Aşılama haziran temmuz ağustos 2012 yaptirmayi dusunenler buraya bekliyorum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar şimdiye kadar böyle bişey olmadığı için bana çok acayip geldi kahverengi lekelenmem var damla şeklin de çok az karın ağrısıyla birlikte bilmiyorum niye şimdi böyle oldu hiç anlamadım inşş kötü bişey değildir :18::18:

Son düzenleme:

arkadasım hangı aşamadasın, aşılama mı oldun yoksa ıgne mı yapıyorsun.Daha net bırsey soyleyebılırız, ben bıraz fransızım uzun suredır netten uzak

kız hamile olabilirsin,verimli günlerini değerlendirdiniz mi,hatırlasana beteray da lekelenince korkmuştu meğer hamişmiş,o da kayıp maşallah:)))
valla bi de hamiş olurmuşsun,ayyy ne güzel

arkadasım hangı aşamadasın, aşılama mı oldun yoksa ıgne mı yapıyorsun.Daha net bırsey soyleyebılırız, ben bıraz fransızım uzun suredır netten uzak
canım ben de allah nasip ederse önümüzdeki ay aşılama olacağım kısmetse şu an adetim biteli 13 gün oldu bu lekelenme şimdiye dek hiç olmamıştı :44:
kız hamile olabilirsin,verimli günlerini değerlendirdiniz mi,hatırlasana beteray da lekelenince korkmuştu meğer hamişmiş,o da kayıp maşallah:)))
valla bi de hamiş olurmuşsun,ayyy ne güzel

yok bacım ya daha 13 gün oldu şimdi olması çok erken değil mi böyle bişey ilk kez başıma geliyo yani bi bilgim hiç yok :44:

biz sadece 12 14 16 18 günleri birlikte oluyoruz yani bu günler önemliymiş

enfeksiyon ya da kokuluysa mantar olabilir,soğan kürü yaptıysan o da varsa iltihap filan akıtıyor

enfeksiyon ya da kokuluysa mantar olabilir,soğan kürü yaptıysan o da varsa iltihap filan akıtıyor

yok bacım ya allah şükür ne enfeksiyon ne de mantar hiç bişey yok birden bire oldu bende anlamadım ki inşş önemsiz bişeydir

valla canım artık hiçbi kür yapmıyorum içmiyorum rabbime bıraktım zamanın da çok yaptım ne duyduysam yedim içtim

inşallah önemli birşey değildir canım o zaman,korkma hemen felaket senaryoları yazma biliyorsun iyi düşünürsek iyi olur

valla canım dr muayene etti ama hiç öyle bişey demişti rahim temiz bişey yok demişti

iyi bari en azından o derdin yok ama aşılama için kapsamlı mı baktılar,ben de şimdiye kadar pcoslu olduğumu bilmiyordum hatta 6 ay hamiş olmayınca doktor beni alttan muayene edip senin birşeyin yok eşin baktırsın dedi ve biz aylarca eşimin değerlerini yükseltmeye uğraştık,sonra eşiminki aşılamaya uygun düzelince aşılama için gittik ki ne duyayım!!!!!!!
PCOSLUYUMMMMMM

öyle canım hangi dr gittiysem aynısını söyledi eşimde de çok şükür sorun yok

çok tedaylı muayene de oldu adetliylen bile alttan baktılar zaten doktorum da prof öyle bişey olsa söylerdi bi tek tedaylı hormon testim yapıldı oda çok güzel çıktı değerler olması gereken gibiydi gerisi alalh kalmış canım rabbim artık ol de olsunn

allah hepimizin yardımcısı olsun canım

Canım adet bitiminden sonra mı 13. gün? Bi an yerleşme kanaması geldi aklma.İnşallah öyle bir şeydir.BAT ne zaman?

Kızlarrr sabah test yaptırmaya gidiyorummm nolur dua edin bana.İnanılmaz heyecan yaptım

canım benım rabbım hayırlısınıversın sımdı cok dua edecegım sana ve burdakı herkese Rabbım dualarımızı kabul etsın hayırlı haberlerını alırız ınsaallah.... bende bır adet olsaydım dunde bu sıteye cok yazdım herkese ama sılınmıs yazılarım ben adet olamadım daha progestan kullanıyom ama olmuyor ıste hayırlısı dıyoruz bu mubarek gunlerde Rabbım hepımızı sevındırsın

kızlar 5 gundur progestan kullanıyorum sabah aksam 2 gunum kaldı hayırlısı bakalım adet olmazsam doktora gıdecegım uzadıkca bende uzuyorum sanırım bu arada sabah ılk ısım koko nun haberı olacak benı mutlu eden ınsaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…