- Konu Sahibi aysegul21072008
-
7 yıl canım tahmin edebiliyorum ne kadar zor çaresiz bi süreç olduğunu allah hepimizn yardımcısı olsun rabbim hepimize evlatlarımız bağışlasınaminnnnnnnnn canım darısı başınıza inşallah evet 7 yıldır çocuk için uğraşırıyoruz çok şükür oldu inşallah sizinde güzel haberlerinizi alırım dualarım sizinle kızlar
hadi kızlar ben kaçtım ..daha cüz tutucamm ..tekrar görüşürüz inşallahh kendinize iyi bakın
tahra canım özel degilse eşinin sperm yıkama sonrası kac tı sayısı acaba ? bizimki 10 milyon falandı yıkandı dahada azalmıştı acaba o yüzdenmi olmadı diyorum
Hayalipapatya sen ne yapıyorsun gelmedein topiğime. İğneler nasıl gidiyor bir de merak ediyorum kendin yapabiliyor musun ve göbekten mi yapıorsun dozajını falan sen ayarlıyorsun dimi doktorun dediği ölçüde.
slm kızlar bende 17temmuzda ilk aşılamamı yaptırdım kısaca anlatayım 4yıllık evliyiz ve sebepsiz interfelite eşimdede bendede hiç birşey yok.Adetin 5.günü klomen verdi doktor 10.gün kontrole gittm 19mm yumiş olmuş ve çatlamaya başlamıştı hemen eşimin spermi alındı ve aşılama yapıldı çok merak ediyorum sonucu kasıklarımda bir ağrı var bazende belime giriyor.Normalde 14gün sonra belli oluyrmş ama doktorum adetin geçsin ondan sonra test yaptır dedi çok stresliyim.Allahım tez zamanda inşallah hepimize nasip eder sonucu paylaşırım sizle kızlar dua edin lütfen sonuç olumlu olsun
canım iğnelere devam,2 günüm kaldı kontrole gidince belli olacak bakalım,göbekten bazen eşim bazenn ben yapıyoruz,100lük yap dedi dr on ölçüde yapıyorum,sen nasılsın tatile ne zaman çıkacaksın
az kalmış canım hayırlısı olsun gelsin bebeğin sana inşallahh canımm.. Ben çarşamba günü çıkıyorum canım izin hakkım o zaman dolacak. Anneme gdicem oradan da beraber tatile gidicez işte eşim çalışıyor gelemeyecek bende çok bunaldım annemle gidelim dedik bakalım gelince gebelik haberini görrüüm inşallahh.. Benim topiğe de yaz gelişmeleri.
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canımm.. Erken yaptırmuyorsun dimi kaçıncı günün ki heyecanla bekliyorum ben de.
Çok çok üzgünüm kızlar.Malesef iyi haberler veremeyeceğim.Tutmadı
Doktorum o kadar şaşırdı ki tutmadığına.Muayene etti her şey çok olağan, rahim duvarın çok iyi ben kesin tutar gözüyle bakıyordum dedi.
Ama olmayınca olmuyor işte.Her şey normal olsa da zamanı gelmemiş demek ki.
Demek ki daha çekecek çilemiz varmış.Mahvoldum hastanede sonucu öğrenince.Eşim yazık beni teselli etmekten adam kendi üzüntüsünü yaşayamadı.
Kistlerim hala koca koca duruyor.1-2 ay temizlenmesini bekleyeceğiz. 2-3 ay sonra yeniden deneyeliim dedi doktorum.Vücudun biraz dinlensin dedi.
Ev işine verdim kendimi.Tadım tuzum yok.Çok umutlanmıştım bu sefer.Hakkımızda hayırlısı artık.
Sağolun iyi dilekleriniz, dualarınız için.Destek oldunuz bana, yalnız hissettirmediniz kendimi.
Aşılamamın 12. günü canım.Değer çok çok düşük.
genelde ılaç kullanımı bırakılınca adet tarıhınden faklı bır zamanda olan kanama oluyor sanırım.hiç bilemiyorum canım salı akşamı birlikte oldukve dün lekelenmem başladı belki de normaldir
çekilme kanaması nedir canım :44::44:
Doktorum o kadar şaşırdı ki tutmadığına.Muayene etti her şey çok olağan, rahim duvarın çok iyi ben kesin tutar gözüyle bakıyordum dedi.
