- Konu Sahibi aysegul21072008
-
hadi ya gelinimiz oluyorsun o zaman
tamam cnm yazarsan sevinirimbizimkide bi alcalıyo bi yükseliyo..doktorum normal her insanın bu şekilde bir yükselir bir alcalır demişti..üzülünce stres sinir düşürüyormus mesela benim eşimde pek nazlıdır keçiboynuzu pekmezini duymuştum cnm aldım 2 3 kere yedi yemedi midem bulanıyo bilmem ne dedi yemedi..mesir macunu da almıştım onu da öyle az yedi ..bogasım geliyo öyle yiyemem dediginde
Çok çok üzgünüm kızlar.Malesef iyi haberler veremeyeceğim.Tutmadı
Doktorum o kadar şaşırdı ki tutmadığına.Muayene etti her şey çok olağan, rahim duvarın çok iyi ben kesin tutar gözüyle bakıyordum dedi.
Ama olmayınca olmuyor işte.Her şey normal olsa da zamanı gelmemiş demek ki.
Demek ki daha çekecek çilemiz varmış.Mahvoldum hastanede sonucu öğrenince.Eşim yazık beni teselli etmekten adam kendi üzüntüsünü yaşayamadı.
Kistlerim hala koca koca duruyor.1-2 ay temizlenmesini bekleyeceğiz. 2-3 ay sonra yeniden deneyeliim dedi doktorum.Vücudun biraz dinlensin dedi.
Ev işine verdim kendimi.Tadım tuzum yok.Çok umutlanmıştım bu sefer.Hakkımızda hayırlısı artık.
Sağolun iyi dilekleriniz, dualarınız için.Destek oldunuz bana, yalnız hissettirmediniz kendimi.
cnm benim sırf senin güzel haberini görüp sevinim diye girmiştim ama maalesef olmamış..seni o kadar iyi anlıyorum ki cnm söyleyecek bişey yok..Rabbim verecegi zamanı biliyor herseyin bi zamanı var cnm üzülmemeye calıştoparla kendini hem bak ilk asılamalarda zaten pek başarı olmuyomuş 2. veya 3.ler daha iyi sonuç veriyomuş..üzülme cnm aşılamadan sonra kendiliginden hamile kalan insan da cok var belki de sende onlardan biri olursun ...Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin cnm amin
gül güzeli canım yeni geldim eşimin değeri 8o milyon çıkmış2011 deki testi 69 milyon 2010 daki testi 50 milyon yinde dr yetersiz bulmustu o pekmezden sonra değerli çok yükseldi sen adet olduğun gibi eşin başlasın bir hafta sabah akşam içmesi iyi olur daha sonra sadece aksam yatarken içsin sabahları mide bulantısı yapar umarımALLAH tan hepiniz en kısa zamanda hamiş kalırsınız benimde değerim çok yükselmiş dr yarın çağırdı kötü birşey olmasından korkuyorum da edin
Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum. 21 temmuz da aşılamam yapılda ve şimdi heyecanla sonucu bekliyorum.
Çok çok üzgünüm kızlar.Malesef iyi haberler veremeyeceğim.Tutmadı
Doktorum o kadar şaşırdı ki tutmadığına.Muayene etti her şey çok olağan, rahim duvarın çok iyi ben kesin tutar gözüyle bakıyordum dedi.
Ama olmayınca olmuyor işte.Her şey normal olsa da zamanı gelmemiş demek ki.
Demek ki daha çekecek çilemiz varmış.Mahvoldum hastanede sonucu öğrenince.Eşim yazık beni teselli etmekten adam kendi üzüntüsünü yaşayamadı.
Kistlerim hala koca koca duruyor.1-2 ay temizlenmesini bekleyeceğiz. 2-3 ay sonra yeniden deneyeliim dedi doktorum.Vücudun biraz dinlensin dedi.
Ev işine verdim kendimi.Tadım tuzum yok.Çok umutlanmıştım bu sefer.Hakkımızda hayırlısı artık.
Sağolun iyi dilekleriniz, dualarınız için.Destek oldunuz bana, yalnız hissettirmediniz kendimi.
canım benım senın her yazını okudum dıgerlerınıde okudugum gıbı sızınle yatıp sızınle kalkıyorum resmen cok umudum vardı senın ıcın kendım gıbı uzuldum cok kotu oldum artık ıkıncıye dıyelım bende ınsaallah baslayacagım bakalım benımkıde ılk olacak ve sanırım bendede umut kalmadı ıkıncıye bırlıkte baslarız artık burda desteklerımız bıtmesın bırtek burda ıcımızı dokuyoruz Allah hepımızın yardımcısı olsun bu yolda
bu arada kızlar asılam sonucu bekleyenler varmı suanda
tahracım sanada hayırlı olsun bılmıyorum sordularmı sana kacırmıs olabılırım benım merak ettıgım ektra bırsey yaptınmı mesela ben cok okudum burda dınlenmek cok onemlıymıs bırde catlatma ıgnesınden kac saat sonra asılama yapıldı
tahracım sanada hayırlı olsun bılmıyorum sordularmı sana kacırmıs olabılırım benım merak ettıgım ektra bırsey yaptınmı mesela ben cok okudum burda dınlenmek cok onemlıymıs bırde catlatma ıgnesınden kac saat sonra asılama yapıldı
tesekkur ederım cevapladıgın ıcın dınlenmek ıyı dıyorlar progestan ben sımdı kullanıyorum hap olarak adet olmak ıcın adetım cok gecıktı hayırlısı bakalım artık saldım cayıra
canım hap olarak çok etkili değilmiş vajinal daha etkiliymiş bunu doktorunr sor herseyin hayırlısı olsun üzülme kaç yıllık evlisin ben 7 yıllık evliyim
ben 3 yıllık evlıyım 3 yıldır hıc korunmadım baya badıreler atlattım bır aylık evlıyken kaza falan gecırdım bu benım bır yılımı aldı kendıme gelmemdse sonra oyle boyle derken bır yıl daha gectı sonrada cok kanamam falan oldu onun operasyonlarıyla ugrastım 5 aydır dınlenmeye bırakmıstım kendımı sımdı ya Allah dedık ve asılama ıcın gun sayıyorum bakalım
tugser01 21 temmuz
hayali papatya kacıncı gunun kacırdım onu daha buyume asamasında sanırım
kadrıye 33 17 temmuz
beren 3101 yarın asılama olacak
hadı hayırlısııııııııııı bu arada hasretım sen ne zaman baslayacaksın
selam kizlar bende bugun ignelere baslicam allahim nolur bu sefer tutsun da gebe olayim(
Merhaba arkadaşlar ben de ağustos ayında aşılama düşünüyorum ilk defa, hastalanmayı bekliyorum .Hepimiz için hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?