- Konu Sahibi aysegul21072008
-
- #1.001
hımm anladım canım neyse geçmişi geride bırakıp geleceğe bakmak lazım düşünme artık o olayı bitmiş gitmiş şimdi önümüzdeki günlere bakalım biz
inşş canım ama bebeğimi ameliyatla aldılar ayrıca sağ tüpümü de ve rahimim kalp şeklindeymiş onun da düzeltmişler yani bi sürü operasyon bi anda geçirdim o zaman farklıydı şimdi çok farklı tabi rabbim nasip ettikten sonra herşey olur yeter ki o versin olmasını istesin
ben çıkıyorum tatlım allah kabul ederse okumam gereken dualarım var
hoşçakalınn
öyle tabi canım ama dr da bu konuda başarısı çok önemliişlem prosedür aynı ama tecrube farklı olabiliyo bazen doktordan doktora da fark var
valla canım bende bilmiyorum içeriye kaç tane gönderiyolaren hızlıları seçilip gönderilsin de gerisi önemli değil
evet canım her işte verdır bi hayır dış gebelik olmasaydım onu öğrenemeyecektik belki de başıma daha da çok sorun olacaktıyaa rahmin kalp şeklinde olanını ilk defa duyuyorum belkide dış gebelik geçirmeseydin bunu bilemicektiniz tedavisi filan uzun sürecekti her şerde vardr bir hayır diye boşuna dememişler
amiiiiiiiiiiin bitanem rabbime dua ettim benimle beraber dileyen isteyen herkese ver nasip et diye allahım kabul etsintamam canım şimdiden Allah kabul etsin inş.
kızlar ben geldim ama siz yoksunuz daha test yapmadım bende çok merak ediyorum ama doktorum adetin geçince yap demişti adetimde 6ağustosta karnım ağrıyor galiba yine adet olcam cuma günü testimi yaptırayım mübarek günde.Benim doktorum prof. ve çok tecrübeli özel yazahanesinde yaptrdk aşılamayı doktor seçimi çok önemli ama yinede nasip nasipten öte yol yok allahım ol dediyse olur gerisi boş.
evet canım her işte verdır bi hayır dış gebelik olmasaydım onu öğrenemeyecektik belki de başıma daha da çok sorun olacaktıbiz de ilk duyduğumuz da çok şaşırmıştık tabi ben bebeğin üzüntüsünden kendimi düşünemez haldeydim peşiran durumdaydım
amiiiiiiiiiiin bitanem rabbime dua ettim benimle beraber dileyen isteyen herkese ver nasip et diye allahım kabul etsin
kızz bizde dört gözle seni bekliyoruz ne haber getireceksin diyeama yine test yapılmamış en doğrsunu yapıyosun canım bekle günün geçsin bakalım allah çok büyüktür inşş pozitifi görürsün tatlım
benim de canım dr prof özeline gidiyorum bende alanında en iyilerden biri ve çok tecrübeli inşş bana da faydası olurbenim de ya özelin de olacak yada tüp bebek merkezinde
canım E2 testi varmış çok ta önemliymiş yumurta kalitesini gösteriyomuşsenin kaç çıkıyodu değerin tatlım yani ne kadar olması gerekiyo değerin :44:
canım şimdi hormon testime baktım E2 değerim 48miş.canım benim hormonlarda yumurtlamada filan sorun yok ama olmuyor işte gittiğim doktorlardan biri stres yapıyorsun ondan olmuyor kafandan atmalısın demişti ama demesi kolay zaten kafamızdan atsak hepimizinde olacak
kızlar ben geldim ama siz yoksunuz daha test yapmadım bende çok merak ediyorum ama doktorum adetin geçince yap demişti adetimde 6ağustosta karnım ağrıyor galiba yine adet olcam cuma günü testimi yaptırayım mübarek günde.Benim doktorum prof. ve çok tecrübeli özel yazahanesinde yaptrdk aşılamayı doktor seçimi çok önemli ama yinede nasip nasipten öte yol yok allahım ol dediyse olur gerisi boş.
canımprogestanı ağız yoluyla alıryorsan böyle etkileri olur bu etkilerden dolayı ben vajinal yoldan alıyorum sadece uyku yapıyo bende
yalnız olmak o kadar zor bi durum ki canım anlatamam bazen anneme çok ihtiyaç duyurum ama keşke istedğim zaman yanımda olabilseçok uzaktalar sadece izinden izine gidiyoruz yada arada onlar geliyolar
rabbim inşş bu yalnızlığımı bebeğimle doldurur tek isteğim tek dileğim bu...
Benim bildiğim en az 20 mm olmalı çatlaması için, zaten çatladıktan sonra tüplere doğru yola çıkan yumurta döllenip tutunabilirarkadaslar merhaba adetımın 12.günü yumurta takıbıne basladım sagda 16.5mm olmus 14.gunude yanı bugun 17.5mm olmus sızce degerler ıyımısdır?doktorum dedıkı domınant olmus ılıskıye gırmelısın mutlaka dedı bu degerlerı olupta hamıle kalan varmı aranızda yada degerler kaç olunca hamıle kalma sansın yuksek?
Hasretim, inşallah dileğine tez zamanda kavuşursun
Benim annem anadolu yakasında oturuyor, ben avrupada
Ama bu durumu ne telefonda ne de yüz yüze söyleyemiyorum, devamlı soruyor sonra ''Ne oldu?'' diye, kimseyi umutlandırmamak için eşimle ben böyle karınca gibi çalışıyoruz
geçen hafta kendi kendime gittim aşılamamı oldum (eşim sabahtan gitmişti), orada yarım saat yattım, sonra işe gittim
Bunlar çok garip duygular, ancak yaşayanlar bilir, bu yüzden annemde dahil kimseyle konuşamıyorum ben
Benim bildiğim en az 20 mm olmalı çatlaması için, zaten çatladıktan sonra tüplere doğru yola çıkan yumurta döllenip tutunabilir
kızlar ben dun gırmedım moralım bozuktu kendımı uykuya verdım guya dun asılamaya baslayacaktım doktora gıttım adetımın 3. gunuydu doktor benı muayene ettı ve dedıkı o kadar dolukı dedı sokulmemıssın sen dedı 2. gunun olarak sayıyorum dedı bu gunu ama bu ay dursun dedı bır suru kıstmı ne var dedı sonra kafam gıtmıs yanı uygun degılmıs hazır degılmıs yumurtalarım aylardır bır hazırlanamadı ılac alıyorum glucophage ve klomen kullanacagım of ya ama bundada vardır bır hayır dıyorum ne dıyım benden bu kadar asılamayı unutacagım
öyle tabi canım ama dr da bu konuda başarısı çok önemliişlem prosedür aynı ama tecrube farklı olabiliyo bazen doktordan doktora da fark var
valla canım bende bilmiyorum içeriye kaç tane gönderiyolaren hızlıları seçilip gönderilsin de gerisi önemli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?