- Konu Sahibi aysegul21072008
-
ne güzel canım 2. aşılamaya kara vermişsiniz allahım yardımcınız olsun inşş bu kez tutar bitanem
canım bende bütün kututyu bitirdikten sonra adet oluyodum ama benim de sapıtmıştı gelmemişti aynen böyledemek ki stresten düşünmekten istemediğimiz zaman gününden önce gelir kırmızlar
aynen canım elimizde değil düşünmemek kafa hep orda takmışsız bi kere
sen ne yaptın canım dün galiba dr gidecektin yumoşlara baktırmaya ne oldu bacımm
kızlarrrrr çok boşladınız burayı,ayşegül beni hala ilk sayfadaki listeye eklememişsin şekerim
hasretimmmmmmmmmm sana hasretim bacımmmmmm
bacımm misafirlerim yarın akşam gidiyolarartık sık sık gelirim
evet canım ya hala liste olmamış zaten ayşegül de bidaha hiç gelmemişacaba listeyi başkası yapsa nasıl olur :44::44:
ooooooo nihayet kavuştuk bacım,senin bi dahaki kırmızılar ne zaman gelecek,biran önce olsan da beraberce olsak birlikte bekleriz,ne güzel olur
evet yine denk gelemedik tebrik ederim,canım baktırdım yumoşlara çok şükür tedaviye cevap vermişim,vermeme ihtimalim de vardı çünkü ama henüz istenen boyuta ulaşmamamış,masaya yatarken inşallah 18mm görürüz hocam dedim,güldü doktor hemen olmaz heveslenme dedi,7,5mm daha,5 gün daha devam,ctesi günü muayenehanesine gidip orada baktıracağım ama sona yakınım sanırım çünkü bu sefer çatlatma iğnesi de yazdı bana,bakalım hayırlısı inşallah,Allah utandırmasın,tekrarlatmasın bunları,tutsun bebişim,tutunsun anneciğine inşallah,bacım sen ne yaptın,misafirlerin gitmedi daha sanırım
ooooooo nihayet kavuştuk bacım,senin bi dahaki kırmızılar ne zaman gelecek,biran önce olsan da beraberce olsak birlikte bekleriz,ne güzel olur
aşılamayı beraberce olsak ne güzel olur,ben bu hızla gidersem yatişirsin bana zaten:)))yumoşlar bana çekmemiş,ben acelecinin önde gideniyim,yumoşlarım ağır ağır
evet bacımm ya kavuştuk artık hayırlısyla
valla canım ne zaman kırmızları görürüm bilemiyorum ki ağustos 13 diye bekliyorum ama yine sekerse gecirkirse diyetam tarih yok canım rabbim keşke mucizesini gösterse de bebeğime kavuşsam
bende canım normal hayatta çok aceleciyim çok tez canlıyım hemen herşey olsun isterim hiç geniş biri değilimrahat insanlara hayranım valla
eşim de benim tam tersim ağır ağır aheste aheste davranır,evden bir yere gideceksek kapıda bekleyen benim yani düşün artık
selam kızlarr geliyorum okuyup gidiyorum güzel haberlerinizi alırız inşallahh ..bakalım bende ramazandan sonra tekrar yaptıracagım sanırım 2.asılamaya dogru gidiyorum gibi.crimson seninle aynıyız canım ..inşallah tez zamanda bebeklerimize kavusuruz cümlemiz..amin..
evet yine denk gelemedik tebrik ederim,canım baktırdım yumoşlara çok şükür tedaviye cevap vermişim,vermeme ihtimalim de vardı çünkü ama henüz istenen boyuta ulaşmamamış,masaya yatarken inşallah 18mm görürüz hocam dedim,güldü doktor hemen olmaz heveslenme dedi,7,5mm daha,5 gün daha devam,ctesi günü muayenehanesine gidip orada baktıracağım ama sona yakınım sanırım çünkü bu sefer çatlatma iğnesi de yazdı bana,bakalım hayırlısı inşallah,Allah utandırmasın,tekrarlatmasın bunları,tutsun bebişim,tutunsun anneciğine inşallah,bacım sen ne yaptın,misafirlerin gitmedi daha sanırım
canım hemen umtsuzluğa kapılma bak daha test bile yapmamışsın hiç bişey belli değil üzme kendinirabbim inşş meleğini göndermiştir canım yarın da inşş test pozitiff diya yazarsın rabbim çok büyük
Kızlar nasılsınız? Ben kaç gündür kötüydüm her sabah feci karın ağrısıyla uyanıyordum.Ama bu sabah bıçak gibi bütün ağrılarım kesildi.
Sadece karnımdaki devasa şişlik,gaz ve göğüs acılarım kaldı.Bir de yemek yeyip yattığım halde resmen midem kazınarak uyandım.
Yarın test günüm.Ağrılar geçince umudum gitti sanki.Tutmadı galiba.
canım bende karın agrısı olmamıştı ama gaz gögüs agrısı şişligi ve cok acıkma mide kazınması olmuştu arastırdıgımda hapların yan etkileri oldugunu gördüm..canını sıkma canım aşılama da belirti olmuyorr belkide bebegin seninledir inşallahhe bu arada asılamanın kacıncı günündesiin ??ben 12 .günü adet olmuştum inş sen olmazsın
Ben 5 aylık hamile gibiyim bi görsen halimi.Bu şişilik nasıl inecek çok merak ediyorum.1 kutu progestan bitti.Yarın yenisini alıcam ve adet olana kadar içecekmişim
inşallah canım, ben bu ay sonu regl oluyorum.senin ne zaman?
inşallah canım adetim bayrama denk gelmezse bayram sonrası olursa hemen doktora gidecegim eşim biraz uzak duruyo ama ben bırakmayı düşünmüyorum sen istbuldamısın hangi hastaneye gidiyorsun cnm
Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
hayalipapatya
yazısını görmekten sıkıldım kızlar
ben sana dun cevap yazdım dı mı canım, bakıyorum bakıyorum yok100lük yaptıgını soylemıştın dı mı? 7mm.idi boyutu da.yanlış mı hatırlıyorum. ne zaman gıdıyorsun bı daha doktora?
Acele etme canım doktorun dediği gibi daha erken iğneler büyütür merak etme.Hayırlısıyla yaptırısın aşılamanı.
İnşallah canım inşallah ama ne bileyim bugün sanki hiç olmayacakmış gibi hissediyorum.Belli mi olur belki yarın bi sürprizle karşılaşırım.
canım dünki yazılanlar serverde bi hata oluşmuş hep silinmiş,dün yazışmıştık doğru hatırlıyorsun,sağda 9,5mm,solda 7,5mm olmuş daha küçükler de varmış da bunlar şimdilik en iyi durumdakilermiş,malum pcosluyum coşabilirmişim cumartesi günü muayenehanesine gideceğim yumurta takibi için,bakalım ne diyecek,çatlatma iğnesi de yazdı bu sefer,onu da karnımdan mı vuracağım
Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
hayalipapatya
yazısını görmekten sıkıldım kızlar
vay vay vay kimleri görüyorum,oooo hasretim hanımlar da buradaymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?