Aşılama haziran temmuz ağustos 2012 yaptirmayi dusunenler buraya bekliyorum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hımm anladım canım neyse geçmişi geride bırakıp geleceğe bakmak lazım düşünme artık o olayı bitmiş gitmiş şimdi önümüzdeki günlere bakalım biz

öyle tabi canım geriye bakmak sadece beni üzer yıpratır yaşayacağım varmış geldi geçti çok şükür bu günüme

yaa rahmin kalp şeklinde olanını ilk defa duyuyorum belkide dış gebelik geçirmeseydin bunu bilemicektiniz tedavisi filan uzun sürecekti her şerde vardr bir hayır diye boşuna dememişler

kızlar ben geldim ama siz yoksunuz daha test yapmadım bende çok merak ediyorum ama doktorum adetin geçince yap demişti adetimde 6ağustosta karnım ağrıyor galiba yine adet olcam cuma günü testimi yaptırayım mübarek günde.Benim doktorum prof. ve çok tecrübeli özel yazahanesinde yaptrdk aşılamayı doktor seçimi çok önemli ama yinede nasip nasipten öte yol yok allahım ol dediyse olur gerisi boş.

yaa rahmin kalp şeklinde olanını ilk defa duyuyorum belkide dış gebelik geçirmeseydin bunu bilemicektiniz tedavisi filan uzun sürecekti her şerde vardr bir hayır diye boşuna dememişler
evet canım her işte verdır bi hayır dış gebelik olmasaydım onu öğrenemeyecektik belki de başıma daha da çok sorun olacaktı biz de ilk duyduğumuz da çok şaşırmıştık tabi ben bebeğin üzüntüsünden kendimi düşünemez haldeydim peşiran durumdaydım
tamam canım şimdiden Allah kabul etsin inş.
amiiiiiiiiiiin bitanem rabbime dua ettim benimle beraber dileyen isteyen herkese ver nasip et diye allahım kabul etsin

kızz bizde dört gözle seni bekliyoruz ne haber getireceksin diye ama yine test yapılmamış en doğrsunu yapıyosun canım bekle günün geçsin bakalım allah çok büyüktür inşş pozitifi görürsün tatlım
benim de canım dr prof özeline gidiyorum bende alanında en iyilerden biri ve çok tecrübeli inşş bana da faydası olur benim de ya özelin de olacak yada tüp bebek merkezinde

canım E2 testi varmış çok ta önemliymiş yumurta kalitesini gösteriyomuş senin kaç çıkıyodu değerin tatlım yani ne kadar olması gerekiyo değerin :44:

canım şimdi hormon testime baktım E2 değerim 48miş.canım benim hormonlarda yumurtlamada filan sorun yok ama olmuyor işte gittiğim doktorlardan biri stres yapıyorsun ondan olmuyor kafandan atmalısın demişti ama demesi kolay zaten kafamızdan atsak hepimizinde olacak

anladım canım zaten bu işlerde stres en büyük düşmanımız inşş bebeğin seninledir canım

bakalım benim aşılama sürecim nasıl olacak inşş herşey yolunda olur rabbim bu kez nasip eder

maşallah hala yaptırmamışsın Bu sabır azıcık da bende olsa ya. Hayırlı haberlerını duyarız ınş canım

arkadaslar merhaba adetımın 12.günü yumurta takıbıne basladım sagda 16.5mm olmus 14.gunude yanı bugun 17.5mm olmus sızce degerler ıyımısdır?doktorum dedıkı domınant olmus ılıskıye gırmelısın mutlaka dedı bu degerlerı olupta hamıle kalan varmı aranızda yada degerler kaç olunca hamıle kalma sansın yuksek?

Hasretim, inşallah dileğine tez zamanda kavuşursun
Benim annem anadolu yakasında oturuyor, ben avrupada
Ama bu durumu ne telefonda ne de yüz yüze söyleyemiyorum, devamlı soruyor sonra ''Ne oldu?'' diye, kimseyi umutlandırmamak için eşimle ben böyle karınca gibi çalışıyoruz
geçen hafta kendi kendime gittim aşılamamı oldum (eşim sabahtan gitmişti), orada yarım saat yattım, sonra işe gittim
Bunlar çok garip duygular, ancak yaşayanlar bilir, bu yüzden annemde dahil kimseyle konuşamıyorum ben

Benim bildiğim en az 20 mm olmalı çatlaması için, zaten çatladıktan sonra tüplere doğru yola çıkan yumurta döllenip tutunabilir

amiiiin bitanem umarım hepimiz bi gün dileğimize kavuşuruz
gerçekten zor bu işler canım ama ne kadar zor çaresiz olsada başarmak zorundayız pes etmek asla yokk

Benim bildiğim en az 20 mm olmalı çatlaması için, zaten çatladıktan sonra tüplere doğru yola çıkan yumurta döllenip tutunabilir

ahh canım ne güzel yazmışsın tüplere doğru yola çıkan yumurta döllenip rahimde tutunabilir

Son düzenleme:
kızlar ben dun gırmedım moralım bozuktu kendımı uykuya verdım guya dun asılamaya baslayacaktım doktora gıttım adetımın 3. gunuydu doktor benı muayene ettı ve dedıkı o kadar dolukı dedı sokulmemıssın sen dedı 2. gunun olarak sayıyorum dedı bu gunu ama bu ay dursun dedı bır suru kıstmı ne var dedı sonra kafam gıtmıs yanı uygun degılmıs hazır degılmıs yumurtalarım aylardır bır hazırlanamadı ılac alıyorum glucophage ve klomen kullanacagım of ya ama bundada vardır bır hayır dıyorum ne dıyım benden bu kadar asılamayı unutacagım

günaydın canım bozma moralini hemen dr. senin için en doğru olan yolu göstermiş sana hadi yapalım deseydi boşu boşuna heveslenecektin bir ay boyunca stres yapıcaktın içtiğin ilaçlar sıkıntısıda cabası. belki bir ay dinlenmek vücuduna iyi gelecektir bu ayı kendine ayır dinlen stresten uzak dur rahat ol önümüzdeki aya yumurtaların güzel olsun herşey yolunda gitsin

yani canım belli bir sayı yok eşinin o anki toplam sperm sayısına göre, benim ilk aşılamada 10 milyondu %100ü hareketli , bunda da 24 milyon du...yine %100 ü hareketli kısmet işte çok da olsa az da olsa ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…