- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi aysegul21072008
-
Canım adet bitiminden sonra mı 13. gün? Bi an yerleşme kanaması geldi aklma.İnşallah öyle bir şeydir.BAT ne zaman?
Kızlarrr sabah test yaptırmaya gidiyorummm nolur dua edin bana.İnanılmaz heyecan yaptım
yok canım ya adetimin başından bu yana 13 gün oldu bilemiyorum ki nedir neden oldu ama şimdi kesildi gibi yok bişey balkalım bekleyip göreceğizCanım adet bitiminden sonra mı 13. gün? Bi an yerleşme kanaması geldi aklma.İnşallah öyle bir şeydir.BAT ne zaman?
Kızlarrr sabah test yaptırmaya gidiyorummm nolur dua edin bana.İnanılmaz heyecan yaptım
arkadasların dedıgı gıbı yerleşme kanaması da olabılır çekılme kanaması da. Her ıkısı de olağan dışı degıl, sıkıntı yapma bence
selam kızlarr nasılsınız hasretim karsılasamıyoruz hiç ya cnm bu aralarr
kokohantes inş güzel haberlerle gelirsin cnm..hakkınızda hayırlısı neyse o olsun
evet bitanem bu ara karşılaşamaz olduk misafirlerim var bide malum oruç pek giremiyorum netesen nasılsın canım iyimisin
bizde kokohantesin müjdeli haberini bekliyoruz inşş burada kutlama yaparız
arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 7 yıllık evliyim geçen yıl aşılama yaptım tutmadı bu yıl tekrar yaptırdım sabah aksam progestan vajinal yoldan kullandım aşılamam ayın 6 sında oldu aşılamam 13.günü evde test yaparak hamile olduğumu öğrendim 14. gün kan testim 182.14 çıktı 16.gün 523.96 çıktı daha ultrasyona girmedim bugün yine test yapacam sizce normalmi değerim rabbim bu duyguyu herkese yaşatsın aminnnn
iyi cnm bende pek giremiyorum zaten girince de okuyup cıkıyorum..benim aynı bakalım adetim bayramdan sonra olursa gidecegim tekrar doktora..inşallahh kokohantes te güzel haberlerle gelir
cnm bende gecen ay yaptırdım ilk kez asılamamı tutmadı..seninki tutmuş Allah bagışasın sana..degerinde cok güzel artmış ikiz bile olabilir valla bence
iyi cnm bende pek giremiyorum zaten girince de okuyup cıkıyorum..benim aynı bakalım adetim bayramdan sonra olursa gidecegim tekrar doktora..inşallahh kokohantes te güzel haberlerle gelir
cnm bende gecen ay yaptırdım ilk kez asılamamı tutmadı..seninki tutmuş Allah bagışasın sana..degerinde cok güzel artmış ikiz bile olabilir valla bence
arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 7 yıllık evliyim geçen yıl aşılama yaptım tutmadı bu yıl tekrar yaptırdım sabah aksam progestan vajinal yoldan kullandım aşılamam ayın 6 sında oldu aşılamam 13.günü evde test yaparak hamile olduğumu öğrendim 14. gün kan testim 182.14 çıktı 16.gün 523.96 çıktı daha ultrasyona girmedim bugün yine test yapacam sizce normalmi değerim rabbim bu duyguyu herkese yaşatsın aminnnn
cnm cevap verdiğin için tsk ederim umutsuzluluğa kapılma benim halamın gelini yaptırmıştı tutmamıştı ama diğer ay kendiliğinden hamıle kaldı darısı sizin başınıza inallahhhhhhhhhhhhgüzel haberlerinizi bekliyorum bende ilk aşılamada doktorlarda tutma şansının az olduğunu söylerler 2 ciye çok ara verme canım
inşallah tahracım bende ramazan diye ara verdim ama devam edicem inşallah ramazan sonunda regli olursam bayram falan denk gelmezse gidecegim doktora bende ara vermek istemiyorum ..inşallahh bebişim belkide bu ay kendiliginden gelir..burada asılama yaptırıp tutmayıp sonraki ay kendiliginden hamile kalan o kadar kişi var ki inşallahh onlardan biri de ben olurumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?