- Konu Sahibi aysegul21072008
-
çatlatma iğnesi mi batma hissi yapıyormuş? ben başka iğne kullanmadım ama aşılamadan beri göbişim şişti 5 aylık hamile gibiyim ve sürekli gaz sancısı gibi bir sancı çekiyorum yumurtalıklarımda özelikle soldakinde sanki patlayıvericekmiş gibi. aşılama günü ve sonrasında iğne batması gibi birşeyler oldu ama o geçti neyseki
o zaten bır ıkı gunluk yapıyor.Doktorum kasıklarında batma var mı dedı, var deyınce yumurta çatlamış demek kı demıştı.
Ama o gelıp gecıcı,asıl sperm yıkamak ıcın sıvı kullanıyorlar ya o acı verıyor sonrakı gunler
sendekı sancı da muhtemelen bu sebeplerdendır.normal yanıkatlancaz
iyiyim arkadasım, asıl sen nasılsın.nasıl gıdıyor calışmalarkızzz napıyon nasılsın bakım nasıl gidiyorrrrr :)))
ne güzel eşin destek olup moral veriyormuş sana. benimkide dalga geçiyor çıkışta nası çıkıyosunuz o çatala utanmıyomusunuz hiç diye deli ya bende olsun olum alıştım ben filan diyorum
iyiyim arkadasım, asıl sen nasılsın.nasıl gıdıyor calışmalarhanı sen netten uzaklaşma kararı almamış mıydın:44:
o konuda destek de, doğumhaneye ınıyoruz hastanede mesela oraya da kesimhane der hep:18: zaten dogumdan korkuyorum benı kızdırıyor,kesımhaneymış
yaa hiç onu düşünmemiştim ben o yıkama solüsyonu akıp gidiyor ama kalmıyorki içeride bende yanma acıma filan da olmamıştı yapılırken gayet hissisz ve ruhsuzdum ama son 2 gündür sancım ve şişliğim oluyor adet olucam ben sanırsam
15 gün kadar gitmiştim canım sonra sıkıldım bıraktımspor filan yapıyormusun ben yürüyüş yapıyorum sabah akşam o da kesmiyor gidişata göre spor merkezine üye olmayı düşünüyorum evde çok sıkılıyorum çünkü
canım ben 2 kez çatlatma iğnesi oldum ne bi batma ne de başka bişey olduhayırlısı olsun canım, iğneyı kullanmaya başladıktan 3-4 gun sonra bır başladı o batma taaa ki regl oluncaya kadarne oturabılıyorsun ne kalkabılıyorsun,hamıle gıbıydım acıdan ben.
yumurtalıklar iğneyle şiştigi için bı batma hıssı oluyor sonrasında ıse spermı yıkamak ıcın kullanılan sıvı rahatsızlık verıyormuş.öyle okumuştum
ben cıktıktan sonra eşime saçmalıyorumcok utandım adamdan ne yaparım ben, rezıl oldum dıye eşim rahat tabı 'doktor alışıktır,sen sıkıntı yapma boşver' der bana
tüp bebek merkezlerınd pahalı degıl mı pekı?:44:
kesimhane mi ayy ne fena bu erkekler ya tabi kendilerinin tuzu kurubenimki çatlatma iğnesini yaparken bakmaya dayanamadı rengi soldu midesi bulandı bi tuhaf oldu adam ameliyathaneye soksam kesin düşer bayılır başıma kalır
iyiyim arkadasım, asıl sen nasılsın.nasıl gıdıyor calışmalarhanı sen netten uzaklaşma kararı almamış mıydın:44:
o konuda destek de, doğumhaneye ınıyoruz hastanede mesela oraya da kesimhane der hep:18: zaten dogumdan korkuyorum benı kızdırıyor,kesımhaneymış
canım ben 2 kez çatlatma iğnesi oldum ne bi batma ne de başka bişey oldudemek ki bende hiç etki etmemişş boşuna ümitlenmişim
valla canım benim dr tüp bebek merkezinin ortaklarından biri 800 yada 900 olacak galiba :44::44: bi de muayene ücreti de 200
iyiyim bende canım çalışmalar devambugun kontrolum var çatladımı diye bakcak doktorum ay dayanamadım kızzz sizlerden uzak kalmaya geri geldim kafama takıldı göğüs ucumda hafif ağrı var neyin nesi diyee cuma iğne olmustum acaba iğnenin etkisimi diye bir sorayım tecrübeli arkadaşlara dedim.burdan uzaklaşıncada atılmıyorkı kafadan.net çözüm değil bana yanı kafamda bitirmem lazım tabı bitirebilirsem
aslında agrı ıyı bırsey :44:,yanı bende agrı bıttıgınde regl olmuştum da o yuzden.
