- Konu Sahibi aysegul21072008
-
teşekkür ederim tatlım inşallah hayırlısıyla bu yıl olmasını istiyoruz artık bebişin du bakalım tabi istemekle olmuyor nasip kısmet bu işlercanım doğum günün kutlu olsun nice senelereinşş yeni yaşını bebeğinle karşılarsın canım
evet canım ilk aşılama.Bugün 14.gün
demek gördün kırmızları canım kısmet değilmiş üzülmek yokmerhabalar bende kırmızılarımı gördüm bugün. ve felaket ağrıyor midem falan... hiç bu kadar olmamıştı... 2.ci aşıla için 1 ay dinlemeye bıraktı doktor....
canım benim de bi ara prolaktin çok yüksekti 78 falandıcanım ben burda hiç duymadım prolaktini yüksen olan yada hiç kimse bahsetmediama çok yüksek olunca gebeliğe olduğunu biliyorum seen daha galiba çok yenisin baksana 2 dr olmuş değiştireli ben valla kaçıncı dr olduğunu unuttum imkanın varsa başka dr git sanki prolaktin biraz yüksek geldi bana yalnış bilmiyosam 20 altında olması gerek normal değeri :26:[/QUOTE
öncelikle cevabın için teşekkür ederim.pek yeni sayılmam aslında 2 yıl oldu dr. konusunda biraz istikrarlı davrandım galiba:) prolaktinimin bi önceki doktor yüksek olduğunu söyledi.dopergin adında bi ilaç verdi 21 e düştü.fakat çok değişken bi hormon dakikada bile değişebiliyo stres en büyük etkeni ilaçlarıda çok ağır her türlü yan etkisi var.şu anki dr.umda çok yüksek değil dedi ilaçların yan etkisinden korktuğum için benimde işime geldi.şimdi merak ettiğim benim gibi prolaktini yüksek olup aşılama yaptıran varmı? sonucunu merak ediyorum.çok zor bi süreç allahım isteyen herkeze nasip etsin inşallah.dr bana dostınex vermişti şimdi çok şükür normala indi zaten strese bağlı bütün hormonlarımız değişiyo keşke bu elimiz de olsa ama işte yapamıyoruz
teşekkür ederim tatlım inşallah hayırlısıyla bu yıl olmasını istiyoruz artık bebişin du bakalım tabi istemekle olmuyor nasip kısmet bu işler
inşş bitanem hepimizn isteği bi an önce bebişimize kavuşmak ama nasipten ötesi yok rabbim ne zaman verirseeli ayağı düzgün sağlıklı olsun geç olsun da güç olmasın
evet canım ilk aşılama.Bugün 14.gün
kadriye ne yaptı acaba testi yaptı mı merak ettim şimdi ben
olsun canım sıkıntı stres yapma rahat geniş ol diyecem ama kelin ilacı olsa kendi başına sürermişaynen ama zor günler Allah yardım etsin benim daha zamanım var diye rahatım ama reglime son bir kaç gün kala heralde bende de heyecan olur ayy inş stres yapmam bende böyle
kızlar benim dünden beri sağ gözüm seyiriyor deli olucam sürekli göz kırpıyormuşum gibi oluyor
sen ağustosta yaptıracaksın değilmi? günü belli mi ne durumdasın?
sorma canım ya biriyle konuşurken çok utanıyorumgöz kırpıyormuşum gibi oluyor töbe yarebbim
evet canım allah nasip ederse ağustos da yapılacakvalla günüm daha belli değil bu ay 13 de adet oldum şimdi aşılama yapılcak diye inadı tutar gelmez aman allah korusun
ama inşş rabbim büyük bi mucize gösterirahhh ahhh nerdeeee
kadriye gelse de öğrensek, ılk aşılamamda benım eşim sabredemedı test yapalım dıye.Benı 14.güne kadar hayatta bekletmezdı
yarın doktora gıdıyorum, bu sefer heyecan var ıcımde
siz yaptırdınızmı aşılamayı hangi aşamadasınız?
hayırlı olsun şimdiden inş. bu ay herkese uğurlu gelir
sıkıntı stres yapmazsan bence tam gününde regli olursun o günlerde kafanı dağıtacak birşeyler bul kendine imkanın varsa bir yerlere gidin yada benim gibi evi taşıyın (şaka şaka) benim dr.um stres yapmanın herşeyi etkilediğini söyledi bide bende öyledir mesela o ay ilaç aldıysam illa günü şaşar sende de öyleyse ilaç filan içme rahatına bak takvim de tutma sal gitsin
kadriye gelse de öğrensek, ılk aşılamamda benım eşim sabredemedı test yapalım dıye.Benı 14.güne kadar hayatta bekletmezdı
yarın doktora gıdıyorum, bu sefer heyecan var ıcımde
hazıranda ılk aşılamam tutmadı, bir ay dınlendım. 2.aşılamaya gececegz ınş. yarın doktorum karar verır. Bu sefer olacak gıbı bır his var nedense,umutluyum
hazıranda ılk aşılamam tutmadı, bir ay dınlendım. 2.aşılamaya gececegz ınş. yarın doktorum karar verır. Bu sefer olacak gıbı bır his var nedense,umutluyum
Aminnn inş. canım. yalnız olmak çok zor derdini paylaşınca daha kolay atlatılıyor herşey. bende eskiden takardım kafaya ama şuan çok şükür oyalanacak stres atacak çok şeyim var onlarla geçinip gidiyoruzvalla canım bende bazen kendime şaşırıyorum eskisi gibi değilim çok takmıyorum kafama galiba zaman geçtikçe insan alışıyo çektiklerine kabulleniyosun ister istemezeşimin işi gereği ailemden çok uzakta bi yerdeyim ve her anımı her dakikamı eşimle geçiriyorum bebeği düşündüğümüz zanmanlarda oluyo ama birbirimize destek olup atlatıyoruz
inşş rabbim bu kez bütün hasretimi özlemimi aşılama sonrası dindirir allahım bana o çok isteğim bebeğimi bağışlar
canım ilkin de olmadı ama rabbim inşş bu kez nasip eder bu kez sana bebeğini bağışlarbakalım yarın dr ne diyecek
Adetinin kaçıncı günündesin? 2. veya 3.günü gidiliyor ya genelde eğer öyleyse senin aşılamanda haftaya olur gibime geliyordoktor önce bı kızacak benceaşılama tutmadıgında dr.dan randevu almaya calştım yogundu alamadım.Tatıle cekıp gıttık:18: ama zaten bır ay dınlendırcem demıştı, 4'te randevum, akşama ne olur yazarım buraya hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?