Aşılama haziran temmuz ağustos 2012 yaptirmayi dusunenler buraya bekliyorum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ben inanıyorum o günlerde gelicek endişeye mahal yok benim ilk drum erkekti ama hem yeri çok uzaktı hemde çok kuyruk oluyordu gitmesi bi dert iki saat kapıda beklemesi ayrı dert bende bana en yakın yerde çalışan üstelik çok sevdiğim bir arkadaşıma gitmeye karar verdim sonuçta bu işler her yerde aynı uygulanıyor hiçbiryer fazla para alıyor diye kuş kondurmuyor sistem aynı sonuç ise Allaha kalmış o yüzden fazla para ödemeye gerek yok nerede kendimizi rahat hissediyorsak orayı tercih etmeliyiz diye düşünüyorum. minnoşların en hızlı ve dayanıklı olanları seçiliyor dimi acaba kaçtane gönderiyorlar içeri merak ettim şimdi

kızlar göğüslerim ve uçları ağrıyo :44::44: zaten bu ay bi garip oldum ben tam yumurtlama günüm de lekelenmem oldu sonra geçti

netten baktım da yumurta çatladığın da lekelenme oluyomuş yorum yapanlarda hep öyle yazmışlar :44::44:

rabbim sen göster mucizeni allahımm

öyle tabi canım ama dr da bu konuda başarısı çok önemli işlem prosedür aynı ama tecrube farklı olabiliyo bazen doktordan doktora da fark var

valla canım bende bilmiyorum içeriye kaç tane gönderiyolar en hızlıları seçilip gönderilsin de gerisi önemli değil

olur mu olur valla hemide süper olur hiç tedavye gerek kalmaz. ara kanama lekelenme bir sürü nedenden olabiliyor. Birde adet ve hamilelik belirtileri hemen hemen aynı maalesef inşallah kendiliğinden tutunmuştur bebişiniz canım

bence bi kaç milyon gönderiliyordur diye umut ediyorum bir iki taneyse şans çok düşük olur çünkü bide yıkanmış akça pakça olarak salıyorlar ya içeri o çok komiğime gidiyor

dr. elbet önemli ama onu yaptığı şeyler çok basit ve kısa bakıyor ilaç veriyor en son günde içeri salıyor 2-3 dk bile sürmüyor bence labaratuar ekibi daha çok önemli sonuçta onlar yıkıyor ediyor (taktım bu yıkama işine) bide dr.un iyi olması demek seni rahatlatan pozitif enerji veren demek benim için

ahhh canım keşke öyle bişey olsa heralde dünyanın en mutlu en şanslı insanı ben olurdum rabbim keşke nasip etse hiç aşılamaya tedaviye gerek kalmasa herşey doğal olsa
zaten bizi yanıltan da o adet ve hamilelik belirtilerinin aynı olması ama ben hiç kendimi denemiyorum sonra üzülen yıkılan ben oluyorum allah çok büyük verecek zamanı biliyodur
inşş canım bu ay tutunmasa bile aşılamayla tutunsun rabbim artık hepimize nasip etsin

mucizeler hergün gerçekleşiyor neden olmasın birgün bizide bulucak o mucizeler eminim ben sen sıkma canını

aslında çok utanç verici bişey ama derdi veren rabbim utanmak sıkılmak olmaz dediğin bi kaç milyondur canım ama en hızlıları en harektlileri bu bile şnsı biraz da olsa artırır
anladım canım dr gayet memnunum çok iyi güler yüzlü ne sorarsak cevap veriyo telden istediğim zaman ulaşabiliyorum şimdilik çok iyi aramız

mucizeler hergün gerçekleşiyor neden olmasın birgün bizide bulucak o mucizeler eminim ben sen sıkma canını

aminnn bitanem ilk bebeğimi kaybedeli 2 yıl oldu o gün bu gündür dr hastane peşinde koşturuyoruz işte bi umut arıyoruz

rabbim o güzel mucizeleri hepimize yaşatsın

bebeğini niye kaybetmiştin aşılama ile mi olmuştu şimdi ona göre belki sana farklı bi tedabi uygularlar tekrar düşük olmasın diye değilmi

bebeğini niye kaybetmiştin aşılama ile mi olmuştu şimdi ona göre belki sana farklı bi tedabi uygularlar tekrar düşük olmasın diye değilmi

yok canım klomenle hamile kalmıştım hemde tadavinin 2. ayında çatlatma iğnesine bile gerek kalmamıştı o zamanlar allah nasip etti olmuştu

şimdi ki dr klomen hiç gerek yok boşuna zaman kaybetmiyelim işlemi hızlandıralım demişti

canım ben dış gebelik olmuştum bebek rahim dışında sağ tüpüme yerleşmişti o yüzden alınması gerekiyodu

e iyiymiş o zaman demekki kendiliğinden de hamile kalabiliyorsun sen. inş. en kısa sürede öyle yada böyle hamile kalırsın sen

inşş canım ama bebeğimi ameliyatla aldılar ayrıca sağ tüpümü de ve rahimim kalp şeklindeymiş onun da düzeltmişler yani bi sürü operasyon bi anda geçirdim o zaman farklıydı şimdi çok farklı tabi rabbim nasip ettikten sonra herşey olur yeter ki o versin olmasını istesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…