- Konu Sahibi aysegul21072008
-
hadi bakalım inş. dualarınız kabul olur içinizde umut varsa strese yer vermeyin rahat olun gerisi gelir.
Aminnn inş. canım. yalnız olmak çok zor derdini paylaşınca daha kolay atlatılıyor herşey. bende eskiden takardım kafaya ama şuan çok şükür oyalanacak stres atacak çok şeyim var onlarla geçinip gidiyoruz
yalnız olmak o kadar zor bi durum ki canım anlatamam bazen anneme çok ihtiyaç duyurum ama keşke istedğim zaman yanımda olabilseçok uzaktalar sadece izinden izine gidiyoruz yada arada onlar geliyolar
rabbim inşş bu yalnızlığımı bebeğimle doldurur tek isteğim tek dileğim bu...
Adetinin kaçıncı günündesin? 2. veya 3.günü gidiliyor ya genelde eğer öyleyse senin aşılamanda haftaya olur gibime geliyor
bugun 2. canım, yarın 3.günü. haklısın ,ağustosun 10'una dogru olurum gıbıme gelıyor. Olması kolay da beklemesı zor
olsun canım ya kızmaz merak etme onun şimdi başı kalabalıktırdoktor önce bı kızacak benceaşılama tutmadıgında dr.dan randevu almaya calştım yogundu alamadım.Tatıle cekıp gıttık:18: ama zaten bır ay dınlendırcem demıştı, 4'te randevum, akşama ne olur yazarım buraya hemen
Aminnn. Konu komşun filan yokmu çalışmıyorsun anladığım kadarıyla çalışınca iyi kötü insana bir meşgale oluyor kafan dağılıyor
sen de bekleme aşamasında mısın o zaman?bende 3.günü gitmeye karar vermiştim kendimceinş. hayırlısı olur cnm. ben 10.günü ikinci kontrole gitmiştim 11.günün sabahı iğnemi yaptım 12.gnde aşılamayı bitti gitti kısa ve kolay bir süreç sanırım sonra 14 gün beklemek yorucu olacak
olsun canım ya kızmaz merak etme onun şimdi başı kalabalıktırinşş hemen dr aşılamaya geçelim der daha fazla vakit kaybetmemiş olursun
canım aşılamanı nerde oldun devlette mi yoksa özlede mi
Adetinin kaçıncı günündesin? 2. veya 3.günü gidiliyor ya genelde eğer öyleyse senin aşılamanda haftaya olur gibime geliyor
olsun canım ya kızmaz merak etme onun şimdi başı kalabalıktırinşş hemen dr aşılamaya geçelim der daha fazla vakit kaybetmemiş olursun
canım aşılamanı nerde oldun devlette mi yoksa özlede mi
yok canım komşu falan yok tanıdık bi kaç kişi var ama eşli olarak çok nadir görüşüyoruz o kadarçalışmıyorum da zaten ev kuşuyum
ayy evet beni de arkadaş gel üstten bakarız dedi kandırdı oraya gidince işin aslını öğrendimbeni de dr aşılama için adetin ilk 3 günü için de çağırdıkesin alttan bakacak yandım :18::18:
sen de bekleme aşamasında mısın o zaman?
Evet öyle canım bekliyoz bakalım
okullar başlamadan ıkıncı aşılamayı da olayım da, çalışırken zor oluyor cunku o batma hissi benı ölduruyor.
sgk ıle anlaşmalı özel hastanede oldum canım
beni de dr aşılama için adetin ilk 3 günü için de çağırdıkesin alttan bakacak yandım :18::18:
yumurtalıkların durumu nasıl regl haldeyken saglıklı mı dıye bakması şart tabı, ben alıştım off. utanma kalmadı artık
anladım canım bende özel tüp bebek merkezinde yaptırıcamsen de bekleme aşamasında mısın o zaman?
okullar başlamadan ıkıncı aşılamayı da olayım da, çalışırken zor oluyor cunku o batma hissi benı ölduruyor.
sgk ıle anlaşmalı özel hastanede oldum canım
evde hobi mobi bul bişiler kendine göre ev kuşu olmak hiç bana göre değil kafayı yerdim senin yerinde olsam sen yine iyi dayanıyorsun tebrik ettim seni
batma hissi nedir neden olur bende de oldu sanki bi garip bişiler ama çok işim vardı dinleyemedim kendimi
anladım canım bende özel tüp bebek merkezinde yaptırıcam
insan zamanla alışıyo canım
hayırlısı olsun canım, iğneyı kullanmaya başladıktan 3-4 gun sonra bır başladı o batma taaa ki regl oluncaya kadarne oturabılıyorsun ne kalkabılıyorsun,hamıle gıbıydım acıdan ben.
yumurtalıklar iğneyle şiştigi için bı batma hıssı oluyor sonrasında ıse spermı yıkamak ıcın kullanılan sıvı rahatsızlık verıyormuş.öyle okumuştum
ben cıktıktan sonra eşime saçmalıyorumbenim ilk olduğu için pek bi utangaçtım bide insanın tanıdığı tarafından bakılması daha rezil bi durum sürekli kusura bakma filan dedim saçmaladım
anladım canım bende özel tüp bebek merkezinde yaptırıcam
ya o kadar iğrenç bişey ki o çatala yatmak tam bi kabusayy evet beni de arkadaş gel üstten bakarız dedi kandırdı oraya gidince işin aslını öğrendimama çok sıkıldım utandım sonra çamaşırını çıkarma o zaman dedi öyle baktı işte ikinci kontrolde alttan yapıldı ama o zaman bitmişti tabi reglim daha rahattım
yumurtalıkların durumu nasıl regl haldeyken saglıklı mı dıye bakması şart tabı, ben alıştım off. utanma kalmadı artık
ben cıktıktan sonra eşime saçmalıyorumcok utandım adamdan ne yaparım ben, rezıl oldum dıye eşim rahat tabı 'doktor alışıktır,sen sıkıntı yapma boşver' der bana
tüp bebek merkezlerınd pahalı degıl mı pekı?:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?