Demek ki daha çekecek çilemiz varmış.Mahvoldum hastanede sonucu öğrenince.Eşim yazık beni teselli etmekten adam kendi üzüntüsünü yaşayamadı.
Kistlerim hala koca koca duruyor.1-2 ay temizlenmesini bekleyeceğiz. 2-3 ay sonra yeniden deneyeliim dedi doktorum.Vücudun biraz dinlensin dedi.
Ev işine verdim kendimi.Tadım tuzum yok.Çok umutlanmıştım bu sefer.Hakkımızda hayırlısı artık.
Sağolun iyi dilekleriniz, dualarınız için.Destek oldunuz bana, yalnız hissettirmediniz kendimi.
Aşılamamın 12. günü canım.Değer çok çok düşük.
canım inşallah gönlüne göre olur,ben de yumoşların büyümesini bekliyorum,9,5mm ve 7,5mm olmuşlardı 2 gün önce,2 gün sonraki kontrollerde bakalım ne olacak,kadriye 33 nedir canım yaş mı plaka mı
Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum. 21 temmuz da aşılamam yapılda ve şimdi heyecanla sonucu bekliyorum.
Ayy yavrumm üzülme zamanı gelmemiş Allah ne zaman kararladıysa o zaman olacak canım yaa.. Kesin diye birşey yoktur canım aşılamada dr sana öyle ümit vereek kötü yapmış tüpte bile % 60 larda şans yani. Kistlerin temizlensin, sende dinlen, bir toparla kendini bak beraber başları belki ben kasımda yaptırcam güzel haberler veririz. Hiç yükselme umudu yok mu peki küçük kistler derken, yumurtan çatlamış mı kist mi olmuşlar yoksa daha önceden var mıydı.
Üzülmemek elde değil de alışıyorum yavaş yavaş canım.Doktorum bugün tutacağını sanıyordum dedi.Yani o çok da ümit vermedi aslında. Değer çok düşük 0,625 galiba.Yükselmez.
Bende pcos var. yumurtalarım ya hiç büyümüyor ya da fazlaca büyüyor.Çok yumurtam oldu bu sefer.Acillik olduğumda bir kaç tanesi 9-10 cm olmuştu. Doktor çatlamış ya da çatlamamış diye bir şey demedi bu sefer ama sanırım bundan önce gittiğimde sormuştum neden oldu bunlar çatlamadı mı diye.Çatlamış ama etkilemez onları gibi bir şey demişti.
Kendimi toparlamak zorundayım ki yeniden tedaviye başlayabileyim. Benim de ya Ekim ya da Kasım belki denk geliriz beraber bekleriz, beraber hamile kalırız.
Allah'ım duysun artık sesimizi.İsteyen, evlat hasretiyle yanan herkesin yüzünü güldürsün inşallah
canım plaka.28yaşındayım.inşallah büyürde bebişlerin gelir canım
canım eşimin test sonularını bulamıyorum şimdi hastanaye gidiyorum ordanda gezmeye gece döndüğümde bulursam yazarım canım yalnız birşey daha var eşimin geçen sene sperm sayısı çok azdı biyerden duymustum keçi boynuzu pekmezi içirttim ona değerleri 2 ye katlanmııştı dr bile şaşırmıştı
cnm benim sırf senin güzel haberini görüp sevinim diye girmiştim ama maalesef olmamış..seni o kadar iyi anlıyorum ki cnm söyleyecek bişey yok..Rabbim verecegi zamanı biliyor herseyin bi zamanı var cnm üzülmemeye calıştoparla kendini hem bak ilk asılamalarda zaten pek başarı olmuyomuş 2. veya 3.ler daha iyi sonuç veriyomuş..üzülme cnm aşılamadan sonra kendiliginden hamile kalan insan da cok var belki de sende onlardan biri olursun ...Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin cnm amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?