cevap yazdım dı mı canım, bakıyorum bakıyorum yok 100lük yaptıgını soylemıştın dı mı? 7mm.idi boyutu da.yanlış mı hatırlıyorum. ne zaman gıdıyorsun bı daha doktora?

canım dünki yazılanlar serverde bi hata oluşmuş hep silinmiş,dün yazışmıştık doğru hatırlıyorsun,sağda 9,5mm,solda 7,5mm olmuş daha küçükler de varmış da bunlar şimdilik en iyi durumdakilermiş,malum pcosluyum coşabilirmişim cumartesi günü muayenehanesine gideceğim yumurta takibi için,bakalım ne diyecek,çatlatma iğnesi de yazdı bu sefer,onu da karnımdan mı vuracağım

ahh canım inşş yarın bizlere de süpriz yapmış olurusn allahın izniyle

pregnyl mı ovitrelle mı ıgnen? pregnyl kalçadan, ovitrelle koldan ya da göbekten vuruluyor canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…