- Konu Sahibi aysegul21072008
-
pregnyl mı ovitrelle mı ıgnen? pregnyl kalçadan, ovitrelle koldan ya da göbekten vuruluyor canım
ovitrelle canım,ay iyi göbekten olmasına sevindim,kalçadan biz yapamazdık,4-5 arası vur dedi o saatte hastane aramak zor olurdu,sen depuregonu filan 4-5 arası mı yapmıştın
kızlar şimdiye kadar böyle bişey olmadığı için bana çok acayip geldi kahverengi lekelenmem var damla şeklin deçok az karın ağrısıyla birlikte bilmiyorum niye şimdi böyle oldu hiç anlamadım inşş kötü bişey değildir :18::18:
kızlar şimdiye kadar böyle bişey olmadığı için bana çok acayip geldi kahverengi lekelenmem var damla şeklin deçok az karın ağrısıyla birlikte bilmiyorum niye şimdi böyle oldu hiç anlamadım inşş kötü bişey değildir :18::18:
arkadasım hangı aşamadasın, aşılama mı oldun yoksa ıgne mı yapıyorsun.Daha net bırsey soyleyebılırız, ben bıraz fransızım uzun suredır netten uzak
canım ben de allah nasip ederse önümüzdeki ay aşılama olacağım kısmetsearkadasım hangı aşamadasın, aşılama mı oldun yoksa ıgne mı yapıyorsun.Daha net bırsey soyleyebılırız, ben bıraz fransızım uzun suredır netten uzak
kız hamile olabilirsin,verimli günlerini değerlendirdiniz mi,hatırlasana beteray da lekelenince korkmuştu meğer hamişmiş,o da kayıp maşallah:)))
valla bi de hamiş olurmuşsun,ayyy ne güzel
canım ben de allah nasip ederse önümüzdeki ay aşılama olacağım kısmetseşu an adetim biteli 13 gün oldu bu lekelenme şimdiye dek hiç olmamıştı :44:
yok bacım ya daha 13 gün oldu şimdi olması çok erken değil mi böyle bişey ilk kez başıma geliyo yani bi bilgim hiç yok :44:
biz sadece 12 14 16 18 günleri birlikte oluyoruz yani bu günler önemliymiş
enfeksiyon ya da kokuluysa mantar olabilir,soğan kürü yaptıysan o da varsa iltihap filan akıtıyor
yok bacım ya allah şükür ne enfeksiyon ne de mantar hiç bişey yok birden bire oldu bende anlamadım ki inşş önemsiz bişeydir
valla canım artık hiçbi kür yapmıyorum içmiyorum rabbime bıraktım zamanın da çok yaptım ne duyduysam yedim içtim
inşallah önemli birşey değildir canım o zaman,korkma hemen felaket senaryoları yazma biliyorsun iyi düşünürsek iyi olur
inşallah önemli birşey değildir canım o zaman,korkma hemen felaket senaryoları yazma biliyorsun iyi düşünürsek iyi olur
çünkü ben de önce felaket senaryoları yazarım sonra yavaş yavaş atarım sıkıntımı
haklısn canım herşey olacağına varırhep iyi düşünmek gerek
kız günlerdir yoktun ben unuttum,sen pcoslu muydun
valla canım dr muayene etti ama hiç öyle bişey demişti rahim temiz bişey yok demişti
iyi bari en azından o derdin yok ama aşılama için kapsamlı mı baktılar,ben de şimdiye kadar pcoslu olduğumu bilmiyordum hatta 6 ay hamiş olmayınca doktor beni alttan muayene edip senin birşeyin yok eşin baktırsın dedi ve biz aylarca eşimin değerlerini yükseltmeye uğraştık,sonra eşiminki aşılamaya uygun düzelince aşılama için gittik ki ne duyayım!!!!!!!
PCOSLUYUMMMMMM
yok bacım ya allah şükür ne enfeksiyon ne de mantar hiç bişey yok birden bire oldu bende anlamadım ki inşş önemsiz bişeydir
valla canım artık hiçbi kür yapmıyorum içmiyorum rabbime bıraktım zamanın da çok yaptım ne duyduysam yedim içtim
Canım adet bitiminden sonra mı 13. gün? Bi an yerleşme kanaması geldi aklma.İnşallah öyle bir şeydir.BAT ne zaman?
Kızlarrr sabah test yaptırmaya gidiyorummm nolur dua edin bana.İnanılmaz heyecan yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?