Aşılama haziran temmuz ağustos 2012 yaptirmayi dusunenler buraya bekliyorum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

yalnız olmak o kadar zor bi durum ki canım anlatamam bazen anneme çok ihtiyaç duyurum ama keşke istedğim zaman yanımda olabilse çok uzaktalar sadece izinden izine gidiyoruz yada arada onlar geliyolar
rabbim inşş bu yalnızlığımı bebeğimle doldurur tek isteğim tek dileğim bu...

Aminnn. Konu komşun filan yokmu çalışmıyorsun anladığım kadarıyla çalışınca iyi kötü insana bir meşgale oluyor kafan dağılıyor

bugun 2. canım, yarın 3.günü. haklısın ,ağustosun 10'una dogru olurum gıbıme gelıyor. Olması kolay da beklemesı zor

bende 3.günü gitmeye karar vermiştim kendimce inş. hayırlısı olur cnm. ben 10.günü ikinci kontrole gitmiştim 11.günün sabahı iğnemi yaptım 12.gnde aşılamayı bitti gitti kısa ve kolay bir süreç sanırım sonra 14 gün beklemek yorucu olacak

olsun canım ya kızmaz merak etme onun şimdi başı kalabalıktır inşş hemen dr aşılamaya geçelim der daha fazla vakit kaybetmemiş olursun
canım aşılamanı nerde oldun devlette mi yoksa özlede mi
Aminnn. Konu komşun filan yokmu çalışmıyorsun anladığım kadarıyla çalışınca iyi kötü insana bir meşgale oluyor kafan dağılıyor

yok canım komşu falan yok tanıdık bi kaç kişi var ama eşli olarak çok nadir görüşüyoruz o kadar çalışmıyorum da zaten ev kuşuyum

sen de bekleme aşamasında mısın o zaman?
olsun canım ya kızmaz merak etme onun şimdi başı kalabalıktır inşş hemen dr aşılamaya geçelim der daha fazla vakit kaybetmemiş olursun
canım aşılamanı nerde oldun devlette mi yoksa özlede mi

okullar başlamadan ıkıncı aşılamayı da olayım da, çalışırken zor oluyor cunku o batma hissi benı ölduruyor.
sgk ıle anlaşmalı özel hastanede oldum canım

evde hobi mobi bul bişiler kendine göre ev kuşu olmak hiç bana göre değil kafayı yerdim senin yerinde olsam sen yine iyi dayanıyorsun tebrik ettim seni

beni de dr aşılama için adetin ilk 3 günü için de çağırdı kesin alttan bakacak yandım :18::18:
ayy evet beni de arkadaş gel üstten bakarız dedi kandırdı oraya gidince işin aslını öğrendim ama çok sıkıldım utandım sonra çamaşırını çıkarma o zaman dedi öyle baktı işte ikinci kontrolde alttan yapıldı ama o zaman bitmişti tabi reglim daha rahattım

batma hissi nedir neden olur bende de oldu sanki bi garip bişiler ama çok işim vardı dinleyemedim kendimi

anladım canım bende özel tüp bebek merkezinde yaptırıcam
evde hobi mobi bul bişiler kendine göre ev kuşu olmak hiç bana göre değil kafayı yerdim senin yerinde olsam sen yine iyi dayanıyorsun tebrik ettim seni

insan zamanla alışıyo canım

batma hissi nedir neden olur bende de oldu sanki bi garip bişiler ama çok işim vardı dinleyemedim kendimi

hayırlısı olsun canım, iğneyı kullanmaya başladıktan 3-4 gun sonra bır başladı o batma taaa ki regl oluncaya kadar ne oturabılıyorsun ne kalkabılıyorsun,hamıle gıbıydım acıdan ben.
yumurtalıklar iğneyle şiştigi için bı batma hıssı oluyor sonrasında ıse spermı yıkamak ıcın kullanılan sıvı rahatsızlık verıyormuş.öyle okumuştum

çatlatma iğnesi mi batma hissi yapıyormuş? ben başka iğne kullanmadım ama aşılamadan beri göbişim şişti 5 aylık hamile gibiyim ve sürekli gaz sancısı gibi bir sancı çekiyorum yumurtalıklarımda özelikle soldakinde sanki patlayıvericekmiş gibi. aşılama günü ve sonrasında iğne batması gibi birşeyler oldu ama o geçti neyseki

benim ilk olduğu için pek bi utangaçtım bide insanın tanıdığı tarafından bakılması daha rezil bi durum sürekli kusura bakma filan dedim saçmaladım
ben cıktıktan sonra eşime saçmalıyorum cok utandım adamdan ne yaparım ben, rezıl oldum dıye eşim rahat tabı 'doktor alışıktır,sen sıkıntı yapma boşver' der bana
anladım canım bende özel tüp bebek merkezinde yaptırıcam

tüp bebek merkezlerınd pahalı degıl mı pekı?:44:

ya o kadar iğrenç bişey ki o çatala yatmak tam bi kabus
yumurtalıkların durumu nasıl regl haldeyken saglıklı mı dıye bakması şart tabı, ben alıştım off. utanma kalmadı artık

evet canım biliyorum bebiş istiyosak katlanıcaz zaten katlanıyoruz da herşey onlar için

ne güzel eşin destek olup moral veriyormuş sana. benimkide dalga geçiyor çıkışta nası çıkıyosunuz o çatala utanmıyomusunuz hiç diye deli ya bende olsun olum alıştım ben filan diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…