Aşılama haziran temmuz ağustos 2012 yaptirmayi dusunenler buraya bekliyorum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum. 21 temmuz da aşılamam yapılda ve şimdi heyecanla sonucu bekliyorum.

hayırlısı olsun canım inşallah tutar moralini yüksek tut ben ilk aşılamamda çok muutsuzdum moralim hep bozuktu nitekim tutmadı ama ikinci aşılamamda hiç umursamadım oda tuttu darısı hepiniz başına inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

tugser01 21 temmuz
hayali papatya kacıncı gunun kacırdım onu daha buyume asamasında sanırım
kadrıye 33 17 temmuz
beren 3101 yarın asılama olacak
hadı hayırlısııııııııııı bu arada hasretım sen ne zaman baslayacaksın

tahracım sanada hayırlı olsun bılmıyorum sordularmı sana kacırmıs olabılırım benım merak ettıgım ektra bırsey yaptınmı mesela ben cok okudum burda dınlenmek cok onemlıymıs bırde catlatma ıgnesınden kac saat sonra asılama yapıldı

canım ben 2 haftya yakın dinlandim vajinal yoldan progestan kullandım iğneden sonraki gün aşılamam oldu

canım 2 haftaya kadar dinlendim vajinal yoldan progestan kullandım iğneden sonraki gün aşılamam oldu

tesekkur ederım cevapladıgın ıcın dınlenmek ıyı dıyorlar progestan ben sımdı kullanıyorum hap olarak adet olmak ıcın adetım cok gecıktı hayırlısı bakalım artık saldım cayıra

tesekkur ederım cevapladıgın ıcın dınlenmek ıyı dıyorlar progestan ben sımdı kullanıyorum hap olarak adet olmak ıcın adetım cok gecıktı hayırlısı bakalım artık saldım cayıra

canım hap olarak çok etkili değilmiş vajinal daha etkiliymiş bunu doktorunr sor herseyin hayırlısı olsun üzülme kaç yıllık evlisin ben 7 yıllık evliyim

canım hap olarak çok etkili değilmiş vajinal daha etkiliymiş bunu doktorunr sor herseyin hayırlısı olsun üzülme kaç yıllık evlisin ben 7 yıllık evliyim

ben 3 yıllık evlıyım 3 yıldır hıc korunmadım baya badıreler atlattım bır aylık evlıyken kaza falan gecırdım bu benım bır yılımı aldı kendıme gelmemde sonra oyle boyle derken bır yıl daha gectı sonrada cok kanamam falan oldu onun operasyonlarıyla ugrastım 5 aydır dınlenmeye bırakmıstım kendımı sımdı ya Allah dedık ve asılama ıcın gun sayıyorum bakalım

canım geçmiş olsun senin araya baska şeyler girmiş üzülme inşallah tutar ben tek yumurtalıkl hamile kaldım umudunu yitime daha yeni evli sayılırsın canım ben çıkıyorum iyi geceler ALLAH rahatlık versin

evet canım ben yarın bir kontrole daha gideceğim yumoşların büyüklüğü inşallahhh istenen büyüklüğe ulaştıysa çatlatma iğnesi ve arkasından aşılama yapılacak,puregon kullanan arkadaşlar sizde de kg artışı oldu mu,ben 8 günde diyette olmama rağmen 1kg almışım,canım ona da sıkıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…