benim eşim de her dr çıkışımız da bu dr ağzını burnunu kırasım var der hepne güzel eşin destek olup moral veriyormuş sana. benimkide dalga geçiyor çıkışta nası çıkıyosunuz o çatala utanmıyomusunuz hiç diye deli ya bende olsun olum alıştım ben filan diyorum
nasılsa onların tuzu kuru canım hep karşıdan bakıyolar her derdi acıyı stresi çeken bizz
kesimhane ya
benımkıne dedım ,göbekten yapılan ıgnelerı gel sen yap dedım de.kesınlıkle benden ısteme boyle seyler dedı, ne ekadar sıkıntı cekıyoruz,onlarınkı işin en zevklı yanı
benımkı de bakamaz..
ohh sefan olsun gez toz valla insanın sevdiği zevk aldığı şeyleri yapması gibisi varmı? bende köpeğimle birlikte haldur huldur parklarda geziyoruz top oynuyoruz naparsın işte15 gün kadar gitmiştim canım sonra sıkıldım bıraktımbende araba tutkusu var arabayla gezmeye bayılırım canım sıkıldıkça da geziyorum
benim eşim de her dr çıkışımız da bu dr ağzını burnunu kırasım var der hepaşkımya ben içeriye giderken nasıl da gözümün içine bakar kıyamam hiç
nasılsa onların tuzu kuru canım hep karşıdan bakıyolar her derdi acıyı stresi çeken bizz
inşş canım o doğumhane kapılarında eşlerimiz bizi heyecanla bekler bebeğimize kavuştuğumuz anlar olur
o zaman ağrının bitmemesi lazım yoksa adet oluruz ama ağrıda çok fena ya kendimi patlamaya hazır bomba gibi hissediyorum aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık misali
ben de ıkı kez oldum ıkısınde decok acı vardı, doktor ilişkı onerıyor ya kasıklardakı acıdan nasıl yaptıgımı bılemıyorum
benımkıne gore pahalı , muayene ucretı de cokmuş.Allah yardımcınız olsun
bende de tam aksine ne acı nede batma tuhafff çook tuhafff
evet canım ücret çok pahalı ama yapacak bişey yok eşimde bende en iyi eller de yapılması istedikartık beklemek boşa zaman kaybetmek istemiyoruz eşim de bende yorulduk bıktık
maddi açıdan zorlamaz mı zorluyo tabi bebiş için herşeye değer yeter ki o gelsin başka bi isteğimiz yok
aynen canım sefamız olsun vallaohh sefan olsun gez toz valla insanın sevdiği zevk aldığı şeyleri yapması gibisi varmı? bende köpeğimle birlikte haldur huldur parklarda geziyoruz top oynuyoruz naparsın işte
Aminnn canım. neyseki benim dr.um bayan o yüzden vurdulu kırdılı duygular beslemiyor hatta süt dökmüş kedi gibi oluyor drun yanında utanıyormuş beyfendihele spermi yıkayan genç bir kızdı yüzüne bakamadı kızın çok güldüm
Zamanı var bılıyorum, herkes gıbı bızım de evlatlarımız olacak ınş.
Allah bızı de bununla sınıyor dıye düşünürum hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?