Aşılama haziran temmuz ağustos 2012 yaptirmayi dusunenler buraya bekliyorum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhabalar bende kırmızılarımı gördüm bugün. ve felaket ağrıyor midem falan... hiç bu kadar olmamıştı... 2.ci aşıla için 1 ay dinlemeye bıraktı doktor....
demek gördün kırmızları canım kısmet değilmiş üzülmek yok 1 ay dinlenmem daha iyi olur canım o kadar ilaç içtin yüklendim vücuduna

aynen ama zor günler Allah yardım etsin benim daha zamanım var diye rahatım ama reglime son bir kaç gün kala heralde bende de heyecan olur ayy inş stres yapmam bende böyle

aynen ama zor günler Allah yardım etsin benim daha zamanım var diye rahatım ama reglime son bir kaç gün kala heralde bende de heyecan olur ayy inş stres yapmam bende böyle
olsun canım sıkıntı stres yapma rahat geniş ol diyecem ama kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş eminim bende aşılama yaptırdığım ay böyle sizler gibi olucam allahım sabır versin bizlere
kızlar benim dünden beri sağ gözüm seyiriyor deli olucam sürekli göz kırpıyormuşum gibi oluyor

benim de bazen seyiriyo canım kuduruyorum resmen çok rahatsız edici bi durum

sen ağustosta yaptıracaksın değilmi? günü belli mi ne durumdasın?
sorma canım ya biriyle konuşurken çok utanıyorum göz kırpıyormuşum gibi oluyor töbe yarebbim

sen ağustosta yaptıracaksın değilmi? günü belli mi ne durumdasın?
sorma canım ya biriyle konuşurken çok utanıyorum göz kırpıyormuşum gibi oluyor töbe yarebbim

evet canım allah nasip ederse ağustos da yapılacak valla günüm daha belli değil bu ay 13 de adet oldum şimdi aşılama yapılcak diye inadı tutar gelmez aman allah korusun
ama inşş rabbim büyük bi mucize gösterir ahhh ahhh nerdeeee

sıkıntı stres yapmazsan bence tam gününde regli olursun o günlerde kafanı dağıtacak birşeyler bul kendine imkanın varsa bir yerlere gidin yada benim gibi evi taşıyın (şaka şaka) benim dr.um stres yapmanın herşeyi etkilediğini söyledi bide bende öyledir mesela o ay ilaç aldıysam illa günü şaşar sende de öyleyse ilaç filan içme rahatına bak takvim de tutma sal gitsin

kadriye gelse de öğrensek, ılk aşılamamda benım eşim sabredemedı test yapalım dıye.Benı 14.güne kadar hayatta bekletmezdı
yarın doktora gıdıyorum, bu sefer heyecan var ıcımde

kadriye gelse de öğrensek, ılk aşılamamda benım eşim sabredemedı test yapalım dıye.Benı 14.güne kadar hayatta bekletmezdı

siz yaptırdınızmı aşılamayı hangi aşamadasınız?
hayırlı olsun şimdiden inş. bu ay herkese uğurlu gelir

siz yaptırdınızmı aşılamayı hangi aşamadasınız?
hayırlı olsun şimdiden inş. bu ay herkese uğurlu gelir

hazıranda ılk aşılamam tutmadı, bir ay dınlendım. 2.aşılamaya gececegz ınş. yarın doktorum karar verır. Bu sefer olacak gıbı bır his var nedense,umutluyum

valla canım bende bazen kendime şaşırıyorum eskisi gibi değilim çok takmıyorum kafama galiba zaman geçtikçe insan alışıyo çektiklerine kabulleniyosun ister istemez eşimin işi gereği ailemden çok uzakta bi yerdeyim ve her anımı her dakikamı eşimle geçiriyorum bebeği düşündüğümüz zanmanlarda oluyo ama birbirimize destek olup atlatıyoruz
inşş rabbim bu kez bütün hasretimi özlemimi aşılama sonrası dindirir allahım bana o çok isteğim bebeğimi bağışlar

hazıranda ılk aşılamam tutmadı, bir ay dınlendım. 2.aşılamaya gececegz ınş. yarın doktorum karar verır. Bu sefer olacak gıbı bır his var nedense,umutluyum

canım ilkin de olmadı ama rabbim inşş bu kez nasip eder bu kez sana bebeğini bağışlar bakalım yarın dr ne diyecek

hadi bakalım inş. dualarınız kabul olur içinizde umut varsa strese yer vermeyin rahat olun gerisi gelir.

Aminnn inş. canım. yalnız olmak çok zor derdini paylaşınca daha kolay atlatılıyor herşey. bende eskiden takardım kafaya ama şuan çok şükür oyalanacak stres atacak çok şeyim var onlarla geçinip gidiyoruz

canım ilkin de olmadı ama rabbim inşş bu kez nasip eder bu kez sana bebeğini bağışlar bakalım yarın dr ne diyecek

doktor önce bı kızacak bence aşılama tutmadıgında dr.dan randevu almaya calştım yogundu alamadım.Tatıle cekıp gıttık:18: ama zaten bır ay dınlendırcem demıştı, 4'te randevum, akşama ne olur yazarım buraya hemen

Adetinin kaçıncı günündesin? 2. veya 3.günü gidiliyor ya genelde eğer öyleyse senin aşılamanda haftaya olur gibime geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…