- Konu Sahibi aysegul21072008
-
iyi haberle duyarız ınş.
ben cıkıyorum kızlar, hoşçakalın
aynen canım sefamız olsun vallahep dertlencek değiliz ya biraz keyif yapalım inşş canım parklarda bebişlerimizi gezdirmek nasip olur rabbim o günleri de gösterir
ben daha hiç kadın dr gitmedim canım hep erkek benimkiler
benim ki canım tecrübeli bi kez sperm vermiştik bu 2. olacakama tabi bu kez çok farklı olacak en hızlı minnoşlar seçilecek
ben inanıyorum o günlerde gelicek endişeye mahal yokbenim ilk drum erkekti ama hem yeri çok uzaktı hemde çok kuyruk oluyordu gitmesi bi dert iki saat kapıda beklemesi ayrı dert bende bana en yakın yerde çalışan üstelik çok sevdiğim bir arkadaşıma gitmeye karar verdim sonuçta bu işler her yerde aynı uygulanıyor hiçbiryer fazla para alıyor diye kuş kondurmuyor sistem aynı sonuç ise Allaha kalmış o yüzden fazla para ödemeye gerek yok nerede kendimizi rahat hissediyorsak orayı tercih etmeliyiz diye düşünüyorum. minnoşların en hızlı ve dayanıklı olanları seçiliyor dimi acaba kaçtane gönderiyorlar içeri merak ettim şimdi
kızlar göğüslerim ve uçları ağrıyo :44::44: zaten bu ay bi garip oldum ben tam yumurtlama günüm de lekelenmem oldu sonra geçti
netten baktım da yumurta çatladığın da lekelenme oluyomuş yorum yapanlarda hep öyle yazmışlar :44::44:
rabbim sen göster mucizeni allahımm
öyle tabi canım ama dr da bu konuda başarısı çok önemliişlem prosedür aynı ama tecrube farklı olabiliyo bazen doktordan doktora da fark var
valla canım bende bilmiyorum içeriye kaç tane gönderiyolaren hızlıları seçilip gönderilsin de gerisi önemli değil
olur mu olur vallahemide süper olur hiç tedavye gerek kalmaz. ara kanama lekelenme bir sürü nedenden olabiliyor. Birde adet ve hamilelik belirtileri hemen hemen aynı maalesef inşallah kendiliğinden tutunmuştur bebişiniz canım
ahhh canım keşke öyle bişey olsa heralde dünyanın en mutlu en şanslı insanı ben olurdumrabbim keşke nasip etse hiç aşılamaya tedaviye gerek kalmasa herşey doğal olsa
zaten bizi yanıltan da o adet ve hamilelik belirtilerinin aynı olmasıama ben hiç kendimi denemiyorum sonra üzülen yıkılan ben oluyorum allah çok büyük verecek zamanı biliyodur
inşş canım bu ay tutunmasa bile aşılamayla tutunsun rabbim artık hepimize nasip etsin
bence bi kaç milyon gönderiliyordur diye umut ediyorum bir iki taneyse şans çok düşük olur çünkübide yıkanmış akça pakça olarak salıyorlar ya içeri o çok komiğime gidiyor
dr. elbet önemli ama onu yaptığı şeyler çok basit ve kısa bakıyor ilaç veriyor en son günde içeri salıyor 2-3 dk bile sürmüyor bence labaratuar ekibi daha çok önemli sonuçta onlar yıkıyor ediyor (taktım bu yıkama işine) bide dr.un iyi olması demek seni rahatlatan pozitif enerji veren demek benim için
mucizeler hergün gerçekleşiyor neden olmasın birgün bizide bulucak o mucizeler eminim ben sen sıkma canını
aminnn bitanem ilk bebeğimi kaybedeli 2 yıl olduo gün bu gündür dr hastane peşinde koşturuyoruz işte bi umut arıyoruz
rabbim o güzel mucizeleri hepimize yaşatsın
aynen öyle canım inş. aranız hep iyi olur dr.la hasta dr diyoloğu çok önemli aklına ne takılırsa sorabilmelisin
yaaa çok üzüldüm Allah sabır versin bir daha yaşatmasın o günleri inş.
bebeğini niye kaybetmiştin aşılama ile mi olmuştu şimdi ona göre belki sana farklı bi tedabi uygularlar tekrar düşük olmasın diye değilmi
canım ben dış gebelik olmuştum bebek rahim dışında sağ tüpüme yerleşmişti o yüzden alınması gerekiyodu
e iyiymiş o zaman demekki kendiliğinden de hamile kalabiliyorsun sen. inş. en kısa sürede öyle yada böyle hamile kalırsın sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?